• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre haksızlık olan bir konu lütfen akıl verin :((

Sizi eşiniz düşünüp arabayı ortak aile bütçesinden isteyecekti.
Size eltiye alınacak arabanın parası kadar para verilecekse aile açısından bir haksızlık yok.
Eltiye istediğiniz kadar kötümdeyin, kocası öyle düşünmüyor demek ki.
2 senedir araç sahibiyim o zamanlar durumumuz yoktu diyor eşim..bilemiyorum sanırım uzatmamam lazım ben çok fazla düşünür en ince ayrıntısına kdr sorun yaparım kendime o yüzden pek sevilmem :))

Birde diyorlarki arabası alınınca sigortası mazotunu karşılicaz o zaman sanada karşılarız yani hazmedemediğim bu ona alınıncamı bende faydalanabileceğim niye şuan herşeyimi ben kendim karşılıyorum..sanki o değerli ben değersizmişin hissi oluşuyor
:) o zaman o da neden karşılıyorsunuz bana da aynı şekilde nakit çıkın her ay derdi :) ortak iş yapıldığı sürece bu düşüncelerin, sorunların sonu yok maalesef.
Siz paranızı alın çekilin yatırım yapın, ayrıca kazandığı parayı annesinin eline sayan eşinize nasıl saygı duyabiliyorsunuz orası benim daha çok dikkatimi çekti.

Sizi eşiniz düşünüp arabayı ortak aile bütçesinden isteyecekti.
Size eltiye alınacak arabanın parası kadar para verilecekse aile açısından bir haksızlık yok.
Eltiye istediğiniz kadar kötü deyin, kocası öyle düşünmüyor demek ki.
Ve sanırım onun rahatlığını düşünmeleri zoruma gidiyor benim ise mecburiyetten aracımı kendimin alması köpek korkum var okulda biraz uzak

Ne hayatlar var. İnsan hayret ediyor.

:) o zaman o da neden karşılıyorsunuz bana da aynı şekilde nakit çıkın her ay derdi :) ortak iş yapıldığı sürece bu düşüncelerin, sorunların sonu yok maalesef.
Siz paranızı alın çekilin yatırım yapın, ayrıca kazandığı parayı annesinin eline sayan eşinize nasıl saygı duyabiliyorsunuz orası benim daha çok dikkatimi çekti.
Onu diyorum zaten eşime bana mazottur sigorta kasko giderlerimi eşi versin karısına diyorum yanaşmıyorlar bunlar zoruma gidiyor işte..

Asla saygı duymuyorum bunun tartışmasını çok yaşıyoruz ama ‘’annem bizim iyiliğimiz için birikim yapıyooorr ‘’ diyor beyefendi sanki para annesinin elinde katlanıyor biz birikim yapamıyoruz :)) Başlarda ev alana kadar böyleydi 8 sene oldu hala devam

Ve sanırım onun rahatlığını düşünmeleri zoruma gidiyor benim ise mecburiyetten aracımı kendimin alması köpek korkum var okulda biraz uzak
Senin rahatını düşünecek olan kocan.
Eltiyi de kocası düşünmüştür yakıt parasına kadar. Kayınvalidenin tek başına böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.

Onu diyorum zaten eşime bana mazottur sigorta kasko giderlerimi eşi versin karısına diyorum yanaşmıyorlar bunlar zoruma gidiyor işte..
Asla saygı duymuyorum bunun tartışmasını çok yaşıyoruz ama ‘’annem bizim iyiliğimiz için birikim yapıyooorr ‘’ diyor beyefendi sanki para annesinin elinde katlanıyor biz birikim yapamıyoruz :)) Başlarda ev alana kadar böyleydi 8 sene oldu hala devam
Ağlamayana meme yok :) karısı kocasının aklına sokmuştur ortaktan karşılansın diye o da ailesini ikna etmiştir, gaza getirmek istemem ama burada aileden çok eşinizin tavrı önemli,
belki o da talep etseydi kabul görürdü size yapılan masraf kadar eltiye de çıkılırdı ama onlar önce davranmış :) annesi yatırım danışmanı mıymış ayrıca, ne saçma.

Senin rahatını düşünecek olan kocan.
Eltiyi de kocası düşünmüştür yakıt parasına kadar. Kayınvalidenin tek başına böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.
Doğru..kayınvalidem torununu düşünüyormuş ondan al diyormuş oğluna yoksa onunda alacağı yok kadın oğullarını afedersiniz mala çevirmiş ne derse yapıyorlar zaten karısıyla annesi barış dediği için barıştı elalem ne dermiş 1 aylık evli ayrıldı derlermiş :)) şeytana uymuş çalmış

Ağlamayana meme yok :) karısı kocasının aklına sokmuştur ortaktan karşılansın diye o da ailesini ikna etmiştir, gaza getirmek istemem ama burada aileden çok eşinizin tavrı önemli,
belki o da talep etseydi kabul görürdü size yapılan masraf kadar eltiye de çıkılırdı ama onlar önce davranmış :) annesi yatırım danışmanı mıymış ayrıca, ne saçma.
Evet eşimin mallığından kafayı yemişler para ailece anormaller..aslında oda biraz şaşkın bana gelince hep masraf yapmayalım diye kıstı abisinin karısına alınacağını duyunca ufak çaplı bi sarsıldı..dedim zaten herkez sen mi ihtiyacı varsa alınır bişey sen almazsan harcamazsan onlar alır harcar :)

Ooo annesi gibi yok..annem şöyle emektar annem böyle anne sanki bizlerin annesi çalışmadı bize annelik yapmadı birtek kendi annesi.Kayınvalidem öyle bir insanki zaten dış görünüş kabadayı gibi yürüyen emrivaki biri ilk başlarda korkuyordum benim etrafımdakiler diyorlardı allahım nasıl bir kayınvalide dikkat et falan :)) hala çocuklarını yönetir o ne derse o dur

Ooo annesi gibi yok..annem şöyle emektar annem böyle anne sanki bizlerin annesi çalışmadı bize annelik yapmadı birtek kendi annesi.Kayınvalidem öyle bir insanki zaten dış görünüş kabadayı gibi yürüyen emrivaki biri ilk başlarda korkuyordum benim etrafımdakiler diyorlardı allahım nasıl bir kayınvalide dikkat et falan :)) hala çocuklarını yönetir o ne derse o dur
Zaten genelde böyle annelerin erkek çocukları evliliklerinde sorun yaşıyor çünkü karakter olarak kendilerine bağımlı itaatkar yetiştiriyorlar,
ama yaşla beraber ve kendi kurdukları ailelerinin sağlığı için en azından biraz gözünü açması gerekiyor bu erkek bireylerin :)

Merhaba günlerdir aklımı karıştıran bir konuyu paylaşmak istedim.Eltimle görüşmüyorum 7 senedir sebebi düğün takılarımı çalmış olması allahtan bulundu..Evet eşi kabullenip ayrılığın eşiğinden dönselerde birlikteler.Eşlerimiz ortak işte çalışıyorlar kayınvalide dahil.Kayınvalidem çok diktatör kabadayı takılan biri çocuklarını bu yaşta yöneten biri..Eşlerimiz kazançlarını havuz sistemi yapıyorlar yani her akşam kazançlar anneye verilir ve onda birikir..İkimizinde çocuğu var benimki bu sene ilkokul 1.sınıfa başladı onun çocuğu seneye başlayacak ve gündemde ona araba almaları var tabiki ortak kazançlarından.Okula götürmesi seneye daha rahat olurmuş çocuğunu..Bu arada benim kendi arabam var ama kendi birikimimden aldım asla eşim 1 kuruş koymadı ve mazotuna kadar hep ben alıyorum sigorta kasko herşey bana ait..Bende eşime dedimki ona gelince neden alıyorsunuz bana almadınız eee durumumuz yoktu ama şimdi var ona ne alınıyorsa değeri kadar parasını veririz diyor..Tmm ama niyet önemli ki bu insan sizin bana taktığınız ve ailemin taktığı tüm takıları çalan bir hırsız ve ayrıyetten kocasını terkederken bile düğüne gidiyorum ailemin yaşadığı şehire deyip takılarını kv de den isteyip kaçma planları yapıp kocasını terketmişliği var yani ona gelince neden alınıyor ben kendime birikimimle aldım çocuğumu götürüp getirebilmem rahat olsun köpek korkumdan dolayı ona gelince neden ortak kazancınızdan alıyorsunuz dediğimde eşim diyorki sen alacak olduğun paraya bak..Yani ben neden eltime alınmasını beklemem lazım ki yada afedersiniz yılışk mı olmam lazım bişeyler almanız için Akıl verin lütfen
Parayı veriyorlar vermeseler haksızlık tamamda alın paranızı olay kapansın

Zaten genelde böyle annelerin erkek çocukları evliliklerinde sorun yaşıyor çünkü karakter olarak kendilerine bağımlı itaatkar yetiştiriyorlar,
ama yaşla beraber ve kendi kurdukları ailelerinin sağlığı için en azından biraz gözünü açması gerekiyor bu erkek bireylerin :)
Evet anne sürekli bunu söylüyor işte bizim gibi birbirine düşkün aile yok biz bir birliğiz biz biz biz…hayır var her aile birbirine bağlı diyorum kıskanıyormuşum onları :)) eşimde diyor ailemle zor günlerde hep biz vardık bende diyorum yani kim olsun istiyorsun annene de ki anne artık kazancımı sana vermicem herkez kendine de bakalım bu kadar üzerine düşücekmi :))

Ben sizi haklı buldum, ama maalesef iş kocanızda bitiyor. tek yapabileceğiniz paranızı alıp muhatap olmamaya devam etmek olur.

Siz arabanız yokken alınmasını teklif etmiş miydiniz? Ettiyseniz ve alınmadıysa haklısınız ama diğer türlü ağlamayan bebeğe süt vermiyor kimse.

Eltinizin altınlarınızı çalma konusunda da sizin yapabileceğiniz bir şey yok, polise gidip şikayetçi olsaydınız.

Eş ailesinin onu bu şekilde kabullenmesine siz karışamazsınız, kendiniz konuşmuyorsunuz konuşmayın tabii.

Siz arabanız yokken alınmasını teklif etmiş miydiniz? Ettiyseniz ve alınmadıysa haklısınız ama diğer türlü ağlamayan bebeğe süt vermiyor kimse.

Eltinizin altınlarınızı çalma konusunda da sizin yapabileceğiniz bir şey yok, polise gidip şikayetçi olsaydınız.

Eş ailesinin onu bu şekilde kabullenmesine siz karışamazsınız, kendiniz konuşmuyorsunuz konuşmayın tabii.
Evet söylemiştim işte çocuk seneye okula başlicak arabalarda yükseliyor alalım demiştim durumumuz yok dedi gerçektende yoktu yatırım yapmışlardı bende anlayışlı davranıp kendi paramla alayım yoksa hiç alamicam her gün arabalarda yükseliş oluyordu..ama onlar beni düşünüp alalım dememişti şimdi eltiyi düşünüp alalım demelerine kıskandım belkide onun çocuğu torun benimkide torun niye beni düşünmediler diye..Altınlar içinde ben şikayetçi olmak istedim eşim karşı çıktı elti kendini camdan atacaktı korktular bize kalır diye :))

Back
X