Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Kendisinin size birçok yalan söylediğini düşünüyorum o örnek verdiği 4 yıllık eski sevgilisinin cinsellik istemediğini ve ona saygı duyduğunu falan anlatması sizi manipüle etmek içindi büyük ihtimalle. Hem başkasıyla ilişkiye giriyor hem de size bakire olduğunu sanıyordum diyor. Gerçekten midem bulanıyor bu erkeklerden. Bu konulardan dolayı tahammül edemiyorum artık. O değil de siz kendinize değer vermiyorsunuz. İşsiz, güçsüz, ağzı bozuk, saçma sapan sözler söyleyip kıskandırmaya (!) çalışan, bir erkeğin 3-4 eşi olmalı diyen birine o olaydan sonra yine koluna sarılmış hiçbir şey olmamış gibi seni özlüyorum daha fazla mı görüşsek diye teklif etmişsiniz.
aynen öyle bende de hata var şaka bile olsa o şakayı yapamaz bana. duygusal baktım mantıkla hareket edemedim. Kendime de en çok bu yüzden kızıyorum.
Benim işte yaşamadığımı falan düşünmüş ilk başta sonra bana yakınlaştığımız zaman korktum bir olursa üzülür müyüm farklı mı düşünür falan diye o anda da biraz alkollüydüm. Ben dedimki o an söylemem dedim ama çok gerildim hem istedim arzuladım hem de sonrası ne olur diye düşündüm sadece üstümüzde bir şeyler varken bir şeyler oldu sonrasında ileri gittik öyle oldu. sonrada onları dedi.
 
Ben çalışsam herşey istiyorlar günde kaç saat çalıştırıyor verdikleri şu kadar para o yüzden iş hayatından sıkıldım borsaya yöneldim diyordu. Ondayken bana uzun uzun borsayı anlatıyordu. Saatlerce gösteriyordu sen yokken bunlarla ilgileniyorum çıkarsam da arkadaşlarla çay kahve içmeye çıkıyorum bu kadar hayatım falan diyordu. Ben sen geldiğinde bakmıyorum bunlara o kadar kızı çağırmışım ayıp olur seninle ilgileniyorum falan diyordu. Borsada istediği miktarları kazanırsa ailesine ve kendisine ev alacağını söylüyordu ama kaç tane evleri varmış memleketinde öyle söylemişti. Bir de güzel bir para gelirse bu şehirde değil başka sıcak bir yerlerden yazlık alıp orda yaşamak istediğini söyledi. Bende beni bırakıp gidecek misin demiştim. Görüşürüz yine sen gelirsin ben gelirim ne olacak falan dedi bende aynı şehirde olmamıza rağmen haftada bir görüşüyoruz şu aralar ayrı şehirde olsak nasıl olacak demiştim.. İlk zamanlar iş aradığını falan söylemişti bazılarını beğenmediğini vs vs diye anlatmıştı. Sanki kendisi ceo gibi de benim işsiz olduğum u yüzüme vurdu bir gün laf arasında sende arada bir ders çalışıyorsun galiba başka bir şeyde yapmıyorsun herhalde demişti. Bende iş arıyorum farkındaysan falan demiştim.
Borsa, zeka işidir ve aynı zamanda risklidir de. Bu kişide ne zeka var, ne de risk alabilecek kapasite.

İnsanlar ya meslekleri o olduğu için borsayla ilgileniyor ya da başka bir meslekleri var ama yatırım amaçlı borsayla ilgileniyor.

Bir insanın dediği her şey baştan sona yalan olabilir mi? Oluyormuş. Adam iki ayaklı yalan olmuş.

Adam iş beğenmiyor değil, işler onu beğenmiyor.
 
Öf her mesajın up uzun kısaca derdini anlatamiyor musun?
Haklısın ya kusura bakma detaya çok giriyorum bende sevmiyorum bu huyumu. Durumu daha iyi anlayın diye böyle uzun uzun yazıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Yaptığım hareketlerden utanıyorum. Her ne kadar saçma sapan duygusallıktan yapmış olsamda o hareketleri. Böyle sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun ofsaytsın bencilsin vs vs laflarını hak etmedim. Onunda illa oldu bu tür hareketleri zaten şakalardan belli değil mi? sKendi yaptıklarına bakmıyor beni yargılıyor.
 
Borsa, zeka işidir ve aynı zamanda risklidir de. Bu kişide ne zeka var, ne de risk alabilecek kapasite.

İnsanlar ya meslekleri o olduğu için borsayla ilgileniyor ya da başka bir meslekleri var ama yatırım amaçlı borsayla ilgileniyor.

Bir insanın dediği her şey baştan sona yalan olabilir mi? Oluyormuş. Adam iki ayaklı yalan olmuş.

Adam iş beğenmiyor değil, işler onu beğenmiyor.
Ben bunu söyledim hani çalışırsan da bakarsın yine falan diye. Ailem gibi sende anlamıyorsun çalışırken bakmaya çalıştım iki dk elime telefon alamadım. Piyasa ani değişiyor falan dedi. Hatta müşteri hizmetleri gibi bir iş arıyorum başvurdum mülakattan geçtim sınavdan geçemedim dedi ne istiyorlarsa saçma sapan sorular sormuşlar sende yapamazdın falan dedi. Olsaydı evden çalışırdım aynı zamanda borsayı da takip ederim bir köşeden falanda demişti.
 
Haklısın ya kusura bakma detaya çok giriyorum bende sevmiyorum bu huyumu. Durumu daha iyi anlayın diye böyle uzun uzun yazıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Yaptığım hareketlerden utanıyorum. Her ne kadar saçma sapan duygusallıktan yapmış olsamda o hareketleri. Böyle sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun ofsaytsın bencilsin vs vs laflarını hak etmedim. Onunda illa oldu bu tür hareketleri zaten şakalardan belli değil mi? sKendi yaptıklarına bakmıyor beni yargılıyor.
Hele de erkekler böyle uzun uzun yazdığınız şeyleri asla okumuyor kısaca küfürünü er geç 🤣
 
Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Muhtemelen 10 lafından 9u yalan işsiz güçsüz serserinin teki sizinle sadece takılmak istemiş, hatta sadece seks muhtemelen. Sizin çabanızla sözde ilişkiniz biraz uzamış. En sonunda da bilerek kırıcı olmuş ve bağları koparmış işe yaramaz. Geçmiş olsun 🤷🏻‍♀️
 
Boyle devam edemezsiniz umarim farkedersiniz, cok saf misiniz cin olup adam mi carpmaya calisiyorsunuz hic bilemiyorum ama dusunce kalibiniz cok cok yanlis ve siz surukleniyorsunuz "evlenme arzunuzun" pesinde.

Evlilik cok matah birsey degil, değer gordugunuz ve mutlu oldugunuz bir iliskinin pesinde kosun, size deger vermeyenin yanında Sultan Suleyman olsa kalmayin.
Evet evlenmek istiyorum o ayrı. Değer vermiyor değildi böyle değildik onunla zaman geçirirken Hiç ilgi alaka olmasa bende farklı düşünürdüm. Aslında sonradan olan hergün konuşsakta sanki bir sıcak bir soğuk yapıyor gibiydi.
Şu kadar diyeyim ben son görüşmelerimizde evet oluyoruz diyordum. Yani olduk artık o da seviyor diyordum. Ama aslında o içten içe soğumuş sonrada patladı işte. Halbuki ben öyleyim demiştim ona ben sabrederim sabrederim bi anda patlarım diye başka bir arkadaşım mevzusunda. O bana böyle yaptı mesedla
 
Evet evlenmek istiyorum o ayrı. Değer vermiyor değildi böyle değildik onunla zaman geçirirken Hiç ilgi alaka olmasa bende farklı düşünürdüm. Aslında sonradan olan hergün konuşsakta sanki bir sıcak bir soğuk yapıyor gibiydi.
Şu kadar diyeyim ben son görüşmelerimizde evet oluyoruz diyordum. Yani olduk artık o da seviyor diyordum. Ama aslında o içten içe soğumuş sonrada patladı işte. Halbuki ben öyleyim demiştim ona ben sabrederim sabrederim bi anda patlarım diye başka bir arkadaşım mevzusunda. O bana böyle yaptı mesedla
32 yasinda once is hayatinizini rayina koyup ondan sonra iliski hayatiniza odaklanmanizi oneririm, su haliyle siz düştüğünüz bosluk sebebiyle boyle sacma sapan insanlarin pesinde perisan olmaya devam edeceksiniz.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
 
Hele de erkekler böyle uzun uzun yazdığınız şeyleri asla okumuyor kısaca küfürünü er geç 🤣
yok okudu ve o da uzun uzun değmeyeceğimi haketmediğimi benim le ilgili farklı düşündüğünü benim gibi onunda hayal kırıklığına uğradığını ama beni tanıdığını söyledi aşağıladı işte mesajım koymuş demek ki. halbuki hakaret faslanda yoktu
 
Ben bunu söyledim hani çalışırsan da bakarsın yine falan diye. Ailem gibi sende anlamıyorsun çalışırken bakmaya çalıştım iki dk elime telefon alamadım. Piyasa ani değişiyor falan dedi. Hatta müşteri hizmetleri gibi bir iş arıyorum başvurdum mülakattan geçtim sınavdan geçemedim dedi ne istiyorlarsa saçma sapan sorular sormuşlar sende yapamazdın falan dedi. Olsaydı evden çalışırdım aynı zamanda borsayı da takip ederim bir köşeden falanda demişti.
Borsayla ilgilenmesi için bir gelirinin olması lazım, onda o yok. Ben de borsayla ilgileniyorum, yatırımlarım var. Ama çalışıyorum da.

O adam kadar boş beleş birine hiç rastlamamıştım, bir insanın dünyaya , hayatına hiç mi katkısı olmaz? Olmuyormuş.
Her şeye bir bahanesi var, yersen. Bir de " sen de yapamazdın" demiş. Sorular saçmaymış, bak sen! Adam bu dünyada israf resmen. Kendisi saçmalığın vücut bulmuş hali.
 
Borsayla ilgilenmesi için bir gelirinin olması lazım, onda o yok. Ben de borsayla ilgileniyorum, yatırımlarım var. Ama çalışıyorum da.

O adam kadar boş beleş birine hiç rastlamamıştım, bir insanın dünyaya , hayatına hiç mi katkısı olmaz? Olmuyormuş.
Her şeye bir bahanesi var, yersen. Bir de " sen de yapamazdın" demiş. Sorular saçmaymış, bak sen! Adam bu dünyada israf resmen. Kendisi saçmalığın vücut bulmuş hali.
Ya umarım biriyle tanışırda kız onu öyle bir ezer öyle bir ezer ki inşallah yerin dibine girer. Kaç yaşına gelmişsin iş yok güç yok araban yok bi tipine mi güveniyorsun diye s... çeker inşallah.
 
Ya umarım biriyle tanışırda kız onu öyle bir ezer öyle bir ezer ki inşallah yerin dibine girer. Kaç yaşına gelmişsin iş yok güç yok araban yok bi tipine mi güveniyorsun diye s... çeker inşallah.
Aklı olan hiçbir kadın bakmaz ona. İşsiz güçsüz, karaktersiz herifi kim ne yapsın.

Ezilecek bir özelliği bile yok, o kadar vasıfsız biri.
 
Borsa, zeka işidir ve aynı zamanda risklidir de. Bu kişide ne zeka var, ne de risk alabilecek kapasite.

İnsanlar ya meslekleri o olduğu için borsayla ilgileniyor ya da başka bir meslekleri var ama yatırım amaçlı borsayla ilgileniyor.

Bir insanın dediği her şey baştan sona yalan olabilir mi? Oluyormuş. Adam iki ayaklı yalan olmuş.

Adam iş beğenmiyor değil, işler onu beğenmiyor.
Ayni seyi yazacaktim, usenmistim ,siz yazmissiniz. Birinin borsayla ilgilenmesi icin issiz olmasi gerekmiyor. Baska bir is yapmayip, borsa, bitcoinden para kazaniyorum diyenler bana hep dolandirici gibi geliyor.
 
Borsayla ilgilenmesi için bir gelirinin olması lazım, onda o yok. Ben de borsayla ilgileniyorum, yatırımlarım var. Ama çalışıyorum da.

O adam kadar boş beleş birine hiç rastlamamıştım, bir insanın dünyaya , hayatına hiç mi katkısı olmaz? Olmuyormuş.
Her şeye bir bahanesi var, yersen. Bir de " sen de yapamazdın" demiş. Sorular saçmaymış, bak sen! Adam bu dünyada israf resmen. Kendisi saçmalığın vücut bulmuş hali.
Bbir de şöyle bir şey olmuştu acaba ben mi yanlış anladım. Bir gün kuzeni ile görüşecekti bana aynı günde gel yemek yapayım sana demişti neyse gittim sonra akşam çıktık hatta sende bir arkadaşını çağır sohbet muhabbet ederiz demişti. Neyse bende çağırdım bi arkadaşımı. Arkadaşımda bunun resmini gösterince baya beğenmişti neyse o da borsayla ilgileniyordu ama tabi bunun kadar bilgisi yok kredi çekip borsaya yatırdı kaybetti falan neyse banada bizi tanıştır borsa ile ilgili bir şeyler sorarım falan diyordu. Bir de kuzeni yakışıklıysa bana yap diyordu. Neyse geldi oturduk muhabbet sohbet ettik. Daha sonmra başka mekana geçtik biz arkadaşımla tuvalete gitmiştik.
onlarda yukarı çıkıp oturdular. Biz lavabodan gelince yanlarına oturduk ama oturma düzeni garipti yani. Bunlar ilk çıkmalarına rağmen çapraz oturmuşlar kuzeni benim karşımda arkadaşımda onun karşısına oturmak zorunda kaldı. Hatta arkadaşım otururken bana gülerek kaş göz işareti yapmıştı seninki niye benim karşıma oturdu falan diye. Ben orda biraz kıskandım bunlar baya konuştular benimki sorular sormuştu arkadaşıma bir sürü benim arkadaşta normalde konuşmaz çok fazla ama ilgiyi görünce başladı anlatmaya kendini de bir güzel övdü. Daha sonra bu benim kulağıma arkadaşımın kolları ile ilgili bir şey söyledi bununda kolları halterci gibi duruyor falan diye. Bende o an sus n e alaka duymasın dediim. Neyse mekandan kalktık arkadaşım bunun yanında yanından yürüyor sanki ben dışlanmış gibi hissettim kendimi gittim koluna girdim onun. Sonra durağa geçtik. Orda da kıza sen spor yapşıyor musun giblerinden soru sordu sonra kız telefonuna bakıyordu o ara otobüs saatine bakmak için aa sen ordan mı bakıyorsun falan dedi ben iyice kötü hissettim. Sonra o arkadaşımla biraz tartıştık bana seninki neden bu kadar soru sordu bana niye ilgilendi normalde de böyle mi falan dedi ki kendini beğenmiş biridir imaları beni rahatsız etti adamına görede muamele yapıyor. Kendi mesleği ile bazen yalan söyler insanları mesleğine göre yargılar vs neyse. Bir de kuzeni buna yazmadı hani beğenmedi gerçi o da beğenmedi bnde dedim ki aranız olur diye düşünmüştüm ama kuzeni öyle biri değilmiş yani herkese yazmıyormuş falan dediğimde de öyle miii ben yazdırırım iddiaya girelim m i falan diyince iyice sinir oldum. Bunları ona söylemiştim fitne ficur oldum sonunda. Normaalde ben derdimi paylaştım arkadaşımın tavrından rahatsız olduğumu söyledim kendi de bana arkadaşlarını vs anlatıyordu.
Ben o an arkadaşıma yazdığını düşündüm. ama bunu söylemedim ona. Ne varmıuş öyle oturduysam neyi yanlış anlamış vs demişti
 
Aklı olan hiçbir kadın bakmaz ona. İşsiz güçsüz, karaktersiz herifi kim ne yapsın.

Ezilecek bir özelliği bile yok, o kadar vasıfsız biri.
Bana şakasına altınsa şu bilekliğin sat da tatile götür beni yavrum diye şakalar yapıyordu. Bende sen götür dedim. Bilmiyorum ben mi abrtıyorum bunları hani sorsan öyle biri değilim şaka yaptım biliyorsun beni gülelim diye diyorum falan der bir de her dediğimiğ niye ciddiye alıyorsun diyordu
 
32 yasinda once is hayatinizini rayina koyup ondan sonra iliski hayatiniza odaklanmanizi oneririm, su haliyle siz düştüğünüz bosluk sebebiyle boyle sacma sapan insanlarin pesinde perisan olmaya devam edeceksiniz.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
İnşallah bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama nereden tutsam elimde kalıyor her şey. Psikolojik olarak çöktüm terapi almak istiyorum araştıracağım bakalım... Yaptıklarımı gözden geçirince insan utanıyor... Ama ne olursa olsun söylediğim en küçük şeyden anlam çıkarıp küçücük yalanı mı kendine göre içinde büyütüp hiçbir şey demeden ben seni tanıdım dedi gitti. O yalanda şuydu ilk buluştuğumuzda aileler hakkında konuşmuştuk benim annemin 2. evliliğiydi neyse onun eşinin kızlarıyla anlaşamıyoruz aslında ama ilk buluşma olduğu için o sorunca anlaşıyoruz falan demiştim. Sonradan kuzeni falan otururken anlaşamıyoruz dedim birden o da şaşırdı ama hiç sormadı bende unuttum sonradan aklıma geldi keşke açıklasamıydım diye. Belki aralarında konuştular bana böyle dedi sana böyle dedi galiba bu kızın bana her söylediği yalan diyede düşün müştür bleki o sözleri o yüzden söyledi bilemiyorum...
 
Bana şakasına altınsa şu bilekliğin sat da tatile götür beni yavrum diye şakalar yapıyordu. Bende sen götür dedim. Bilmiyorum ben mi abrtıyorum bunları hani sorsan öyle biri değilim şaka yaptım biliyorsun beni gülelim diye diyorum falan der bir de her dediğimiğ niye ciddiye alıyorsun diyordu
Şaka değil, ağzını aramış resmen. Boş ver bu adamı, unut gitsin. Sen anlattıkça benim midem bulanıyor.
 
Vall
Şaka değil, ağzını aramış resmen. Boş ver bu adamı, unut gitsin. Sen anlattıkça benim midem bulanıyor
Afedersin en basitinden çırılçıplak gördüğün insanla şuan selam vermeyecek kıvama geldik keşke hiçbir şey yaşanmasaydı.. Kendi hatam.

Şunu başka bir üyeye yazmıştım sizinde düşünceleriniz almak isterim. Yaptıklarımı gözden geçirince insan utanıyor... Ama ne olursa olsun söylediğim en küçük şeyden anlam çıkarıp küçücük yalanı mı kendine göre içinde büyütüp hiçbir şey demeden ben seni tanıdım dedi gitti. O yalanda şuydu ilk buluştuğumuzda aileler hakkında konuşmuştuk benim annemin 2. evliliğiydi neyse onun eşinin kızlarıyla anlaşamıyoruz aslında ama ilk buluşma olduğu için o sorunca anlaşıyoruz falan demiştim. Sonradan kuzeni falan otururken anlaşamıyoruz dedim birden o da şaşırdı ama hiç sormadı bende unuttum sonradan aklıma geldi keşke açıklasamıydım diye. Belki aralarında konuştular bana böyle dedi sana böyle dedi galiba bu kızın bana her söylediği yalan diyede düşünmüştür bleki o sözleri o yüzden söyledi bilemiyorum...
 
Muhtemelen 10 lafından 9u yalan işsiz güçsüz serserinin teki sizinle sadece takılmak istemiş, hatta sadece seks muhtemelen. Sizin çabanızla sözde ilişkiniz biraz uzamış. En sonunda da bilerek kırıcı olmuş ve bağları koparmış işe yaramaz. Geçmiş olsun 🤷🏻‍♀️
Bilerek kırıcı olduysa insan başka bir şey derdi ya resmen aşağıladı beni ben ciddi düşünürdüm de seninle düşünmedim hak etmiyorsun iyi tanıdım seni falan ne demek bir de hayal kırıklığı yaşamış ben gibi. İnsan bi söyler yani aklıma herşey geliyor yani. Boşveremiyorum gerçekten çok kötü hissettim ya ondan bun u duymayı beklemiyordum ve birinden de bunu duymayı beklemiyordum
 
Back
X