Dert etmeyi bilerek yazdım belki yine başlık dışı bulunur konum diyeSite kuralları kişiye ve konuya göre değişiklik göstermeyecegi için düşündüğünüz gibi bir haksızlık yok ortada.
2 gün ceza almayı dert etmekte ne bileyim.
Muhtemelen daha önce de ban yedim tabi ki haklı olabilecekleri sebepleri vardı ama bu biraz dokundu açıkçası sonuçta bir hayirseverlik meselesiydiKuvvetle muhtemel açtığınız bu konu yüzünden de ban yiyeceksiniz ve ban açılınca yine canım sıkıldı diye konu açacaksınız ve yine ban yiyeceksiniz ve bu böyle böyle devam edecek sanırım
Valla bir daha girmeyi dusunmuyordum aslında çok saçma geldi çünkü umarım eleştiriye tahammülleri vardır da buna da ban yememÜsülme banlandığında ziyaretçi olarak foruma girer konuları okursun. Cevap vereceklerin varsa not alır ban'ın kalkınca içini döker bol bol çemkirirsin
2 günle yirtmis hala ceza aldım diyor.Site kuralları kişiye ve konuya göre değişiklik göstermeyecegi için düşündüğünüz gibi bir haksızlık yok ortada.
2 gün ceza almayı dert etmekte ne bileyim.
Ya ben bir ara banlandim diye laptoptan hesap acip oradan okuyup yorum yaziyordum sonra kendi hesabim acikinca sifremi unuttumÜsülme banlandığında ziyaretçi olarak foruma girer konuları okursun. Cevap vereceklerin varsa not alır ban'ın kalkınca içini döker bol bol çemkirirsin
Valla bir daha girmeyi dusunmuyordum aslında çok saçma geldi çünkü umarım eleştiriye tahammülleri vardır da buna da ban yemem
Bende 3 günden fazla ceza almadım hiç2 günle yirtmis hala ceza aldım diyor.
Kıyamam ya. O derece bağımlılık yapıyor dimiYa ben bir ara banlandim diye laptoptan hesap acip oradan okuyup yorum yaziyordum sonra kendi hesabim acikinca sifremi unuttum
Mune sana torpil geciyordur. Pro üye de degilsin halbuki amaBende 3 günden fazla ceza almadım hiçakılli uslu bir üyeysem demek, ceza mı kısa tutuyorlar
Sorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim2 günle yirtmis hala ceza aldım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?