Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Ciğeri 5 para etmez işsiz güçsüz çapsız mal değneklerine değer veren hatta yatan kızlara üzülmüyoreeeee.....
 
İlk birliktelik sonrası g.tünü dönüp yatmış, ilgilenmemiş, devamında olan ilgisi de azalmış gitmiş, üstüne tekrar tekrar birlikte olmuşsun, neden? Herifin ne olduğu zaten belli de, kendine hiç değer vermeyen esas olarak sensin.
 
Muhafazakar adamlar bakire olmayan kadına saygı duymaz. Evlenmeden yatacaksan ilk onunla yatacaksın yoksa ağzınla kuş tutsan da onun gözünde eğlenilecek basit kadınsın
Bunu anlayın artık
Seninde yakışıklılık dışında hiç bir kriterin yok belli ki. Adam yakışıklı diye bi ayaklarına kapanmadığın kalmış
Biraz kendinize saygınız kriterleriniz olsun ya muhafazakarsan önünle gelenle yatmayacaksın değilsen de yaptığın şeyden pişman olmayacaksın özgüvenli olacaksın ezik gibi bakirelik konusu açılınca gözlerin dolmayacak
 
Normalde 35 yaşında işi olmayan, düzenli geliri bile yokken borsa kripto takılıp kendini warren buffet hisseden adama sümük atılmaz. Siz baş tacı yapmış hatta peşinde koşmuşsunuz. Çok üzülüyorum, sizin özelinizde o kadar olmasa bile kadınların artık erkekler karşısında buluşma, ilişki için yalvaran taraf olmasına. Bu gidişle evlilik süreçlerinde erkekler ailesinden istenecek. Öyle bir tepemize çıkardınız ki.
 
Evet 18. Günde oldu ama biz iletişimi koparmamıştık yine iyi konuşuyorduk ama sanki eskisi gibi görüşmüyorduk. Banada sanki cinsellik bu kadar erken yaşandığı için mi acaba ondan mı geri çekti kendini diye düşünmüştüm
Adam baştan aşağıya falso ama siz fiziksel anlamda ondan etkilendiğiniz için bunu göremediniz hepsi bu. Bundan sonra tanıyacağınız insanları biraz da beyin süzgecinizden geçirin, ne oldu bu şimdi sizde gereksiz bir travma oldu. Siz ona hak etmediği değeri verdiniz sonuç bu oldu. Yine de ucuz yırttınız, işsiz güçsüz, anne baba parasıyla borsada kumar oynayan bir tip. Herşeye hakkı olduğunu düşünüyor, narsist öküz. Yok 4 sene sevgilisinin bekaretine dokunmamışmış, e 18 gün sonra sizi bakire sanıp evine atıp bekaretinizi bozacaktı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Bir de sizi suçluyor itirin gitsin.
 
Ya daha geçen hafta bi genç kız öldürülüp valize koyuldu cesedi. 1 aylık adama güvenip evinde kalmalar falan nedir böyle yaşınız da öyle küçük değil.cesaretinize hayret ediyorum yemin ederim!
 
Kusura bakmayın ama alacağını almış sizi kullanmış şimdi ki erkeklerin tek istedikleri de bu kullanıp atmak kendinize yazık etmeyin.
 
Lütfen kendi değerinizi bilin lütfen.. Bir erkeği tam anlamıyla tanımadan bu kadar bağlanmayın, bu kadar özelinizi anlatmayın. O sizin peşinizde koşsun, siz değil. Hep siz verici olmuşsunuz. Ayrıca 35 yaşında işsiz, güçsüz, ailesinin evinde oturan ipsiz, sapsız bir adamla ne işiniz var? Bakın bu direk red flag. Sorumluluk sahibi olmayan, para kazanmak, kariyer yapmak derdinde olmayan adamdan olmazdı zaten. Kendisi için bir şey yapmazken bu adam sizin için çaba harcar mı? Adamın tek amacı beraber olmakmış zaten. Ayrılmak içinde bahane bulmuş durmuş. Adamın amacı ciddi ilişki değilmiş. Adamın kendine hayrı yokmuş ki zaten size hayrı olsun.
Bundan sonra daha dikkatli olun, iyi tanıyıp karakterini görüp ilerleyin
 
Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Sanki biraz daha görüşsen para olayları araya girecek ve müge anlı ya konu olan şeyler yaşanacak gibi bi vibe aldım. Adamla birlikte olmuşsun kendi ayağınla ayağına gitmişsin ve bunlar çok kısa zamanda olmuş. Adamın zeka seviyesine bak sizinle birlikte oluyo ve bakire olmadığınıza şaşırıyor hadsiz. Sanki birlikte olup bakire görünce ertesi gün nikah masasına koşacaklar nefret ediyorum erkeklerin bu zihniyetinden siz de böyle vasıfsız çapsız adamlara konuşma fırsatı veriyorsunuz. Yaşayacağını yaşamış ve sıkılmış yakında sizi engellerde heryerden. Konu bu kadar net.
 
Adam daha ilk günden ne olduğunu belli etmiş ama siz konuştuk görüştük, keyifli geçti şöyle ettik böyle ettik gibi şeyler karşınızdakinin ölçmeye çalışıyorsunuz. Biri ile keyifli vakit geçirmek onunla iyi bir ilişkiye başlayacağınız anlamına gelmiyor. Siz karşı davranışları ne kadar tutarlı, ne hissettiriyor ona bakmanız lazımdı.
Ayrıca evlilik dışi cinsel ilişkilere asla karşı değilim ama daha tanımadığınız böyle hanzolarlar cinsellik yaşamaya şiddetle karşıyım.
Adam 4 kadın istiyor, kadınların erkeklerin parasıni yediğini söylüyor, kendi modernliği dibine kadar yaşayan ama sıra kadına gelince namuslu kesilen bir kadın düşmanı pisliğin teki.
Sanki cok namuslu bir adammış gibi birde her cümlede kendinizi ona ispat etmeye çalışmanızda ayrıca komik.
 
Son düzenleme:
Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Öncelikle yaşadığınız şey sadece cinsel anlamda olmuş. Karşı taraf tam bir şerfsz. 4 yıl boyunca kimse şeysiz kalmaz duvarı mı şey yapmış. Salla gitsin.
 
Komplike hiç bir şey yok, adam takılmak istemiş takılmış sonra da gitmiş işte,
siz de anlamışsınız takılmak istediğini ve ayak uydurup takılmaya devam etmişsiniz, herkes istediğini almış yoluna bakmış sorun ne?
 
Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Elin işsiz asalak tiplerine de vurulmayın ve....Bu kadar yoklukta olamazsınız.Adamın hayatta bir dikiş tutmamış olması sizde bir aydınlanma yaşatmadı mı???İlişkilerde de öyleymiş iki sevişip gidiyor ne sorumluluk alıyor ne ciddi düşünüyor ...
 
istediğini alınca soğumuş klasik işsiz köpek sende ne anlam yüklemişsin be kızım orhun kitabaleri gıbı bu kadar uzun yazılır mı? Sankı çok önemli 32 yaşındaymışsınız 32 yaşında kadının işsiz sapsız bır adamla işi ne ?? Aklınızı başınıza alın bence
 
35 yasindaki issiz gucsuz borsa dehasi(!) ana baba evine coreklenmis adamdan nasil bi beyaz atli prens beklediniz anlamadim?

Bastan sona siz hatalisiniz, uzgunum, sans dahi vermemeliydiniz.

Siz çalışıyor musunuz? L lovelola
Hayır iş arıyorum ikinci bir üniversite okuyorum. Bir belge aldım iş başvuruları yapıyorum bekliyorum yani.. hiç çalışmadım değil ama çeşitli sebeplerle çıkarıldım.. o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"
 
istediğini alınca soğumuş klasik işsiz köpek sende ne anlam yüklemişsin be kızım orhun kitabaleri gıbı bu kadar uzun yazılır mı? Sankı çok önemli 32 yaşındaymışsınız 32 yaşında kadının işsiz sapsız bır adamla işi ne ?? Aklınızı başınıza alın bence
o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"



https://www.kadinlarkulubu.com/konu...dedi-bu-laf-o-kadar-icime-dokundu-ki.1559534/
 
Elin işsiz asalak tiplerine de vurulmayın ve....Bu kadar yoklukta olamazsınız.Adamın hayatta bir dikiş tutmamış olması sizde bir aydınlanma yaşatmadı mı???İlişkilerde de öyleymiş iki sevişip gidiyor ne sorumluluk alıyor ne ciddi düşünüyor ...
o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor
 
Back
X