• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre aldatıldım..

cok tesekkür ederim agziniza saglik aynende böylene yazikki yanlis anlasiliyorum. Adam icin evlilik bitmis bosanmak Istedini dilw getirimis kadin adam alkolliyken korunuYorum deyip cocuk yapdi olan oldu. Adamin karisi aralikta dogum yapdi ve ben hayatina adamin kadin hamileyken ilk aylari girdim adam bana dürüstce anlatti herseyi hemde ilk gün.

miyavlayanaslan miyavlayanaslan nickli üyenin yazdıkları da doğru ama önceden belirttiğim gibi doğrusu adamın boşanmasını beklemek ve ondan sonra birlikte olmaktır. Bu başlıkta bir kaç üye daha yazdı, umarım doğrudur adamın size söyledikleri kandırılmıyorsunuzdur. Tekrar ediyorum, boşanma belli bir süre daha gerçekleşmez ise adam da size söylediğinin aksine boşanmak istemiyordur.

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir
Karşıdan nasıl iğrenç göründüğünüzü görseniz siz dış kapının mandalı bi değilsiniz o adımın gözünde boşanmak isteyen afam çekişmeli dava açar yine boşanır.dah yazaradım ds sizde anlayacak kapasite yok😉

Bildiğin aldatmış kadına da bir umut konuşmaya devam.eder diye çiçek göndermiş bence ki eşin evli olduğunu söylemiş aslında ama kadının evli olduğu halde onunla konuşmasını beklemiş bir anlık gaflet fln yok burda seven insanda aldatmaz kendinizi kandirmayin hiç bunu sevgi o size yaptıkları da kendi affettirmek için şov hepsi

ben bir yildir evli bir adamla cok guzel bir ask yasiyorum, cok tesadüf bir tanismamiz oldu ve geldiginde acik secik bana herseyi anlatarak geldi esiyle arasinin bir yildir kötü oldugunu ve esinden sogdugunu dile getirdi, adam bosanmak istedini dile getirmis , cinsel iliskileri cok nadir oluyormus yataklarida ayri cunku bir kizlari var 8 yasinda cocuk annesiyle yatiyor adam ayri, adam bosanmak istediginde kadin karsi cikiYor ve cinsel iliskiye giriyor adam kesinlikle soruyor korunup korunmadigini kadin korunuyorum diyor ve kadin hamile kaliyor, adam aldirmasini bile istemis cunku adam icin evlilik bitmis karsisina bu sira ben ciktim ve bana deliler gibi asik bende ona kadin aralikta dogum yapdi ve adam benimle hergün bir yildir cinsel birliktelik yasiyor bir erkegin sizi arzulamasini istemesini bu esnada cok guzel görüyorsunuz adam karisindan tiksindigini bile söyledi lakin bir erkek karisini sevse asla baska bir kadina bakmaz kadin aldatildigini ögrendi esdi gürledi dizini büktü evinde ve adam hala benimle birlikte o benim adamim her nekadar nikahli evliyse bile tamamen bende ve benim,
Demem o ki aldatildigini bilip katlanan her kadin zayifdir , ve her aldatan erkek mutlaka aradigini esinde bulamamisdir

Dünyanın çivisi çıkmış derler ya aynen öyle.Ne diyorsunuz,Allah aşkına kendinize gelin ya!

cok tesekkür ederim agziniza saglik aynende böylene yazikki yanlis anlasiliyorum. Adam icin evlilik bitmis bosanmak Istedini dilw getirimis kadin adam alkolliyken korunuYorum deyip cocuk yapdi olan oldu. Adamin karisi aralikta dogum yapdi ve ben hayatina adamin kadin hamileyken ilk aylari girdim adam bana dürüstce anlatti herseyi hemde ilk gün.
Çok dürüst bir adamla birliktesiniz imrenelim mi desem midemiz almaz kalsın. 8 yasında çocuğu varsa 8 yıldan fazla birliktelik söz konusu, 8 yılda karısından soğuyan adam size ne kadar süre biçer acaba. Bir 8 yıl devirin de o zaman aşkınızın büyüklüğünü anlarsınız

Bi anlik gaflet denilen şey agızdan cikan bir laf yada ani gelisen seylerdir. Adı üstünde bi anlik gaflet . Ama malesef esiniz dusunmus tasinmis secmis yollamis vs vs bi anlik gaflet degil kusura bakmasin. Aramiz cok guzel diyorsunuz demekki adama rahat batmis heyecan aramis. Gerisi size kalmis..

Ne yazdığını gayet iyi okudum ve anladım. Adam küs olduğu karısıyla sırf uçkuru uğruna birlikte oluyor. Amaç uçkursa manolya hanımla da neyin peşinde olduğu çok açık. Kaç yıllık evli bilmem de 8 yasında çocuğu var ,8 seneden fazla birliktelikte tükettiği herşeyle yeni arayışlara giren karaktersiz bir adam için ha manolya olmuş ha papatya. Burda bana çok aşık bana karasevda diye kendini kandırmaya gerek yok, biraz yol alan akıllı her insan bunu görebilir.
Belki bi de papatya vardır 3. olarak :ıslık:

Ne yazdığını gayet iyi okudum ve anladım. Adam küs olduğu karısıyla sırf uçkuru uğruna birlikte oluyor. Amaç uçkursa manolya hanımla da neyin peşinde olduğu çok açık. Kaç yıllık evli bilmem de 8 yasında çocuğu var ,8 seneden fazla birliktelikte tükettiği herşeyle yeni arayışlara giren karaktersiz bir adam için ha manolya olmuş ha papatya. Burda bana çok aşık bana karasevda diye kendini kandırmaya gerek yok, biraz yol alan akıllı her insan bunu görebilir.

Benim çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı, kısa bir sürede evlenmişti. Nişanlılığı uzun tutması yönünde ısrar ettik ancak erken evlenme takıntısına sahipti. Çünkü adam çok paragöz birisi gibiydi ve birden bire ortaya çıkmıştı. Daha balayında dayak yemiş, bize hiç anlatmadı. Sonrasında araları düzelmiş, arkadaşım da unutmak istemiş olanları çünkü çoğu kişi uyarmıştı onu evliliğin çok hızlı olduğu yönünde. Hamile kalmaya uğraşıyordu, biz de evliliği güzel gidiyor diye düşünüyorduk. Allah nasip etmedi, o adamdan hamile kalamadı. 4 aylık evlilikte adamın sosyal medyadan eski sevgilisine baktığını yakalamış. O anda canına tak etmiş ve boşanmak istediğini söylemiş. Adam yine dövmek istemiş, zor kaçmış ailesinin yanına. Ailesine ve bizlere herşeyi sonradan itiraf etti. Eski eşi kendisinden boşanmamak için herşeyi denedi. Ele güne ben birşey yapmadım, durduk yerde gitti, multu olmasak çocuk dener miydik dedi. Mahkemeyi de boşanmak istemiyorum, eşimi seviyorum diyerek uzattı. Sonradan anladık ki derdi tahmin ettiğimz gibi paraymış. Oturdukları ev ve eşyalar arkadaşıma aitti, düzeni bozulsun istemiyordu. Çocuğu da evliliği garantilemek için istiyormuş. Sonrasın da belki aldatacaktı da. Bu dönemde arkadaşım şu andaki eşi ile tanıştı. Biz boşanmayı bekle kağıt üstünde evlisin desek de dinlemedi, sevgili oldular. Bu sefere eski eş aldatılıyorum diye beyanlarda bulundu, hukuken de haklı. Arkadaşım boşanmak için eski eşe para vermek zorunda kaldı. Boşandı ve bir sene sonra tekrar evlendi. Dışarıdan bakınca eski eş eşini aldatmamış, dövmemiş, seviyor ve çocuk istiyor. Arkadaşım da eşini aldatmış gibi gözüküyor. Peki gerçekten işin gerçeği bu mu? Bir yerlerde zorla evli kalmaya çalışan birisi varsa sadece nikahı var diye onu haklı bulamıyorum. Yoksa eş kişisini ve ya 3. kişiyi savumuyorum.

Benim çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı, kısa bir sürede evlenmişti. Nişanlılığı uzun tutması yönünde ısrar ettik ancak erken evlenme takıntısına sahipti. Çünkü adam çok paragöz birisi gibiydi ve birden bire ortaya çıkmıştı. Daha balayında dayak yemiş, bize hiç anlatmadı. Sonrasında araları düzelmiş, arkadaşım da unutmak istemiş olanları çünkü çoğu kişi uyarmıştı onu evliliğin çok hızlı olduğu yönünde. Hamile kalmaya uğraşıyordu, biz de evliliği güzel gidiyor diye düşünüyorduk. Allah nasip etmedi, o adamdan hamile kalamadı. 4 aylık evlilikte adamın sosyal medyadan eski sevgilisine baktığını yakalamış. O anda canına tak etmiş ve boşanmak istediğini söylemiş. Adam yine dövmek istemiş, zor kaçmış ailesinin yanına. Ailesine ve bizlere herşeyi sonradan itiraf etti. Eski eşi kendisinden boşanmamak için herşeyi denedi. Ele güne ben birşey yapmadım, durduk yerde gitti, multu olmasak çocuk dener miydik dedi. Mahkemeyi de boşanmak istemiyorum, eşimi seviyorum diyerek uzattı. Sonradan anladık ki derdi tahmin ettiğimz gibi paraymış. Oturdukları ev ve eşyalar arkadaşıma aitti, düzeni bozulsun istemiyordu. Çocuğu da evliliği garantilemek için istiyormuş. Sonrasın da belki aldatacaktı da. Bu dönemde arkadaşım şu andaki eşi ile tanıştı. Biz boşanmayı bekle kağıt üstünde evlisin desek de dinlemedi, sevgili oldular. Bu sefere eski eş aldatılıyorum diye beyanlarda bulundu, hukuken de haklı. Arkadaşım boşanmak için eski eşe para vermek zorunda kaldı. Boşandı ve bir sene sonra tekrar evlendi. Dışarıdan bakınca eski eş eşini aldatmamış, dövmemiş, seviyor ve çocuk istiyor. Arkadaşım da eşini aldatmış gibi gözüküyor. Peki gerçekten işin gerçeği bu mu? Bir yerlerde zorla evli kalmaya çalışan birisi varsa sadece nikahı var diye onu haklı bulamıyorum. Yoksa eş kişisini ve ya 3. kişiyi savumuyorum.
Arkadaşınız hata yapmış,yakından da baksak uzaktan da bu böyle.manolyaya gelince... Mesele manolya yuva yıkıyor meselesi değil. Yaptıklarını pişkin pişkin anlatıp bir adam aldatıyorsa yuvasını bozuyorsa karısında bulamadığı şeyler vardır diye millete hayat dersi vermeye kalkması. Üç kuruşluk aklı ve kötü kalbiyle kendini paha biçilmez tapılası kadın sanması. Oysa dışardan bakılınca aklı olan ne olduğunu anlıyor.

Arkadaşınız hata yapmış,yakından da baksak uzaktan da bu böyle.manolyaya gelince... Mesele manolya yuva yıkıyor meselesi değil. Yaptıklarını pişkin pişkin anlatıp bir adam aldatıyorsa yuvasını bozuyorsa karısında bulamadığı şeyler vardır diye millete hayat dersi vermeye kalkması. Üç kuruşluk aklı ve kötü kalbiyle kendini paha biçilmez tapılası kadın sanması. Oysa dışardan bakılınca aklı olan ne olduğunu anlıyor.

Gelip burada pişkin pişkin konuşmasından bahsedersek, haklısınız. Zaten kendisini savunmuyordum, savunduğum şey bazı üyeler bir kadın evliyse ve eşi boşanmak istiyor ise boşanmamak için kadının her türlü şeyi yapmasını mübah görmesiydi. Konu sahibine de yazdım, kendisini aldatan adamdan ayrılsın. Konu sahibi adama yapışırsa da gözümde saygınlığını kaybeder. Bazı üyeler affetmesini tavsiye etmiş, malum üye de seni istemeyen eşinden ayrıl demiş. Konuya tam burada girmiştim. Yoksa evli insanlarla beraber olmayı asla normalleştirmiyorum.

Hayır ben anlamıyorum, bir insan boşanmak istediği insanla neden sevişir, türk filmi mi bu kadın tuzak kuracak tek sefer yatağa atacak, şansa bak hamile kalacak bence bu kadar saf olmayın, adam sana her konuda dürüst ama bir boşanma davası açmaktan aciz. Bakın boşanmak isteyen adam her türlü boşanır en kötü açar davasını kadını ikna edemezse red yer, 3 yıl sonra kadın istemesede birleşme olmazsa yeni dava açar, mahkeme hemen boşar. Neden karısının gönlünün olmasını bekliyor, ben söyleyeyim siz her gece siz koynundaymışsınız ya gerek duymuyor, sizden sıkılınca defetmesi kolay olsun diye.

Konuşmayı kız bitirmiş, eşiniz bitirmemiş ki, yoksa daha sürüp gidecekti büyük olasılık. Kız karakterliymiş eşiniz de aranıyor maalesef.

@Manolya3838 kendini yanlış ifade etmediyse kendisi ilişkiye dahil olduktan sonra adam eşiyle birlikte olmamış. Bu arada ayrılma eşiğine gelmiş eşler barışıp beraber olabilir ancak adam eşinin kendisini kandırarak hamile kaldığını öğrendikten sonra eşiyle tekrar kopma noktasına gelmiş olabilir. Amacım söz dalaşı başlatmak değil, sadece herşey siyah ya da beyaz değil bu hayatta bunun altını çizmek istiyorum. Eşini başkasıyla aldatan ve sonra gelip eşiyle aynı yatağa girip sonra da boşanmayan bir adam olsa şiddetle kınardım. Ama soruma verilen cevaba göre cevaplıyorum, olaylar böyle gelişmemiş.
Ne farkeder ya sonuçta evli ve eşi hamile bir erkek ile birlikte olan karakter yoksunu bir METRES var karşımızda.. Bu işi bari basitlestirmeyin

Evet evet arası 1 yıldır soğuk kadınla sevişip hamile bıraktı dimi. Siz sadece zavallı bir Metressiniz ne kadar kabul etmezsen etme öylesin. Adamda tam bir Ş...siz... adam olan 2 çocuğunun annesi için tiksiniyorum demez ve boşanmak istese coktan bosanirdi sizde kendinuzi avutun durun beni seviyor diye. Neymiş efendim arzuluyormuş falan. Bedava bulmuş kullanıyor işte 😂

Ne fark eder demişsiniz dilerseniz konuya yazdığım tüm cevapları okuyabilirsiniz, zaten açıklamasını yazmıştım. Ben üyeyi savunmuyorum ancak sebeplerini bilmeden kimseyi yaftalamıyorum. Büyük ihtimalle evliliği hakkında yalan söyleyen bir adam ve kendini buna inandıran bir kadın söz konusudur. Ama olmayabilir de, üyenin söyledikleri doğru ise adamın eşi haklı mı yani?

Back
X