çok itici şeyler bunlar burun karıştırmak ..genirmek vs..vs... yanlız bir şeyi bizde çok sik yapıyoruz gaz olayını bizzeyken eşimled ..eşimin gaz çıkarması beni çok güldüruyor..bende yapıyorum bazen geberiyoruzzz gülmektennn çok ayıp şey bunlar ama yapıyoruz:)hatta bazen beni sinir edıyor her hangi bir konuda benim hemen yüzüm düşürrr...biliyor benim buna dayanamıcagımı hemen gaz çıkartıyor ..ben gene gülmekten yerlerdyim..unutup gidiyoruz onceeki mevzuyu..
tek kelimeyle iğrenç...özellikle buna gülüp geçen kadınları hiç anlayamam,rahatlıkmıdırki bu?saygısızlık seviyesizlik...allah korusun,asla izin vermem,asla kabul etmem,sadece bu bile başlı başına boşanma nedeni...
ne demek yanımda böyle yaratık gibi hareketler yapmak...yanlızken ne halt yaparsa kendi bileceği iş,ama ha kaka yapmış yanımda ha bunları yapmış,benim için aynı şey...
mide bulandırıcı...
inşallah bu açıdan çok şanslı sayıyorum kendimi asla böyle şeylerle alakası olmayan bi nişanlım var,inşallah iiiiinşallah değişmez.
Birde arkadaşın biri beni evlilikden soğutun diye bir konu açmışdı vallahi gelsin burayı okusun yeter hemen soğur:)
evlenince de böyle kalacak mı acaba..:44:
Birde arkadaşın biri beni evlilikden soğutun diye bir konu açmışdı vallahi gelsin burayı okusun yeter hemen soğur:)
o zaten iyi yere kapak atmış buraya üye olması yeter.forumu takip butonuna bi bassın sonra sadece başlıkları okusun yeter
1.kocam beni aldatıyo
2.kaynanasıyla sorun yaşayanlar buraya :)
3.kaynanamın saçını başını yolucam
4.elim bana böyle dedi
5.görümcem beni kıskanıyo
6.kocam gaz çıkarıyo
7.kaynanam takılarımı çaldı
valla bu foruma takılmaya başladığımdan beri ben de evlilikten soğudum
valla bu foruma takılmaya başladığımdan beri ben de evlilikten soğudum
Valla arkadaşım kocalar böyleyse bencede evlenme:)))) ne öyle elini ordan çıkartsın oraya soksun ya
artık görmek istediklerimiz
1.kayınvalidem bana hediye aldı
2.görümcemle kardeş gibiyiz
3.kocam duşa girmeden yatağa asla girmez çok temizdir
4.keşke kendi evim olmasada kayınvalidemle yaşasam
5.kocamın gözü hep içerde
formumdayım bu gece ya içime cem yılmaz kaçmış sankim
hahaha 4 ve 5. maddeler çok komikmiş.
hem formunda hem forumdasın
artık görmek istediklerimiz
1.kayınvalidem bana hediye aldı
2.görümcemle kardeş gibiyiz
3.kocam duşa girmeden yatağa asla girmez çok temizdir
4.keşke kendi evim olmasada kayınvalidemle yaşasam
5.kocamın gözü hep içerde
gorumcem esimle benimde fotolarimi feeysine koydu
hayy ağzın bal yesin ben onu unutmuştum.oda görümcesini dürtseymiş ödeşirlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?