Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Ya lütfen beni ağır konuşturma. Bakire liğe önem veriyorsa yatmasaydı seninle. Kendine saygın yok ki sana saygı duyulsun!

Evet acikcasi ben sansliydim ama 6 ay icinde evlenmeyi lutfen evde denemeyiniz uyarisi vermem lazim. Bizde vize ve oturum durumlari vardi, ayni ulkede beraber yasayabilmemizin tek yolu aramizda resmi bir bag olmasiydi. Yoksa cocuk oncedi evliligin oyle cok da bir farki yok bence sevgililik doneminden.

Bu sitede okuduğum konulardan sonra evleneceğimi pek düşünmüyorum :)

Tamam işte yaklaşırken sormuş, alacağı cevaba göre devam edip ya da etmeyecekmiş.
35 yaşında adam utanmadan genç kızlara körpe deyip, şaka yapıyorum diyormuş. Böyle şaka mı olur zihniyeti pismiş.
Seni en çok üzen sanırım hiç bir şey hakketmiyorsun lafı olmuş. Takılma buna ya onun demesiylemi hakettmiş ya da etmemiş oluyorsun.

Son düzenleme:
Öncelikle adam kötü biri, bencil v e ikiyüzlü. Ama sen bu adamın onayına, ayrılırken seni üzmeyecek sözler seçmesine neden bu kadar ihtiyaç duyuyorsun ki? Bak sen hiçbir şey haketmiyorsun diyor ya, sen bu tavrınla onu haklı çıkarıyorsun. Kendine değer vermiyorsun. En anlayamadığım şey ise 18 günde bunu ne kadar tanıdın da cinsellik yaşadın? Yani vücuduna değer vermiyorsun adamdan hastalık kapabilirsin, veya kişilik olarak yeterince tanımadığın biri cinselliğin hala tabu olduğu bu coğrafyada bunu sana karşı kullanabilir. Nitekim kullanmış da ama en hafif şekliyle, seni kendinden şüpheye düşürtecek kadar etkilemiş psikolojini hedef almış. Değer miydi gerçekten? Ondan sonra sen hiçbir şeyi haketmiyorsun gibi şeyler duyarsın tabii, çünkü ona hiç haketmediği bişeyi sundun. Seks ruhsuz bi eylem değil, herşey de karşılıklı, sen bu adamdan ruhunu besleyecek bi sıcaklık, fedakarlık veya zaman ayırma görmeden bu kadar özel bişey sunarsan sunduğun şeyin değersiz olduğunu söyler. Bunları kafana takıp bu iki yüzlünün psikolojini daha fazla bozmasına izin verme ama yaşadığın bu olay kulağına küpe olsun. Senin zamanını, arkadaşlığını, cinselliğini hak edene sun

Değerinizi bilin Allah aşkına sevgili kizlar. İpsiz sapsiz aylağa mi kalmış insanlarin neyi hak edip neyi hak etmediğine karar vermek.
Her şey güzel gitse ne olacak evlenecek misin işsiz adamla. İnsan işsiz olabilir tabiki ama bunda iş bulma çabası yok. Asgari ücretle köle ariyorlar ne demek ? Vasifsız olduğu için asgari ücret veriyorlar farkinda değil mi. Bunlara değer verip verip bir yerlerini kaldiriyorsunuz bunlar da en güzel, en seksi kızı, en yüksek maaşli işi hak ettiğini sanip ortalikta aylak aylak dolasiyorlar.
Birak Allah aşkına. Lafa bak laf mi diye soyleyene bak insan mi diye. O mu belirleyecekmiş senin değerini. Bakire degilsiniz diye kendinizin en kötüsünü hak ettiginizi fln dusunmeyi birakin. Yaş olmuş kaç hala ne bakireliği. Adam olan önce gider çalışır. Kendi çalışmıyor calisani da köle yakistirmasi yapip salak yerine koyuyor

35yasinda adamın işsiz güçsüz olması karakteriyle ilgili bı fikir vermedi mi?
Kuzum siz bu hayattan ne bekliyorsunuz, iş konusunda bile istikrarlı olmayan, saçma sapan karakteri, boş boş düşüncesi olan böyle tiplerle müthiş istikrarlı bi aşk yaşayacağıni mi zannediyorsun. Adam alacağını almış, takılmış yolu ayırmış gayet basit yani, okudukca içim şişti miy miy mesajlar laf sokmalar, sen de çok aklı basinda gorunmedin bana, millete ne senin eskinden ozelinden, bir ay tanıdığın adama her b.ku anlatıp koz vermişsin, oda dönüp sana söylemiş işte. Sinir oldum, engelle her yerden koşma peşinden su hanzonun, neyi hak edip etmedigine sen karar verirsin başkası değil.!

Aptal bir adamın teki.Kendini belli de etmiş.Bence hiç üzülmeyin,umursamayın.Yani daha güzel ilişkiler kurmak varken böyle bir adam için ne diye üzüleceksiniz.Aklınıza zarar benden söylemesi.Ne güzel kendini belli etmiş kurtulmuşsunuz işte.Boşverin,dünyada birden fazla erkek var.Hatta daha doğru,düzgünleri var.Siz iyiye odaklanın,bu salak herif için hiç üzülmeyin.

Şimdi çok var böyle kendilerine borsa ile ekonomik özgürlük sağlamaya çalışan. Becerebiliyorsa da iyi saygı duyarım.
Ulan kaldı senedir bir ben uzayamadım o konuda :)

Yani ciddi finansal bilgi, ekonomi takibi istiyor. Hakkını vereni ben işsiz saymam.

Aman dünya güzeli olsa ne olur karakteri güzel değilmiş işte. Bakire istemeye hakkı var bir insanın ama kendini de öyle sakınacak o zaman. Size böyle hissettirmeye hakkı yok.
Olur engeli kaldırır döner sakın muhatap olmayın.

35 yaşında ve bir baltaya sap olamamış bir hödük için fazla duygu beslemişsiniz. İşi yok gücü yok, öküzün teki, langır lungur konuşuyor ve siz sevmeye devam ediyorsunuz çünkü çok yakışıklı.
Kendinize eziyet ediyorsunuz, tepenize çıkarmayın şunları.

Bence durup bi kendinize gelin böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin. En önemlisi de kendinize değer verin size böyle laflar eden, işi bitince arayıp sorma tenezzülünde bulunmayan bir adamın sözlerini içselleştirmeyin. Bazı erkekler böyle maalesef o yüzden prim vermemek gerekiyor. 35 yaşında baltaya sap olamamış bir adam dünya güzeli olsa ne olmasa ne. Her hareketi kötü bir kere. Zamanında kuzenim yaşadı böyle bir olay. Çocuk aşkından ölüyordu hemen evlenmek için aileler tanışsın diye baskı yaptı. Kuzenim de bir gün beraber oldu onla. Sonra çocuk baskı yapıyor diye evlenmek istemediğini biraz ağırdan almak istediğini söyleyince ona o****u dedi. Bakire bile değildin diye saydırdı. Ağlayan zırlayan adam tam bir toksik çıktı. Yaparken yapıyordu ama?? 32 yaşında olgun bir kadın olmalısınız. Para da yedirmeyin adamlara ya. Hesabı bir zahmet ödesinler karşılığında muhakkak siz de bir kahve ısmarlarsınız zaten.

Adam baştan itibaren falsolu. Ama bazı kadınlar böyle tipleri seviyor. Benim de arkadaşlarım var böyle, nerde çer çöp adam var onları bulur takılırlar peşlerine. Cool mu geliyor yoksa daha iyisine kendilerini layık mı görmüyorlar bilmiyorum.

Daha üç gün önce bir komşum böyle bir adam tarafından öldürüldü. Yine linçlenicem muhtemelen ama kadınların çoğu kendine eş/sevgili seçmeyi beceremiyor. İlgi gördükleri her erkeğe çok kısa sürede bağlanıyorlar ne olduğuna bakmadan.

Şimdi bu kadar şeyin içinde içinize o laf mı dokundu dokuna dokuna. Adamın etmediği hakaret kalmamış aa bana nasıl böyle der incindim. 32 değil 22 bile olamazsınız. milletin beşpara etmez bir baltaya sap olamamış oğluna 15lik ergen gibi tipinden ötürü yanmışsınız. hadi yandınız yatmışsınız hadi yattınız hakaret etmiş hala yatmışsınız.terketmese yine iyiydi, hala bırakmazdınız. çok şükür ki terketmiş. bakmış siz seks odaklı değilsiniz bu benim başıma bela olur demiş. Allah razı olsun kendisinden sizi kurtarmış.

Bi b.k olmayı becerememiş adamlara sırf tipi ve sohbeti için tav olan hemcinslerim yüzünden adamlar kendilerini bir şey sanıyor. Yapmayın Allah aşkına yaaa. O adam kim ki ettiği laf bu kadar etkiliyor seni konu sahibi? Acilen kendine gel

Adamın tek pozitifi yok niye kendinizi bu işe yaramazın önünde peşinden koşar konuma soktunuz ki anlamadım. Ana baba parasıyla yaşayan bol beleş kekonun teki hayrınıza olmuş. Hayır sizde yakışıklıydı takıldık geçti gözüyle bakın dua edin olmadığına

Ayy birde çok açıklıyorsunuz. Bu kadar açıklamayın bu ayılar haketmiyorlar bu kadar açıklamayı ok deyip geçeceksiniz nasıl mal gibi kalacak.
Adam üfleyerek okuyor veya okumuyor, konu sahibi ergen kızlar gibi hâla sorguluyor.

Erkeklere ve çocuklara hiçbir şey uzun uzun anlatılmaz, kısa kesersin.

Evet her hareketiniz ofsayt, ona karşı çok değer vermişsiniz anlayış göstermişsiniz. Cinselliğe karşı değilim ama çok erken yaşamışsınız tam tanımadan. O da alacağını alıp uzaklaşan erkek modeli. Sorumluluk bilinci yok, çalışmıyor bile, bu yaşına rağmen ailesine ait evde yaşayan onlardan para alan asalak bir tip, borsa oynuyor bir de. Belki de borsa kaplanıdır yaşınız kaç bilmiyorum ama bir dahakine onları iyice tanımadan analiz etmeden sadece tipi iyi diye bir şeyler yaşayıp bağlanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…