Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajı ağır değil, çünkü ne dediği anlaşılmıyor. İlkokul çocukları bile çok daha iyi yazar, kendini daha iyi ifade eder.

İkinizin de yazılı anlatımı çok kötü.
Bunu diyen ilk insansın. 2 çok yakın arkadaşım var beni hep uyaran ama onları dinlememiştim. Gayet aklı başında düzgün insanlar onlar mesajın gayet yerinde olduğunu söylediler baya koyar ağır diye. Hatta boşver hiç yazma bile demişlerdi ama ben dinlemedim.

Allah rızası için birisi şu konuyu kapatsın 🙏 kaç saattir elinizde telefon okuyup uzun uzun yazıyorsunuz bu beş para etmez adam hakkında. Telefonu bırakıp gidip yemek yiyin, bir şeyler için, dizi falan izleyin. Yazık ediyorsunuz kendinize ve tüm konuyu okuyanlara.

Ne gibi bir aşağılık kompleksi anlamadım?
Elin işsiz parasız lüzumsuz boş beleş herifini övdün de övdün. Bu devirde işsiz gezen herife adam mı denir. Neyle ev geçindirecek. Dilenecek miydiniz 2 işsiz? Ayrıldık diye üzülüyorsun bu yaşta. Ergen gibi hareketler..

Kadın kadının düşmanıdır ama ben değilim ne ya 😅 Tam yabancıların 'pick me girl' dediği türdensin. Tüm kadınlar kötü sen iyi 🤣
Kadın kadının düşmanı filan değil bacım. Bu erkeklerin uydurduğu bi yalan.Buna inanıyorsan da sen feminist filan olamazsın.
Ben iyiyim anlamında demedim bu kadınların çoğunu para yemeye çalışan biri gibi görüyor Kadınların diğer kadınlar hakkında dediklerini söylüyordu ordan burdan konu açıldı evet bende bazı kadınların aerkadaşlarımın ya da iş yerindeki kadınların zorbalığına uğradım kadın kadının düşmanıdır ama ben değilim anlamında dedim hani durup dururken birini kıskanıp kötülük yapmam anlamında

Aynı sizin gibi bir arkadaşım var. Ama o evli. Kocasını tıpatıp sizin bu adamı tanımladığınız gibi tanımlıyor. Uzun boylu, çok yakışıklı, saçı hep fönlü, çok bakımlı diyor sürekli. Kadınların hepsi kocasına bayılıyormuş gibi konuşuyor. Çalıştığı işyerine kocası gelince diğer kadınların onu kıskandığını iddia ediyordu. Ona da sorsanız kızlar sürekli fısır fısır kocası hakkında konuşuyordur.

Evet kocası uzun boylu ve saçına fön çekiyor ama o kadar. Nargile cafede fotokopiyle çoğaltılmış tiplere benziyor adam. Arkadaşım ona aşık olduğu için henry cavill gibi geliyor gözüne. Çok samimi söylüyorum türkiyedeki on erkekten dokuzu kocasına benziyor. Sadece onlardan biraz daha uzundur. Sizinkinin de böyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Kuvvetle muhtemel kızların tepkileri sizin hüsnü kuruntunuz.
Kadının kriterine bak kızlar bakmışmış birbirlerine göstermişmiş yav kac yaşında kadınım burda anlatsam ohoo herkes herkese bakıyor insanlara ne çok anlam yüklüyorlar baktı etti bayıldı bana da herkes bayılıyor konu sahibi senin tabirine göre 🤣 ergende değilki dicem yazdıkları ergen gibi

evet ondan bakıyorlardı. Valla şu kadar diyeyim işini karakterini bilmeseniz yolda görseniz sizinde içiniz giderdi. burda birine anlattım yakın arkadaşlarımdan birinin dibi düştü az onunla ilgilenince feleği şaştı beni unuttu. yani kabul edelim şerefsiz işsiz güçsüz tamam ama gerçekten yakışıklı biriydi.
Vallahi ben yolda yürürken sadece yola bakıyorum, elin adamlarına değil. İçim en son lisede hoşlandığım çocuğa gitmiştir. Ondan sonra hoşlandıklarıma bile içim gitmedi, kaldı ki dediğim gibi yoldan geçen adama içim gitsin, ne münasebet.

Başka yakışıklı bulursun.

Bunu diyen ilk insansın. 2 çok yakın arkadaşım var beni hep uyaran ama onları dinlememiştim. Gayet aklı başında düzgün insanlar onlar mesajın gayet yerinde olduğunu söylediler baya koyar ağır diye. Hatta boşver hiç yazma bile demişlerdi ama ben dinlemedim.
Arkadaşlarında da iş yok.

Peşinden koşmadım bu bir kendisi de 35 yaşında bu iki. Anladı belki ama yanlış anladı uzun bir mesaj attı o da demek ki bazıları anlayabiliyor ve mesaj koyuyor bazılarına.
Kardeş şimdi sen onun 35 yaşında olduğunu bana söyleyerek neyi kanitladigini ya da nasıl bir lafi yapistirdigini düşünüyorsun bilmiyorum da 😅 35 yaşında erkek ancak Bi 26-27 yaşındaki kadın olgunlugundadir. Ki seninki o kadar bile değil bence. Hayatta bi yere tutunamamis salağın teki 😅

Ayrıca adam sana 4 kadın almaktan bahsetmiş şakayla bile olsa, yok seni bakire sandıydım, yok önce kız arkadaşım böyleydi vs vs şeyler söyledikten sonra bırak aynı yatağa girmeyi bir kere bile kafe'de bulusuyosan baya peşinden koşmaktir benim gözümde. Bak cidden sana ilerde fikir olsun diye söylüyorum. Kendine saygısı olan bi kadın bu laflardan sonra yüzüne bile bakmaz adamın. Kendine saygı duydukça karşıdaki de saygı duyar. Kadın erkek herkes için geçerli bu.

Saçına fön çekiyoer diye bir kriter yapmadım ben gayet bakmılı dedim. evet gözlerimle gördüm bir gün kol kola yürürken 3 kız gördüler bunu güldü biri diğerine gösterdi ağzı açık birbirlerine baktılar ben büyütmedim yani. O yüzden zaten bu kadar özgüvenli bu kadar g.. kalkık. Niye yalan söylüyormuşum gibi yapıyorsunuz gözümle gördüğüm şeyi? ben ordaydım ve gözlerim bunu gördü.
Belki de bu bize asılan g.t değil mi simdi de başkasıyla diye baktilar ¿ ya ne büyütmüşsün adami bu kadar vallaha bana sinir geldi okudukça

Kadının kriterine bak kızlar bakmışmış birbirlerine göstermişmiş yav kac yaşında kadınım burda anlatsam ohoo herkes herkese bakıyor insanlara ne çok anlam yüklüyorlar baktı etti bayıldı bana da herkes bayılıyor konu sahibi senin tabirine göre 🤣 ergende değilki dicem yazdıkları ergen gibi
Bakmasa da baktı diyor ki böyle tipler. Kızlar Allah bilir ne hakkında konuşup güldü de bu, herifi brad pitt sandığı için böyle yorumladı.

Tuhaf tuhaf mesajlar yazmış. Arkadaşıyla adamı tanıştırmış arkadaşı adamı görünce onu unutmuş, dibi düşmüş falan. muhtemelen arkadaşı adamla dümdüz sohbet etti, bu da arkadaşım beni unuttu çünkü benim herife dibi düştü diye yorumladı.

Diyorum ya benim arkadaşım da kocası onu işten almaya gelince işyerindeki kadınların böyle bir kocası olduğu için onu kıskandığını iddia ediyordu. Normal değil bunlar.

Attığım mesaj buydu Ne zamandır içimde birikenleri yazmak istiyordum. Çünkü seninle yaşadığımız her şeyin ardından hala kendini haklı sanmanı bana bazı sıfatlar yakıştırmanı olup biteni çarpıtmanı sindiremiyorum. Bu yüzden bu mesajı yazıyorum.

Kendinyaptığın şeylere bakmadan bana her konuda ofsaytsın bencilsin derin düşünmüyorsun gibi sözler söylüyorsun Her şeyin bir şaka bir dalga . Herkese bir etiket bir de kalkıp hakkın olmadığı halde bana her konuda ofsaytsın diyorsun?senin gibi karşısındakini dinlemeyen anlamaya çalışmayan empati kurmayan birinin bunları söylemesi başlı başına ironik Ben senin için ne yapmamış olabilirim ki sen beni sadece birkaç yanlışın üzerinden yargılayacak kadar yüzeyde kalabildin? Kendince şakalarınla diğer söylediklerinle beni sınıyorsun ama düşünmüyorsun karşı tarafa ne hisseder diye umrunda değil üzülmem gözlerimin dolması bile. En son evde gayet yakındık güzeldi her şey. Sonrasında dışarı çıktık şakalaşma eğlenme derken sen bana bi kızı gösterip bak şuna körpeymiş deme şaka yaptığını düşünüyorsun ama kontrolsüzleşiyorsun kızmam umurunda bile olmadı. Üstelik bir de masada erkeğin dört karısı olurmuş gibi iğrenç şakalar yapacak kadar beni değersiz hissettirmekte bir sakınca görmedin. Bunlar şaka falan değil saygısızlıktı düpedüzSenin asıl ofsaytta olduğun yer burası işte. Yaptığın her şeyi şaka kılıfına sokup sorumluluktan kaçmak Ne dediğini bilmiyorsun nasıl kırdığını görmüyorsun sonra da karşı tarafı suçluyorsun küçümsüyorsun Hayatını sana değer veren insanları ve seninle bir şeyler yaşayan insanları küçümseyerek değil gerçekten bir şeyler yaparak kur. Sana her konuda açık olan bir insanı sbastırarak ya da manipüle etmeye çalışarak önemsemiyorsun. Ne yaşadığımızı görmezden gelerek ya da kendine göre eğip bükerek bu işin içinden çıkamazsın.Sadece yaşadıklarımızdan hissettiklerimden verdiğim değerlerden dolayı üzülüyorum Çünkü bilseydim bu kadar umursamaz bir insan olduğunu herşey farklı olurdu ben seni bambaşka düşünmüşüm. Ben bencil değildim bencil olan kendi duygularından başka kimseninkini dikkate almayan sendin. Ama sürekli beni suçladın çünkü kendi bencilliğini görecek kadar cesur değilsin saçma sapan şakalarına sustum çünkü değer veriyordum ön yargı yapmak istemedim ama artık görüyorum karşılıklı bir şey yoksa tek taraflı anlayış bir süre sonra aptallığa dönüşüyor O yüzden bu mesaj bir sitem değil. Bana dediklerini hiçbir zaman unutmayacağım bunları haketmemiştim bir daha da bu kadar iyi niyetli olup ne kendimi bu denli açarım birine ne de kendimi değersizleştiririm Sadece şunu bil kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor.

Şu mesajı atmandaki tek amaç; karşı tarafın “aa olur mu öyle şey, benim seni kırmak gibi bir niyetim yoktu ben de senden çok hoşlanıyordum” felan demesini beklemek. Sonrada barışma aşamasına geçebilmek.

Ama üzgünüm adam senden hoşlanmıyor, amacı takılmakmış zaten bunu da gayet net belli etmiş bence, sen belki tersine döner diye uğraşmışsın ama olmayınca olmuyor. Adam senin olayı fazla ciddiye almaya başladığını anladığı anda seni bırakmış.

Adamı kendi kafanda aklamaya çalışma, yok aslında öyleydi, yok hesap ödüyordu, yok bana değer veriyordu felan bunlar tamamen senin kuruntun, adam sadece takılmış ve geçmiş seninde kendine biraz saygın varsa konuyu uzatma ben de takıldım geçtim de bitsin gitsin.
Yarın sana “ uyudun mu” diye mesaj atarsa koşarak gitme!

Elin işsiz parasız lüzumsuz boş beleş herifini övdün de övdün. Bu devirde işsiz gezen herife adam mı denir. Neyle ev geçindirecek. Dilenecek miydiniz 2 işsiz? Ayrıldık diye üzülüyorsun bu yaşta. Ergen gibi hareketler..
Bak bunun ki farklı ama gerçekten çok iyi eğitim alıp hala işsiz gezip gidip intihar eden adamlar var. Savcısını hatta birincilikle sınavı geçen adamlar gördük ama liyakatsizlik olduğu için istediği mevkiye gelemeyen insanlarında intihar ettiklerini gördük. Öğretmen olup atanamayınca intihar edenler gördük değil mi duymuşsunuzdur? Bende iki üni okudum çalıştığım zamanda oldu ama iş yerinde anlaşamadım kadınlardan dolayı hep laf yedim kuyum kazıldı ki ben gerçekten iyi niyetli bir insanım işimi de ciddiye alırım. Patronumun göz koyduğunu gördüm bana karşı ondanda işten çıkmak zorunda kaldım neler neler.. O da sıkıntılarından bahsetti iş yerinde neler gördüğünü vs. O yüzden biraz empati yaptım. Doğru veya yanlış. İşsiz olduğu için küçümsemedim. bende bir yıldır iş arıyorum güzelde geçiyor görüşmelerim ama bir türlü bulamadım. ikinci üni okuyayım sig.orta için belge alayım dedim aldım hala yok. Evet insanlar artık hep tanıdıklarını alıyor çoğu yere. Bir referans olması lazım neyse işte. O da sıkıntılarından bahsetti belli ki işi yok diyede kendini kötü hissediyor bilemiyorum...

Bak bunun ki farklı ama gerçekten çok iyi eğitim alıp hala işsiz gezip gidip intihar eden adamlar var. Savcısını hatta birincilikle sınavı geçen adamlar gördük ama liyakatsizlik olduğu için istediği mevkiye gelemeyen insanlarında intihar ettiklerini gördük. Öğretmen olup atanamayınca intihar edenler gördük değil mi duymuşsunuzdur? Bende iki üni okudum çalıştığım zamanda oldu ama iş yerinde anlaşamadım kadınlardan dolayı hep laf yedim kuyum kazıldı ki ben gerçekten iyi niyetli bir insanım işimi de ciddiye alırım. Patronumun göz koyduğunu gördüm bana karşı ondanda işten çıkmak zorunda kaldım neler neler.. O da sıkıntılarından bahsetti iş yerinde neler gördüğünü vs. O yüzden biraz empati yaptım. Doğru veya yanlış. İşsiz olduğu için küçümsemedim. bende bir yıldır iş arıyorum güzelde geçiyor görüşmelerim ama bir türlü bulamadım. ikinci üni okuyayım sig.orta için belge alayım dedim aldım hala yok. Evet insanlar artık hep tanıdıklarını alıyor çoğu yere. Bir referans olması lazım neyse işte. O da sıkıntılarından bahsetti belli ki işi yok diyede kendini kötü hissediyor bilemiyorum...
Lütfen şu telefonu bırak git birşeyler ye, iç, dizi izle. Başka şeylere odaklan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X