• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana hakaret etti eşim

zaten diyor biz anne bana rolü oynayan iki insanız diyor evlilik değil bu diyor çocuk için sabrettim ben de hep
Şartlarınız nasıl? Çalışıyor musunuz? Çocuk için yapacağınız en doğru karar bu adamdan ayrılmak. Ayrılmak isteseniz size tepkisi nasıl olur?

Ailem istemiyor ayrılmamı
bu hayat sizin hayatınız ailenizin değil.siz bir bireysiniz. kendi başınıza karar verebilirsiniz. Allah korusun bu adam yarın bir gün sizi öldürürse ne olacak. kızınız annesiz kalacak. baba zaten hapiste bu mu çocuğunuza verdiğiniz değer.

merhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum
Kaldıramıyorsunuz da ayrı odada yatma dışında ne yapıyorsunuz peki ?

Gidip bir avukatla görüşün evi istediğinizi anlatın duruma göre bir yol cizersiniz.
O sizi yönlendirir.
Öfke kontrol problemi hakaret namusa dil uzatmak vs bunları anlatırsanız delil olarak nasıl kullanacaginizi avukat size anlatır zaten.
Bir arkadaş kades uygulamasından bahsetmiş zaten onu da deneyin uzaklaştirma aldırmaya çalışın.
Ev zaten öyle ya da böyle paylaşılacak nafaka yerine belki evi talep edebilirsiniz.
Bakın durumunuz baya ciddi sürekli hakarete maruz kalmaktan belli ki uyuşmuş gibi bir haliniz var.
Kendinize gelip somut adımlar atmanız şart.

merhabalar 5 yıllık evliyim eşim bana hakaret etti ki her kavgada ediyor bi ev işini düzgün yapmasam pasaklı der...ki çalışıyorum akşam 6 da eve giriyorum..her neyse geçmiş konulara girmeyeceğim en son ki kavgada bana o......u gibi davranıyorsun dedi namusuma dil uzattı bir haftadır ayrı yatıyoruz....özür dileme yok zaten özür dilese affedilecek bir şey değil insan her lafı kaldırır ama bunu kaldırmaz asla kaldıramıyorum
Boşanmadiginiz sürece bu adamı çekersiniz.O..... görüyorsan neden böyle kadını kendine yakistirdin diyeceksiniz.

kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Esiniz size hakaret etmemis, esiniz sizi dovmus, kufur etmis, oldurmeye calismis.

Back
X