bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

başlığa da takıldım artık erkeklerden bile bu kadar zarar görmedim
açıkcası başlığı okuyunca uydurma bir hikayedir gibi düşündüm ama yazılanları okuyunca gerçek olduguna kanaat getirdim

ya yapmayın herkesde bizi iyice salak sandı ya. bıktık artık bu fake konulardan.

oky cim sen anlarsın bu işlerden:)
yoksa bu konuda mı fake
valla iyiniyletle yaklaşıp konulara yorum yapıyorum bir bakıyorum fake

dükkanda değil kendi evinde oldu bunların hepsi o ara dükkanın kirasını ödemediği için boşaltmıştı arkadaşım arayamıyorsun o kadar kolay değil işte
bana dediği tek kelime bir arabaya atarlar seni babanı ararım kızın kocaya kaçtı sevgilini ararım başka sevgilisi varmış derim bir daha ne ölünü ne dirini bulurlar 2 haftaya kalmaz kardeşiinde gelir beraber çalışırsınız dedi

canımşu yazdığına bak. biri senin karşına gelse seni arabaya atarlar babanı ararım kocaya kaçtı derim sevgilini ararım başka sevgilisi var yok kardeşinide alırım beraber çalıştırırım dese okadına inanırmısın ya. birde dövse. hemen aman tamam ne dersenonu yaparımmı dersin.sanki nuri alço ahu tuğba filmi izliyorum. yada türkan şoray. hangi genç kız bunu gidip ailesine demez. varmı böyle şey. hayır o zaman herkes böyle desin birilerine onlarda çocuk gibi inansınlar sermaye olsunlar birilerinin. akıl var mantık var.

haklısın oky cim ben yaşı küçük oldugu için mantıklı davranamadığını düşünmüştüm ama
kadın madem o kadar çirkef elinden hemen nasıl kurtulmuş diğer kızlar kurtulamamış
kızı çalıştıracak olsa gazoz metodunu da uygulardı işin o tarafı da muallak
neyse zaten iki de bir elimde savcılık kayıtları var msj kayıtları var ispatlayabilirim diyordu
nedne bize ispatlama gereği duyuyorsa artık
konu sahibi geldiğinde bakalım neler diyecek

[
ilk okuduğumda bende fake diye düşündüm... çünkü okadar şey yaşayıp polise filan söyleyememesi çok saçma.. ama diğer msjlarında söylediği bir cümleye takıldım arkadaşımla aramızda geçenleri biliyordu babama söylemekle tehdit ediyordu diye... belliki kız babasından bu kadından korktuğundan çok korkuyormuş ve babam duyarsa naparım düşüncesiyle söyleyememiş...

anam bir diyorsun aileme anlatamadım
bir diyorsun artık kurtuldum ailem herşeyi biliyor
o zaman 4 milyarı nasıl alıcam diye düşünüyorsun ki?
gitsin baban alsın naniknanik

kadından kurtulduktan sonra bir ay içinde nişanlandık demiş kiminle neden onu da belirtmemiş belli değil
sanırım bir erkek arkadaşı varmış
onunla yasadıklarını ailesine söylemekle tehdit etmiş olabilir

yada halan alsın
halandan korkuyorsa sempatiksalakcinni
hemde 19 yaşında bir kıza erkek arkadaşı sattığı arabanın parasını niye versin ki
hadi verdi diyelim istemiyor mu?

güzelim bişiler olmuş ama bunları sen mi yaşadın?
yada bişileri çarpıtarak mı anlattın?
eğer böyleyse kurtulmuşsun haline şükret parayıda boş ver

işte tipik türk filmi.ailenin duymasından korkuyor kadın ne dese yapıyor. sermaye olabileceğinide bile bile. ondan korkmuyorda babadan korkuyor. bu kız 13 yaşında değil. 19 yaşında. babadan kork, seni pazarlayacağından korkma, kadın pazarlamacısının. birde dayaklar ye . yok bir insanın bukadarda.. . saf diyeyim bari. olacağına inanmıyorum ben..

cadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…