- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
En mantıklısı bu.
Aileniz, anneniz ya da babanız görüşmeniz için zorluyor mu?
Bizimkiler her bayram cık cıklamaya başlıyor
Bana kalsa değişmeyecek de, anneme kalırsa kesinlikle değişmeli :)Galiba su saatten sonra pek bi sey degismez boyle gider herhalde zaten seciminizi yapmissiniz boyle daha iyi olacagina inanip :)
Kendisi de gorusmuyomus zaten cok takmayinBana kalsa değişmeyecek de, anneme kalırsa kesinlikle değişmeli :)
Kan yoluyla bulaşan en büyük hastalık akraba belasıdır derler.Bekarken zorluyolardi kendileri kuslerdi ama siz kusmeyin derlerdi. Ben de sen kardesiyken konusmazken beni ne zorluyosunuz derdim.
Simdi evlendim katiyen firsat vermiyorum. Cunku ben hic hala ve teyze yakinligi gormedim. Onun yerine kendi cocuguyla beni kiyaslayan, aylarca evimizi tatil yeri gibi kullanan, her aradiklarinda yuzde 90 kesin bi'sey isteyen tipler.
Hep derim akraba pismanliktir
Hİç akraba olduklarını hissettirmediler. Babamı hep yediler, bize karşı kıskırttılar. Şimdide babamın bizden başka kimsesi kalmadı sayılır para bitti akrabalık gitti. İyikide gitti.Siz neden sevmiyorsunuz acaba?
Ayy halam aynısını yapmıştı.He buarada kendimde kusur bulmuyorum. Arkadaslarim teyzelerine anne yarisi diyen kuzenleriyle kardes olabilen insanlar ama karsi tarafta cidden oyle. Ben mesela halama salliyorum bekarim ve sevgilim var dedim kostur kostur babama soyler yanina da on katarak.
Aramıza hoşgeldin o zaman kuzum :)Ayyyyyyynı sizin gibiyim aynıı, takipteyim.
Valla ben hiç eksiklik hissetmiyorum, aksine keyfini sürüyorum ama çevre çok tuhaf karşılıyorAramıza hoşgeldin o zaman kuzum :)
Evet bizde de öyle oldu.Hİç akraba olduklarını hissettirmediler. Babamı hep yediler, bize karşı kıskırttılar. Şimdide babamın bizden başka kimsesi kalmadı sayılır para bitti akrabalık gitti. İyikide gitti.
Evet, benim çevremde öyle.Valla ben hiç eksiklik hissetmiyorum, aksine keyfini sürüyorum ama çevre çok tuhaf karşılıyor
Bizimki tam tersiBen de hiç görüşmem annemde gorusmez sadece Bi yerlerde denk gelirsek konuşuruz öyle ayak üstü bu kadar annem konuşmadığı için zorlamiyo da
Ya görüşünce de illaki sinirimi bozacak bişey diyorlar, ben de laf sokuyorumEvet, benim çevremde öyle.
Ama genel olarak milletçe akrabalık ilişkilerine çok değer verdiğimiz için böyle karşılanıyor.
Aslında çok normal bir olay. Bende hiç eksikliklerini hissetmiyorum.
Yani haklısın. Bizimkiler de aynen öyle.Ya görüşünce de illaki sinirimi bozacak bişey diyorlar, ben de laf sokuyorumsonra işin yoksa uğraş dur
Benimde baba tarafıyla aram Yok , zaten kalabalıkta değiller bayramdan bayrama babaanneme giderim okadar , akrabaları hiç tanımam , sizinkiler kalabalıkmış hiçbirinle görüşmemen garip geldi gerçi hepsi aynı türdür onların .1 taneyi bile sevmiyorum kuzum.
Aslında sevmememin çok sebebi var. Ben küçükken annemin üstüne çok gelirlerdi. Köy evinde ağladığı geceleri unutamam anneciğimin. Babam da arkasında durmadığı için annemin yemeğine, temizliğine, çocuk yetiştirmesine, hatta kocasına yaptığı muameleye bile karışırlardı. Annem beni doldurmak yerine benim problemim var ama senin yok, onlar senin akraban der hep. Ama sevmiyorum,sevemiyorum. Mesela oraya gittiğimde 1 tas yemeklerini yemiyorum, aç aç oturuyorum. O derece hiçbirşeylerini istemiyorum. Ama annemin bu tutumu delirtiyor beni.
Ama anne tarafı öyle değil.
Onlarla konuşuyorum.
Baba tarafları hepmi pis olurEvet bizde de öyle oldu.
Şimdi miras muhabbeti için bizimle konuşmaya çalışıyorlar ama yemezler yani.
Babamın miras hakkını istemişlerdi, babamı ikna ettim miras bölündüğünde annemin üzerine yapacak. Onlara yedireceğime bağışlarım daha iyi.
Yani hepsi birbirinden cahil ve kendini bilmez olduğu için. Görüşmemeyi tercih ediyorum. Anneme batıyor ama bu durum.Benimde baba tarafıyla aram Yok , zaten kalabalıkta değiller bayramdan bayrama babaanneme giderim okadar , akrabaları hiç tanımam , sizinkiler kalabalıkmış hiçbirinle görüşmemen garip geldi gerçi hepsi aynı türdür onların .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?