aynen konuya geri dönelim eee kızlar kimlerin eşleri nasıl az çıkarıo devam edelim
hahahahahahabenim eşim hiç gaz çıkarmaz,geğirmez,burnunu karıştırmaz hatta wcye de gitmez,çünkü bi eşim yok
ne kadar şansılıyız ozamanıyyy büyük konuşm akta olmaz böyle durumlarda istemediğin ot burnunda bitermiş ya o hesap olur.orasını burasını kaşıycaz yer yön saat ayırtmaksızın zaart zuuurt yapçak.yemeğin en tatlı yerinde geğircek bide o kokucak böğğğğğğğğğğğğğğğğ
sanırım bekarlık sultanlık
Bu tarz sözler söyleyenleri de varmış valla ben burada bir kaç yoruma rastlamıştım .
Hatta gaz çıkartsın diye eşinin karnını bile sıvazlayanlar var imiş .
artık görmek istediklerimiz
1.kayınvalidem bana hediye aldı
2.görümcemle kardeş gibiyiz
3.kocam duşa girmeden yatağa asla girmez çok temizdir
4.keşke kendi evim olmasada kayınvalidemle yaşasam
5.kocamın gözü hep içerde
ay sana bişe sölim mi :) benım koca varya gel sana güzel bir söz söyleyesim geldi dedi kulagını yaklastır dedibende 6 ayda bır duydugum ıcın biz öyleyiz tabi vesselam işte eğildim hadi söle diyorum sırıtarak gaaaggg dedi kulagıma koptum gülmekteennn tabi bana göre normal geldi hatta benı güldürmek için bu tarz maymunlukda yapar tabi kişiden kişiye değişir ama ben onun her halıyle mutlu olmaya calıstım oldum oda öle parfümmü sıktın yıne kız der anladınız siz onu ;
Laale Hanım siz olmasanız konu havada kalacaktı ..aynen sizin gibi düşünüyorum...Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.
Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.
Laale Hanım siz olmasanız konu havada kalacaktı ..aynen sizin gibi düşünüyorum...bencede anormallik,gariplik yok..
Allah'ım yorumları okurken midem kalktı. Bireyin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.
Eşim benim yanımda burnunu karıştıracak olursa muhtemelen suratına kusarım en tiksindiğim şeydir, o parmağını da burnundan içeri sokarım. Gaz kaçırabilir tabi ki ama sağ ve sol lobunu eğlene eğlene yapıyorsa kendini tuvalette bulur. Kulağıma geğirirse de basına geleceklerini tahmin edemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?