Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Ciğeri 5 para etmez işsiz güçsüz çapsız mal değneklerine değer veren hatta yatan kızlara üzülmüyoreeeee.....

İlk birliktelik sonrası g.tünü dönüp yatmış, ilgilenmemiş, devamında olan ilgisi de azalmış gitmiş, üstüne tekrar tekrar birlikte olmuşsun, neden? Herifin ne olduğu zaten belli de, kendine hiç değer vermeyen esas olarak sensin.

Muhafazakar adamlar bakire olmayan kadına saygı duymaz. Evlenmeden yatacaksan ilk onunla yatacaksın yoksa ağzınla kuş tutsan da onun gözünde eğlenilecek basit kadınsın
Bunu anlayın artık
Seninde yakışıklılık dışında hiç bir kriterin yok belli ki. Adam yakışıklı diye bi ayaklarına kapanmadığın kalmış
Biraz kendinize saygınız kriterleriniz olsun ya muhafazakarsan önünle gelenle yatmayacaksın değilsen de yaptığın şeyden pişman olmayacaksın özgüvenli olacaksın ezik gibi bakirelik konusu açılınca gözlerin dolmayacak

Normalde 35 yaşında işi olmayan, düzenli geliri bile yokken borsa kripto takılıp kendini warren buffet hisseden adama sümük atılmaz. Siz baş tacı yapmış hatta peşinde koşmuşsunuz. Çok üzülüyorum, sizin özelinizde o kadar olmasa bile kadınların artık erkekler karşısında buluşma, ilişki için yalvaran taraf olmasına. Bu gidişle evlilik süreçlerinde erkekler ailesinden istenecek. Öyle bir tepemize çıkardınız ki.

Adam baştan aşağıya falso ama siz fiziksel anlamda ondan etkilendiğiniz için bunu göremediniz hepsi bu. Bundan sonra tanıyacağınız insanları biraz da beyin süzgecinizden geçirin, ne oldu bu şimdi sizde gereksiz bir travma oldu. Siz ona hak etmediği değeri verdiniz sonuç bu oldu. Yine de ucuz yırttınız, işsiz güçsüz, anne baba parasıyla borsada kumar oynayan bir tip. Herşeye hakkı olduğunu düşünüyor, narsist öküz. Yok 4 sene sevgilisinin bekaretine dokunmamışmış, e 18 gün sonra sizi bakire sanıp evine atıp bekaretinizi bozacaktı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Bir de sizi suçluyor itirin gitsin.

Ya daha geçen hafta bi genç kız öldürülüp valize koyuldu cesedi. 1 aylık adama güvenip evinde kalmalar falan nedir böyle yaşınız da öyle küçük değil.cesaretinize hayret ediyorum yemin ederim!

Kusura bakmayın ama alacağını almış sizi kullanmış şimdi ki erkeklerin tek istedikleri de bu kullanıp atmak kendinize yazık etmeyin.

Lütfen kendi değerinizi bilin lütfen.. Bir erkeği tam anlamıyla tanımadan bu kadar bağlanmayın, bu kadar özelinizi anlatmayın. O sizin peşinizde koşsun, siz değil. Hep siz verici olmuşsunuz. Ayrıca 35 yaşında işsiz, güçsüz, ailesinin evinde oturan ipsiz, sapsız bir adamla ne işiniz var? Bakın bu direk red flag. Sorumluluk sahibi olmayan, para kazanmak, kariyer yapmak derdinde olmayan adamdan olmazdı zaten. Kendisi için bir şey yapmazken bu adam sizin için çaba harcar mı? Adamın tek amacı beraber olmakmış zaten. Ayrılmak içinde bahane bulmuş durmuş. Adamın amacı ciddi ilişki değilmiş. Adamın kendine hayrı yokmuş ki zaten size hayrı olsun.
Bundan sonra daha dikkatli olun, iyi tanıyıp karakterini görüp ilerleyin

Sanki biraz daha görüşsen para olayları araya girecek ve müge anlı ya konu olan şeyler yaşanacak gibi bi vibe aldım. Adamla birlikte olmuşsun kendi ayağınla ayağına gitmişsin ve bunlar çok kısa zamanda olmuş. Adamın zeka seviyesine bak sizinle birlikte oluyo ve bakire olmadığınıza şaşırıyor hadsiz. Sanki birlikte olup bakire görünce ertesi gün nikah masasına koşacaklar nefret ediyorum erkeklerin bu zihniyetinden siz de böyle vasıfsız çapsız adamlara konuşma fırsatı veriyorsunuz. Yaşayacağını yaşamış ve sıkılmış yakında sizi engellerde heryerden. Konu bu kadar net.

Adam daha ilk günden ne olduğunu belli etmiş ama siz konuştuk görüştük, keyifli geçti şöyle ettik böyle ettik gibi şeyler karşınızdakinin ölçmeye çalışıyorsunuz. Biri ile keyifli vakit geçirmek onunla iyi bir ilişkiye başlayacağınız anlamına gelmiyor. Siz karşı davranışları ne kadar tutarlı, ne hissettiriyor ona bakmanız lazımdı.
Ayrıca evlilik dışi cinsel ilişkilere asla karşı değilim ama daha tanımadığınız böyle hanzolarlar cinsellik yaşamaya şiddetle karşıyım.
Adam 4 kadın istiyor, kadınların erkeklerin parasıni yediğini söylüyor, kendi modernliği dibine kadar yaşayan ama sıra kadına gelince namuslu kesilen bir kadın düşmanı pisliğin teki.
Sanki cok namuslu bir adammış gibi birde her cümlede kendinizi ona ispat etmeye çalışmanızda ayrıca komik.

Son düzenleme:
Öncelikle yaşadığınız şey sadece cinsel anlamda olmuş. Karşı taraf tam bir şerfsz. 4 yıl boyunca kimse şeysiz kalmaz duvarı mı şey yapmış. Salla gitsin.

Komplike hiç bir şey yok, adam takılmak istemiş takılmış sonra da gitmiş işte,
siz de anlamışsınız takılmak istediğini ve ayak uydurup takılmaya devam etmişsiniz, herkes istediğini almış yoluna bakmış sorun ne?

Elin işsiz asalak tiplerine de vurulmayın ve....Bu kadar yoklukta olamazsınız.Adamın hayatta bir dikiş tutmamış olması sizde bir aydınlanma yaşatmadı mı???İlişkilerde de öyleymiş iki sevişip gidiyor ne sorumluluk alıyor ne ciddi düşünüyor ...

istediğini alınca soğumuş klasik işsiz köpek sende ne anlam yüklemişsin be kızım orhun kitabaleri gıbı bu kadar uzun yazılır mı? Sankı çok önemli 32 yaşındaymışsınız 32 yaşında kadının işsiz sapsız bır adamla işi ne ?? Aklınızı başınıza alın bence

35 yasindaki issiz gucsuz borsa dehasi(!) ana baba evine coreklenmis adamdan nasil bi beyaz atli prens beklediniz anlamadim?

Bastan sona siz hatalisiniz, uzgunum, sans dahi vermemeliydiniz.

Siz çalışıyor musunuz? L lovelola
Hayır iş arıyorum ikinci bir üniversite okuyorum. Bir belge aldım iş başvuruları yapıyorum bekliyorum yani.. hiç çalışmadım değil ama çeşitli sebeplerle çıkarıldım.. o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

https://www.kadinlarkulubu.com/konu...dedi-bu-laf-o-kadar-icime-dokundu-ki.1559534/

o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…