Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Adam daha ilk günden ne olduğunu belli etmiş ama siz konuştuk görüştük, keyifli geçti şöyle ettik böyle ettik gibi şeyler karşınızdakinin ölçmeye çalışıyorsunuz. Biri ile keyifli vakit geçirmek onunla iyi bir ilişkiye başlayacağınız anlamına gelmiyor. Siz karşı davranışları ne kadar tutarlı, ne hissettiriyor ona bakmanız lazımdı.
Ayrıca evlilik dışi cinsel ilişkilere asla karşı değilim ama daha tanımadığınız böyle hanzolarlar cinsellik yaşamaya şiddetle karşıyım.
Adam 4 kadın istiyor, kadınların erkeklerin parasıni yediğini söylüyor, kendi modernliği dibine kadar yaşayan ama sıra kadına gelince namuslu kesilen bir kadın düşmanı pisliğin teki.
Sanki cok namuslu bir adammış gibi birde her cümlede kendinizi ona ispat etmeye çalışmanızda ayrıca komik.
o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

https://www.kadinlarkulubu.com/konu...dedi-bu-laf-o-kadar-icime-dokundu-ki.1559534/

Böyle bomboş konuşan, hadsiz, çapsız işsiz güçsüz kokuşmuş denyolar neden benim önüme çıkmıyor bir ağızlarına s*csam psikolojilerini yerle bir etsem sinir stres atsam ey Allah'ım eyyyyy güzel rabbimmmmm

Hayır iş arıyorum ikinci bir üniversite okuyorum. Bir belge aldım iş başvuruları yapıyorum bekliyorum yani.. hiç çalışmadım değil ama çeşitli sebeplerle çıkarıldım.. o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

Su anlattiklarinizin beyaz atli prens beklentinizi acikladigini mi dusunuyorsunuz cidden? Adamin ok denilebilecek tek bir ozelligi dahi yok.

Kendi basinizi kendiniz yakmissiniz, yasinizin insani degilsiniz ikinizde uzgunum

o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"

32 yaşına göre ergen kız düşünce yapısına sahip gibisiniz.. cinsel dürtüleriniz ile hareket edip mantığınızı kullanmamışsınız.. olan olmuş artık bundan sonra bence kendinize bakmalısınız.. eğitim-seminerlere katılabilirsiniz.. kendinizi daha iyi anlamak nerede hata yaptığınızı bulmak için psikolojik destek alabilirsiniz..
Bir de şunu sormak istiyorum çevrenizde sizden büyük tecrübeli abla-kuzen vs varmı ? Ya da arkadaş ortamınız nasıl ?
Biraz tecrübeli, ilişkisi veya evliliği düzgün sağlam kişilerle beraber olmanızı öneririm..

Hayır iş arıyorum ikinci bir üniversite okuyorum. Bir belge aldım iş başvuruları yapıyorum bekliyorum yani.. hiç çalışmadım değil ama çeşitli sebeplerle çıkarıldım.. o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"
Siz bir kaç ayınızı ne kadar dramatize etmişsiniz ? 32 yaşındasınız önceden uzun ilişkim oldu diyorsunuz ne önemliymiş bir erkekle bir cafe de oturup çene çalmak. Aklınızdan bunun büyük bir bağ olduğunu sanıyorsunuz belli. Bence düşünce sisteminizi değiştirin iki üç gün gezdiniz tozdunuz o kadar.

İkinizde hatalısınız. Erkek zaten ne alaka sasırdım falan demesi? Peki ya sen? Gururunu Yere bırakıpta adamın peşinden koştun. Bir öyle bir böyle dengesiz davranmışsın. Aslında akışına bıraksaydın çocuk zaten kendiliğinden sana gelecekti seni farklı bulmuştu. Devamı üstüne gidip kendinden soğutmuşsun. Yaşın 32 ama yaşına göre olgun davranmıyorsun. Erkek zaten çalışmıyor nereye kadar borsaya sarılacak? Battığında ne yapacak geleceği belirsiz çapsız biri.

Öncelikle yaşadığınız şey sadece cinsel anlamda olmuş. Karşı taraf tam bir şerfsz. 4 yıl boyunca kimse şeysiz kalmaz duvarı mı şey yapmış. Salla gitsin.
İşte o olayda ben sormadım hiç. Naptın diye kendi dedi ben saygı duydum onada yanlış yapmadım hani aldatmadım dedi. Anlaşamamışlar ayrılmışlar uzun zaman önce. Biz dışarda da görüşüyorduk yanağımdan öper ayrılırken sarılır falandı bazen elimi tutardı bazen tutmazdı yürürken ama temas ederdi devamlı. O elimi tutmayınca ben bu sefer koluna girerdim. Sadece evinde buluşmadık. Bu zamana kadar da 2 kere ben hesap ödedim. Sürekli o ödedi. Bir de en son ilk defa dışarda yemek yemeye çıktık çorba içtik gerçi kendisi demişti dışarı çıkalım şuan çorba çok iyi gider sonrada çay kahve içeriz demişti. Biz birlikte olup bir daha görüşmemezlik yapmadı ama ilk günler sanki daha çok görüşmek istiyor gibiydi. Sonrada dediğim gibi brn üzerine gittim en son gün o da "her konuda ofsaytsın derin düşünmüyorsun bencilsin ben ne kadar istemesemde soğuyorum senden. Benden farklı tepki alınca sendeliyorsun 2 gün sonra aynı şeyi yapıyorsun bıktım. cinselliği de koz olarak kullanıyorsun bir şeyler yaşıyorsak şöyle olsun böyle olsun diyorsun bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum" falan demişti. Bende o anlamda koz olarak kullanmıyorum bazen uzak oluyorsun kafam karışıyor bu yüzden söylemiştim onları dedim. Gördü mesajı 15 saat sonra hiçbir şey yazmadı. Ben de bir gün sonra bana ofsayt bencil derin düşünmüyorsun laflarıyla ilgili uzun bir mesaj yazmıştım hakaret falan yok ama dokundu baya galiba ona. Bana kinini içindekileri döktün mü ben o şakaları gülelim diye yaptım öyle bir düşüncem yok bunu da dedim sana. Brn sorumluluk alacağım yerdr aldım zamanında ama seni iyi tanıdım fikrimi hiç bir şey değiştiremez sen hiçbir şeyi haketmiyorsun dedi bana ben ısrarla sordum söylemedi. Dedim belli neden olduğu dedim bana söyle bakalım nedenmiş çok bilmiş dedi. Bende sinemaya oraya buraya gidelim dediğim de paranı yemek istediğimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sonrada çok kısa sürede yakınlaştık bundan belkide dedim. O sinema mesajımı alıntıladı ve beni tahrik etme söylemek istemediğim şeyleri söyletme ne hakkım varsa helal olsun dedi. Bende insan gibi soruyorun hakaret falanda etmedim neyi niue haketmiyormuşum dedim cevap vermedi ve beni sildi

o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor
Adam sadece asalak değil aldatmayı aynı anda birden fazla kadınla ilişki yürütmeyi normal gören sadakatsiz, şahsiyeti olmayan biriymiş.Siz aynı anda başkasıyla görüşseniz or.... damgası yersiniz.Adamın hayali belli" bakire" bir kızla evlenip başka kadınların koynunda gününü gün edecek ( körpe taze kız arayışına başlamış)

3 tane konu acmissiniz üçü de birbirinden mide bulandırıcı. Lise mezunu dombili kelin de, işsiz pis ağızlı kekonun da poposunu kaldırmışsınız. İğrenç gerçekten. Neden tedavi görmüyorsunuz?
İnsan bu tipleri kendine layık görüp birde evlenme hayali nasıl kurar ,nasıl koynuna girer aklı işi değil......

Adam sadece asalak değil aldatmayı aynı anda birden fazla kadınla ilişki yürütmeyi normal gören sadakatsiz, şahsiyeti olmayan biriymiş.Siz aynı anda başkasıyla görüşseniz or.... damgası yersiniz.Adamın hayali belli" bakire" bir kızla evlenip başka kadınların koynunda gününü gün edecek ( körpe taze kız arayışına başlamış)
Ben ona onu dedim sende böyle mi isterdin diye. Yok ben uğraşamam öyle bir şey yapmam güzelim defi. Sonra yine bir şaka bir apartman satın alırım ilk kat senin diğerlerine de kadınları koyarım falan diye espriler yaptı güldü falan.
Bana en çok koyan ben seninle ilgili yanılmışım falanda geçiyordu o uzun mesajım da o da yanıt yazdı mesajının bir yerinde bende seni farklı sanmıştım ikimizde hayal kırıklığına uğramışız demek ki ben sorumluluk alacağım yerde aldım zamanında ama sen hiçbir şeyi haketmiyorsun seni iyi tanıdın demesi. Söylemedi hiç tersledi sildi. Ben ne yapmış olabilirim üstüne gidip soğutsam da insan en azından benim üzerime geldin falan der ne bileyim ya da birbirimiz için uygun değiliz der bir şey der çok mu koydu benşm o mesajım da bana hiçbir şeyi haketmiyorsun normalde diyor ki ben seni farklı sandım ama değilmişsin seni iyi tanıdım ben normalde ciddi düşünürüm ama sen buna değmezsin sorumlulukta almadım sen hiç ir şeyi haketmiyorsun diyor.

Sinemaya yemege goturulmesi mi erkeklerin parasıni yemek demek oluyo sizin ve onun icin ?Ay ne capsiz biriymis ya sizin yasinizi da inanamadim 32 yasinda bir kadinsiniz ne bu 3 gunluk adama anlam yüklemeler capsiz capsiz konusmalar? Sana sen bir sey haketmiyorsun dese ne demese ne ? Sanki ne vadedebilir bu issiz sana ? 40 ina gelmis elinde bir sey yok. Kendinize gelin ya gidin bi kisisel gelişim kitabi falan okuyun. Su yaptiklarinizi 18 inde kiz yapsa neyse kac yasinda kadinsniz engelleyin gitsin capsizi

bir insanın zekasını da ahlakını da yaptığı şakalardan az çok anlarsın. Kansız bi herifmiş, Böyle bi adamdan gelen hakareti iltifat kabul etmek lazım. kızlık körpelik ev açma falan varoş varoş muhabbetler. Bari iyi seks yapıyo muydu… öyleyse onu yanına kar say geç. insan yerine koyup muhattap bile alınacak biri değil sana kendini değersiz hissettirmeyi bırak :dd
acilen 3x1 kendinize saygı ve sevgi reçete ediyorum. Söyledikleri üzerine düşünmeyi ve saçmalamayı bırakın artık

Ben ona onu dedim sende böyle mi isterdin diye. Yok ben uğraşamam öyle bir şey yapmam güzelim defi. Sonra yine bir şaka bir apartman satın alırım ilk kat senin diğerlerine de kadınları koyarım falan diye espriler yaptı güldü falan.
Bana en çok koyan ben seninle ilgili yanılmışım falanda geçiyordu o uzun mesajım da o da yanıt yazdı mesajının bir yerinde bende seni farklı sanmıştım ikimizde hayal kırıklığına uğramışız demek ki ben sorumluluk alacağım yerde aldım zamanında ama sen hiçbir şeyi haketmiyorsun seni iyi tanıdın demesi. Söylemedi hiç tersledi sildi. Ben ne yapmış olabilirim üstüne gidip soğutsam da insan en azından benim üzerime geldin falan der ne bileyim ya da birbirimiz için uygun değiliz der bir şey der çok mu koydu benşm o mesajım da bana hiçbir şeyi haketmiyorsun normalde diyor ki ben seni farklı sandım ama değilmişsin seni iyi tanıdım ben normalde ciddi düşünürüm ama sen buna değmezsin sorumlulukta almadım sen hiç ir şeyi haketmiyorsun diyor.
Sizin tek sorununuz adamlar leş olduklarını gözünüze soka soka gösteriyorlar siz afsmın en ufak olumlu tarafına takılıp diğer herşeyi görmezden geliyorsunuz.Adam zaten nasıl bir hayat istediğini şaka yollu abisinden örnekle anlatmış siz anlamamak ğçin bayağı çaba sarf etmişsiniz.Bu kafada devam ederseniz daha çok kapıya konuşursunuz .Sizin kendinize saygınız yok ki kapılıp gidiyorsunuz

İkinizde hatalısınız. Erkek zaten ne alaka sasırdım falan demesi? Peki ya sen? Gururunu Yere bırakıpta adamın peşinden koştun. Bir öyle bir böyle dengesiz davranmışsın. Aslında akışına bıraksaydın çocuk zaten kendiliğinden sana gelecekti seni farklı bulmuştu. Devamı üstüne gidip kendinden soğutmuşsun. Yaşın 32 ama yaşına göre olgun davranmıyorsun. Erkek zaten çalışmıyor nereye kadar borsaya sarılacak? Battığında ne yapacak geleceği belirsiz çapsız biri.
Neyim soğutmuş sürekli sorular sorardı cevap verirdim doğru bir şekilde ama sanki yalan söylüyormuşum gibi yapardı. Demezdi ama yüz ifadesi öyleydi bende tetiklenirdim. Daha fazla açıklamalarda bulundum daha detaylı. Böyle böyle psikolojim altüst oldu ama çaktırmadım ona. İşte ona farklı gelmişim o fa hayal kırıklığına uğramış sorumşuluk alacağı yerdr zamanında almış ama ben değmezmişim ben hiç bir şeyi hak etmiyormuşum. En son ben ona uzun biraz sert mesaj atmıştım ama öyle hakaret falan yoktu. Ona ithafen o da uzun mesaj attı o şekilde onları yazmıştı. Ondan bu sözleri duyacağımı hiç düşünmezdim. Bana övgüler yağdırırken ben her kıza böyle davranmam çoğuyla öylesibe görüştüm bu kadar dışarı bile çıkmadım ben herkesten hoşlanmam zor bir şeyler hissederim diyen beni alttan alta poh pohlayan adam bana bunları söyledi şok oldum

Sinemaya yemege goturulmesi mi erkeklerin parasıni yemek demek oluyo sizin ve onun icin ?Ay ne capsiz biriymis ya sizin yasinizi da inanamadim 32 yasinda bir kadinsiniz ne bu 3 gunluk adama anlam yüklemeler capsiz capsiz konusmalar? Sana sen bir sey haketmiyorsun dese ne demese ne ? Sanki ne vadedebilir bu issiz sana ? 40 ina gelmis elinde bir sey yok. Kendinize gelin ya gidin bi kisisel gelişim kitabi falan okuyun. Su yaptiklarinizi 18 inde kiz yapsa neyse kac yasinda kadinsniz engelleyin gitsin capsizi
Sinemaya yemege goturulmesi mi erkeklerin parasıni yemek demek oluyo sizin ve onun icin ?
Hayır tabiki de onun konuşmalarını baz aldım o yüzden dedim onu ben. Çoğu kadın erkekler için yakışıklı olsun zengin olsun diyor acaba kendisi ne vaat edecek sende ne var diye sormazlar mı falan derdi. Yiyici bir tayfa var derdi. O uüzden onu söyledim zaten ben acaba dışarı çıktı hep o ödedi iki kere de ben ödedim hiçte demedi dur ya olur mu öyle şey ben öderim demedi tamam dedi geçti.

Neyim soğutmuş sürekli sorular sorardı cevap verirdim doğru bir şekilde ama sanki yalan söylüyormuşum gibi yapardı. Demezdi ama yüz ifadesi öyleydi bende tetiklenirdim. Daha fazla açıklamalarda bulundum daha detaylı. Böyle böyle psikolojim altüst oldu ama çaktırmadım ona. İşte ona farklı gelmişim o fa hayal kırıklığına uğramış sorumşuluk alacağı yerdr zamanında almış ama ben değmezmişim ben hiç bir şeyi hak etmiyormuşum. En son ben ona uzun biraz sert mesaj atmıştım ama öyle hakaret falan yoktu. Ona ithafen o da uzun mesaj attı o şekilde onları yazmıştı. Ondan bu sözleri duyacağımı hiç düşünmezdim. Bana övgüler yağdırırken ben her kıza böyle davranmam çoğuyla öylesibe görüştüm bu kadar dışarı bile çıkmadım ben herkesten hoşlanmam zor bir şeyler hissederim diyen beni alttan alta poh pohlayan adam bana bunları söyledi şok oldum
Gerçekten şok mu oldun?? Körpe kız avına çıktığında,evli abisinin sevgilisi ile iyi anlaştığını söylediğinde,40 yaşına gelmiş hâlâ bir baltaya sap olmadığını gördüğünde,seninle bakire olduğunu düşündüğü için seviştiğini söylediğinde şaşırmadın da hiç birşeye layık değilsin lafına mı şaşırdın şok oldun??????

aşkım neden bu kadar detay veriyorsun kısa net yazsan hem akılda kalır

https://www.kadinlarkulubu.com/konu...dedi-bu-laf-o-kadar-icime-dokundu-ki.1559534/

Gayet iyiydik diyorsunuz ama buradan bakınca daha ilk buluşmada bir şeylerin yolunda gitmeyeceği belli olmuş.
Ayrıca ona söylediğiniz o son sözler çok anlamsız çünkü adam sadece sizinle bağ kurmak istemiyor başkası ile bal gibide kurabilir.

Sizin tek sorununuz adamlar leş olduklarını gözünüze soka soka gösteriyorlar siz afsmın en ufak olumlu tarafına takılıp diğer herşeyi görmezden geliyorsunuz.Adam zaten nasıl bir hayat istediğini şaka yollu abisinden örnekle anlatmış siz anlamamak ğçin bayağı çaba sarf etmişsiniz.Bu kafada devam ederseniz daha çok kapıya konuşursunuz .Sizin kendinize saygınız yok ki kapılıp gidiyorsunuz
O gün masada yine birilerini anlattı bir tanıdığı varmış görsen düzgün falan ama sürekli eskorta gider mesela gibilerinden bir şey dedi. Sonra bende sen nasılsın dedim böyle gittiğin vs oldu mu dedim yok olmadı dedi. Sonra ordan şaka yaptı 10 bin tl atta gideyim yavrum çağırayım dedi güldü. Bende oldu nasıl bir şey istersin kriterlerini söyle falan bulayım bir de dedim yok sen at parayı ben bulurum dedi güldü yine. Bende normalde demem ama kızdırmak için sen at ya ben jigolo tutayım dedim. Sonra utandım dediğimden. Bilmiyorum şaka adı altında bu kadar şey denir mi ya insan hoşlandığı kıza hadi şaka olsun içinde hiçbir şey geçmesşn karşısındaki kızda şaka anlasın ve şakayla karışık cevap versin alınmasın ama insanın aklına gelmez mi ben böyle şaka yapıyorum ama kızı soğutursam kendimden yanlış anlarsa galan diye düşünmez mi? Her dediğini ciddiye almayacakmışım beni sinir etmek hoşuna gidiyormuş falan diyordu bir de.

Back
X