ya yapmayın herkesde bizi iyice salak sandı ya. bıktık artık bu fake konulardan.
oky cim sen anlarsın bu işlerden:)
yoksa bu konuda mı fake
valla iyiniyletle yaklaşıp konulara yorum yapıyorum bir bakıyorum fake
haklısın oky cim ben yaşı küçük oldugu için mantıklı davranamadığını düşünmüştüm amadükkanda değil kendi evinde oldu bunların hepsi o ara dükkanın kirasını ödemediği için boşaltmıştı arkadaşım arayamıyorsun o kadar kolay değil işte
bana dediği tek kelime bir arabaya atarlar seni babanı ararım kızın kocaya kaçtı sevgilini ararım başka sevgilisi varmış derim bir daha ne ölünü ne dirini bulurlar 2 haftaya kalmaz kardeşiinde gelir beraber çalışırsınız dedi
canımşu yazdığına bak. biri senin karşına gelse seni arabaya atarlar babanı ararım kocaya kaçtı derim sevgilini ararım başka sevgilisi var yok kardeşinide alırım beraber çalıştırırım dese okadına inanırmısın ya. birde dövse. hemen aman tamam ne dersenonu yaparımmı dersin.sanki nuri alço ahu tuğba filmi izliyorum. yada türkan şoray. hangi genç kız bunu gidip ailesine demez. varmı böyle şey. hayır o zaman herkes böyle desin birilerine onlarda çocuk gibi inansınlar sermaye olsunlar birilerinin. akıl var mantık var.
kadından kurtulduktan sonra bir ay içinde nişanlandık demiş kiminle neden onu da belirtmemiş belli değil
sanırım bir erkek arkadaşı varmış
onunla yasadıklarını ailesine söylemekle tehdit etmiş olabilir
işte tipik türk filmi.ailenin duymasından korkuyor kadın ne dese yapıyor. Sermaye olabileceğinide bile bile. Ondan korkmuyorda babadan korkuyor. Bu jkız 13 yaşında değil. 19 yaşında. Babadan kork, seni pazarlayacağından korkma, kadın pazarlamacısının. Birde dayaklar ye . Yok bir insanın bukadarda.. . Saf diyeyim bari. Olacağına inanmıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?