Bana haksızlık ediyo

cok ugrastim yorum yapmiyim , cek elini huzurluyumben, klavyeye dokunma diye ama malesef maglup oldum. Dayanamicam bir yorum da ben yapicam.

Hayatta duydugum en ilginc (sacma kelimesini kullanmak istemiyorum, cunku cok rica etmissin demeyin diye) sey bu. Ev sahibenin pastasindan ikinci kez yedi nisanlim, soylese ben ona yapardim lafi.
Gider gitmez her gittigin yerde tarifleri al ozaman canim, eve gider gitmez yaparsin nisanlina. neme lazim.

Ah lorena ah... siz evlenince mumkunse ikinizde eve kapanin heryeride celikten yaptirin MAZALLAH disi sinek yada erkek sinek girer filan

Son düzenleme:
Konuşmalarına bozulman biraz kıskançlık olabilir ama öyle bir ortamda nişanlının ortak bir konudan bahsedip seni de konuya dahil etmesini beklemende anormallik göremedim.
Canım herkes bunu düşünemez, hele erkeklerden beklemek oldukça fazla olur. Yanındaki bir bayan olsa seni de muhabbete katardı büyük ihtimalle. Bunu sorun etme derim.

Ama ikinci tabak pasta istemesinden rahatsız olmanı normal buldum. Her gün görüştüğün insanlar olur, istersin ayrı. Ama kırk yılda bir görüşmüşsünüz anladığım kadarıyla.
Bu bir görgü kuralı. Oraya pastayı alıp götüren siz bile olsanız istenmesi biraz abes kaçıyor bence de. Ortamı hayal edemiyorum ama genel gördü kurallarına göre çok ısrar edilmeden veya arada çok samimiyet olmadıkça bir tabak daha istenmez genelde.

madem normal sen de bölümünden erkeklerle muhabbet et bakalım ne oluyor höt zöt ederse anlatırsın sen yaparken iyiydi diye.. kısasa kısas yapmazsanız anlamaz erkekler..

Yuh demek istiyorum izninle .
Bebeği olmuş kadından pasta istemesini mi kıskanıyorsun ?
Kocasının yanında olduğu kadınla okuldan konuşmasını mı kıskanıyorsun ?
Lorena evlenme diyorum sadece.
Senle ömür geçmez , sevgilin sen gibiyse onla da geçmez.
Sağlıklı bir ilişki yok.
Sen herşeyi abartıyorsun ben pasta yaparım bilmem ne ya saçma bulan yazmasın demişsinde insan dayanamıyor.
Konunun herzaman ki gibi sınırlarını zorlamış.

konun saçma değil ama bence kafana takmamaya çalış. Valla sevgilim benim olduğum ortamda lütfen benimde ilgileneceğim konular açsın bende aynısı yaptım arkadaşlarımla sohbete dalıp unuttum. O durumu bana açıklayınca dikkat ettim sende anlat bence. Çünkü ne o öyle aaa arkadaşımla buluştum konuşalım falan bebek konu açılsın başka bir şeyden. yeni doğum yapan kadını kıskanmak saçma tamam da yani yaptığı biraz ayıp olmuş. Pasta istemesi de kıskançlık yaratmasın baya kötü bir durum yani misafirlikte.

Yahu pasta istemenin neresi ayıp anlamıyorum .
Bu sitede ki kadınların bir çoğu da nasıl hanım hanımcık anlatamam.
Herşey ayıp .
Yahu ne var okuldan arkadaşıymış .
Allah allah sorun bende mi bilemedim

Ben kendi bakış açımı anlatayım; normalde ikinci bir tabak istemek samimiyseniz göze batmaz ama nişanlı olduğu kişi bu kişilere ilk kez gittiyse o kadar bir samimiyet yoktur herhalde.

Bir de yeni doğum yapmış bir kadın yemek yapmak gibi işlerle de ilgilenemeyebilir. Daha çok insanlar gelip giderken yiyecek içecek bir şeyler getirirler. Yapamaz edemez yemeği olsun, tatlısı olsun gibilerde.

Ya ayıp kategorisine girecek bir durum değil bu ne olursa olsun.
Zaten konu sahibi olayın ayıp boyutunda değil kıskanmış ben yaparım falan tarzı cümleler var.
Normal değil tutumu , benim aklıma pasta istedi ben yaparım kıskanayım gelmezdi şahsen.

zaten nisanlim gorgusuz demiyor ki Lorena, niye ikinciyi istedi diyor. Valla benim esim de ister sevdigi seylerden ikincisini eyer cok sevdiyse ve acsa, ve hatta bazi arkadaslari eslerinden rica eder esimin sevdigi tatlilari yapar onlarda sagolsunlar. Bende cok sevinirim bizi dusunmusler diye.

He işte benimde kasdettiğim bu neden ikinciiyi istedi demesinin sebebi bu durumdan kıskancak pay çıkarması.
Ben sevgilimi bu kadar kıskanmam , ne gerek var hayatı zindan etmeye .

pardon ama bebek görmeye gitmişsiniz, siz oradasınız kadının eşi orada, kıskançlıkta doruğa çıkmışsınız kusura bakmayın.

kadın konusmasa, nişanlınız konusmasa öyle buz gibi bi ortam olucakmış demek onlarda ortak bi konu bulup laflamışlar,saçma bulanlar yorum yapmasın diye bi sınırlama da koymussunuz, siz istiyosunuz ki ''ayy evet tatlımm bence haklısın çok abartmış nişanlın '' gibi duymak istediğiniz yorumlarla destek alasınız. ama öyle bi sey yok, burada her konu yoruma açık,siz de her türlü eleştiriye açık olmalısınız. eğer olumlu tarafından bakabilmeyi başarırsanız bu eleştiriler sizin lehinize olacaktır, nihayetinde burda kimse sizin kötülüğünüzü istemez

ama ben de kiskanirim tabi esimi ama yeri gelince. Boyle zirt pirt kiskanilmaz ki canim. Suyu cikar o zaman.

Canım benim konu sahibi olaya kıskançlık yönünden bakmasa aslında haklı bile olabilirdi. Hani konuşmalarında bence de sorun yok. Erkekler de zaten düşünüp konuya katayım, ortaya bir konu açayım inceliği pek olmuyor. Bunu sorun etmemesi lazım. Ama görgüden mesafeden dolayı ikinci tabak istemesine kızması olayına hak verirdim ben. Ama olaya böyle girince, kıskançlık gibi durunca haklılık payı da azalıyor işte.

Herkes sen, ben gibi değil ki. Biz muhabbete herkes katılsın diye uğraşırız nişanlımız/eşimiz bizi konuya katmazsa kadınla bir konu bulup biraz muhabbet eder, bebekten konuşur baktık olmadı yeni doğum yapmış diye kısa tutar ziyareti kalkarız. Arkadaşın hep gözlem halinde olması da konuya dahil olamamasının sebeplerinden bence. Rahat biri olsa, kıskançlığı biraz azaltsa bunları sorun etmeyecek aslında.

Yukarıda normal yorumladım ama arkadaşın konularına da baktım yeniden. Kıskançlık açısından bakmasaydı bu konulara eminim buradaki birçok arkadaş daha yumuşak davranırdı zaten.

Bence sen nişanlın seni böyle kısıtladığı için ondan acısını çıkartmaya çalışıyosun

ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur

sınıfından bi erkekle sohbet etmekle yeni doğum yapmış evli barklı bi kadınla,onun eşinin kendisinin nişanlısının yanında sohbet etmek aynı şey mi????
hayır nişanlınızı desteklediğimden değil ama siz de bi sınır çekin yahu kendinize
abisinin eşinden,kardeşinin nişanlısından,hocasının karısından derken şimdi de yeni doğum yapmış kadıncağızdan kıskanıyorsunuz
Pardon da bu yakıştırmaları yaptığınız adam sapık mı??? En yakınındakilerin nikahlı karısına göz dikecek kadar aşağılık bi adam mı?yani öyle bi insanı mı seviyosunuz yoksa öyle olmayan bi insana ırzdüşmanı muamelesi mi yapıyosunuz????
çok ayıp

Aslında konu sahibinin ki kıskançlıktan çok o anki ilgi eksikliğinden dolayı olmuş.
Şimdi kendimi onun yerine koyuyorum. Bir arkadaşına gitmişiz ben daha yeni tanışıyorum bu insanlarla. Nişanlım pata küte sohbete giriyor, ben kızla öylece kalıyorum ve konuşçak çok az şey bulabiliyorum doğal olarak geriliyorum.
Sonra olay tersine dönüyor nişanlım bu sefer bayanla konuşmaya başlıyor, o kadar dedikodu boyutuna geliyor ki iş ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Oysa olması gereken nişanlımın benide bazı konulara dahil edip, daha samimi bir ortam yaratması olurdu.
2.ci tabağı isteme mevzusuna gelince; bunu çok takmazdım açıkçası. Bir yandan da aklımda şöyle bir düşünce oluşurdu;
"Şimdi insanlar benim hiç tatlı yapmadığımı düşünecek, sanki ben hiç tatlı yapmıyorum da nişanlım tatlıya hasret gibi 2. tabağı istemiş izlenimi oldu. Acaba hakkım da böyle düşünmüşlermidir?"
Böyle bir düşünce oluşmasını çok yadırgamadım, sonuçta ilk defa görüşülen insanlar. Belki tanısa böyle bir düşüncesi olmayacaktı.

Açıkçası ben konu sahibinin o bayanı nişanlısıyla arasında bir şey olabileceğinden dolayı kıskandığını düşünmüyorum. Onun ki kıskanmak değilde biraz içinde bulunduğu duruma içerlemiş gibi olmuş.

Son düzenleme:
Canım ben seni çok iyi anlıyorum.Senle bir misafirliğe gitmiş sen sonuçta yabancısın ve eşinin bunu düşünmesi gerekirdi sıkılabileceğini yanlız kalabileceğini.Erkekler zaten böyle sen onlar gibi davranamazsın ama kendisine sıra gelince aslan kesilir.Kadın doğum yapmışsa erkeğe ne bundan gidersin güzelce Allah analı babalı büyütsün dersin dönersin.Görmemiş gibide eşini mahcup etmezsin.Çok beğendiysen eşinden rica edersin yapar sana hazırlar yani.

herkes saçma bulmuş ama demek istediğini anlayabiliyorum.aslında nişanlının onla sohbet etmesi gayet normal ama o sana kızıyormuş.madem normal bulmuyor kadın erkek ilişkisini kendi de konuşmayacak ya da sana da karışmayacak.bu sana yapılan bir haksızlık gerçekten de.aslında konuşulmasına kızıyorsa çalışmayan bir bayan seçseydi evlenmek için.
sadece pasta istemesine kızman gereksiz geldi.isteyebilir beğendiyse böyle şeyleri sorun etme.ama onu da samimiyetinden yaptığı için rahatsızsan haklısın o konuda da.aslında böyle şeyleri sorun etmemelisiniz.çalışan bir insan iş hayatında kadınla da muhatap olur erkekle de.

uzun zamandan sonra ilk kez görüstükleri için dedikodu etmekten sizi unutmuşlar bu kadar basit, hoş degil ama sinirlerini yıpratmaya değmez . hatta kadın hoş sohbet biriyse ,arkdas bile olabilirsin ,ailecek birbirinize gidip gelebilirsiniz ,o zmn sende konulara vakıf olursun ,dışlanmazsın . pasta konusuna gelince , boğazına düşkün bi adamsa,yesin nolcak ,hatta önümüzdeki günlerde bir tanede sen yap pasta : '' o gün o kadar istahlı yedin ki canım , pastayı çok sevdigini düsündüm ,bir de benim elimden ye diye sana bunu yaptım ''de .
hıııı, bir de şu yasak olayııııı çok saçma bakkkk ! medeniyettir insanların birbiriyle konuşması ,sohbet etmesi . sende konuşabilirsin ,kendinize güveniniz olsun biraz ,ikiniz icinde diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…