Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al işte gördün mü yaptığını K kerkenes 🥲 tek mesajla 🤣
Bakın sadece yakışıklı olduğu için görüşmedim beğendim ilk bi dış görünüş olur sonra tanırsın falan ilk başlarda bunlar yoktu. cinsellik olunca bağlandım. Her zaman böyle değildi. Sonradan böyle oldu. şuan o laflar yüzünden kötü hissediyolrum sizde dalga geçiyorsunuz ne diyeyim size yaa

Bu konuyu açtığım için çok pişmanım şuan gerçekten sağolun
Ablacım cok konuşuyorsun, boş konuşuyorsun. Biraz ağır olun ya kac yaşında insansınız. Yok ilk ilişkimi anlattım yok işyerindeki kadınlar düşman ben melektim, pis pis şakalar yapılacak ortamı sizin bu boş boğazlığınız veriyor. 10 düşünüp 1 konuşun. Her şeyi konuşmaya da gerek yok.

Ablacım cok konuşuyorsun, boş konuşuyorsun. Biraz ağır olun ya kac yaşında insansınız. Yok ilk ilişkimi anlattım yok işyerindeki kadınlar düşman ben melektim, pis pis şakalar yapılacak ortamı sizin bu boş boğazlığınız veriyor. 10 düşünüp 1 konuşun. Her şeyi konuşmaya da gerek yok.
aynen ondada vardı bende de boş boğazlık ettim zaten b unu diyorum bende. bunlardan dolayı pişmanım. Keşke hiç yaşanmasaydı bir şey.

Mesaj atacağını sanmıyorum ben en son o yazdığım mesajı atmasaydım hala ekliydi bende o mesajı attım bana bunları dedi sordum neyi hak etmiyormuşum diye söylemiyor ısrar ettim tok sonra sildi zaten her yerden. Zaten o ofsayt lafından sonra bizim devam edemezdi. Bitirmek için attım o mesajı. Ve onada çok koydu zaten bana bu mesajı attığına göre. İşte ben buna kırıldım. Nasıl gördüyse artık beni. Açıklasaydı keşke niye böyle düşündüğünü.
Adam yazdığınız mesajı okumamıştır bile hiçbir erkek bu kadar uzun mesaj okumaz

Mesajı çok ağır değil mi? Bunları söylemesini hiç beklemiyordum cidden o kadar zaman geçirdik bunları asla beklemiyordum. Diyorum eski sevgilimi çok anlattım işte benim dediklerimi yapmadı beni hediyelerle kandırmaya çalıştı dedim ama hediyelerinin hepsini geri verdiğimi söylemedim. Sinemaya gidelim cluba gidelim şuraya buraya gidelim dedim Belkide beni onu yemeye çalıştığımı istediğimi düşündü. Mesela bir arkadaşım annemi aramış doğum günüm yaklaşıyor hediye almak istiyorum bedeni ne diye sormuş annemde beni aradı biraz konuştuk bu da vardı yanımda noldu diye sordu bende anlattım sonra şey dedim sevdiğim bir arkadaşımdır düşüncelidir sürekli bir şeyler alır bende ona alırım annemde böyle böyle dedi düşünmesi yeter dedim. O da ondan bir şey istediğimi düşünmüş olabilir hani bir beklenti bir hediye falan ... İlk olduğum kişiyi anlatırken gözlerim doldu belkide unutamadığımı sandı. Bunlar gibi şeyler yaşandı hadi diyorum empati yapayım o ne düşündü acaba benim hakkımda da bu kadar keskin ve kötü bir mesajla karşılık verdi mesajıma...
Bacım ilişkinin yarısı otobüs durağında geçmiş, admdan ne bekleyebilirsin maksimum?

Son düzenleme:
Bence konu sahibi kendisi de gerçek bir ilişki yaşadığına inanmıyor işi gücü bıraktı burda benimki de normal bir ilişkiydi diye milleti ikna etmeye çalışıyor

Başka türlü nasıl ezberleyecek de bize uzun uzun anlatacak access sacmalama. İngilizce kelimeleri de öyle yapardık ya tuvalete falan asardık.
Ya şaka değil, basmış resmen kağıda, yanında tükenmez kalem işareti falan var bazı yerlerde 😵‍💫

Size bu boş çırpınışlarıniza üzüldüm ya.
Çok fazla hata dolu boş gereksiz laf dolu bu kısa hikaye... Adam takılmış sizinle çünkü elini sallasa kıza çarpıyor baksanıza. Hiç bir şey hak etmiyorsun demiş çünkü sizi boş sozlerinizle yargilamis bırakmış. Bunu da bu yakışıklıya (!) siz kendi dilinizle vermişsiniz.

Saatlerdir konunuzu okuyorum hep aynı yer dön dolaş çıkmaz sokak bu ne ya. Yüreğim daraldı. Bin yakışıklı da bulsan sende bu dil oldukça bin konu açarsın.

Size bu boş çırpınışlarıniza üzüldüm ya.
Çok fazla hata dolu boş gereksiz laf dolu bu kısa hikaye... Adam takılmış sizinle çünkü elini sallasa kıza çarpıyor baksanıza. Hiç bir şey hak etmiyorsun demiş çünkü sizi boş sozlerinizle yargilamis bırakmış. Bunu da bu yakışıklıya (!) siz kendi dilinizle vermişsiniz.

Saatlerdir konunuzu okuyorum hep aynı yer dön dolaş çıkmaz sokak bu ne ya. Yüreğim daraldı. Bin yakışıklı da bulsan sende bu dil oldukça bin konu açarsın.
Ay bi de aşırı detay, detaylardan boğulduk. Uzun uzun aynı şeyleri yazıyor. Sanki bi kerede anlamıyoruz ndndn

Ay bi de aşırı detay, detaylardan boğulduk. Uzun uzun aynı şeyleri yazıyor. Sanki bi kerede anlamıyoruz ndndn
Ezberlemiş ezberlemiş yok bunun sonu iyi değil accessdenied accessdenied 😚Tünelin ucu b.mb.k bir yere çıkacak.😬 Adami hasta eder. Dert dinleyeni hasta eder. Kendine zarar. Yok ben sadece niye bana bunu dediye takıldım diyor her yazana ama yazdıklarını bı üçüncü göz olarak okusa takıntılı görünüyor. Adam basmış engeli. İçine oturmuş. Diyecekleri vardı diyememis. 😶

Onu farklı insanlara yazdığım için uzun yazdım aslında anlamadığınız için değil ben içimi boşaltayım diye

Ezberlemiş ezberlemiş yok bunun sonu iyi değil accessdenied accessdenied 😚Tünelin ucu b.mb.k bir yere çıkacak.😬 Adami hasta eder. Dert dinleyeni hasta eder. Kendine zarar. Yok ben sadece niye bana bunu dediye takıldım diyor her yazana ama yazdıklarını bı üçüncü göz olarak okusa takıntılı görünüyor. Adam basmış engeli. İçine oturmuş. Diyecekleri vardı diyememis. 😶
Engeli basmadı sildi sadece şuan yazsam yine yazarım.

Önce ki aevgilisi hem kel hem şişkoymuş, birden Behlüle denk gelince kaptırdı kendini dabi😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X