Bana güç verin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar 3 senelik ilişkimi 2 gün önce bitirdim bu 3 senede çok zor şeyler yaşadım ve artık yeter diyip bitirdim. Canım yanıyor evet özlüyorum ama kendimi toplamam lazım bana bi akıl verin hanımlar.

Bir de ben pişman olsun istiyorum onunda canı yansın istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bi akıl verin.

Bitmiş bir çok ayrılığın ardından , " pişman olsun " duygusu oluşur. Çoğu da oluyor zaten.

Bunun için sizin cok güçlü durmanız lazım. Iliskiniz ne için bitti bilmiyorum , ancak bitmesi gerekmiş ki bitmiş gözüyle bakmalısınız.

Sonrası zaten geliyor.

Onun canını nasıl yakacağınızda ziyade kendi acınızı nasıl dindireceğinize motive olun bence.
Kendinizde başbaşa kalmamanızı tavsiye ederim.Uğraşlar bulun kendinize.Çalışıyorsanız işinize odaklanın mesela, hobiler edinin.Faydasını göreceksiniz.

İlişki olmaktan çok kavga savaş göz yaşı haline gelmişti çok şiddetli kavgalar felan ve kendime bu eziyeti yapmak istemedim zaten sağlıklı bi halde değildim bitti ama istiyorum ki pişman olsun yanına kar kalmasın

Onun canını yakma olayını gerçekten taktikler uygulayarak felan yapmak istemiyorum ben gittim o yalnız kaldı bu süreçte anlasın istiyorum

En klişesinden bir yorum yapmaya geldim
En büyük intikam mutlu olmanızdır demişler:) böyleydi bu söz değil mi.mutlu olun,yüzünüz gülsün,hayata karışın oh mis gibi intikam.
Evet istediğim bu bana pişman olsun geri dönsün istemiyorum sadecr pişman olsun istiyorum numarasını sildim az önce sizce kalsa mıydı yani onun gözğnde çocukça şeyler de yapmak şstemiyorum

Evet istediğim bu bana pişman olsun geri dönsün istemiyorum sadecr pişman olsun istiyorum numarasını sildim az önce sizce kalsa mıydı yani onun gözğnde çocukça şeyler de yapmak şstemiyorum
İyi yapmışsınız.biz kadınlar bir noktadan sonra çünkü dayanamaz uzun uzun mesajlar çekeriz işte sen şunu yaptın bunu ettin falan diye.erkeklerin de uzun mesajları okumadığını biliyorum.boşverin ne yaptıysanız iyi yapmışsınız

Numarasını tabii ki silin iyi bir iliski degilmis ki, kavga dovüş yasadiginiz bir iliski medenice de bitmemistir bu durumda niye numarasi kayitli kalsin ki ama bir siler bir eklerseniz o cocukca olur.

Ayriligin ardindan pisman olmasini istemek dogal bir durum yani insani bir his ama bir bilemedin iki gune gecmeli amannn bana ne onla mi igrasacam ben kendi hayatima bakmaliyim demelisiniz.

Kotu bir iliskiyi bitirmek kadar guzel bisey var mi insan yeniden dogmus gibi olur, kesin gecmisle baglarinizi kendinize gelince anlayackasiniz ki onsuz hayat nasil da keyifliymiş.

Size değer veren saygısı olan ve seven erkek kötü ilişki yaşatmaz onu boşverin.Kendinize bakın.Güzelleşin,kültürlenin,kitap okuyun,sinemaya gidin ve tiyatroya.Özgürlüğün keyfini sürün.Onu düşünmeyin.

Numarasını silmekle iyi ettim demi

Bosverin onun yaptiklari zaten yanina kalmaz nasilsa. Siz yolunuza devam edin. Kendi hayatiniza bakin. Toparlanin. En buyuk ceza bence mutlu olmaktir. Napalim bu deneyimi yasamaniz gerekiyormus. Belki de gelecek kisinin kiymetini anlamak icin. Siz kendinizi iyilestirin yeter.

Size bir kitap tavsiye edeceğim..
Bircan yıldırım in ' hayat cesurlara torpil gecer ' kitabı... kendinizden bir Cok sey bulacağınıza inanıyorum okurken ve sifa verecegine

Valla ben iki ay once bosandim,mahkemem vardi.. daha resmi olarak onun soyismimi tasiyorum bitti bitecek.. o kdr yeni yani yaşadiklarim.. 10 yillik iliskim, 7 yillik evliligim , 3 yaşında ikiz ogullarima ragmen bitti. Istanbul u terkedip memleketime döndüm,tayin istedim...
Kavga,gurultu,saygisizlik da yoktu evimizde.
Bunlara ragmen esim bosanmak istedi.
Cok agladim zirladim ben seviyorum,sensiz yapamamki,cocuklarimiz var,bu kadar yatirim yaptik didindik hayat bize gulecekti cocuklar buyuyor az sabret birakip gitmek olur mu dedim..
Ama onu geri ceviremedim,nafile...
Once gelmeyecegini kabullendim. Bundan sonra ikizlerle nasil yapabilirim bunu dusundum. Kendime cikis yollari aradim.. kararim kesindi. Istanbul u terketmek. Herseyimi aldim geldim,evimi tasidim,cocuklarima kres buldum.. ailem her daim yanimdaydi ama. Iş ortamim da iyi cikti şansima.. evet huzur buldum burda. Orasi resmen çileymiş bizim icin. Kv ile ayni evde yasamaktan kurtuldum.
Asıl benim bosanalim demem gerekirken o dedi ve acti davayi..
Allahindan bulsun hepsi deyip döndüm.
Noldu? 3 HAFTA sonra okumus,kariyerli,ego sahibi,boylu poslu esim cezaevine girdi evrakta sahtecilikten! En az üç ay yatarmis falan filan..allah islah edip cikarsin diyorum..
Allah herseyi goruyor ve biliyor.. kimin aklina gelirdi ki bu? Herkese rezil oldular..tum akrabalarina... onu taniyanlar da dahil olmak uzere; mezig bosandi iyi yapti,sansli kızmış,verilmis sadakasi varmis,kurtulmus diyorlar..

Ozetle, sen dogru yolda ol.. allah goruyor biliyor.kimsenin hakki yerde kalmaz.

Evet bende zor surec yasadim. 2 saat uykuyla işe cok gidip geldim.. Bosanmak,iki cocukla 31 yasinda dul kalip babaevine dönmek, sehri terketmek kolay degildi..

Ama benden bin beter durumda olanlar var. Kanserle bogusan,maddiyatsizlikla caresiz halde olanlar, cocugunu/sevdigini topraga verenler, cocugu şehit olanlar.. sagligini kaybedenler,omur boyu makinaya bagli kalacak olanlar,intiharin esigine gelenler..
Cok cok cokkk binlerce kez sukurler olsun bu halimize..
Boşanmak, bir kocadan ayrilmak ne ki ?
Kaldi ki sen alttarafi sevgilinden ayrilmissin. Coluk yok cocuk yok. Gencecik yastasin muhtemelen de... yani bu uzuntu neden?
Ben bile uzulmuyorum alistim. Hayat dewam ediyor. Kendine baska ugraslar bul. Eloğlu icin uzulmeye degmez,hayat kisa.. senden beter durumda olanlari dusun.. gecmise bakma, allah iyi birini cikarsin karsina.. kendi mutluluguna odaklan bence. Birak ne halleri varsa gorsunler..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…