- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Yahu pasta istemenin neresi ayıp anlamıyorum .
Bu sitede ki kadınların bir çoğu da nasıl hanım hanımcık anlatamam.
Herşey ayıp .
Yahu ne var okuldan arkadaşıymış .
Allah allah sorun bende mi bilemedim
Ben kendi bakış açımı anlatayım; normalde ikinci bir tabak istemek samimiyseniz göze batmaz ama nişanlı olduğu kişi bu kişilere ilk kez gittiyse o kadar bir samimiyet yoktur herhalde.
Bir de yeni doğum yapmış bir kadın yemek yapmak gibi işlerle de ilgilenemeyebilir. Daha çok insanlar gelip giderken yiyecek içecek bir şeyler getirirler. Yapamaz edemez yemeği olsun, tatlısı olsun gibilerde.
Ya ayıp kategorisine girecek bir durum değil bu ne olursa olsun.
Zaten konu sahibi olayın ayıp boyutunda değil kıskanmış ben yaparım falan tarzı cümleler var.
Normal değil tutumu , benim aklıma pasta istedi ben yaparım kıskanayım gelmezdi şahsen.
zaten nisanlim gorgusuz demiyor ki Lorena, niye ikinciyi istedi diyor. Valla benim esim de ister sevdigi seylerden ikincisini eyer cok sevdiyse ve acsa, ve hatta bazi arkadaslari eslerinden rica eder esimin sevdigi tatlilari yapar onlarda sagolsunlar. Bende cok sevinirim bizi dusunmusler diye.
pardon ama bebek görmeye gitmişsiniz, siz oradasınız kadının eşi orada, kıskançlıkta doruğa çıkmışsınız kusura bakmayın.
kadın konusmasa, nişanlınız konusmasa öyle buz gibi bi ortam olucakmış demek onlarda ortak bi konu bulup laflamışlar,saçma bulanlar yorum yapmasın diye bi sınırlama da koymussunuz, siz istiyosunuz ki ''ayy evet tatlımm bence haklısın çok abartmış nişanlın '' gibi duymak istediğiniz yorumlarla destek alasınız. ama öyle bi sey yok, burada her konu yoruma açık,siz de her türlü eleştiriye açık olmalısınız. eğer olumlu tarafından bakabilmeyi başarırsanız bu eleştiriler sizin lehinize olacaktır, nihayetinde burda kimse sizin kötülüğünüzü istemez
ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?