Ama canımı çok yaktı yanına kalsın istemiyorum yani bunu taktikler oyunlarla değil gerçektenHala onu düşünüyorsunuz.Bitmiş gitmiş bırakın artık...
İlişki olmaktan çok kavga savaş göz yaşı haline gelmişti çok şiddetli kavgalar felan ve kendime bu eziyeti yapmak istemedim zaten sağlıklı bi halde değildim bitti ama istiyorum ki pişman olsun yanına kar kalmasınBitmiş bir çok ayrılığın ardından , " pişman olsun " duygusu oluşur. Çoğu da oluyor zaten.
Bunun için sizin cok güçlü durmanız lazım. Iliskiniz ne için bitti bilmiyorum , ancak bitmesi gerekmiş ki bitmiş gözüyle bakmalısınız.
Sonrası zaten geliyor.
Onun canını yakma olayını gerçekten taktikler uygulayarak felan yapmak istemiyorum ben gittim o yalnız kaldı bu süreçte anlasın istiyorumOnun canını nasıl yakacağınızda ziyade kendi acınızı nasıl dindireceğinize motive olun bence.
Kendinizde başbaşa kalmamanızı tavsiye ederim.Uğraşlar bulun kendinize.Çalışıyorsanız işinize odaklanın mesela, hobiler edinin.Faydasını göreceksiniz.
Evet istediğim bu bana pişman olsun geri dönsün istemiyorum sadecr pişman olsun istiyorum numarasını sildim az önce sizce kalsa mıydı yani onun gözğnde çocukça şeyler de yapmak şstemiyorumEn klişesinden bir yorum yapmaya geldim
En büyük intikam mutlu olmanızdır demişler:) böyleydi bu söz değil mi.mutlu olun,yüzünüz gülsün,hayata karışın oh mis gibi intikam.
İyi yapmışsınız.biz kadınlar bir noktadan sonra çünkü dayanamaz uzun uzun mesajlar çekeriz işte sen şunu yaptın bunu ettin falan diye.erkeklerin de uzun mesajları okumadığını biliyorum.boşverin ne yaptıysanız iyi yapmışsınızEvet istediğim bu bana pişman olsun geri dönsün istemiyorum sadecr pişman olsun istiyorum numarasını sildim az önce sizce kalsa mıydı yani onun gözğnde çocukça şeyler de yapmak şstemiyorum
Numarasını silmekle iyi ettim demiSize değer veren saygısı olan ve seven erkek kötü ilişki yaşatmaz onu boşverin.Kendinize bakın.Güzelleşin,kültürlenin,kitap okuyun,sinemaya gidin ve tiyatroya.Özgürlüğün keyfini sürün.Onu düşünmeyin.
Yazmadı hiçbir şey. Umrunda değil kiElbette tepki veriyormu gözlemle vermezse boşver
Valla ben iki ay once bosandim,mahkemem vardi.. daha resmi olarak onun soyismimi tasiyorum bitti bitecek.. o kdr yeni yani yaşadiklarim.. 10 yillik iliskim, 7 yillik evliligim , 3 yaşında ikiz ogullarima ragmen bitti. Istanbul u terkedip memleketime döndüm,tayin istedim...Merhaba hanımlar 3 senelik ilişkimi 2 gün önce bitirdim bu 3 senede çok zor şeyler yaşadım ve artık yeter diyip bitirdim. Canım yanıyor evet özlüyorum ama kendimi toplamam lazım bana bi akıl verin hanımlar.
Bir de ben pişman olsun istiyorum onunda canı yansın istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?