bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

biri bana şaka yaptığını söylesin...ne diyeceğimi bilemiyorum...hiç mi saymıyor bu adamlar sizi acaba?

Herhalde insanın bakış açısıyla ilgili bu yorumları okuyunca ona karar verdim.Çünkü beni soğutacak şeyler bana göre cinselliği öldürecek şeyler bunlar saygıyı.Bizde 5 yıllık evliyiz ama bilerek isteyerek gaz çıkartmak yok burun karıştırmak asla yapmadık benim 3.5 yaşında kızım var artık ona bile tembihliyorum bak kızım bunlar yanında yabancılar varken yapılmız ayıpdır bizim yanımızda yapabilirsin diye.Bilmiyorum banada iğrenç geldi

herkes yapar ama tutamama gibi bir duruma ben inanmıyorum ozaman hicbir ortamda bulunamazdık hem herkesin sıkıstıgı anlar olur ama bir sekilde ya banyoya gider yada o anda tutmak zorundaysa tutar yapacak birsey yok kocamda olsa annem babam kardesim hic farketmez cok itici gelir karsımdaki insan o anda insanın kocası yapsa oyle onunde cinsellikten de sogur ya

Birde arkadaşın biri beni evlilikden soğutun diye bir konu açmışdı vallahi gelsin burayı okusun yeter hemen soğur:)

evlenince de böyle kalacak mı acaba..:44:

evlenince de böyle kalacak mı acaba..:44:

değişeceğini hiç sanmıyorum inan ama yine de iiiinşallah değişmez diyorum...çünkü bi gün teyzesi onlarda kalmıştı çok sinirliydi çok canı sıkkındı sesi,baya bi zorladım ne oldu diye,teyzesinin horlamasından ve o iğrenç şeyi yapmasından çok iğrenmiş, öyle iğrenmiş bir ifadeyle anlatıyoduki,zaten beklemezdim böyle şeyleri,onu anlattığı halini düşününce hiç yapmaz diyorum...
dağınık olduğunu biliyorum,ama kişisel bakım konusunda bir gün dahi yüzünde görmemem gereken bir şeyle,ya da kesif bi ter kokusuyla karşılaşmadım şükürler olsun...eli burnunun yanından bile geçmez binlerce şükürler olsun,bilmiyorum ya eğer bunlara dikkat ettiyse kaç yıldır birlikteyiz sonuçta....değişmez gibi,değişmesin...
yapmaz innnşallah...

Birde arkadaşın biri beni evlilikden soğutun diye bir konu açmışdı vallahi gelsin burayı okusun yeter hemen soğur:)

o zaten iyi yere kapak atmış buraya üye olması yeter.forumu takip butonuna bi bassın sonra sadece başlıkları okusun yeter

1.kocam beni aldatıyo
2.kaynanasıyla sorun yaşayanlar buraya :)
3.kaynanamın saçını başını yolucam
4.elim bana böyle dedi
5.görümcem beni kıskanıyo
6.kocam gaz çıkarıyo
7.kaynanam takılarımı çaldı

valla bu foruma takılmaya başladığımdan beri ben de evlilikten soğudum

valla bu foruma takılmaya başladığımdan beri ben de evlilikten soğudum

artık görmek istediklerimiz

1.kayınvalidem bana hediye aldı
2.görümcemle kardeş gibiyiz
3.kocam duşa girmeden yatağa asla girmez çok temizdir
4.keşke kendi evim olmasada kayınvalidemle yaşasam
5.kocamın gözü hep içerde

gorumcem esimle benimde fotolarimi feeysine koydu

kızlar konu dışına fazla kaymayın bence,uyarı almayalım gece gece.ya da sabah sabah. hadi ben de kaçayım ufaktan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…