bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

sende daha önceki konundafisfisfisfisfisfis ne güzel ilan vermissin öle evde çalışacak bayan eleman aranıyor pazarlama degildir die maşşallah hayretler içerisindeyim

Kızım sen Mazoşist misin?
Kafanda tasarlamışsın bir olay, bunları anlatmaktan zevk alıyorsun. 19 yaşındaki bir kzın sevgilisi nasıl olurda o kadar parayı verir sana.Niye arabasını sattı? Bizim kocalarımız vermiyor o kadar parayı bize.
Fahişe bir kadının sevgilisi niye iş adamı oluyor ya? Kapatması de ki senaryon inandırıcı olsun.

Hanımlar ajans sahibi varsa bu kızımızı işe alsın.Acayip senaryoları var.ıyi reyting yapar.

549 mesaj... hani 10-20 olsa dicem ki amannn salla.. düşünmeye bile değmez...
her neyse okypete fake konuları iyi ortaya çıkarıyor.. o fake dediyse fakedir =)

ki bence de fake !
çok saçma... 20 yaşındayım ama geçen sene bana biri bunu yapmaya kalksa avcunu yalarsın derdim.. o kadar şey çekip de hiç bişey olmamış gibi ertesi gün yine gitmezdim..
senaryo kabiliyeti gerçekten sağlam..
aşk-ı memnu kadar iddaalı bir yapım hazırlanabilir gelecek sezona..
ilginç yaa,çok ilginç !

Vayyyyyy beee kadın amma çakalmış öyle. Seni parmağında oynatmış resmen sende mazlumum kanmışsın onaa. Neyse canım allahtan ucuz atlatmıssında kurtulmuşsun. Verilmiş sadakan varmış yani. Sen şimdi o kadını hiççççç düşünme bundan sonraki hayatına bak. Bak ne güzel nişanlanmıssın keyfini çıkar. Herkezede çok fazla güvenipte sırlarını anlatma. buda sana iyi bi ders olmuş işte öyle gör..

Herkesin tecrübesi yok arkadaşım
herkes hayatında bu denli entrikalar yaşayıp üstüne dayak yiyip kenara cekilmiyor...

susman cok büyük hata olmuş üstüne bide para
valla arkadaşım cok süpersin.
evide satıp ver bari öldüllendir kadını:umursamaz:

Son düzenleme:

Nasıl yani?
Ailenize,polise anlatmamanızı geçtim de.. Garip bahaneler sunmuşsunuz herkese zaten...
İlk mesajınızda size yaptırdıkları işleri anlatmışsınız.. Tamam kabul..
Ancak ikinci mesaja geliyorum..
Siz de o kadını ablanız gibi görüyordunuz he?
Tüm yaptığınız işler aranızdaki güven ilişkisini sağlamlaştırdı yani..

ewet canım o ilanı o bayanın yanında vermiştim elemanları öle çalıştırıyordu

İşe alınacak elamanın arabası olacak vs demişsin,arabayla mı gidiyorlardı o işi yapmaya..?
O ilanı verirken o teli yazarken içim sızlar benim ya,kaç kişiyi fuhuşa davet ediyorum diye..

İşe alınacak elamanın arabası olacak vs demişsin,arabayla mı gidiyorlardı o işi yapmaya..?
O ilanı verirken o teli yazarken içim sızlar benim ya,kaç kişiyi fuhuşa davet ediyorum diye..

Ayy bunu da yazacaktım...
Hadi o kadın ahlaksız,terbiyesiz..
Peki ya sizin bu yaptığınız ne?
Bence sizin de ceza almanız gerekir ki umarım da alırsınız..
Bir daha başınıza bir iş geldiğinde polise gitmek yerine yanlış işler yapan insanlara yardım edilmeyeceğini öğrenirsiniz belki de..
Ayyy düşündükçe çok sinirlendim!!!!
Millet iş diye ölüyor nasıl insaların yollarına tuzaklar kurarsınız..
Ben yandım siz de yanın felsefesi mi bu???

Vayy be şirkete bak Koç Holding sanki her branşta hizmet veriyor.
Sattığı ürünün karı derken kadın bedeni galiba buradaki ürün..??

mmeerrwee kullanıcısından alıntı
arkadaşlar gıda kozmatik inşaat yapı kimyasalı iç giyim vs iş sektörlerinde faaliyet gösteren firmamıza sattığı ürünün karını kendi belirlemek üzere eleman alınacaktır.
(bay bayan farketmemektedir)

ayrıca evde çalışacak bayan aranmaktadır.

AMANIN KONU SAHıBı KKDA SERMAYEMı ARAMIŞ. ıNANAMIYORUM. ŞOKTAYIM ŞU AN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…