Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj atacağını sanmıyorum ben en son o yazdığım mesajı atmasaydım hala ekliydi bende o mesajı attım bana bunları dedi sordum neyi hak etmiyormuşum diye söylemiyor ısrar ettim tok sonra sildi zaten her yerden. Zaten o ofsayt lafından sonra bizim devam edemezdi. Bitirmek için attım o mesajı. Ve onada çok koydu zaten bana bu mesajı attığına göre. İşte ben buna kırıldım. Nasıl gördüyse artık beni. Açıklasaydı keşke niye böyle düşündüğünü.

Eklentiler

• C1E09D2F-C1FE-4B4E-A25E-8734132FAA7E.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 43
  • DCD59D15-9E5B-4D38-B9D7-5E4A6B4026C0.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 5F280A9C-AF2A-4A18-B4BC-2D0D509F3273.webp
    41 KB · Görüntüleme: 43
Adam senşe aynı anda 2 kızı daha idare etti kesin, yemin ederim ama ispatlayamam

Nedense hiç yakışıklı olduğunu düşünmüyorum ben, konu sahibi gözünde fazla büyüttü.
Niye yani parası olmadığı için mi yakışıklı gelmedi? Parası işi gücü olmayan bir insan yakışıklımolamaz mı tama gömelim hoşuma gider de dışarda görseniz bilmeseniz tanımasanız içinizden geçer ne yakışıklı vs diye tanıyan çıkmasa bir de etik açıdan sorun olmasa atıcam fotosunu ne kadar şnanmasanızda gerçek bu. Ben bakışları vs gördüm.

Adam senşe aynı anda 2 kızı daha idare etti kesin, yemin ederim ama ispatlayamam
Olabilir belki de konuşuyordu instagramdan falan. Ama diyorum ki el ele de dolaştık nasıl denk gelmediysek kızla falan. Küçük kızları da takip ediyordu hani 99 lu vs kızlarda tabi hepsi buna takibi dönmüş. Üni öğrencileri de vardı çok takip ettiği yok ama 172 falan sadece..kendi de hiç yaşını göstermiyor ama. Neyse yani kesin benimle konuşurken konuştuğu biri vardı belki de.

Onun için yazmadım yazılanlar sürekli size öyle gelmiştir değildir vs deniliyor. O yüzden açıklama yapıyorum. Mükemmel demiyorujm dış görünüşü var diyorum g.. kalkmış kızların ilgisinden vs dfiyorum

Esnaf olan risk alıyo diye bırakmıştın o musun sen?

Bu görüntüler neden ekran görüntüsü şeklinde değişde başka telefondan çekilmiş onu anlayamadım ben

Adam sana yabrum mu diyodu jfjfj yavrum ncjcj yavlum mitat

At bakalim 190 çucuka

Esnaf nolcak şimdi? Kahroldu adam

Ya istediği kadar yakışıklı olsun tek kriter bu mu yani? Adam itin teki çıkmış iste dünya yakışıklısı olsa ne ya
Tamam onda sıkıntı yok evet öyle. Acaba farklı mı olurdu çünkü bende salak saçma herşeyi anlattım ama bu saklayacağım bir şey var diye demiyorum. Beni yanlış anlayacak şeylerde söyledim g... anlamayada müsait olduğu zamanada olmuştur. Belki de o şakaları bu yüzden yapmıştır bilemiyorum. Ama kendi yaptığı şakalara bakmadan benim hakkımda ne gibi bir hayal kırıklığına uğramış anlamadım ben neyi hak etmiyor muşum anlamadı bizimde ayrıldığımız insanlar oldu hak edene söyledik bunu aldatana vs. Ben niye hak ettim bunu? söylemedi nedenini beni çok iyi tanımış bak bak. netmiş bu konuda. Ciddi ilişki sorumluluğunu alırmış normalde ama ben hak etmiyormuşum. Bu insanaa koyuyor sıçmışım aferdersiniz yakışıklılığına. Ben bunu hazmedemiyorum hayatımda kimse böyle demedi. Neyimi yanlış anladı ne yaptım. Öylesine dedi desem bu bir insana söylenebilecek en kötü laflardan biri bu. Hadi bir tavrımdan anlattıklarımdan bunu dediyse iki dk açıklama yapsaydı.

Bu konuyu açtığım için çok pişmanım şuan gerçekten sağolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…