- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Neden kotu olsun ki burada nasıl çalışıyorsa orada da calisacak hatta daha şenlikli olur diye düşünüyorum annem babam gerçekten oğlu gibi seviyorlar esimiayrıca ya ankarada eşin mutsuz olursa.
tamam sen arkadaşlarınla eşinle dostunla iyi olacaksın ama onun iş ortamı falan kötü olursa ne olacak?
evliliğine nasıl yansıyacak.
Valla ben esimden hic duymadım denizsiz yapamam diye sonucta deniz kıyısında oturmuyoruz keske otursaydik gitmek istemezdim
Yaşamayan tabi ki de bilemez anlayamazdaİstanbulda her yer beton, ankara sanki ormanlık alan.
Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler. Sizin alışamıyorum kaprisiniz yüzünden eşiniz işini, kurulu düzenini bırakıp neden şehir değiştirsin?
Bir de evlenirken başka şehirde yaşamayı kabul edip 3-5 ay sonra anam da anam, memleketim de memleketim diyenleri anlamıyorum, anlayamayacağım malesef.
Eşimin ailesi baska bi şehirde tabi ki illa calismicaksin demiyor alış diyor öncellikle biraz öğren diyor hic bilmediğim bi yer sonucta gezmeyede tabi ki gidiyoruz ama ulaşım mahvediyor ben çok yukarda kalıyorum bazen eve aksam geliyoruz yatıyoruz sabah ayaklarimin ustune zor bastigim oluyor agriyolar çünkü bunyem alışık değil :)Valla ben bursaddayım deniz kenarında oturuyorum. Balıkçı değilim ama deniz olmazsa nasıl yaparım die hep düşünürüm. Üniversitedeyken haftada bir gelirdik mutlaka nefes almaya:-D ben başka bişey sormak istiyorum eşinin ankarayla bağlantısı nedir peki? Yani ailesi falan nerde? Şimdi şu da var sen ist sıkılmışsın ve annenleri ankarayı istiyorsun, peki ankaraya gidince eşin de senin şu anki durumuna düşmicekmi? Yani ordada o mutsuz olucak belliki. Hem ankarada çalışırım demişain demekki eşin çalışmana çok da net hayır demior. Bence onu buna ikna etmeye çalış. Ayrıca yaşamıorum ama istanbul gezmeye çok uygun bir şehir. Her haftasonu farklı bi yeri gezebilirsiniz. Yaşlı çift gibi olmamak sizin elinizde. İçinizdeki çocupu çıkarırsanız baya eğlenebilirsiniz. Eşim nişanlıyken bir ay istanbuldaydı eğitim için bir gün gidebildim ve ikimizinde en güzel günüydü. Hiçbir yeri bilmememizd rağmen deli gbii gezdik dolaştık. Çocuklae gibi şendik valla. Hele kadıköy emiönü karaköy vapurlar falan bayıldık.
ya evine yakın bi yer okursa bence daha alışmayı beklemek garip. Sınuçta işe girince zaten orayada alışman gerekcek sıfırdan başlar gibi. Ee gezmek böyle bişey zaten:-D akşam ağrıyan ayaklar:-D:-DEşimin ailesi baska bi şehirde tabi ki illa calismicaksin demiyor alış diyor öncellikle biraz öğren diyor hic bilmediğim bi yer sonucta gezmeyede tabi ki gidiyoruz ama ulaşım mahvediyor ben çok yukarda kalıyorum bazen eve aksam geliyoruz yatıyoruz sabah ayaklarimin ustune zor bastigim oluyor agriyolar çünkü bunyem alışık değil :)
Kimin ne yaşadğını nerden biliyorsunuz acaba?Yaşamayan tabi ki de bilemez anlayamazda
Valla ben bursaddayım deniz kenarında oturuyorum. Balıkçı değilim ama deniz olmazsa nasıl yaparım die hep düşünürüm. Üniversitedeyken haftada bir gelirdik mutlaka nefes almaya:-D ben başka bişey sormak istiyorum eşinin ankarayla bağlantısı nedir peki? Yani ailesi falan nerde? Şimdi şu da var sen ist sıkılmışsın ve annenleri ankarayı istiyorsun, peki ankaraya gidince eşin de senin şu anki durumuna düşmicekmi? Yani ordada o mutsuz olucak belliki. Hem ankarada çalışırım demişain demekki eşin çalışmana çok da net hayır demior. Bence onu buna ikna etmeye çalış. Ayrıca yaşamıorum ama istanbul gezmeye çok uygun bir şehir. Her haftasonu farklı bi yeri gezebilirsiniz. Yaşlı çift gibi olmamak sizin elinizde. İçinizdeki çocupu çıkarırsanız baya eğlenebilirsiniz. Eşim nişanlıyken bir ay istanbuldaydı eğitim için bir gün gidebildim ve ikimizinde en güzel günüydü. Hiçbir yeri bilmememizd rağmen deli gbii gezdik dolaştık. Çocuklae gibi şendik valla. Hele kadıköy emiönü karaköy vapurlar falan bayıldık.
Cennet ki ne cennet:-D hıp deniz kıyısındasın mudanyada gemlikde tirilyede hop dağdasın inkiyada cumalıkızıkda sadaabatta uludağda :-D:-D hasret çekenlere bursa kokulu öpücüklerrrr:-DBursa dedin içim gitti vallamudanya heykel tophane cumalikizik cennet bursa :-*
Tabi ki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrica benim maksadım gezmek değil ben gezmeyi dert edinmiyorum hayat şartlarına gore ankara istanbuldan daha ucuz daha kolay daha yaşanabilir bi yer ayrıca siz koreye gitmeyi düşündüğünüzde mutlaka geri doneceksniniz bunu biliyosunuz bende gitcemi bilsem kendimi huzursuz tabi ki de etmem ayrica sizin düşündüğünüz gibi her aksam ağlayıp eşime hadi gidelim artikta yapmıyorum benim kendimle olan bir dusuncem ve buradan fikir almak istiyorum sert elestirelere gerek yok adam oldurmuyorum kimsenin hakkını yemiyorum polemik yaratmaya çalışmayın zira daha farklı konular var orada tartışa bilirsiniz iyi gunlerKimin ne yaşadğını nerden biliyorsunuz acaba?
Ben koreye gitmeye razı olmuşum eşimle birlikte ekmeğimiz orada diye. Ailemden kilometrelerce uzağa.. O yüzden sizin yaptığınız şımarıklıktan başka bir şey değil benim gözümde.
Ankarada da yaşadım, İstanbulda da. İki şehiri de sevmem. Ama hayat beni bu ikisinden birine yönlendirirse kendimi bu duruma sokmayacağımı biliyorum. Pozitiflik, enerji vs. insanın içinde olan şeyler bunlar. Hepimizde var, yeterki ortaya çıkaralım.
Bir de istanbul gibi bir yerden bahsediyoruz. Kültürel açıdan korkunç zengin, yıllarca gezsek gezilecek yerlerini bitiremeyeceğimiz bir il. Etkinliklerin haddi hesabı olmayan tek şehir. Ankarada avm gezmekten, belki eymire falan gitmekten başka yapılacak ne var allah aşkına?
Eleştirecek olanlar konumdan uzak dursun, bana gaz verecek olan buyursun diyorsunuz yani. PekalaTabi ki kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ayrica benim maksadım gezmek değil ben gezmeyi dert edinmiyorum hayat şartlarına gore ankara istanbuldan daha ucuz daha kolay daha yaşanabilir bi yer ayrıca siz koreye gitmeyi düşündüğünüzde mutlaka geri doneceksniniz bunu biliyosunuz bende gitcemi bilsem kendimi huzursuz tabi ki de etmem ayrica sizin düşündüğünüz gibi her aksam ağlayıp eşime hadi gidelim artikta yapmıyorum benim kendimle olan bir dusuncem ve buradan fikir almak istiyorum sert elestirelere gerek yok adam oldurmuyorum kimsenin hakkını yemiyorum polemik yaratmaya çalışmayın zira daha farklı konular var orada tartışa bilirsiniz iyi gunler
Insanin iyisi kotusu her yerde.Merhaba kızlar o kadar takip ediyorum burayı birde ben yazayım belki bir fikir olur kendime diye dusundum ben ankaradan istanbula evlendim geldim ama istanbulun bu kadar büyük ulaşım zoru her yerin beton olduğunu gelince gördüm ve sok oldum yani kisacasi hic sevmiyorum burayı burada kimsemde yok çok sıkılıyorum eşim özel sektörde çalışıyor ona ankaraya gidelim orda daha rahat geciniriz bende calisirim diyorum burada Çalışmamı istemiyo kendi de guvenemiyo dışarıya hem annemlerde çocuk falan olursa yardim eder bakar diyorum bi tamam diyor geri vazgeciyor sizce nasıl ikna ederim çok yalnızım burda komşuluk bile yok ne bicim bi yerdeyim önceden çok sosyaldim simdi asosyallige doğru gidiyorum
Hicccc öyle bir niyetim yok gaza gelicek gibi fikir alisverisi diyorumEleştirecek olanlar konumdan uzak dursun, bana gaz verecek olan buyursun diyorsunuz yani. Pekala
Kendinizi mutsuz etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz...
Evet gerçekten öyleBeylikdüzünde sıkılmanız normal. biraz daha içerlerde olsaydınız daha farklı olurdu.
oralarda pek komsuluk olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?