Bana Herşey Yakışır Kanal D

oohh sonunda abiye yok yani çok sevindim bence birazda günlük kıyafetler üzerine konsept yapmalılar

bugün yarışan bayan türkan şoraya benziyormuşş fiziğide J. lopeze illa birine benzemek lazımmış gibi .
yarışmacılar gideceği mekanı seçemiyor artık iyi de oldu önceden kafalarında beliyorlardı pazarlık yapıorlardı bakalım şimdi ne yapacaklar

bu haftaki konsepti bende cok begendim.Dediginiz dogru,abiyeden gina gelmisti.Dün izleyemedim ama bugünkü bayan 40 beden olmasina ragmen vücudu cok orantili.Giydikleri cok güzel oturuyor üzerine.Vücudu muz sekli degilmi?

Bugünkünü pek beğenmedim ben ya

vücudu orantılı değil ki üstü kalın altı ince bana mı öyle geldi yoksa :)

Bir de şu mağazalara girerken heyuuu vayuuu diyerek girmeleri ilginç geliyor bana

dedikodu kazanı kaynıyor, çok fenalar

Son düzenleme:
Yahu bu kadın ne kadar çok güveniyor kendine bölee habire bana herşey yakışır diyor ..

Döverim ben kadını fücutumlan

bu almanca öğretmeni çok tanıdık ya, başka bi yarışmaya daha mı katılmıştı acep:26:

Bunlar ne kaparsam kapayım derdindeler aldıkları yanlarında kar kalıyor

aynen bunlar ne kaparsa kar bi kız altın almıştı takılarını çok gülmüştm ama zekiceelbiseyi çok ucuza almştı altın almştı takıları :)

Son düzenleme:
Ben dünki yarışmacının ayakkabı ve çantasını beğenmedim, ama pantalon ve blazer güzeldi,saç makyaj da iyiydi.Yalnız dikkatimi çeken ne kadar dedikocular öyle,dünki yarışmacı için çalışmıyor diye kocanın parasını yiyor gibi muhabetler yaptılar,hiç sevmem böyle insanları hemen özel hayata maydanoz oluyorlar. Bugünkü yarışmacı Gökben isimli olan dünki yarışmacı ile çok dalga geçmişti göbeği var diye ama bir baktım kendisi de maşallah var, başkaları hakkında konuşurken kendisini görmüyor herhalde.

Son düzenleme:
ecem genç olmasına ragmen en objektif yorumları yapıyo valla

ay elbiseler ne ucuz ya, ben bulamıyorum herhalde bunları

yarım saatte mantı, 5 dk da börek yaparım derken yetişemedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…