hem de çocuğumun gözü önündeKimse bana o… diyor diye, öyle olmuyorum. Kendi ayıbı. Umrumda olmaz. Namusum kimsenin işi değil.
Ama eşim gelip boğazıma yapışırsa, orda işler değişir. Bunun dönüşü olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem de çocuğumun gözü önündeKimse bana o… diyor diye, öyle olmuyorum. Kendi ayıbı. Umrumda olmaz. Namusum kimsenin işi değil.
kızım çok üzüldü o kötü baba dedi anne ben varım üzülme dedi ben hep yanındayım dedi sabah da uyanmış gözyaşların geçti mi anne dedi ona bunu yaşatmaya hakkım yok çünkü çok hisliKimse bana o… diyor diye, öyle olmuyorum. Kendi ayıbı. Umrumda olmaz. Namusum kimsenin işi değil.
Bunu avukatla çözersiniz. Çocuğunuza çok üzüldüm...boşanmak istiyorum ama o evden gitmiyor ev ortak ikimizin ev benim diyor benim gitmemi bekliyor
kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Ailem istemiyor ayrılmamıIsiniz mi yok paraniz mi yok aile desteginiz mi yok? Ya da bagimli misiniz esinize? Bu yazdiginiz seylerden sonra bu evlilige devam etme motivasyonunuzu anlayamadim.
5 yıldır her kavgada hakaret + fiziksel şiddete ayrı yatarak mı tepki vermeye devam edeceksiniz? Yukarıda bir arkadaşa bahane saymışsınız o geçerli değil mesela evli kalmak içinkavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Çocuk için? Lütfen çocuklarınıza böyle ağır bir sorumluluğu yüklemeyin. İleride altında ezilecek çünkü. Çocuğun yanında sizin boğazlınıza sarılan bir adama çocuk için sabretmeyin lütfen. Asıl çocuğunuz için boşanın. İleride kızınıza da eşi böyle yapsa bunu normal karşılayacak, çünkü babası annesine yapıyordu. Çocuk bununla büyüdü. Onun için normal bu demek. Çakışıyorsunuz, ekonomik bağımsızlığınız var. Evden uzaklaştırma kararı alın, kilidi değiştirin, tapu eşinizin üzerindeyse aile konutu şerhi koydurun ve boşanın. An güvenliğiniz yoksa evden sığınma evine Gidin ki evi terk etti diyerek sizi suçlu konuma düşüremesin.zaten diyor biz anne bana rolü oynayan iki insanız diyor evlilik değil bu diyor çocuk için sabrettim ben de hep
Yuh! Hakaret mi burda tek mesele? Adam şiddet uyguluyor resmen. Öldürürüm falan diyor çocuğun yanında. O. Kelimesi en hafifi kalmış kusura bakmayın da.kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim
Şimdiye kadar neden uzaklaştırma için başvurmadığınızı anlayamıyorum. Daha çok beklersiniz evden gitmesini.hep böyle her kavgada evde kapı cam kırıyor tedavi ol diyorum olmuyor asla
Ya çocugn söylediklerine ne demeliYuh! Hakaret mi burda tek mesele? Adam şiddet uyguluyor resmen. Öldürürüm falan diyor çocuğun yanında. O. Kelimesi en hafifi kalmış kusura bakmayın da.
Ailem istemiyor ayrılmamı
hep böyle her kavgada evde kapı cam kırıyor tedavi ol diyorum olmuyor asla
kavga ettik çayın altını ona sormadan kapattım diye kızımın odasında saçlarını tarıyordum geldi saldırdı seni bi döverim ki dedi iktirdi kızımın önünde boğazıma yapıştı.öldüreceğim seni dedi ben de gücün bana yetiyor sıkıyorsa git bunu dışardaki arkdaşlarına yap dedim o da onlar senin gibi o.....u gibi davranmıyor dedi....ben de benim ne o.....u gördün dedim