o da çalışıyormuş o da ya kendisi çıkmış ya da çıkarılmış. Hatta bir gün iş bulmak için falan araya çokta tanımadığı birini sokmuş adam dolandırıyormuş az daha bunları anlatmıştı. 2 senedir de çalışmıyor ama borsadan iyi anlıyor. Saatlerce anlatıyordu. Eğitimler izliyor diğer borsadan milyon dolarlar kazanan adamları takip ediyordu yani bu konu fa baya hırslıydı. Ailesinden para almıyordu bildipim kadarıyla zaten herşeye laf eden insanlarmış bende kötülüğüne demiyorlar haklılar diyordum. Bu dönemde yine iş aradığını dönmediklerini kendini iyice bu şuanki borsa iline verdiğini onlarla meşgul olduğunu kafasının dolu olduğunu söyledi. Bana zaman ayırmıyor değildi. Sadece her gün görüşemeyiz brnim işlerim oluyor senin de işlerin vardır arkadaşlarımız var bazen 1 hafta bazen 10 gün görüşmeyebiliriz diyordu. Son 2 hafta evinde kalamadım gittim ama bir kaç saat oturup dışarı çıkıyorduk. Babası falan haber vermeden pat diye geliyormuş. Ondan korkuyordu. Geçen ctesi de ablası eniştesi gelmişti. Normalde ben bugünümü sana ayırmıştım bir şeyler yaparız bolca vakit geçiririz doya doya diye ama bir anda geldiler o yüzden yarın şu şu saatte gel bende otururuz sonrada dışarı çıkarız demişti. O gün gayet iyiydik evde de kız şakası oldu ama dışarı çıktığımızda beni daha da kıskandırmaya çalıştı. Bak şu körpeymiş dedi bende kıza mı bakıyorsun dedim niye bakayım sana şaka yapıyorum dedi. Sinir oldum falan yolda yürürken al bak bunlarda öyleymiş senin kısmetini kapatmayayım dedim önden önden gittim bir yerde oturduk falan orda da bir abisinden konu açıldı şehir dışına yanına gitmişti bir ara. Onun hakkında 2 karısı var dedi nasıl yani dedim. Bir karısı bir de 10 yıldır sevgilisi varmış ayrı ev açmış falan. Ailecekte tanışıyorlar hani bu abisi falan. Neyse bu o adamın sevgilisi ile daha iyi anlaşıyormuş onlarla kalmış hatta. Bende karısına üzüldüğümü söyledim haberi bar mı dedim yokmuş adam boşansın madem dedim. Ben bozulunca onun üzerinden şaka yaptı erkeklerin 4 tane karısı olur yavrum falan dedi güldü baya. Sonra iyi kadınlarında olsun madem dedim yok sizin olamaz falan bir şeyler dedi güldü. Bende onu sinir etmek için bende şöyle isterdim şu ırktan şöyle böyle diye muhabbete girmiştim. Bunları o uzun mesajımda dedim iğrenç şakalar yapıyorsun karşındaki insan alınıyormu üzülüyormu umrunda değil asıl bencil olan sensin falan dedin. En son mesajım şu şekilde bitti " kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor"Adam daha ilk günden ne olduğunu belli etmiş ama siz konuştuk görüştük, keyifli geçti şöyle ettik böyle ettik gibi şeyler karşınızdakinin ölçmeye çalışıyorsunuz. Biri ile keyifli vakit geçirmek onunla iyi bir ilişkiye başlayacağınız anlamına gelmiyor. Siz karşı davranışları ne kadar tutarlı, ne hissettiriyor ona bakmanız lazımdı.
Ayrıca evlilik dışi cinsel ilişkilere asla karşı değilim ama daha tanımadığınız böyle hanzolarlar cinsellik yaşamaya şiddetle karşıyım.
Adam 4 kadın istiyor, kadınların erkeklerin parasıni yediğini söylüyor, kendi modernliği dibine kadar yaşayan ama sıra kadına gelince namuslu kesilen bir kadın düşmanı pisliğin teki.
Sanki cok namuslu bir adammış gibi birde her cümlede kendinizi ona ispat etmeye çalışmanızda ayrıca komik.
https://www.kadinlarkulubu.com/konu...dedi-bu-laf-o-kadar-icime-dokundu-ki.1559534/