Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylemişsiniz ama, adam şıpır şıpır terliyormuş kılları varmış tiksiniyormuşsunuz, ki tiksindiğinizi direkt adamın yüzüne söylemişsiniz, adam ağlamış yalvarmış buna rağmen, tiksiniyorum diyen kadına dönmek istemiş ama siz ısrarından bunalmışsınız arama dediğim halde arıyor demişsiniz, adam da sizinle özel şeyler yaşadı ama değersiz hissettirdiniz, karmanızı yaşıyorsunuz.

Siz eski sevgilinizin olmayan saçına, tiksindiğiniz kıllarına, kilosuna laf etmiş, yanınıza yakıştırmadığınızı söylemişsiniz, şu an sizden ayrılan adam da aynısını size yapmış.

Artık hayatınıza başka bir yön çizip ve bu arada uzman desteği de alıp devam etmelisiniz.

Başak burcu kadınlarını genellemeyelim lütfen ya ben de başak burcuyum ama bu arkadaş bambaşka bir seviye. Hala yazılanlardaki alması gereken mesajları almayıp durmadan olaylari kendini açıklama anlatma derdinde. Zannimca ufakta olsa tutunacak kendini rahatlatacak bir dal arıyor. Kendindeki sorun olan kısımlara odaklanması gerek şu saçma erkodan ziyade

Benim hesabımda değil onunla eski sevgilimin ortak takip ettiği biri var bir erkek ortak takip ettikleri o erkekte benim eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından biriydi sadece aklıma bu geldi ve söyledim.
Evet oldu bitti. Ama yüzeysel bakamıyorum. Böyle birinin bana bunları söylemesini kaldıramıyorum bir de defalarca ilişki yaşadık benim için özel olan bir şeydi bu ve bunu kaldıramıyorum o sözlerden sonra. Evet terapi almayı düşünüyorum kendim başa çıkamıyorum. Kendiminde farkındayım tam iyileştim derken bunları yaşamak bana travma yaşattı. Belki başka bit şey duysam keşke bu kadar kırıcı şeyler demeseydi başka genel geçer bir şey söyleseydi kendimi daha az kötü hissederdim. Canımı yaktı dedikleri bu kadar

Mune Şimdi anladım yolda görseniz dibiniz düşer minvalinde saçmalamasını.
Diğer erkeği beğenmediği için bu adam da yakışıklı olunca kendi dibi düşmüş, adam da dibini sıyırmış
Bakmış ki karşısındaki kadın sorunlu ben topuklayayım demiş.

Evet bende düşündüm onu bir dal arıyor olabilirim manipülasyona uğrayınca bilirsiniz ki insanın toparlanması zor oluyor bir de kırıcı lafları insana kendini sorgulatıyor. Elimde değil. Evet anladım şerefsiz biri. Beni hiç tanımamış kafasına göre yargılamış beni kırmaktanda geri kalmadı

Bence şerefsiz degil.
Adam gayet sevişmiş geçmiş ve saçmalamalarına dayanamamış çakmış engeli.

O anlamda demedim yolda görsem o şekilde bakmam ya burda işi gücü yok nasıl yakışıklı olsun gibi laflar duydum gereksiz açıklamalar ya alsın g… soksun yakışıklılığını.

Bence şerefsiz degil.
Adam gayet sevişmiş geçmiş ve saçmalamalarına dayanamamış çakmış engeli.
Ne peki sen şu erkek yapar kadın yaparsa böyle olur diyen tayfalardan mısın? Kendi saçmalamalarını ne yapacağız peki? Sırf bunları yaşadığım için bunu hak ettim yani öyle mi

O anlamda demedim yolda görsem o şekilde bakmam ya burda işi gücü yok nasıl yakışıklı olsun gibi laflar duydum gereksiz açıklamalar ya alsın g… soksun yakışıklılığını.
Valla kuşum neresine ne sokar ben bilmem
Adamın yolda yürürken dediği gibi gel beni s... dedigi kızlar doluysa etrafı senin ne düşündüğün onun umurunda değil.

Benden tiksinme gibi bir durumu olmadı ki güzelmolmasan görüşmezdik yazmazdım diyen bir insan bu sürekli iltifat eden bir insandı

Bence artık bu konuyu şuydu buydu söyle oldu böyle oldu diye konuşmayı birakarak işe başla. Çünkü devamlı olayı taze tutmak tekrar tekrar yaşamak istiyor ve bunu seviyorsun yani unutmak bu durumdan kurtulmak istemiyor bunun içinde çaba harcamıyorsun. Bu döngü bu gider başkası gelir devam eder. Senin adama değil kendine odaklanman yardım alman gerek. Belliki kendinde değersizlik algısı var ve bu adam bunu tetiklemiş. Özsaygini ozdegerini geliştirmen kendini sevmen gerek. Terapi alamıyorsan, burda bu kdr adami anlatacagina bu konulari araştır videolar izle kitaplar oku. Kendine dön artık. Yoksa kişiler degisir senaryon hep ayni kalır.

Hayatım valla hanımefendinin hayat hikayesini, tüm ilişkilerini bilemem ama daha 3-4 ay evvel doğru dürüst sevmeden 2 yıl görüştüğü nişan aşamasına kadar gelen ilişkisi bitmiş.
Adam kiloluymuş kelmiş terliyormuş kılları varmış, konu sahibi hanımefendi adamı sürekli bu konularda tenkit ediyormuş, yanına yakıştırmıyormuş, iğreniyorum tiksiniyorum demiş

Eski sevgili iyi midir kötü müdür bilmem ama adam ağlayıp yalvarmış defalarca aramış da.
Aşık olmayış dış görünüşünden dolayı yanına yakıştırmadığın insanla 2 yıl beraber olmazsın.
Af buyursun sadece okuduklarımdan yüzeysel çıkarım yapıyorum, hanımefendi bir ilişki bitince diğerine başlayıp kendisine sığınacak liman arıyor, şu anki konuda geçen yeni biten ilişki için diyorum, insan taş çatlasın 2 ay süren bir ilişkide hemen evlilik beklentisine girmez, konu sahibi evlilik beklentisine girmiş adamın kafası uyuşmamış ayrılmış bu kadar, daha bunun üzerine kafa yormanın manası yok.

Bende üzülüyorum yarı yolda bıraktım onu. Hayatımda ilk defa beni gerçekten seven bir insanı yarı yolda bıraktım. Vicdanen iyi değilim birde beddua da yedim.

Lütfen başak burçları böyle takıntılı diye genellemeyelim. Bende bir başak burcuyum başak burçları son derece rasyonel insanlardır. Konu sahibiyle alakamız yok. Kendisi bambaşka bir seviye

Ne erkeksiz kalma korkusu yaaa şuan istesem yine görüşürüm birileriyle. Erkek değil benim niyetim
Bu kadar anlattığımdan bunu mu anladınız?
Neden hayatı hatta her yazılan kelimeleri bu kadar ciddiye alıyorsun,ben ki sabırlıyım başlarda hadi okuyayım dedim şimdi üstten 2 kelime okuyorum evlerden ırak,ciddi düşünen adam bile kaçar ayrıca, içini dökmek için günlük yazmanı tavsiye ederim burda milletin kafasını şişirdin ne dertler var be bacım,boş beleş bir herifin her mimik hareketine anlam bulmaya kafa yoramam,kendine değer vermeden başkasından alamazsın o değeri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…