bana göre büyük dert

• Konu Sahibi Konu Sahibi htys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca ya ankarada eşin mutsuz olursa.
tamam sen arkadaşlarınla eşinle dostunla iyi olacaksın ama onun iş ortamı falan kötü olursa ne olacak?
evliliğine nasıl yansıyacak.

ayrıca ya ankarada eşin mutsuz olursa.
tamam sen arkadaşlarınla eşinle dostunla iyi olacaksın ama onun iş ortamı falan kötü olursa ne olacak?
evliliğine nasıl yansıyacak.
Neden kotu olsun ki burada nasıl çalışıyorsa orada da calisacak hatta daha şenlikli olur diye düşünüyorum annem babam gerçekten oğlu gibi seviyorlar esimi

İstanbulda her yer beton, ankara sanki ormanlık alan.
Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler. Sizin alışamıyorum kaprisiniz yüzünden eşiniz işini, kurulu düzenini bırakıp neden şehir değiştirsin?
Bir de evlenirken başka şehirde yaşamayı kabul edip 3-5 ay sonra anam da anam, memleketim de memleketim diyenleri anlamıyorum, anlayamayacağım malesef.

Ben eryamanda oturuyorum. Arabasiz yapamadik burda. Market bile 20 dk.. bu tarz sorunlar nerde olsak karşımıza çıkabilir. Ben alışmaya calisiyorm benimde bütün cevrem ist.da bursada kaldi.. sizde alisirsniz umarm

ben İstanbulda doğdum büyüdüm Ankarada çok yakınlarım var onlarda burayı çok seviyor ayrıca iş imkanı bulamadı burda bir sürü buldu ayrıca orda çalıştığı rakamın 3-4 katı. Bunlar farklı detaylar tabi. Mayıs ayında evlendim bende evlendiğimden beri pek kimseyle görüşmüyoruz eşimle çıkıyoruz bi yerlere ve çok da eğleniyoruz bu tamamen sizin kişiliğinizle alakalı iki kişi olunca yaşlı çift gibi olduğunuzu düşünmek öyle davranmanıza yol açar. birliktealalim gibi sitelere bakarsan orada bir sürü aktivite ve yeme-içme vs yerler var oradan bişeyler alıp direk gidebilirsiniz de. Metrobüs var 7/24 çalışıyor arabayla çıkıldığında bazı saatler tıkanık olur yollar ama öğrenirsin iyice merak etme. Ruhunu canlı tut sen ozaman iki kişide bak nasıl eğleniyorsunuz. İstanbuldayız ama bazen 1-2 ay bi yere gitmediğimiz oluyor öyle hergün gezmeye yada komşuya vs gidilmiyor. ayrıca her yer beton demeniz ankaranın yanında istanbula komik olmuş bunu demeden geçemeyeceğim.

Ankaraya gittiğimde 21:00 dan sonra gidebilecek bi yer bulamamıştık burada 24 saat yapabileceğin her türlü aktivite mevcut hiç olmadı yazın al eşini git sahil kenarına otur sahilden kasıt o yani herkes sadece balıkcılık yapıp bununla geçinmiyor :) ayrıca her kes denize sıfırda oturmuyor :) zira denize sıfır oturabilsek İstanbulda ne sıkılırdın ne de çevrem yok diye yakınırdın :)

Valla ben bursaddayım deniz kenarında oturuyorum. Balıkçı değilim ama deniz olmazsa nasıl yaparım die hep düşünürüm. Üniversitedeyken haftada bir gelirdik mutlaka nefes almaya:-D ben başka bişey sormak istiyorum eşinin ankarayla bağlantısı nedir peki? Yani ailesi falan nerde? Şimdi şu da var sen ist sıkılmışsın ve annenleri ankarayı istiyorsun, peki ankaraya gidince eşin de senin şu anki durumuna düşmicekmi? Yani ordada o mutsuz olucak belliki. Hem ankarada çalışırım demişain demekki eşin çalışmana çok da net hayır demior. Bence onu buna ikna etmeye çalış. Ayrıca yaşamıorum ama istanbul gezmeye çok uygun bir şehir. Her haftasonu farklı bi yeri gezebilirsiniz. Yaşlı çift gibi olmamak sizin elinizde. İçinizdeki çocupu çıkarırsanız baya eğlenebilirsiniz. Eşim nişanlıyken bir ay istanbuldaydı eğitim için bir gün gidebildim ve ikimizinde en güzel günüydü. Hiçbir yeri bilmememizd rağmen deli gbii gezdik dolaştık. Çocuklae gibi şendik valla. Hele kadıköy emiönü karaköy vapurlar falan bayıldık.

Valla ben esimden hic duymadım denizsiz yapamam diye sonucta deniz kıyısında oturmuyoruz keske otursaydik gitmek istemezdim

Siz pek istanbul da da sYılmazsınız.
Koca koca binalar başka bişey yok b.düzünde eşin gezdirsin seni :)

Yaşamayan tabi ki de bilemez anlayamazda

Eşimin ailesi baska bi şehirde tabi ki illa calismicaksin demiyor alış diyor öncellikle biraz öğren diyor hic bilmediğim bi yer sonucta gezmeyede tabi ki gidiyoruz ama ulaşım mahvediyor ben çok yukarda kalıyorum bazen eve aksam geliyoruz yatıyoruz sabah ayaklarimin ustune zor bastigim oluyor agriyolar çünkü bunyem alışık değil :)

ya evine yakın bi yer okursa bence daha alışmayı beklemek garip. Sınuçta işe girince zaten orayada alışman gerekcek sıfırdan başlar gibi. Ee gezmek böyle bişey zaten:-D akşam ağrıyan ayaklar:-D:-D

Yaşamayan tabi ki de bilemez anlayamazda
Kimin ne yaşadğını nerden biliyorsunuz acaba?
Ben koreye gitmeye razı olmuşum eşimle birlikte ekmeğimiz orada diye. Ailemden kilometrelerce uzağa.. O yüzden sizin yaptığınız şımarıklıktan başka bir şey değil benim gözümde.
Ankarada da yaşadım, İstanbulda da. İki şehiri de sevmem. Ama hayat beni bu ikisinden birine yönlendirirse kendimi bu duruma sokmayacağımı biliyorum. Pozitiflik, enerji vs. insanın içinde olan şeyler bunlar. Hepimizde var, yeterki ortaya çıkaralım.
Bir de istanbul gibi bir yerden bahsediyoruz. Kültürel açıdan korkunç zengin, yıllarca gezsek gezilecek yerlerini bitiremeyeceğimiz bir il. Etkinliklerin haddi hesabı olmayan tek şehir. Ankarada avm gezmekten, belki eymire falan gitmekten başka yapılacak ne var allah aşkına?

Bursa dedin içim gitti valla mudanya heykel tophane cumalikizik cennet bursa :-*

Bursa dedin içim gitti valla mudanya heykel tophane cumalikizik cennet bursa :-*
Cennet ki ne cennet:-D hıp deniz kıyısındasın mudanyada gemlikde tirilyede hop dağdasın inkiyada cumalıkızıkda sadaabatta uludağda :-D:-D hasret çekenlere bursa kokulu öpücüklerrrr:-D

Tabi ki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrica benim maksadım gezmek değil ben gezmeyi dert edinmiyorum hayat şartlarına gore ankara istanbuldan daha ucuz daha kolay daha yaşanabilir bi yer ayrıca siz koreye gitmeyi düşündüğünüzde mutlaka geri doneceksniniz bunu biliyosunuz bende gitcemi bilsem kendimi huzursuz tabi ki de etmem ayrica sizin düşündüğünüz gibi her aksam ağlayıp eşime hadi gidelim artikta yapmıyorum benim kendimle olan bir dusuncem ve buradan fikir almak istiyorum sert elestirelere gerek yok adam oldurmuyorum kimsenin hakkını yemiyorum polemik yaratmaya çalışmayın zira daha farklı konular var orada tartışa bilirsiniz iyi gunler

Eleştirecek olanlar konumdan uzak dursun, bana gaz verecek olan buyursun diyorsunuz yani. Pekala
Kendinizi mutsuz etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz...

Peki eşin tekrar aynı şartlarda iş bulabilecek mi bunu da düşünmek lazım.
Keşke evlenmeden düşünseydin tüm bunları...

Beylikdüzünde sıkılmanız normal. biraz daha içerlerde olsaydınız daha farklı olurdu.
oralarda pek komsuluk olmuyor.

Insanin iyisi kotusu her yerde.
istanbulda calistirtmamasi cok sacma ankarada da basiniza kotu bir sey gelebilir, ki siz istiyorsaniz izin almaniz gerektigini de dusunmuyorum..
her neyse, calismiyorsaniz istanbul insanin kendini gelistirmege cok musait oldugu bir sehir. Okuldan vaktim kalsa muze muze,sergi sergi dolasacagim ama vaktim yok..
ben size bu yollarla sosyallesmenizi oneririm. Olanak cok.

Eleştirecek olanlar konumdan uzak dursun, bana gaz verecek olan buyursun diyorsunuz yani. Pekala
Kendinizi mutsuz etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz...
Hicccc öyle bir niyetim yok gaza gelicek gibi fikir alisverisi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…