Bana haksızlık yapıldı canım sıkıldı biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jelijon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
114
73
98
Merhaba arkadaşlar. Gecenlerde bahçemde gördüğüm bir kedi sebebi ile buraya almalı mıyım almamalı miyim diye bir konu açmıştım. Hemen 2 gün ceza almışım siteye giremedim. Sebep yanlış yere konu açmam. Tamam sonradan farkettim konu yanlış yere oldu zaten konu başlığı da ilgili yere taşınmış. O anda hızlı karar vermem gerekiyordu en aktif yazılan başlık da bu diye direk yazdım başka bir sayfa aklıma bile gelmedi. Üstelik konu bir yavru kedinin akibetiyle ilgili yani. En azından bir uyarı mesajı vs. Atilabilirdi. Bi girdim yorumları okuyayım diye opps atilmisim 2 gün. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok dertliyim paylaşmak istedim saygılar.

Bende siteye üye olurken kuralları okumamıştım. Aslında orada her şey yazıyor. Site yönetimi sanırım herkesin okuduğunu varsayarak hareket ediyor.
Mesela Ben mapusa düşerim sık sık polemikten. Alışırsınız merak etmeyin.
@tuzsuz_ruh
Bana temiz don falan getirirdi bir aralar ama oda girmiyor artık siteye pek

Ohooo mune beni bi banlıyo. Ben oturup düşünüyorum gene naptim diye. Yorum yapmada 2 kere düşünüyorum.Sonra mantikli bi sebep buluyorum banım açılınca mesaji okuyorum hic beklemedigim bir sebepten banlanmisim. Alacagin olsun Mune

Kuvvetle muhtemel açtığınız bu konu yüzünden de ban yiyeceksiniz ve ban açılınca yine canım sıkıldı diye konu açacaksınız ve yine ban yiyeceksiniz ve bu böyle böyle devam edecek sanırım
Muhtemelen daha önce de ban yedim tabi ki haklı olabilecekleri sebepleri vardı ama bu biraz dokundu açıkçası sonuçta bir hayirseverlik meselesiydi

Üsülme banlandığında ziyaretçi olarak foruma girer konuları okursun. Cevap vereceklerin varsa not alır ban'ın kalkınca içini döker bol bol çemkirirsin
Valla bir daha girmeyi dusunmuyordum aslında çok saçma geldi çünkü umarım eleştiriye tahammülleri vardır da buna da ban yemem

Üsülme banlandığında ziyaretçi olarak foruma girer konuları okursun. Cevap vereceklerin varsa not alır ban'ın kalkınca içini döker bol bol çemkirirsin
Ya ben bir ara banlandim diye laptoptan hesap acip oradan okuyup yorum yaziyordum sonra kendi hesabim acikinca sifremi unuttum

Valla bir daha girmeyi dusunmuyordum aslında çok saçma geldi çünkü umarım eleştiriye tahammülleri vardır da buna da ban yemem

Hayat birşeylere takılmak için fazla kısa. Ama gülmek için hala vakit var. Tadını çıkar...

Ceronimooooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…