Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu mesajı atmandaki tek amaç; karşı tarafın “aa olur mu öyle şey, benim seni kırmak gibi bir niyetim yoktu ben de senden çok hoşlanıyordum” felan demesini beklemek. Sonrada barışma aşamasına geçebilmek.

Ama üzgünüm adam senden hoşlanmıyor, amacı takılmakmış zaten bunu da gayet net belli etmiş bence, sen belki tersine döner diye uğraşmışsın ama olmayınca olmuyor. Adam senin olayı fazla ciddiye almaya başladığını anladığı anda seni bırakmış.

Adamı kendi kafanda aklamaya çalışma, yok aslında öyleydi, yok hesap ödüyordu, yok bana değer veriyordu felan bunlar tamamen senin kuruntun, adam sadece takılmış ve geçmiş seninde kendine biraz saygın varsa konuyu uzatma ben de takıldım geçtim de bitsin gitsin.
Yarın sana “ uyudun mu” diye mesaj atarsa koşarak gitme!
Mesaj atacağını sanmıyorum ben en son o yazdığım mesajı atmasaydım hala ekliydi bende o mesajı attım bana bunları dedi sordum neyi hak etmiyormuşum diye söylemiyor ısrar ettim tok sonra sildi zaten her yerden. Zaten o ofsayt lafından sonra bizim devam edemezdi. Bitirmek için attım o mesajı. Ve onada çok koydu zaten bana bu mesajı attığına göre. İşte ben buna kırıldım. Nasıl gördüyse artık beni. Açıklasaydı keşke niye böyle düşündüğünü.

Eklentiler

• C1E09D2F-C1FE-4B4E-A25E-8734132FAA7E.webp
    C1E09D2F-C1FE-4B4E-A25E-8734132FAA7E.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 35
  • DCD59D15-9E5B-4D38-B9D7-5E4A6B4026C0.webp
    DCD59D15-9E5B-4D38-B9D7-5E4A6B4026C0.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 5F280A9C-AF2A-4A18-B4BC-2D0D509F3273.webp
    5F280A9C-AF2A-4A18-B4BC-2D0D509F3273.webp
    41 KB · Görüntüleme: 36
Bu adam kesin tinderda falan gezen uçan kuşa yazılmaya çalışan bi tiptir gorenlerde tanıyip ondan bakıyordur
Ay ne alakası var ya tamam hep birlikte gömelim hoşuma bile gider gerçekten 😄 ama o kadar da değil

Ben masada da söyledim ben sevdiğimi paylaşmam sen bu dediklerinde ciddi misin senin ne dediğin anlaşılmıyor diye. Kalkıp herşeyi yutmadım. Bana ters dediklerimde oldu. Ölüyorum bitiyorum da demedim. Hatta ben erkek gibi erkek olsun isterim hayatındaki insana sahip çıkan merak eden haber veren vs de demiştim. O da ben sürekli nerdesin laflarını sevmem hesap verir gibi zaten napıyorsun dediğin de söylüyorum falan demişti sonradan şehir dışına gittiğinde anlık falan atıyordu bana. O son görüştüğümüzde de ilgiliydi. Bir anda böyle olmasına şok oldum. Duygusal olarak ne yapacağımı şaşırdım ve saçma şeyler söyledim sonrası bu işte uzun zamandır benden soğumuş elinde olmamasına rağmen engellemek istemesine rağmen bu hissi olmamış. Her konuda ofsaytmışım derin düşünmüyormuşum ve bencilmişim beni iyi tanımış. Yazdığım son mesaj da ağır geldi herhalde bana hiçbir şeyi hak etmediğimi istese yapardım demeye getirdi zamanında da sorumluluk aldığını başkası için falan onları söyledi.
Şöyle söyleyeyim çok etkilendiğimi anlamasın diye onun gibi davrandım geç mi yazdı geç yazdım kendimi çektim. İşim gücüm varmış gibi yaptım. Dışarda olmasam bile bazen dışardayım diye yalan söyledim öyle storyler attım. Ama o vardı hep aklımda. Bazen her çağırdığında görüşelim dediğinde son zamanlar her zaman gittim. Görüşelim dediğinde arkadaşı ile plan yaptığını söylemişti bizde 5 gündür görüşmemiştik neyse trip atmadım tamam canım dedim geçtim.
Sonraları işte biraz laf ettim bana ben ona dememişken bana sende geç yazıyorsun yavrum bi yazıyoruz ta ne zaman cevap veriyorsun demişti. Ama kendiside öyle bazen mesajlaşıyoruz birden mesaj kesiliyordu bazen yarım saat bazen 1 saat 3 saat yazmıyordu. Bende onun yaptığı gibi yapıyordum.
Yalan yok onu çok istedim bakarken içim gitti. Kendime de kızıyordum bakmayın kendime onu yakın hissettiğimde oldu. Bazı düşünceleri hoşuma gidiyordu. Hep böyle değildi. Onda kaldığımda sabahlara kadar sohbet ederdik. Çok konuşurdu. Öyle tamamen uzak değildik evet çok kısa bir zaman oldu 2 aya yakın ama hissettiğim şeyler çok derindi. Birini seversin bazen iyi veya kötü olması önemli değildir bir şeyi hoşuna gider bir şeyini seversin ya hani anlamlandıramazsın öyle bir şey oldu dış görünüşte etkiledi beni yalan yok.
Benide yanlış anlamasın kötü düşünmesin diye diye herşeyimi anlattım bazen ağzını çeneni tutamıyorsun. Bende de hatalar var biliyorum. Keşke böyle olmasaydı içimde hep ukte kalacak cinsellik yaşamasaydım ne olacaktı ya da duygularımı belli etmeseydim ne olacaktı diye. Benimle konuşırkende kızların fotoğraflarını beğeniyordu. Profili açık olan kızlara bakıyordum aynı tarihlerde beğenisini görmüştüm.
İşini gücünü sorana kadar her kızın etkilenebileceği görünüşteydi.
Yani işte bu kadar ağır lafı hak edecek ne yaptım onu anlamıyorum. Çünkü yamam ağır salak saçma şakaları var bende salak gibi sinir olsamda uydum o şakalara. Ama klişe sözler söyleseydi bu kadar koymazdı. Hani sen daha iyilerine layıksın yada ben şuan ciddi bir ilişki düşünmüyorum vs dese daha az koyardı.
Adam senşe aynı anda 2 kızı daha idare etti kesin, yemin ederim ama ispatlayamam

Nedense hiç yakışıklı olduğunu düşünmüyorum ben, konu sahibi gözünde fazla büyüttü.
Niye yani parası olmadığı için mi yakışıklı gelmedi? Parası işi gücü olmayan bir insan yakışıklımolamaz mı tama gömelim hoşuma gider de dışarda görseniz bilmeseniz tanımasanız içinizden geçer ne yakışıklı vs diye tanıyan çıkmasa bir de etik açıdan sorun olmasa atıcam fotosunu 😄 ne kadar şnanmasanızda gerçek bu. Ben bakışları vs gördüm.

Adam senşe aynı anda 2 kızı daha idare etti kesin, yemin ederim ama ispatlayamam
Olabilir belki de konuşuyordu instagramdan falan. Ama diyorum ki el ele de dolaştık nasıl denk gelmediysek kızla falan. Küçük kızları da takip ediyordu hani 99 lu vs kızlarda tabi hepsi buna takibi dönmüş. Üni öğrencileri de vardı çok takip ettiği yok ama 172 falan sadece..kendi de hiç yaşını göstermiyor ama. Neyse yani kesin benimle konuşurken konuştuğu biri vardı belki de.

Ya siz rahatsızmısınız ablacım ?
Niye aynı şeyleri yazıyosunuz?
Ya ciddi bi psikolojik sorununuz var ya da fakesiniz !?
Bu kadar "yakışıklı" bu kadar "mükemmel" bi erkeğin tadına bakmışsınız ama yetmemiş tek derdiniz bu ya pes doğrusu
Mart kedisi gibi tövbest.
Onun için yazmadım yazılanlar sürekli size öyle gelmiştir değildir vs deniliyor. O yüzden açıklama yapıyorum. Mükemmel demiyorujm dış görünüşü var diyorum g.. kalkmış kızların ilgisinden vs dfiyorum

O esnaf eski sevgilimde her yerde biz ara verdik evleneceğiz falan diyormuş duydumda bir yerden... Değer vs değil bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Uzun zaman sonra birinden etkilendim güzel bir şey olsun dedim hiçbir şeyi takmadım. Ve güzel manipüle oldum.
Esnaf olan risk alıyo diye bırakmıştın o musun sen?

Mesaj atacağını sanmıyorum ben en son o yazdığım mesajı atmasaydım hala ekliydi bende o mesajı attım bana bunları dedi sordum neyi hak etmiyormuşum diye söylemiyor ısrar ettim tok sonra sildi zaten her yerden. Zaten o ofsayt lafından sonra bizim devam edemezdi. Bitirmek için attım o mesajı. Ve onada çok koydu zaten bana bu mesajı attığına göre. İşte ben buna kırıldım. Nasıl gördüyse artık beni. Açıklasaydı keşke niye böyle düşündüğünü.
Bu görüntüler neden ekran görüntüsü şeklinde değişde başka telefondan çekilmiş onu anlayamadım ben

Babası çalışmıyorsun işin gücün yok bir de keyif mi yapıyorsun diye üstüne geliyormuş herşeye karışıp laf söylüyormuş. O yüzden şehir dışına bile gittiğinde abi dediği adamla bir işinin olduğunu söylemiş gezmeye gittiğini söylememiş...
Egosu vardı canım çok yakışıklıydı bir bakan bir daha bakardı o da bunun farkındaydı. Zaten şu cümlesinden belli değil mi cinsellik için mi dediğimde Bir sürü kız var gözümün içine bakıp beni s.... diyen diye. Ben orda farklı bir şey demesini isterdim ben seninle o anlamda görüşmüyorum o anlamda görüşecek olsam başka kızlara yönelirim vs demesini isterdim.
Doğru hakaret etti her türlü ofsaytsın lafı bak bunu arkadaşlarıma dedim ne kadar iğrenç bir söz o dediler ya hayatların da hiç duymamışlar böyle bir şey. Ulan af edersin sanki aldattık adamlığına laf söyledik. Bir insana her konuda ofsaytsın denilince insan bir ister istemez bütün herşey aklına takılıyor güzel olduğumu hep söylerdi fiziğimin iyi olduğunu bel boy anlamında çekicisin falan derdi. ne bileyim düzgün kızsın belli hareketlerinden falan derdi. Diğer bazı kızlar gibi değilsin yavrum falanlar. Sonra bir anda her konuda ofsaytsın demek karaktersizsin çirkinsin cinsellikte kötüsün ne bileyim salaksın vs vs her şey geliyor insanın aklına ya. Bir gün boyunca sorguladım neyim vardı acaba he bazen saçmaladığım oldu kaybetmemek için insan salakça durumlara sokar ya kendini öyle diyeyim dengem şaştı gerçekten dengem aşırı şaştı. Ama bu ona olan hislerimden dolayıydı bunu anlaması lazımdı. Yine uzaklaşacaksa gitsin tamam cepte görsün gitsin. Ama sen haketmiyorsun hiçbir şeyi Bende hayal kırıklığına uğradım seninle ilgili tanıdığım gibi çıkmadın başlarda farklı düşünüyordum. sorumluluk alacağım zaman alırım aldım da ama sen bunu haketmiyorsun.. çok ağır laflar bunlar ve altında eziliyorum. Bana deseydi keşke yaz o kadar sordum niye neden dedim ilk başta ne düşünürsen düşün öyledir haketmiyorumdur falan dedim sonra dayanamadım neden dedim sinem aya şuraya buraya gidelim deyip paranı yemeye çalışacağımım düşündün yoksa kısa sürede hemen yakınlaştık diye mi neden dedim o da sadece sinema mesajımı alıntıladı diğer yakınlaşma mesajıma bir şey demedi beni tahrik etme söylemek istemeyeceğim şeyler söyletme hakkım helal olsun dedi sildi. tekrar sordum sana hakaret etmiyorum insan gibi soruyorum niye neden hiç bir şeyi hak etmiyormuşum dedim gördü yazmadı bende bir daha yazmadım.
Adam sana yabrum mu diyodu jfjfj yavrum ncjcj yavlum mitat

Niye yani parası olmadığı için mi yakışıklı gelmedi? Parası işi gücü olmayan bir insan yakışıklımolamaz mı tama gömelim hoşuma gider de dışarda görseniz bilmeseniz tanımasanız içinizden geçer ne yakışıklı vs diye tanıyan çıkmasa bir de etik açıdan sorun olmasa atıcam fotosunu 😄 ne kadar şnanmasanızda gerçek bu. Ben bakışları vs gördüm.
At bakalim 190 çucuka :27:

aynen öyle bende de hata var şaka bile olsa o şakayı yapamaz bana. duygusal baktım mantıkla hareket edemedim. Kendime de en çok bu yüzden kızıyorum.
Benim işte yaşamadığımı falan düşünmüş ilk başta sonra bana yakınlaştığımız zaman korktum bir olursa üzülür müyüm farklı mı düşünür falan diye o anda da biraz alkollüydüm. Ben dedimki o an söylemem dedim ama çok gerildim hem istedim arzuladım hem de sonrası ne olur diye düşündüm sadece üstümüzde bir şeyler varken bir şeyler oldu sonrasında ileri gittik öyle oldu. sonrada onları dedi.
Esnaf nolcak şimdi? Kahroldu adam

Ya istediği kadar yakışıklı olsun tek kriter bu mu yani? Adam itin teki çıkmış iste dünya yakışıklısı olsa ne ya
Tamam onda sıkıntı yok evet öyle. Acaba farklı mı olurdu çünkü bende salak saçma herşeyi anlattım ama bu saklayacağım bir şey var diye demiyorum. Beni yanlış anlayacak şeylerde söyledim g... anlamayada müsait olduğu zamanada olmuştur. Belki de o şakaları bu yüzden yapmıştır bilemiyorum. Ama kendi yaptığı şakalara bakmadan benim hakkımda ne gibi bir hayal kırıklığına uğramış anlamadım ben neyi hak etmiyor muşum anlamadı bizimde ayrıldığımız insanlar oldu hak edene söyledik bunu aldatana vs. Ben niye hak ettim bunu? söylemedi nedenini beni çok iyi tanımış bak bak. netmiş bu konuda. Ciddi ilişki sorumluluğunu alırmış normalde ama ben hak etmiyormuşum. Bu insanaa koyuyor sıçmışım aferdersiniz yakışıklılığına. Ben bunu hazmedemiyorum hayatımda kimse böyle demedi. Neyimi yanlış anladı ne yaptım. Öylesine dedi desem bu bir insana söylenebilecek en kötü laflardan biri bu. Hadi bir tavrımdan anlattıklarımdan bunu dediyse iki dk açıklama yapsaydı.

Bu konu kapanmasın arkadaşlar lütfen destek olalım. Bir süredir uykusuzluk çekiyorum o yüzden akşamları uyumadan okumayı planlıyorum. Hayatımda gördüğüm en sıkıcı insan ve en sıkıcı muhabbet bu olabilir.
Bu konuyu açtığım için çok pişmanım şuan gerçekten sağolun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X