doktora gerek varmı.nasıl da teşhis koymuşsun bravo doktormuydn?
doktora gerek varmı. sen bile yazmadınmı diğer konularında. evet. tedaviye ihtiyacım var. evet ,hastahaneye gitmeliyim. hatta araştırmadınmı doktorları. çıkartırma o mesajlarını bana şimdi.
nasıl da teşhis koymuşsun bravo doktormuydn?
ben inkar etmiyorum ki çıkartmaya gerek olsun
sadece birine hastasın diye hitap etmek ne kadar doğru onu söylemeye çalışıyorum
İşte tam olarak şu tavrını diyorum. Burda kimse seninle dalga geçmedi. Gayet de ciddi bir problem bu yaşadıkların. Yardım almalısınız..
ama bu öyle. sana hep dediler. sende kabul ettin. hatta devlet hastahanelerine baktın. ee noldu şimdi ben deyincemi rahatsızlık verdi. sende bende senin konularını bilen herkesde biliyoruz durumunu değilmi. eee o zaman.ben inkar etmiyorum ki çıkartmaya gerek olsun
sadece birine hastasın diye hitap etmek ne kadar doğru onu söylemeye çalışıyorum
böyle şeylerde mantık çerçevesinde cevap verirken konu nişanlınız ve davranışları olunca mantık ibresi oynuyor sanırım..
bilerek mi bu tavır içersindesin?
herkes sana davranışlarının abartı olduğunu vurguluyor.
ama bu öyle. sana hep dediler. sende kabul ettin. hatta devlet hastahanelerine baktın. ee noldu şimdi ben deyincemi rahatsızlık verdi. sende bende senin konularını bilen herkesde biliyoruz durumunu değilmi. eee o zaman.
biz senin bu rahatsızlığını düzeltmeni istediğimiz için yazıyoruz. çünkü ilerler bu.
sana zararı dokunmasın diye yazıyoruz. senden çok çok büyüğüm bben. bir ablan olarak gör beni,senin iyiliğin için bunu yap diyorum. yoksa gerçekten böyle gidersen daha vahim şeyler olacak.
lorena,bak bu bir rahatsızlık değilmi. evet rahatsızlık. nasıl dişimiz ağrırsa doktora gidersek aynı bunun gibi. bu kötü bir şey değil. benim en yakın arkadaşım geçmişte yaşadığı ailesindeki sorunlar yüzünden terapi alıyor kız. bu gayet normal. bunu hakaret olarak görme. bizim ülkemizde yanlış anlaşılıyor bu. ama gayet doğal.anlıyorum bende zaten söylenenleri ciddiye alıyorum,ben kimsenin bana hastasın demesini kabul etmedim sadece bunun bi sorun olduğunu kabul ettim yani ne bileyim bende yorum yapıyorum mesela bu güne kadar aşırı birşey de görsem kimseeyi kırıcak bişey yazmadım
bi kaç sayfa öncesine bakarsan nasıl dalga geçildiğini görmüş olursun yada çıkarıp göstereyim ben,evt problem belki olabilir ama hastasın diye hitap edemez kimse
lorena,bak bu bir rahatsızlık değilmi. evet rahatsızlık. nasıl dişimiz ağrırsa doktora gidersek aynı bunun gibi. bu kötü bir şey değil. benim en yakın arkadaşım geçmişte yaşadığı ailesindeki sorunlar yüzünden terapi alıyor kız. bu gayet normal. bunu hakaret olarak görme. bizim ülkemizde yanlış anlaşılıyor bu. ama gayet doğal.
oda yanlış yapıyor. diyorum ya ikinizdede bu rahatsızlık var...hatta ikinizin beraber gitmesi lazım.orası öyle tabi ama bana gerçekten çok kötü şeyler söylendi hassasım bu konuda takıyorum kafama herne kadar forum ortamı olsada
bir de şöyle bşy var şimdi tmam ben abartılı davranıyorum ama karşıdakinin hiç suçu yok mu bence o da hatalı madem benim erkek meslektaslarımla oturup sohbet etmemi istemiyo o zaman kendisi de yapmasın,görüşür görüşmez konusucam bu konuyu telefonda konuşmk istemiyorum çunku
Gördüm gördüm merak etme. Sen istifini bozmadan ciddiyetinle sadece sorununu çözmek için yazdığını eleştirileri dinleyeceğini söylesen, insanların sana neden öyle konuştuğunu anlmaya çalışsan o dalgalar ya hiç başlamaz ya da başladığı gibi kesilir. Burda herkes senin iyiliğin için yazıyor. Çünkü durum kötü. Mesela birbirinizi kısıtlmanız hata diyorum bana verdiğin cevap o eve hiç gitmemeliydik oluyor. Bizlerin bir bildiği var ki böyle konuşuyoruz. Biz ilişkimizi böyle yaşamayı terch ediyoruz diyip çekileceksen zaten konu açmanın manası kalmaz. Böyle karşılıklı yasaklarla dolu bir ilişkiyse arzuladığın ömrün bu kavgalarla geçicek gidicek. Yazık değil mi sana, bu güzel günlerine.
Sen yüksek lisansını yapan belli yaşa gelmiş bir kadınsın. Önünde kariyer hedeflerin var ve devamlı aktif bir hayatın olacak. Nişanlın keza öyle. Akademisyen olmuş. Desen ki ben ev kızı olucam nişanlım da babasının nalbur dükkanında çalışıyor. Böyle bir hayat yaşayın. Ne o kız görür ne sen erkek görürsün. Ama siz seçiminizi zaten farklı yapmışsınız. Bir yerde tıkanıp kalıcaksınız.
oda yanlış yapıyor. diyorum ya ikinizdede bu rahatsızlık var...hatta ikinizin beraber gitmesi lazım.
bak arkadaşım 1 senedir gidiyor. çok daha rahatım diyor.hayata bakışı değişti. daha mutlu. gerçekten yararı oluyor. beraber gidin bence.
evet. özel doktorun kendine gidiyor. muayehanesine yani..hayatta gelmez o,özele mi gidiyo peki?
evet. özel doktorun kendine gidiyor. muayehanesine yani..
eşitlikse istediğin ,tam tersi mesaj atacaktın.msj attım ona
sen bana daha öncede söz vermiştin bu kadınla iş dışında knusmıycam diye kalkıp evine gittik ve sohbet ettin dedim,eğer böyle yapıyosan verdiğin diğer sözleride tutmuyosun belkide baskalarıylada sohbeler edip yakın oluyosun! dedim.
oda
ben onunla yakın değilim,bölümdeki bütün hocalar gittiler gitmeseydik ayıp olcaktı,benim kimseyle yakın olduğum sohbet ettiğim filan yok senden sonra hayatım 180 derece değişti kac kere söyliyim,görüyosun zaten ne yaptığımı ne ettiğimi artık kurtul bu düşüncelerden.dedi
ama benım içim rahat değil ilşkide eşitlik yok bi kere yüzyüze konuscaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?