bana göre büyük dert

• Konu Sahibi Konu Sahibi htys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
63
Merhaba kızlar o kadar takip ediyorum burayı birde ben yazayım belki bir fikir olur kendime diye dusundum ben ankaradan istanbula evlendim geldim ama istanbulun bu kadar büyük ulaşım zoru her yerin beton olduğunu gelince gördüm ve sok oldum yani kisacasi hic sevmiyorum burayı burada kimsemde yok çok sıkılıyorum eşim özel sektörde çalışıyor ona ankaraya gidelim orda daha rahat geciniriz bende calisirim diyorum burada Çalışmamı istemiyo kendi de guvenemiyo dışarıya hem annemlerde çocuk falan olursa yardim eder bakar diyorum bi tamam diyor geri vazgeciyor sizce nasıl ikna ederim çok yalnızım burda komşuluk bile yok ne bicim bi yerdeyim önceden çok sosyaldim simdi asosyallige doğru gidiyorum

Ne zamandır evlisin.

benim babaannem memleketten geldi geleli Türkiye'de bayramları sevmiyor zor tabi herkes ordayken.

sırf burada sıkılıyor sevmiyorsunuz diye mi eşinizin işini kurulu düzenini bozacaksınız , alışırsınız ne olacak

Hayatı ortak yaşayan insanların ortak kararlar alamamasına deli oluyorum.
İstemediğin bi yerde yaşamak zorunda bırakılıp "he" diyecek mi acaba diye eş ağzına bakmak..
Olamadık eşit bi türlü olamadık.

sırf burada sıkılıyor sevmiyorsunuz diye mi eşinizin işini kurulu düzenini bozacaksınız , alışırsınız ne olacak
Oyle bir niyetim tabi ki yok gecte olsa gitmek istiyorum kapi çaldığında sicriyorum bazen o kadar yalnızım yani

Alışmaya calıs kendine bi komsu arkadaş edın kursa git halkeğitim kurslarına.biraz çabala. İstanbul da yaşamak zordur bılmeyen için bende sevmiyorum ama yıllardır orda olana aorsanız başka yerde nefes alamam der. Bıraz daha zaman tanı bakalım

canım bence biraz daha sabret 7 ay kısa bir süre bence sen bir ömür geçirceksin eşinle. hemen pes etme biraz daha bekle sabret belki ozaman herşey yoluna girer hemen karamsar olma

canım bence biraz daha sabret 7 ay kısa bir süre bence sen bir ömür geçirceksin eşinle. hemen pes etme biraz daha bekle sabret belki ozaman herşey yoluna girer hemen karamsar olma
İnşallah canım hep dua ediyorum bi an önce gidelim diye rabbim yüzümüze bakar inşallah annemleride çok özlüyorum çok agliyorum allah biliyor ya

İnşallah canım hep dua ediyorum bi an önce gidelim diye rabbim yüzümüze bakar inşallah annemleride çok özlüyorum çok agliyorum allah biliyor ya

ağlama anneni ara onunla konuş ama ağlayarak onlarıda üzme onlarda zor dayanıyordur tabi senden ayrıldıkları için. sabret dua et :)

Eşinde Ankara'da yaşayamaz.
Denizsiz yer zor!

Heryer beton tabi neolacaktı okadar kalabalığa?

ağlama anneni ara onunla konuş ama ağlayarak onlarıda üzme onlarda zor dayanıyordur tabi senden ayrıldıkları için. sabret dua et :)
Yok anneme karsi aglamiyorum hic onlara gayet normal konuşuyoruz hergun arıyorum zaten

Daha 7 ay olmuş evleneli.Çalışmadığın için de sıkılıyorsun.Biraz zaman.Eşinin kurulu bir düzeni var.Sonuçta çalışan nun kafasının yattığı yerde otrumak en mantıklısı.Düzeni çevresi burda.Çalışan insan için bilmediği bir şehirde işe başlamanın zorluğu daha fazla.Millet dilini dinini hiçbirşeyini bilmediği yabancı ülkelerde evlenip kalıyor.Çocuğun olduğunda birinin yardımına bakımına ihtiyacın yok ki.Eşinin iş arkadaşlarının eşleriyle bir ortama gelebilirsin.Hiç mi akraba yok İstanbul da.Biraz zaman.

Yok anneme karsi aglamiyorum hic onlara gayet normal konuşuyoruz hergun arıyorum zaten

belki yazmışsındır bilmiyorum ama yaşlarınız kaç eğer açık öğretim falan okuyorsan ders çalışabilirsin evde öyle vaktin geçer kitap oku :) karamsar olma hemen canım benim atlatırsın bu günleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…