Evet..Ne erkeksiz kalma korkusu yaaa şuan istesem yine görüşürüm birileriyle. Erkek değil benim niyetim
Bu kadar anlattığımdan bunu mu anladınız?
Söylemişsiniz ama, adam şıpır şıpır terliyormuş kılları varmış tiksiniyormuşsunuz, ki tiksindiğinizi direkt adamın yüzüne söylemişsiniz, adam ağlamış yalvarmış buna rağmen, tiksiniyorum diyen kadına dönmek istemiş ama siz ısrarından bunalmışsınız arama dediğim halde arıyor demişsiniz, adam da sizinle özel şeyler yaşadı ama değersiz hissettirdiniz, karmanızı yaşıyorsunuz.O eski sevgilimden ayrılırken bile böyle şeyler söylemedim ben. Yediremediğim şey bu kadar özel şeyler yaşayıp değersiz hissettirilmek o mesajıyla. Bundan sonra cinsellik benim için hayal kırıklığı bir takıntı olarak kalacak. Kim olursa olsun ne anı yaşayacağım ne de rahat olabileceğim her aklıma geldiğinde.acaba ne düşünecek diye kendi kendimi yiyeceğim. Asıl kötü hissettiğim durum bu. Bir ara ilk yaşadığımda ve aldatıldığımda bundan sonra biri beni ister mi söylesem beni kullanmaya mı çalışır vs diye düşünüp durmuştum kendimi iyileştirmiştim değer bununla ölçülmez diye. Şimdi onu yaşadığım insanın bu şekil tavrı yine beni aynı durumun içine soktu. Travma yarattı. O bundan dolayı demedi ama sözleri bunu düşündürttü bana
Benim hesabımda değil onunla eski sevgilimin ortak takip ettiği biri var bir erkek ortak takip ettikleri o erkekte benim eski sevgilimin en yakın arkadaşlarından biriydi sadece aklıma bu geldi ve söyledim.Başak burcu erkeklerinin takıntılı olduğunu biliyorum ama tanıdığım 2 Başak kadını böyle takıntılı değil temiz ,titiz insanlar. Bence olayın burçla alakası yok. Yaşadığınız olaylara bakış açınız farklı, olay olmuş bitmiş ama siz hâlâ neden bana böyle dedi, ben neyi hak etmiyormuşum, neden böyle davrandı, acaba hesabımda eski sevgilimi gördü diye onu aldattığımı mı düşündü diye kuruyorsunuz kafada. 35 yaşında işsiz güçsüz, ailesine göre hareket eden, eski ilişkisiyle ilgili yorum yapan, ağzı bozuk ve bir erkek 4 kadınla olmalı diye saçma sapan konuşan biri olmasına değil de başka şeylere takılıyorsunuz. Sizde okb olabilir tabi en iyisini uzman doktorlar bilir. Psikiyatriye gitmenizi öneririm. Çünkü tek başına baş edecek gibi değilsiniz.
Evet bende düşündüm onu bir dal arıyor olabilirim manipülasyona uğrayınca bilirsiniz ki insanın toparlanması zor oluyor bir de kırıcı lafları insana kendini sorgulatıyor. Elimde değil. Evet anladım şerefsiz biri. Beni hiç tanımamış kafasına göre yargılamış beni kırmaktanda geri kalmadıBaşak burcu kadınlarını genellemeyelim lütfen yaben de başak burcuyum ama bu arkadaş bambaşka bir seviye. Hala yazılanlardaki alması gereken mesajları almayıp durmadan olaylari kendini açıklama anlatma derdinde. Zannimca ufakta olsa tutunacak kendini rahatlatacak bir dal arıyor. Kendindeki sorun olan kısımlara odaklanması gerek şu saçma erkodan ziyade
Bence şerefsiz degil.Evet bende düşündüm onu bir dal arıyor olabilirim manipülasyona uğrayınca bilirsiniz ki insanın toparlanması zor oluyor bir de kırıcı lafları insana kendini sorgulatıyor. Elimde değil. Evet anladım şerefsiz biri. Beni hiç tanımamış kafasına göre yargılamış beni kırmaktanda geri kalmadı
O anlamda demedim yolda görsem o şekilde bakmam ya burda işi gücü yok nasıl yakışıklı olsun gibi laflar duydum gereksiz açıklamalar ya alsın g… soksun yakışıklılığını.Mune Şimdi anladım yolda görseniz dibiniz düşer minvalinde saçmalamasını.
Diğer erkeği beğenmediği için bu adam da yakışıklı olunca kendi dibi düşmüş, adam da dibini sıyırmış
Bakmış ki karşısındaki kadın sorunlu ben topuklayayım demiş.
Ne peki sen şu erkek yapar kadın yaparsa böyle olur diyen tayfalardan mısın? Kendi saçmalamalarını ne yapacağız peki? Sırf bunları yaşadığım için bunu hak ettim yani öyle miBence şerefsiz degil.
Adam gayet sevişmiş geçmiş ve saçmalamalarına dayanamamış çakmış engeli.
Valla kuşum neresine ne sokar ben bilmemO anlamda demedim yolda görsem o şekilde bakmam ya burda işi gücü yok nasıl yakışıklı olsun gibi laflar duydum gereksiz açıklamalar ya alsın g… soksun yakışıklılığını.
İstediğini anla kuşum ya uzun uzadıya kimseyi ikna edememNe peki sen şu erkek yapar kadın yaparsa böyle olur diyen tayfalardan mısın? Kendi saçmalamalarını ne yapacağız peki? Sırf bunları yaşadığım için bunu hak ettim yani öyle mi
Benden tiksinme gibi bir durumu olmadı ki güzelmolmasan görüşmezdik yazmazdım diyen bir insan bu sürekli iltifat eden bir insandıSiz eski sevgilinizin olmayan saçına, tiksindiğiniz kıllarına, kilosuna laf etmiş, yanınıza yakıştırmadığınızı söylemişsiniz, şu an sizden ayrılan adam da aynısını size yapmış.
Artık hayatınıza başka bir yön çizip ve bu arada uzman desteği de alıp devam etmelisiniz.
Hayatım valla hanımefendinin hayat hikayesini, tüm ilişkilerini bilemem ama daha 3-4 ay evvel doğru dürüst sevmeden 2 yıl görüştüğü nişan aşamasına kadar gelen ilişkisi bitmiş.Mune Şimdi anladım yolda görseniz dibiniz düşer minvalinde saçmalamasını.
Diğer erkeği beğenmediği için bu adam da yakışıklı olunca kendi dibi düşmüş, adam da dibini sıyırmış
Bakmış ki karşısındaki kadın sorunlu ben topuklayayım demiş.
Bende üzülüyorum yarı yolda bıraktım onu. Hayatımda ilk defa beni gerçekten seven bir insanı yarı yolda bıraktım. Vicdanen iyi değilim birde beddua da yedim.
Bende öyleyim ama erkeğin ki hiç çekilmiyor.
Evet sevişmeler vs çekilmiyordu bazen ben kendimi odaklamıştım evliliğe. Evlendiğimiz zaman yine böyle olursa naparım diye çok düşündüm.. Onun için her şey ilkti dediğine göre.
İyi yaptım değil mi? Bu zamana kadar dediğim gibi kimse onun gibi beni el üstünde tutmamıştı. Baya arşa çıkardı ilgiyi alakayı bendeki beklentileri falan. Bende kimseye ona söylediğim kadar laf söylemedim. Yapmadığı için sinirleniyordum. Başlamıştı saç ektirmeye lazere falan ama baya uğraştım gitmesi için. Yaptıklarımdan da pişmanım. Ben olsam dayanamazdım.
Geçmişe benden daha takıntılı.
Geçende şey demişti. Sen benden zevk almıyorsun zaten farkettim ben bunu sen beni hiç mi sevmedin benden tiksindin dimi falan diye. Bende benim kılı sevmediğimi biliyordun kaç defa söyledim umursamadın 1 sene sonra başladın lazere dedim. Sen işte tiksiniyorsun ben yatalak olsam bakmazsın altımdan almazdın bak benim kuzen hastalanmış eşi temizlemiş altına yapınca ben senin altından alırdım asla tiksinmem senden dedi. Bende onunla bunu mu mukayese ediyorsun hastalansan zaten senin elinde olan bir şey değil tabi ki bakarım. Ama kılın tüyün icabına bakmak senin elinde olan bir şey ikisini nasıl aynı kefeye koyarsın dedim. Yakınlaşırken terleyip ağzıma yüzüme pat pat terin geliyordu nasıl iğrenmeyeyim onunla bu aynı mı dedim artık sinirden.
O da işte sen tiksiniyorsun benden bak lazere gidiyorum kalmadı kılım. Saç falanda ektirmeye başladım dedi. Dedim 100 kere söyledim 1000 kere dedim ondan sonra gittin dedim.
Öyle yani yine bir münakaşaya girmiştik ama alttan alıyor sonra tekrar başlıyor. Seni sevdim seviyorum vs diye.
Nişandan döndüğünüz sevgilinizden siz tiksinip iğreniyormuşsunuz, adam sizden tiksiniyor demedim.Benden tiksinme gibi bir durumu olmadı ki güzelmolmasan görüşmezdik yazmazdım diyen bir insan bu sürekli iltifat eden bir insandı
Neden hayatı hatta her yazılan kelimeleri bu kadar ciddiye alıyorsun,ben ki sabırlıyım başlarda hadi okuyayım dedim şimdi üstten 2 kelime okuyorum evlerden ırak,ciddi düşünen adam bile kaçar ayrıca, içini dökmek için günlük yazmanı tavsiye ederim burda milletin kafasını şişirdin ne dertler var be bacım,boş beleş bir herifin her mimik hareketine anlam bulmaya kafa yoramam,kendine değer vermeden başkasından alamazsın o değeri.Ne erkeksiz kalma korkusu yaaa şuan istesem yine görüşürüm birileriyle. Erkek değil benim niyetim
Bu kadar anlattığımdan bunu mu anladınız?
Bence size yasattiklarinin yaninda duyduklarinizbisi diil. O hissi atlattiysaniz duyduklarinizi unutmaniz uzun surmeyecektir..Bu kadar ağır şeyler duyacağımı düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?