Benim evlendigim ilk gun yapmisti balayinda ben sok olmustum bilerek yapti ve ben kizmistim. Hani hastalik olur, zor durumda kalir arabada uzun yolculuk yaparsin yapcak bisi yok. Banada demisit evliyiz artik alis diye. Ben alisamam kusura bakma sevmem boyle seyleri demistim.Tepkimi koyunca zamanla aaldi ve duzeldi.
Kızlar bu konu ne ya süpermiş:)) güldüm çok okurken sağolun hepiniz:) okuyunca aklıma geldi de,,,bir kadın ve bir adam otobüs durağına koşturuyorlardı otobüs gitmek üzereydi yetişmek için koşuyorlardı... şişmanca bir kadın ve her adımında zart zurt pırtlattı:) kocası da evde yapıyorsun ses etmiyorum insan içinde kıçını tut deyince kadında sende burnundakileri çarşaflara sürme o zaman diye çıkıştı:) otobüsü de kaçırdılar bağrışa çığrışa gittiler...... ilerleyen yaşlarda demek tavan yapıyor bu alışkanlıklar:)
çok itici şeyler bunlar burun karıştırmak ..genirmek vs..vs... yanlız bir şeyi bizde çok sik yapıyoruz gaz olayını bizzeyken eşimled ..eşimin gaz çıkarması beni çok güldüruyor..bende yapıyorum bazen geberiyoruzzz gülmektennn çok ayıp şey bunlar ama yapıyoruz:)hatta bazen beni sinir edıyor her hangi bir konuda benim hemen yüzüm düşürrr...biliyor benim buna dayanamıcagımı hemen gaz çıkartıyor ..ben gene gülmekten yerlerdyim..unutup gidiyoruz onceeki mevzuyu..
Ben totosunu tutamayan insanlara bir adet tipa oneriyorum
Ben de bir kadının kocasına önerisini duymuştum totosunu tutamayınca: farkını vereyim de s.ç demişti:)
Ama gaz çıkarmak sağlıklı her insanın yapması gereken bişey,gazını utandığı için çıkaramayıp,gaz sıkışması sonucu kalp krizinden ölen birini tanıyorum...
tamam doğru söylediğin ama tuvalet denen de bişey var eşin diye de yanında zart zurt yapılmaz yani insanın midesi bulanıyo
Ya ben zaten nefret ediyorum gazdan hele ki kokarsa offffff..
Eşim yasaklıdır zaten özellikle yatak odamızda asla yaptırmam,gazım var diyo"kalk kalk kalk diyorum doğru banyoya"
Ya ben zaten nefret ediyorum gazdan hele ki kokarsa offffff..
Eşim yasaklıdır zaten özellikle yatak odamızda asla yaptırmam,gazım var diyo"kalk kalk kalk diyorum doğru banyoya"
Ayyy o kokular berbat bişey yaaa..valla benim eski eşim her yerde yapıyodu yatak odasında salonda farketmiyodu acayipte kötü kokuyodu :100:
Kokussuz ve sessiz olani kabulumdur oda nasil olacaksaDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?