bana göre büyük dert

• Konu Sahibi Konu Sahibi htys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben doğma büyüme istanbul'luyum ama bıktım buradan günün her saati trafik kafamı nereye çevirsem her yer beton yığını, ama buna rağmen tatile çıkalım ailem ya da eşim ile 10 gün uzaklaşayım özlüyorum istanbul suz yapamam belki alışkanlık sanırım bilemiyorum keşke evlenmeden önce tamamı ile eşiniz ile konuşsaydınız farklı ilden bir başka ile direk geçmek bence büyük cesaret ister siz hiç düşünmeden gelmişsiniz tamam eşiniz için gelmişsiniz ama endişeleriniz korkularınızı eşiniz ile paylaşsaydınız bir yol bulunurdu belki orada kalırdınız ikiniz de, ilerisini düşünmek gerekirdi neyse olan olmuş artık sonuçta ekmeğinizi buradan yiyorsunuz kurulu bir düzen var en azından eşinin işi olarak, he deyince çıkıp gidilmiyor ki eşya değil ki yerini değiştirelim öyle değil mi? kendinize çevre edinin halk eğitim kurslarına gidin ücretsiz ablam gidiyor başladı orada sınıfında yeni yeni insanlar tanıdı bir birlerine gidip geliyorlar değişiklik siz de kendinizi iyi hissedersiniz bana kalırsa deneyin, kaybedecek bir şeyiniz yok sonuçta belki kazanacağınız şeyler olabilir

Cok doğru soyluyorsunuz tabi bende evimi özlüyorum gidince aklım tabi ki kaliyo ama eşim eşyalarım da olsa hic aramam burayi diyorum simdilik burdayiz ama allah ilerde kısmet etsin diyorum kursada kayıt olucam is bulamazsam

Cok doğru soyluyorsunuz tabi bende evimi özlüyorum gidince aklım tabi ki kaliyo ama eşim eşyalarım da olsa hic aramam burayi diyorum simdilik burdayiz ama allah ilerde kısmet etsin diyorum kursada kayıt olucam is bulamazsam

İnşallah iş bulursun iyi gelir tatlım, bulamazsan kurslara git gerçekten insana iyi geliyor hadi bol şans sıkma canını

Alısırsın zamanla. Sonra İstanbul' dan başka yerde yaşamak istemezsin. Tek yaşamam gereken yer istanbul benim, cok istiyorum. Şanslısın. Bende senin gibi ilk istanbul'a gelin gittim. Şimdi zorlanırsın ama sonrası güzel olacaktır.
Aileni ziyaret et sık sık. Sana iyi gelir.

Ha deyince de gidilmiyor 7 saat sürüyor maddi acidan da yüklenmek istemiyorum eşime her defasında en iyisi calismam suan için

Ha deyince de gidilmiyor 7 saat sürüyor maddi acidan da yüklenmek istemiyorum eşime her defasında en iyisi calismam suan için

Benim yolculuğum 16 sürerdi. 7 saat dediğin nedir. Çalışma imkanın varsa bu güzel olur. Her yönden rahatlarsın.

Neden kotu olsun ki burada nasıl çalışıyorsa orada da calisacak hatta daha şenlikli olur diye düşünüyorum annem babam gerçekten oğlu gibi seviyorlar esimi
bence çok bencil düşünüyorsun.
belki iş arkadaşlarıyla aynı ahengi yakalayamayacak. sorunlu bi patrona denk gelecek.
o da sana demiştir belki kendini neden kötü hissediyor ki evimizde ne güzel oturuyor diye?

İstanbul gezmek için güzelde..yaşamak için güzel değil..bende bir ara kalmıştım..seni çok iyi anlıyorum..resmen bunalım geçirdim..hep evde bir yer gitmek istesen ulaşım zor..karışık bir şehir ben de sevmedim istanbulu..birde olaylar sanki orda daha çok ..hırsızlık felan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…