Bana göre haksızlık olan bir konu lütfen akıl verin :((

Ev aldılar zaten :)) onuda diyemem :)) çok tuhaflar çok

Arabayla değer olmaz araba artık bir istek değil ihtiyaç. Evet hırsızmış arsızmış. Ama onun da çocuğu var muhtemel ihtiyaçları oluyordur. Kaldı ki çocuksuzum eşimi her dakika arayıp beni şuraya buraya götür diyemiyorum. Acil işler çıkıyor. Sizin burda bakmanız gereken şey hakkınızı teslim ediyorlar mı? Ediyorlarmış, gerisiyle ilgilenmeyin.

Tabiki araba değer değil ama onların aman oda eksik kalmasın düşüncesi onların ona verdiği değer..yani diliyorumki verirler sözde kalmaz..

Valla hakkını helal et aslında sert üslupla konuşmak istemedim ama gerçeklerde biraz böyle be hayatım, araba parasını verdiklerine şükret

Tabiki araba değer değil ama onların aman oda eksik kalmasın düşüncesi onların ona verdiği değer..yani diliyorumki verirler sözde kalmaz..
Ordan bakinca eltine verilen deger gibi gozukse de oglu ve torunu da soz konusu değer vermekse onlaradir. Ama keselerin bir olmamasi lazim nasil isler gozunu acarsiniz esinizin bilmem ama biran once kopmasi lazim

Altin konusunda haklisiniz..siz hirsiza deger vermelerine takiliuorsuniz aslinda. Onlarda kafa yok. Ben olsam her dakika tetikte olurdum onlarinda biseylerini calabilir. Siz ayni degerde paranizi alin cekilim kenara esiniz hakli. Ben olsam parayi alir ustune para ekler ya yazlik alirdim yada oglumun adina bir ev borcuna girerdim. Fazla mal goz cikarmaz. Arabanin modelini tukseltmekten ziyade kimseye duyurmadan bir mulk alin aldiktan sonra duyulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…