- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Ahahaha kesinlikle tam benlik bir olay
Maddi manevi zarar veren insanlar AKRABA da olsa uzak durmak en iyisi. Durduk yere uzak durmak ta tercih meselesi. Her iki düşünce de huzur sebebi olabilirAhahaha kesinlikle tam benlik bir olay
Hoşlanmıyorum yahu, bugün asker eğlencesi düzenlemişler, bana ulaşamadıkları için kardeşimin instagramına yazmışlar direkt engelledim. Yıllardır görüşmüyorum ben.
1 taneyi bile sevmiyorum kuzum.7 baba kardeşinden hiç yani bir tanecik halayı , amca kızını bilmem neyi sevmiyorsunuz istemiyorsunuz , garip .
Anne tarafıyla aranız nasıl ?
Akraba değil onlar canım bildiğin AKBABA :)Maddi manevi zarar veren insanlar AKRABA da olsa uzak durmak en iyisi. Durduk yere uzak durmak ta tercih meselesi. Her iki düşünce de huzur sebebi olabilir
Babamın zorlaması.Bilemedim gidipte biblo gibi duracağına hiç gitme daha iyi sanki
Siz neden sevmiyorsunuz acaba?Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, bende sevmiyorum baba tarafımı... Ama babam için hep saygı gösterdim mecbur kalınca konustm. Bende de hiçbirinin numarası yoktur. Bana uzak Allaha yakın olsunlar
Annem görüşmüyorkonu sahibi kusura bakmayın ama sizinkisi deve kinini de geçmiş.
sonuçta annenizi çekip vurmamışlar.
anneniz hala yüzlerine bakıyorsa pekala siz de 40 yılda bir, bir kaç saat babanızın hatrına katlanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Daha iyi olur dimi.Bende hiç bir akrabamla görüşmem, böyle daha mutlu olacağıma karar verdim yıllar evvel, tam 15 yıl olmuş
En mantıklısı bu.Hmm en sevmedigim akbabalarHepsi de hep bana-cilar. Annem 32 senelik gelin hala halalarim el kizisin der vs. Hos anne tarafimda ayni. Dugun dernek disinda bayramda dahil aramam.
annenize selamlarAnnem görüşmüyor
Beni görüşmem için zorluyor
Yorumunuzun alnı olsa da öpsem, tam aradığım yorumduannenize selamlar
o zaman diyin ki; ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte o yöne gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?