Bana haksızlık ediyo

al birini vur ötekine ne demek şimdi daha saygılı yorum yapsanız olmuyo mu

sorun ederdim ama bu kadar dile getirmezdim

fesatlıkla ilgisi yok bence

Konuya kimin yorum yapmayacağına karar verme lüksünüz yok malesef...

Ayrıca yaptığınız kıskançlık değil,boğmak karşınızdakini... :13:

tabi ki öyle bi lüksüm var,eski konularımda bana hakarete varan şeyler söylendi kimsenin hakkı yok bunu yapmaya

komik olduğunu mu sanıyosun.

Tolincim sana bi ban yaklasıyor gibi

Lorenanın dertleri hep aynı hayatı böyle geçip gidiyo yazık

asıl açtığm konularla uğraşanlara yazık

hiç alakası yok neyi sıkıntı etttiğimi anlamamışsınız

mune korusun ya ban alcak naptım kı hakkaten lorena bız bıle okudukca bunalıyoruz burda sen sıkılmıyomusun bu halınden?

okumayın bunalmayın

2 tabak yerse gözü var kadinda demek, 3 tabak yerse asik oldu demek :))) dikkat et fazla yemesin mazallah birsey olur konu sahibi sagolsun yanlis birsey olduğunu ögretti bize:)))

aslında böyle saçma sapan yorumları görmezden gelmek en iyisi

haklısın söylediklerinde ama olmuyo işte
konuyu biliyo söyledim,tmam artık sadece iş gereği konuşurum sohbet v.s olmaz dedi ama yapıcağını yaptı bi kere baştan yapmıycaktı

arkadaşı demeyelimde meslaktaşı diyelim
tabi geri gelmiycek ben yıprandığımla kalıcam ama takıyorum kafama işte

ben de farklı bi yorum yazıyım.
eşiniz samimi ki bebek görmeye kadının evine gidiyor zaten.
aralarındaki samimiyeti oraya giderken anlamadınız da pasta isteyince mi anladınız?

haklısın ben daha gitmeden önce konuşmalıydım onunla bu konuyu kalkıp gittim bide

hiç de öyle değil,sözüm saygısızca yorum yapanlaraydı.
yoksa tabi beni eleştircekler yaptığm yanlışsa söylycekler herkes fikrini söyliycek bu yüzden konu açıyorum ben ama bazıları kendine eğlence arıyo gidip başka yerde eğlensinler koca koca insanlar neler yazıyolar ya ayıp denen bşy var
dalga geçenleri Allah a havale ediyorum.

tşk ederim benim neyi sorun ettiğimi çok iyi anlamışsınız açıklamışsınız,çoğu kişi pastaya takmış onlar için ayrı bi açıklama yapıcaktım ama gerek kalmadı bu yorumları okusunlar.

konuşmalar amacından sapmış. sonuçta biri size sıkıntısını dile getiriyor. bu kadar saldırmanın ne anlamı var. rahatlatacak bir kaç cümleniz yada öneriniz varsa söyleyin.

konuşmalar amacından sapmış. sonuçta biri size sıkıntısını dile getiriyor. bu kadar saldırmanın ne anlamı var. rahatlatacak bir kaç cümleniz yada öneriniz varsa söyleyin.

aynen öyle yani rahatlaıcak bşy söylemelerinden geçtim eleştirsinler tabi ki ama saygı olsun biraz

ay çocukluğum aklıma geldi şimdi. şeker uzatırlardı. annem 2ciyi alma derdi. kadıncağızda hadi bir tane daha al kızım derdi. annem bir bakardı. gözlerinden anlardım yok teşekkürler derdim..ama aklımda o şekerde ne kalırdı ama:)
nişanlınızı çok iyi anlıyorıum bu sebepten...
zavallı bundan sonra 2ci kere ,bir şey alamayacak pasta ,tatlı.. neyse artık.
canı çeksede,cıss sakınn diyecek bir anne olacak hayatı boyunca yanında.
zor durumu..

Son düzenleme:

sorunun bu olmadığını ben yukarda belirttim zaten ayrıca bu pasta konusunu konuşmadım ben onunla

Ben olsam zevkle yediği şeyin ne olduğuna bakar, bunun eksikliğini çektiğinin bilincinde daha sık ona böyle şeyler yapardım.
Afiyetle yesin nolacak? Alt tarafı pasta...
Başkasının yaptığı birşeyi bile beğenmesini istemediğinize göre baya kıskanç olmalısınız...
Başkasına iyi birşey dediğini bile düşünmek istemiyorum.
Zavallı adam suikasta kurban gidebilir bu kıskanç tavırlarınız ile. :18:

zavallı mı,hiç güleceğim de yoktu:)

insanın sevdiği erkek bir şeyi çok beğendiyse canı istiyor diye tekrar almasını geçtim, sevdiği kadın zorlar hadi bir tane daha ye diye,tam tersi 2ciyi yedi diye ona kızacağına tam tersi onun yemesinden mutlu olur. sevdi diye hoşuna gider
ben bu mantaliteyi anlamıyorum. yok anacım

Son düzenleme:
Hep aynı tür konular açıyosun lorena. Nişanlını birilerinden kıskanıp olay çıkarıyosun. Gerekçe olarak da onun da seni kısıtlamasını ve senin onun koyduğu kurallara uyduğunu gösteriyosun. Bu ilişki çok karmaşık bir hal almış ya. Erkeklerle konuşma arkadaş olma. Sen de kadınlarla konuşma falan.

Birbirinizi hayatlarına saygı duymanız lazım birz. Böyle sadece mutsuz olursunuz. İnsan doğası gereği arkadaşa ihtiyaç duyar. Arkadaşlık kavramı oluştuktan sonra cinsiyet önemsizdir. Bence sen önce kendin onun sözünü dinlemekten vazgeç. İstediğin gibi davran okulda arkadaşlarına. Daha sonra onun yaptıkları da sana batmamaya başlayacak. İlişkinizin bu yönünü revize etmeniz gerekiyor. Çok yıpranırsınız. Belli yaşlara gelmiş insanlarsınız. kızıyosun biliyorum ama bunlar ergen hareketleri. Bizim tarzımız bu ben zaten erkekler arkadaşlık etmeyi uygun bulmuyorum diyebilirsin de.

Sen yüksek lisans mı yapıyordun. Bitince doktora akademisyenlik falan mı düşünüyorsun ya da bir işe gireceksin özel sektörde bir şekilde.

Senin de ders arkadaşların dışında gerçek iş çevren olduğunda anlayacaksın diye düşünüyorum bu durumu. Birlikte çalıştığımız insanlarla böyle tatlı arkadaşlıklar kurmak herkesin isteyeceği bir şey.

Ayrıca bir şey diyim mi ben eşimin kadınlarla arkadaşlık kurabiliyor olmasını seviyorum. Demek ki kibar ve toplumda beğenilen bir insan. Kadınlar her erkekle arkadaşlık etmez. Özellikle evli kadınlar. Ne adamlar var ya iki kelimeyi bir araya getiremez kadınlarla sohbet edemez kibar davranamaz.

İlişkinizi bu saçmalıklarla yıpratmayın. Birbiriniz dışındaki hayatlarınız sizi birbirinize daha çok bağlar..

yakında adamın nefes alması bile rahatsız edecek sizi

2. tabak istemiş sevmiş demek ki.. sana söylememiş demek ki sen o pasta kadar güzel pasta yapamıyorsun bence bu konuda geliştir kendini..

ayrıca birinin evine gittiğinde haliyle sohbet edilir. 4 kişi bön bön birbirinize bakamayacağınıza göre..Onlar da sohbet havası yaratmışlar..

bence siz nişanlınızla dört duvar arasından çıkmasın. en sağlıklısı bu sanırım.

sorunun bu olmadığını defalarca söyledim artık birşey demiyorum

tşk ederim yorum için
evt bende bittirince akademisyenlk düşünüyorum
kadınlarla arkadaşlık kurmasını istemiyorum hiç gerek yok çünkü yani işyerinde elbette konuşcak beraber çalışcak bu olmak zorunda zaten ama fazlasını istemiyorum,mesela bebek görmeye gimemeliydik hala tanıyamadımı beni bunu sorun edeceğimi bilmiyomuydu biliyodu ama gittik

neden herkes pastaya taktı anlamış değilim.olay güzel pasta yapamama kadar geldi pes nerden biliyosun guzel yapamadığımı acaba
ayrıca benim ona herzaman yaptığım bi pastaydı kadının yapmış olduğu pasta sevdiğini zaten biliyodum ama gereksizdi tekrar istemesi asıl sorun etiğim şey bu değil ztn

bi konuda haklısınız aslında en başından gitmeyi reddetmeliydim kalkıp tıpış tıpış gidiyorum sonrada sorun ediyorum suç bende..

birbirinizin hayatını kısıtlayarak bir yere varamazsınız cnm nişanlısınız ve evliliğiniz zor gibi duruyor evlenince erkek veya bayan karşısındakinin hayatına müdahale etme hakkını kendinde daha çok buluyor sahiplenme dediğimiz duygu daha ağır basıyor bence şimdiki yaşadıklarından örnek alıp ilerisini iyi düşün

kendin demişsin hiç gerek yoktu 2. tabaga benden isteseydi ben yapardım diye.
bence sorunun biri de bu.
diğeri de nişanlınıza nefes aldırmamanız.

hoş nasıl bu ilişkiyi sürdürebiliyorsunuz hayret doğrusu özel alan diye birşey kalmamış sizde

bi konuda haklısınız aslında en başından gitmeyi reddetmeliydim kalkıp tıpış tıpış gidiyorum sonrada sorun ediyorum suç bende..

Nişanlının iş arkadaşına hayırlı olsuna gitmekten daha doğal ne var. Pardon sen arkadaş demiyosun sadece meslektaş :) Gitmezsen bunun adı yabanilik olurdu. Ama 2 medeni insan gibi kalkıp gitmişsiniz.

Burda o kadar insan bu işte bir hata olduğunu söylüyor ama sen sadece sana haklısın lorenacım ez adamın başını bir daha kadınlarla konuşamasın densin istiyorsun. Bunu demeyenleri de ciddiye almıyorsun.

Burda fikir almak için konu açıyoruz genelde ama sen sadece yaptığın yanlış hareketlere destekçi arıyorsun. Bu kadar sabit fikirli davranma. Biraz dinle bence sana gelen uyarıları.

destekçi filan aramıyorum ben yorumlarıda dikkate alıyorum sadece eğlence arayanların yorumlarını dikkate almıyorum

bebek görmeye gitmeyecektiniz.
sen psikoloğa hala gitmedinmi. hastalığın ilerliyor. ciddiyim bak. şaka değil... bir an evvel git. beynini yiyeceksin. gerçekten bak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…