Bana Herşey Yakışır Kanal D

bi öğretmen olarak zamanını daha iyi kullanmaıydı, ay ayrıca güzel elbiselerde denemişti yani

bence fırfırlı gömlekle balon etek daha iyidi..bide en baaşta giydiği lacivert beyaz elbise üstüne ceket güzeldi

Son düzenleme:
nekadar agirdi ya..... bide ne bu kiyafet...gunluk kiyafet gibi duruyor

Ayyyyy bu ne yaaa resmen tişört gibi duruyor trikoymuş bide 95 lira vermiş ona sanki ev oturmasına gider gibi kıyafet olmuşş

elbise ceketler daha güzeldi, baharda beyaz çeketli elbiseler daha güzel olurdu bence:13:

Son düzenleme:
hatice gerçekten art niyetli bence, kahkahayla gülüncek bişey göremedim ben

hatice gerçekten art niyetli bence, kahkahayla gülüncek bişey göremedim ben

evt biraz kendini beğenmiş. ama bu kıyafeti deneyen kişi(adını bilmiyorum) 4 saatte nasıl alamıyolar yetiştiremi,yorlar falan demiş... ama kendisi basit kıyafetle çıkınca ona tepki olarak güldü bence..

evt biraz kendini beğenmiş. ama bu kıyafeti deneyen kişi(adını bilmiyorum) 4 saatte nasıl alamıyolar yetiştiremi,yorlar falan demiş... ama kendisi basit kıyafetle çıkınca ona tepki olarak güldü bence..

canım ilk gün izlemedim ben ama ne olursa olsun hoş değildi, diliyle eleştirebilirdi sadece, kahkayla gülmesi abes bence

aramızda öğretmen varsa alınmaısn ama vardır öğretmenlerde her konuda ben bilirim havası, öğretmen arkadaşım çok ordan biliyorum

Son düzenleme:
canım ilk gün izlemedim ben ama ne olursa olsun hoş değildi, diliyle eleştirebilirdi sadece, kahkayla gülmesi abes bence

evt bence de. ilk günü ben de izlemedim. orda hani konuşan adam dedi 4 saatte nasıl yetiştiremiyorlar diyordunuz falan dedi. ben de ordan biliyorum:81:

öğretmen hanım çok iddalıydı ama çuvalladı heyecandan olsa gerek bir ceket alabilseydi çok iyi olucaktı ceket alamaması feleketi oldu yoksa kıyafet iyiydi dövmesinin görünmesi tam bir çuvallama örneği
izlerken ben bile heyecanlandım çok teleşlıydı

başladı....
ecem de sıra ne yapacak acaba
meraklandım bu kızın tarzı farklı....

bu ecemin konuşmasından anlamyorum bişeyler diyoda nediyoağzının içinden konuşuyo derler ya öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…