aynen öyle bende de hata var şaka bile olsa o şakayı yapamaz bana. duygusal baktım mantıkla hareket edemedim. Kendime de en çok bu yüzden kızıyorum.Kendisinin size birçok yalan söylediğini düşünüyorum o örnek verdiği 4 yıllık eski sevgilisinin cinsellik istemediğini ve ona saygı duyduğunu falan anlatması sizi manipüle etmek içindi büyük ihtimalle. Hem başkasıyla ilişkiye giriyor hem de size bakire olduğunu sanıyordum diyor. Gerçekten midem bulanıyor bu erkeklerden. Bu konulardan dolayı tahammül edemiyorum artık. O değil de siz kendinize değer vermiyorsunuz. İşsiz, güçsüz, ağzı bozuk, saçma sapan sözler söyleyip kıskandırmaya (!) çalışan, bir erkeğin 3-4 eşi olmalı diyen birine o olaydan sonra yine koluna sarılmış hiçbir şey olmamış gibi seni özlüyorum daha fazla mı görüşsek diye teklif etmişsiniz.
Benim işte yaşamadığımı falan düşünmüş ilk başta sonra bana yakınlaştığımız zaman korktum bir olursa üzülür müyüm farklı mı düşünür falan diye o anda da biraz alkollüydüm. Ben dedimki o an söylemem dedim ama çok gerildim hem istedim arzuladım hem de sonrası ne olur diye düşündüm sadece üstümüzde bir şeyler varken bir şeyler oldu sonrasında ileri gittik öyle oldu. sonrada onları dedi.