Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Bence terapi alın, cidden ihtiyacınız var. Erkeklerden en az 1 yıl uzak durun. Kendinizi düzeltmeden özel hayatınız düzelmeyecek belli.
10 yılda uzak dursam yine aynı oluyor ben samimiyetle yaklaşıyorum onlar beni istediği gibi yargılıyor. Artık sıkıldım bunaldım. Sadece niye nedenini söylese rahatlayacaktım. İster istemez takıyorum

Vall

Afedersin en basitinden çırılçıplak gördüğün insanla şuan selam vermeyecek kıvama geldik keşke hiçbir şey yaşanmasaydı.. Kendi hatam.

Şunu başka bir üyeye yazmıştım sizinde düşünceleriniz almak isterim. Yaptıklarımı gözden geçirince insan utanıyor... Ama ne olursa olsun söylediğim en küçük şeyden anlam çıkarıp küçücük yalanı mı kendine göre içinde büyütüp hiçbir şey demeden ben seni tanıdım dedi gitti. O yalanda şuydu ilk buluştuğumuzda aileler hakkında konuşmuştuk benim annemin 2. evliliğiydi neyse onun eşinin kızlarıyla anlaşamıyoruz aslında ama ilk buluşma olduğu için o sorunca anlaşıyoruz falan demiştim. Sonradan kuzeni falan otururken anlaşamıyoruz dedim birden o da şaşırdı ama hiç sormadı bende unuttum sonradan aklıma geldi keşke açıklasamıydım diye. Belki aralarında konuştular bana böyle dedi sana böyle dedi galiba bu kızın bana her söylediği yalan diyede düşünmüştür bleki o sözleri o yüzden söyledi bilemiyorum...
Adam senin bir öyle bir böyle demene 1 dk bile mesai harcamamıştır, umrunda olmamıştır. Hem adamın dediği 40 yalanın yanında senin dediğin şeyin ne önemi var ki? Çok çocukça düşünüyorsun. Acilen kendine gelip yaşına göre davranıp düşünmelisin. Kafanı sadece kendine yor, başkasına değil. İşi gücü olan, karakterli , yaşıtın insanlarla görüş. Yaşıtlarının hayatına bir bak, eşlerine, sevgililerine bak. Bir de senin şu herife bak, bir karşılaştır. Hem o adamı karşılaştır hem de kendi hayatını.

10 yılda uzak dursam yine aynı oluyor ben samimiyetle yaklaşıyorum onlar beni istediği gibi yargılıyor. Artık sıkıldım bunaldım. Sadece niye nedenini söylese rahatlayacaktım. İster istemez takıyorum
Yine aynısı oluyorsa kesinlikle tedavi olmalısın, erkekleri hayatının merkezine koymamalısın.

Bana kalırsa erkeklerin çok büyük bir kısmında kompleks var. Kendilerini değersiz hissettiklerinden eğer onlara kendinize ait değerli bir şey verirseniz (para, zaman, ilgi, cinsellik, sevgi, imkanlar vs.) sizi de değersizleştiriyorlar. Yine bir çoğu cinselliği duyguların ve aşkın bir parçası değil, bir güç gösterisi olarak görüyorlar. Fark ettiyseniz cinselliği beraber yaşadınız ama değersiz ve hiçbir şeyi hak etmeyen siz oldunuz. İnsan durumun içerisindeyken ve aşıkken fark etmiyor anlıyorum ama bundan sonra herhangi bir geri dönüş yapıp gereksiz bir özgüven vermeyin.

Adam senin bir öyle bir böyle demene 1 dk bile mesai harcamamıştır, umrunda olmamıştır. Hem adamın dediği 40 yalanın yanında senin dediğin şeyin ne önemi var ki? Çok çocukça düşünüyorsun. Acilen kendine gelip yaşına göre davranıp düşünmelisin. Kafanı sadece kendine yor, başkasına değil. İşi gücü olan, karakterli , yaşıtın insanlarla görüş. Yaşıtlarının hayatına bir bak, eşlerine, sevgililerine bak. Bir de senin şu herife bak, bir karşılaştır. Hem o adamı karşılaştır hem de kendi hayatını.
Şaşırmıştı baya ben bir şey dememiştim. Onunla çok zaman geçirdik o yüzden sormamasına anlam veremedim. Bu da aklım da dönüp duruyor. Evet bana yalan söylemiş olabilir bilmiyorum hiç yalanını yakalamadım. Sadece şakaları vs garipti kıskandırmaya yönelik.
Doğru söylüyorsunuz bunları hak etmiyorum. Ama değer verdiğiniz bir insanda da bunları duyunca afallıyorsunuz... Buraya ona şöyle aşığım böyle aşığım diye konu açmadım. Sadece neden bu kadar ağır konuştu mesajım egosunu sarstığı için mi yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor. Ben bu adama kötü anılarımı vs her şeyimi söylemiştim kısmen. Böyle yaralamasına gerek yoktu beni..

o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...
Artık bir kızım var yargılamayacağım diyorum ama yani bu sohbet nedir? Sümüğümü dahi atmam böyle bi tipe. Rezalet. Gerçekten silkelenin ya.

Bi nedeni yok ki sevmemenin. Herkes herkesi sevmek zorunda mi. Bu kimsenin suçu degil. Sevdigimiz insanlar icin her seyi yapariz. Hak ettiğini düşünürüz sevmiyorsak yapmayız sevgi yoksa niye hak etsinler bu açıdan bakmaya çalış.

Bi nedeni yok ki sevmemenin. Herkes herkesi sevmek zorunda mi. Bu kimsenin suçu degil. Sevdigimiz insanlar icin her seyi yapariz. Hak ettiğini düşünürüz sevmiyorsak yapmayız sevgi yoksa niye hak etsinler bu açıdan bakmaya çalış.
doğru söylüyorsunuz ama onun söyleme tarzı şu benim hakkımda benim onun hakkın da yanıldığım gibi yanılmış ben gibi hayal kırıklığına uğramış... Sorumluluk alması gereken yerde almış zamanında başka birine yönelik ama ben hiçbir şeyi hak etmiyormuşum beni iyi tanımış... bana seni sevemedim dese daha az koyardı bu cümleleri duymaktansa.

Sen yakışıklı diye çekilmişsin o cinsellik var diye devam etmis. Ortada bi iliski hic olmamis ki. Win-win diye bakin geçin.
Şu dünyada cinselliği yaşayan bir tek ben değilim ki başka bir kız da bulabilirdi ben her zaman ilişkinin cinsellik üzerine olmadığını hep ima ettim. Ne gerek vardı öyle birini bulsaydı madem... Bu kadar ağır laflarada gerek yoktu ben sadece uzun mesajımda içimi dökmüştüm

doğru söylüyorsunuz ama onun söyleme tarzı şu benim hakkımda benim onun hakkın da yanıldığım gibi yanılmış ben gibi hayal kırıklığına uğramış... Sorumluluk alması gereken yerde almış zamanında başka birine yönelik ama ben hiçbir şeyi hak etmiyormuşum beni iyi tanımış... bana seni sevemedim dese daha az koyardı bu cümleleri duymaktansa.
Karşılıklı tartışmanın içinde hirslanip o sekilde söylüyor canini yakmak icin. Vakit geçirdiğin insani nerden yaralayacagini iyi biliyorsun sonucta. Bihterle Behlul gibi olmussunuz :) aslinda birbirlerine göre degiller baş basa kaldiklarinda sevismiyorlarsa kedi köpek gibiler çünkü tezat karakterler hic anlasamiolar. Siz de hic anlasabilecek tipler degilsiniz cok farkli geldiniz bana. Adam da ayni Behlul gibi basiretsiz korkak ve dönek. Sey gibi dusun Bihter aglayarak bi gun Firdevs hanimin kizi olmak cok agir diye anlatmisti da sevisme sonrasi, Behlul daha sonra belalti vurmak için sen tam Firdevs hanimin kiziymissin demisti. Muhtemelen fark etti veya direkt bile söyledin kimse bana deger vermedi bugune kadar, sevilmeye mi yeteneksizim nedir dedin veya o imaji verdin vs :) adam da ayrilirken tokat gibi onu sana geri söyledi. Sen birine hayal kirikligisin dersen o da sana der sen cok iyiydin superdin diyecek hali yok :)

Şu dünyada cinselliği yaşayan bir tek ben değilim ki başka bir kız da bulabilirdi ben her zaman ilişkinin cinsellik üzerine olmadığını hep ima ettim.
İlişkiniz cinsellik uzerineymis. Önce bunu bi kabul et. Ona veya kendine veya bir baskasina degildi demek gercegi degistirmiyor. Cinsellik harici bir aktivite yapmamissiniz bile. Sinemaya gitmek bile lüks olur mu normal iliskide. Sana tavsiyem bu kadar ustlerine düşme yaptim sefam olsun de gec. Oyle düşün böyle düşün kimseyi biseye iknaya calisma. En nihayetinde karsimizdakinin anlayabildigi kadariz.

Hayır iş arıyorum ikinci bir üniversite okuyorum. Bir belge aldım iş başvuruları yapıyorum bekliyorum yani.. hiç çalışmadım değil ama çeşitli sebeplerle çıkarıldım.. o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"
Hâlâ ders verme peşindesin, herifin umrunda bile değil senin kendince vurucu olduğunu düşündüğün cümlelerin. Yobaz, ezik, kıronun teki ayrıca; gözünde devleştirme.

Yazılanları okudum, o kadar insan açıklamış nedenini söylemiş, yanlışlarınızi söylemiş ama siz hala uzun uzun destan yazarcasina adamin şunu dedi bunu dedi olaylarindasınız. İkna olmak gibi bi derdiniz yok bence. 1.5 aylik bir ilişkiye bu kadar tutulu da kalınmaz. Yaşadım bitti gözüyle bakın artik ya da neden bu kadar takılı diye kendinizdeki durumu irdeleyin. Asıl büyük sorun bu adam değil sizsiniz çünkü. Bu adam gider başkası gelir gene aynı döngü olur. İçinizdeki değersizlik algısıyla yüzleşmeniz gerekiyor

İlişkiniz cinsellik uzerineymis. Önce bunu bi kabul et. Ona veya kendine veya bir baskasina degildi demek gercegi degistirmiyor. Cinsellik harici bir aktivite yapmamissiniz bile. Sinemaya gitmek bile lüks olur mu normal iliskide. Sana tavsiyem bu kadar ustlerine düşme yaptim sefam olsun de gec. Oyle düşün böyle düşün kimseyi biseye iknaya calisma. En nihayetinde karsimizdakinin anlayabildigi kadariz.
Hiçbir şey yapmadım değil el ele yürüdüğümüz zamanda oldu film izlediğimiz zamanda siyaset konuştuğumuz vs zamanlarda oldu.. demişsiniz ya yan yanayken kedi köpek gibi vs diye. Biz öyle değildik yanyana iyiydik bu dediklerimi yapardık.
Hiç gerçekten bir şeyler hissetti mi diyorum cinsellikten önce spontane çağırsam bile gelirdi. Çok çağırmadım çok demedim bir şey ama cinsellikten sonra sanki biraz değişti ama yine el ele gezdik dolaştık. Hep olmasada.
Belkide dediklerimden soğudu kendimi açıklamalarım belki küçük yalanım. Çok fazla detaya inmem sonraları da şakalarını kaldırmam falan. Duygusallık girince işin içine bazı insanlarda uçuyor diğer şeyler 😕 kaybetme korkusu da girince daha beter oluyor herşey..
işi gücüde geçtim belki dokunuyor ona işsiz olması bunu dile getiremiyor belki heryere başvurdu olmuyor. Herşey olabilir. İğrenç şakalarını da bu aralar abarttı demek ki kaybetmekten korkmamış bilemiyorum.
Ama ben ona kötü bir şey demeden öncede hani böyle tahmin etmiyordum yani senin önceden yaşadığını düşünmemiştim gibilerinden bir şey demişti anlam verememiştim. Bazı erkeklerde vardır ya bakire arar ama kendisi onunla bununla olur. Zaten en son gün konular açılmıştı ama benim üzerimden değil başka bir şey diyordu. Şey dedi kızlar ilk yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yok gibi bir laf etmişti. Benimde gözlerim dolmuştu farketti senin niye gözlerin doluyor sana bir şey demiyorum demişti. Aslında eski sevgilimi unutamadım değildi olay. Biraz kendimden utanmıştım…
Mesela evlense karısına bikini giydirmezmiş diğer erkekleri bilirmiş bakarlarmış denize girerken başka bir sürü kıyafet varmış bikini yerine onu giyebilirmiş. Sevgiliyle eş aynı olmazmış tabi ki de aynı olmaz ama birbirlerine karşı sorumlulukları oluyor bir imza mı belirliyor karşıdaki insanı ciddi alıp almamayı. Böyle dedim ona da. yok sen hala sevgililik ile evliliği aynı görüyorsun diyordu.

Şu dünyada cinselliği yaşayan bir tek ben değilim ki başka bir kız da bulabilirdi ben her zaman ilişkinin cinsellik üzerine olmadığını hep ima ettim. Ne gerek vardı öyle birini bulsaydı madem... Bu kadar ağır laflarada gerek yoktu ben sadece uzun mesajımda içimi dökmüştüm

Oyle birini bulsaydi dediginiz oyle biri sizsiniz zaten ya. Adam tek ayak ustunde bin yalan atiyo yok beni becer diye gozune bakiyomusta bir suru kiz... Aynen o da onlara bakmadi tek sizinle mi takiliyor? Sizin gibiler de kendini farkli sanip "oyleleriyle gorusseydi niye benle" diye kafa yiyorsunuz. Adam boyle boyle cinsellik yasiyor zaten.

Tembel 35 yasinda ana babasinin basina bela olmus onlardan geciniyo buyuk ihtimal. Asgari ucret begenmiyor cebinde para yok asgari ucretin ustunu kazanacak meziyeti, kariyeri mi var mesleginde biyere mi gelmiste asgari ucret teklif ediyorlar? Yalana bak siz de yani saf gibisiniz. Akli basinda kadinlar boyle bir erkege sirf gorunusunden dolayi sumugunu atmaz.
Adam 40 yalan atiyor siz kalkmis ben yalan atmistim hakkimda ne dusundu diyorsunuz. Azcik mantik kullanin ya kac yasinda insansiniz.
Ben sinir oldum burdan 😄

Yazılanları okudum, o kadar insan açıklamış nedenini söylemiş, yanlışlarınızi söylemiş ama siz hala uzun uzun destan yazarcasina adamin şunu dedi bunu dedi olaylarindasınız. İkna olmak gibi bi derdiniz yok bence. 1.5 aylik bir ilişkiye bu kadar tutulu da kalınmaz. Yaşadım bitti gözüyle bakın artik ya da neden bu kadar takılı diye kendinizdeki durumu irdeleyin. Asıl büyük sorun bu adam değil sizsiniz çünkü. Bu adam gider başkası gelir gene aynı döngü olur. İçinizdeki değersizlik algısıyla yüzleşmeniz gerekiyor
Süre evet çok kısa ama bazı insanlar 1 ayda nişanlanıyor 1 ayda evleniyor. Karşıdaki insannn hissettirdikleri ile ilgili bence bu. Süre önemli değil benim hissettiklerim önemli. Her gördüğümde kalbim çarptı bir anda bir şeyler hissetmeye başladım ve ilk defa sosyal medyadan biriyle görüştüm buluştum. Etkilendim yani baya baya iyi veya kötü.
Bende kızıyorum kendime ama durduramıyorum bu şekilde laflar yedim. Zaten yaşandı bitti diyebilsem bu konuyu açmazdım. Koydu lafları sindiremiyorum. Bu kadar ciddiye aldığın bir insanın bunları demesi gücüme gitti.
Anlatamıyor muyum evet uygun değildik bir gün yine ayrılık olurdu farkındayım. İşi gücü yok biliyorum şakaları laçka ki son zamanlara doğru böyle yapmıştı. Yani böyle diğer kızlara bakıp bir şaka vs görmemiştim.
Ben en fazla işte olmuyor ben ciddi düşünmüyorum şuan ya da seni sevemedim falan dese belki derim bunda o g… yok. Ama adam ben ciddiye alırdım ama sen hiçbir şey haketmiyorsun dedi resmen bunu sindiremiyorum. 1 günde nasıl değişti böyle.

Hâlâ ders verme peşindesin, herifin umrunda bile değil senin kendince vurucu olduğunu düşündüğün cümlelerin. Yobaz, ezik, kıronun teki ayrıca; gözünde devleştirme.
Ders almamış zaten bir durup düşünmemiş bana uzun uzun benim hiçbir şeyi haketmediğimi hayat kırıklığına uğradığını söylüyor.

Back
X