ben diyemedim arkadaşım o anki ruh halini yaşamadığın için bilemezsin ben hergün bu tarz olaylar yaşamadığım için tecrubem yoktu inandırmak için anlatmadım kimseye bunu ama bunlar gerçek ve hayatınızın bir köşesinde var hepinizin
bundan 5 ay önce bir işe başladım işten yeni çıkmıştım ve gel benim yanımda çalış dediğinde çok mutlu oldum onu tanıdığımda kapalı bir bayandı halamın komşusuydu ama 6-7 senedir gelip gitme olmuyormuş aralarında tesadüfen o gece onlarda ordaydı halamda komşum nasıl olsa diye inandı
kadın dul bir bayan babası bursanın eski tefecilerinden ama ne abisi nede babası kadının evde yüzüne bakmıyor başta çoık iyiydi ama meğersem kadın yanında çalışan kızları önce kendine inandırıyor bütün sırlarını herşeylerini öğrenip müşterilerine satıyormuş
3 ay yanında çalıştım daha önce başına çok olay gelmiş sözde yanında çalışan elemanları buna tecavüz ettirip sonrada tehditle satmışlar ama işin aslı kadın kendini para karşılığı veriyormuş zaten ve birçok erkekle gönül ilişkisi oldu en sonuncusu istanbullu bir iş adamıydı zaten 3 aydır birkuruş maaş alamadmıştım iş yapamayacak diye yanından ayrılmak istedim oda sevgilisinden yeni ayrılmıştı para kapısı kapanmıştı herşey o gün başladı beni o gün dövdü aileme karşı bana iftiralar atacağını eğer onu bırakırsam bana yapacaklarını tahmin bile edemeyeceğimi söyledi. çok korkmuştu ertesi gün o günkü sinirle diye düşündüm ve yeniden ondan ayrılmak istediğimi söyledim tabi yine dayak yedim her geçen gün tehtitleri büyüdü beni pavyona düşürmekle tehdit etti artık istediğini yap dediğimde kardeşinle beraber iyi para kazandırırsınız diyince bende herşey bitti benimle beraber kardeşimide kaçırtacağını söyledi
ama amacı beni bir kere satıp para kazanmak değil 50-60 yaşındaki müşterilerine verip sürekli sermaye olarak kullanmaktı müşterilerimi hazırlıyordu bunu gördükçe her dediğini yapıyordum para bul dedikçe sevgilimden defalarca kez para aldım oda arabayı yeni sattığı için veriyordu borç diyordum arabanın parasını bitirince köşeye sıkışmıştım
kendimden geçmiştim kardeşime benim yüzümden birşey olacak diye ödüm patlıyordu halam olayı farketti ona belli etmeden evdekilere herşeyi anlattık arkasından da bir nişan bir ay geçti kadından kurtulalı ama hala rüyalarıma giriyor çığlık çığlığa uyanıyorum deliliğe vurup gülüp eğleniyorum ama içim yanıyor kafayı yiyorum galiba
ona kaptırdığım 4 milyarı almam lazım bide o var ne yapacağım bana yardım edin
herkesi yanıtladım sanırım ama ben ne kaybettiysem herkese inanmaktan ve çenemi tutamamaktan kaybettim ve ayrılmak istiyorum işten diyene kadar da öz ablam gibi görüyor o kadar güveniyordum kendisine
bunları bana azıcık hissettirseydi belkide daha farklı ayrılırdım yanından ama bir anda patlak verince o anki panikle korkuyla yapamıyorsunuz hergün tehditlerinin boyutu büyüyordu ailemle başladı beni vermeyle tehdit etti en son kardeşim dedi istediğini alamadıkça
ewet canım o ilanı o bayanın yanında vermiştim elemanları öle çalıştırıyordu
İşe alınacak elamanın arabası olacak vs demişsin,arabayla mı gidiyorlardı o işi yapmaya..?
O ilanı verirken o teli yazarken içim sızlar benim ya,kaç kişiyi fuhuşa davet ediyorum diye..
arkadaşlar gıda kozmatik inşaat yapı kimyasalı iç giyim vs iş sektörlerinde faaliyet gösteren firmamıza sattığı ürünün karını kendi belirlemek üzere eleman alınacaktır.
(bay bayan farketmemektedir)
ayrıca evde çalışacak bayan aranmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?