Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

O gün masada yine birilerini anlattı bir tanıdığı varmış görsen düzgün falan ama sürekli eskorta gider mesela gibilerinden bir şey dedi. Sonra bende sen nasılsın dedim böyle gittiğin vs oldu mu dedim yok olmadı dedi. Sonra ordan şaka yaptı 10 bin tl atta gideyim yavrum çağırayım dedi güldü. Bende oldu nasıl bir şey istersin kriterlerini söyle falan bulayım bir de dedim yok sen at parayı ben bulurum dedi güldü yine. Bende normalde demem ama kızdırmak için sen at ya ben jigolo tutayım dedim. Sonra utandım dediğimden. Bilmiyorum şaka adı altında bu kadar şey denir mi ya insan hoşlandığı kıza hadi şaka olsun içinde hiçbir şey geçmesşn karşısındaki kızda şaka anlasın ve şakayla karışık cevap versin alınmasın ama insanın aklına gelmez mi ben böyle şaka yapıyorum ama kızı soğutursam kendimden yanlış anlarsa galan diye düşünmez mi? Her dediğini ciddiye almayacakmışım beni sinir etmek hoşuna gidiyormuş falan diyordu bir de.
Hâlâ öyle dedi böyle dedi adam sizinle ciddi düşünmüyor bir şeyi bahane edip kıçınıza tekmeyi basacakmış zaten,sizin ilişkide dik duruşunuz bir omurganız yok,şaka yollu herşeyi yutacak potansiyel var .İyi adamlar sizi beğenmez böyle şerefsizlerde gezer tozar bırakır.LÜTFEN artık kendinize gelin şu hayatta bir duruşunuz , sınırınız olsun Erkekler net duruşu olan kadınları sever ve saygı duyar ...

35 yasinda daha bir baltaya sap olamamis, issiz gucsuz, amacsiz adamlarla anca cinsellik yasarsiniz, daha fazlasi olmaz . Zaten muhtemelen onda ayni anda birden fazla kisiyle gorusuyordu, iste bakire degilsin ya da baska bahaneler, arkadaslarla plan yaptim, her gun gorusmeyelim diyip, goruldu atip bazi kizlari eliyordu.

O gün masada yine birilerini anlattı bir tanıdığı varmış görsen düzgün falan ama sürekli eskorta gider mesela gibilerinden bir şey dedi. Sonra bende sen nasılsın dedim böyle gittiğin vs oldu mu dedim yok olmadı dedi. Sonra ordan şaka yaptı 10 bin tl atta gideyim yavrum çağırayım dedi güldü. Bende oldu nasıl bir şey istersin kriterlerini söyle falan bulayım bir de dedim yok sen at parayı ben bulurum dedi güldü yine. Bende normalde demem ama kızdırmak için sen at ya ben jigolo tutayım dedim. Sonra utandım dediğimden. Bilmiyorum şaka adı altında bu kadar şey denir mi ya insan hoşlandığı kıza hadi şaka olsun içinde hiçbir şey geçmesşn karşısındaki kızda şaka anlasın ve şakayla karışık cevap versin alınmasın ama insanın aklına gelmez mi ben böyle şaka yapıyorum ama kızı soğutursam kendimden yanlış anlarsa galan diye düşünmez mi? Her dediğini ciddiye almayacakmışım beni sinir etmek hoşuna gidiyormuş falan diyordu bir de.
Niye kizi soğutursam diye düşünsün ki? Maşallah soğumak bir yana bi ayağına kapanmadiginiz kalmış. Çok mu çirkinsiniz? Ne probleminiz var da sürekli böyle pis insanların pesinde koşuyorsunuz?

Hâlâ öyle dedi böyle dedi adam sizinle ciddi düşünmüyor bir şeyi bahane edip kıçınıza tekmeyi basacakmış zaten,sizin ilişkide dik duruşunuz bir omurganız yok,şaka yollu herşeyi yutacak potansiyel var .İyi adamlar sizi beğenmez böyle şerefsizlerde gezer tozar bırakır.LÜTFEN artık kendinize gelin şu hayatta bir duruşunuz , sınırınız olsun Erkekler net duruşu olan kadınları sever ve saygı duyar ...
Ben masada da söyledim ben sevdiğimi paylaşmam sen bu dediklerinde ciddi misin senin ne dediğin anlaşılmıyor diye. Kalkıp herşeyi yutmadım. Bana ters dediklerimde oldu. Ölüyorum bitiyorum da demedim. Hatta ben erkek gibi erkek olsun isterim hayatındaki insana sahip çıkan merak eden haber veren vs de demiştim. O da ben sürekli nerdesin laflarını sevmem hesap verir gibi zaten napıyorsun dediğin de söylüyorum falan demişti sonradan şehir dışına gittiğinde anlık falan atıyordu bana. O son görüştüğümüzde de ilgiliydi. Bir anda böyle olmasına şok oldum. Duygusal olarak ne yapacağımı şaşırdım ve saçma şeyler söyledim sonrası bu işte uzun zamandır benden soğumuş elinde olmamasına rağmen engellemek istemesine rağmen bu hissi olmamış. Her konuda ofsaytmışım derin düşünmüyormuşum ve bencilmişim beni iyi tanımış. Yazdığım son mesaj da ağır geldi herhalde bana hiçbir şeyi hak etmediğimi istese yapardım demeye getirdi zamanında da sorumluluk aldığını başkası için falan onları söyledi.
Şöyle söyleyeyim çok etkilendiğimi anlamasın diye onun gibi davrandım geç mi yazdı geç yazdım kendimi çektim. İşim gücüm varmış gibi yaptım. Dışarda olmasam bile bazen dışardayım diye yalan söyledim öyle storyler attım. Ama o vardı hep aklımda. Bazen her çağırdığında görüşelim dediğinde son zamanlar her zaman gittim. Görüşelim dediğinde arkadaşı ile plan yaptığını söylemişti bizde 5 gündür görüşmemiştik neyse trip atmadım tamam canım dedim geçtim.
Sonraları işte biraz laf ettim bana ben ona dememişken bana sende geç yazıyorsun yavrum bi yazıyoruz ta ne zaman cevap veriyorsun demişti. Ama kendiside öyle bazen mesajlaşıyoruz birden mesaj kesiliyordu bazen yarım saat bazen 1 saat 3 saat yazmıyordu. Bende onun yaptığı gibi yapıyordum.
Yalan yok onu çok istedim bakarken içim gitti. Kendime de kızıyordum bakmayın kendime onu yakın hissettiğimde oldu. Bazı düşünceleri hoşuma gidiyordu. Hep böyle değildi. Onda kaldığımda sabahlara kadar sohbet ederdik. Çok konuşurdu. Öyle tamamen uzak değildik evet çok kısa bir zaman oldu 2 aya yakın ama hissettiğim şeyler çok derindi. Birini seversin bazen iyi veya kötü olması önemli değildir bir şeyi hoşuna gider bir şeyini seversin ya hani anlamlandıramazsın öyle bir şey oldu dış görünüşte etkiledi beni yalan yok.
Benide yanlış anlamasın kötü düşünmesin diye diye herşeyimi anlattım bazen ağzını çeneni tutamıyorsun. Bende de hatalar var biliyorum. Keşke böyle olmasaydı içimde hep ukte kalacak cinsellik yaşamasaydım ne olacaktı ya da duygularımı belli etmeseydim ne olacaktı diye. Benimle konuşırkende kızların fotoğraflarını beğeniyordu. Profili açık olan kızlara bakıyordum aynı tarihlerde beğenisini görmüştüm.
İşini gücünü sorana kadar her kızın etkilenebileceği görünüşteydi.
Yani işte bu kadar ağır lafı hak edecek ne yaptım onu anlamıyorum. Çünkü yamam ağır salak saçma şakaları var bende salak gibi sinir olsamda uydum o şakalara. Ama klişe sözler söyleseydi bu kadar koymazdı. Hani sen daha iyilerine layıksın yada ben şuan ciddi bir ilişki düşünmüyorum vs dese daha az koyardı.

Ben masada da söyledim ben sevdiğimi paylaşmam sen bu dediklerinde ciddi misin senin ne dediğin anlaşılmıyor diye. Kalkıp herşeyi yutmadım. Bana ters dediklerimde oldu. Ölüyorum bitiyorum da demedim. Hatta ben erkek gibi erkek olsun isterim hayatındaki insana sahip çıkan merak eden haber veren vs de demiştim. O da ben sürekli nerdesin laflarını sevmem hesap verir gibi zaten napıyorsun dediğin de söylüyorum falan demişti sonradan şehir dışına gittiğinde anlık falan atıyordu bana. O son görüştüğümüzde de ilgiliydi. Bir anda böyle olmasına şok oldum. Duygusal olarak ne yapacağımı şaşırdım ve saçma şeyler söyledim sonrası bu işte uzun zamandır benden soğumuş elinde olmamasına rağmen engellemek istemesine rağmen bu hissi olmamış. Her konuda ofsaytmışım derin düşünmüyormuşum ve bencilmişim beni iyi tanımış. Yazdığım son mesaj da ağır geldi herhalde bana hiçbir şeyi hak etmediğimi istese yapardım demeye getirdi zamanında da sorumluluk aldığını başkası için falan onları söyledi.
Şöyle söyleyeyim çok etkilendiğimi anlamasın diye onun gibi davrandım geç mi yazdı geç yazdım kendimi çektim. İşim gücüm varmış gibi yaptım. Dışarda olmasam bile bazen dışardayım diye yalan söyledim öyle storyler attım. Ama o vardı hep aklımda. Bazen her çağırdığında görüşelim dediğinde son zamanlar her zaman gittim. Görüşelim dediğinde arkadaşı ile plan yaptığını söylemişti bizde 5 gündür görüşmemiştik neyse trip atmadım tamam canım dedim geçtim.
Sonraları işte biraz laf ettim bana ben ona dememişken bana sende geç yazıyorsun yavrum bi yazıyoruz ta ne zaman cevap veriyorsun demişti. Ama kendiside öyle bazen mesajlaşıyoruz birden mesaj kesiliyordu bazen yarım saat bazen 1 saat 3 saat yazmıyordu. Bende onun yaptığı gibi yapıyordum.
Yalan yok onu çok istedim bakarken içim gitti. Kendime de kızıyordum bakmayın kendime onu yakın hissettiğimde oldu. Bazı düşünceleri hoşuma gidiyordu. Hep böyle değildi. Onda kaldığımda sabahlara kadar sohbet ederdik. Çok konuşurdu. Öyle tamamen uzak değildik evet çok kısa bir zaman oldu 2 aya yakın ama hissettiğim şeyler çok derindi. Birini seversin bazen iyi veya kötü olması önemli değildir bir şeyi hoşuna gider bir şeyini seversin ya hani anlamlandıramazsın öyle bir şey oldu dış görünüşte etkiledi beni yalan yok.
Benide yanlış anlamasın kötü düşünmesin diye diye herşeyimi anlattım bazen ağzını çeneni tutamıyorsun. Bende de hatalar var biliyorum. Keşke böyle olmasaydı içimde hep ukte kalacak cinsellik yaşamasaydım ne olacaktı ya da duygularımı belli etmeseydim ne olacaktı diye. Benimle konuşırkende kızların fotoğraflarını beğeniyordu. Profili açık olan kızlara bakıyordum aynı tarihlerde beğenisini görmüştüm.
Yani işte bu kadar ağır lafı hak edecek ne yaptım onu anlamıyorum. Çünkü yamam ağır salak saçma şakaları var bende salak gibi sinir olsamda uydum o şakalara. Ama klişe sözler söyleseydi bu kadar koymazdı. Hani sen daha iyilerine layıksın yada ben şuan ciddi bir ilişki düşünmüyorum vs dese daha az koyardı.
Hata yapmışsınız kabul edin artık iki çift söze tüm pis huylarını yutmuşsunuz.Unutun yolunuza bakın bu olaydan ders çıkarın karakteri, işi ,hayata kadınlara bakış açısı ofsayt olan adamlara Brad Pitt olsa dönüp bakmayın...

dıramazsın öyle bir şey oldu dış görünüşte etkiledi beni yalan yok.
Yani işte bu kadar ağır lafı hak edecek ne yaptım onu anlamıyorum. Çünkü yamam ağır salak saçma şakaları var bende salak gibi sinir olsamda uydum o ş
Seni boşluk doldurmak için kullanmış, sadece cinsellik için birlikte olmuş. Yani ilişki yaşamasan da gidecekti, yaşadığın için biraz daha bekleyip gitmiş. İlk zamanlar göklere çıkarmış seni, sonra uzak durup ara ara görüşmüş ki sen muhtemelen ilk zamanlardaki duruma dönmek için o dönem yaptığı saçmalıkları ve terbiyesizlikleri görmezden gelmişsin. Sen duygusal bağ kurmuşsun o kurmamış. Şimdi bundan sonrası için kendi onurunu ve kişiliğini zedelememek adına bir daha mesaj atma ve iletişim kurma. Muhtemelen diğer birlikte olduğu kadınlar azalınca, seni bir yoklar yine seni hatalı göstererek. Bu bir toksik döngü halini alır ki senin zamanına ve psikolojik sağlığına yazık olur. Böyle bir tiple muhatap olma artık. Senin neyi hak edip etmeyeceğine kimse karar veremez ama bu kadar takarsan başkalarının ne söylediğini ve bir ilişki için kendinden bu kadar ödün verirsen daha çok gelir böyle şeyler başına.

Biraz uzun ama inşallah okursunuz kötü hissediyorum kendimi... Sosyal medyadan tanıştığım çok hoşlandığım çok beğendiğim bir konuştuğum oldu. 3 4 gün konuştuk sonra kahve içmeye davet etmişti bende zamanla bakarız olabilir demiştim. Neyse ikinciye dedi iki sonra. Bende kabul ettim görüştük. Fiziki olarak çok beğenmiştim. Kahve içtik baya oturduk. Kendisinin işi yoktu 35 yaşında b.orsa ile falan uğraşıyordu kişisel olarak ailesi farklı bir şehirde o da benim olduğum şehirde ailesine ait bir evde oturuyordu tek başına...Daha önce çalışmış farklı yerlerde ama iş hayatından soğumuş asgari ücretle köle arıyorlar falan diyordu.
Neyse biz görüştük ben çok etkilendim görünüşünden falan o da 3. Buluşmada tensel temaslarda bulundu hep koluma dokunma beni durağa bırakırken falan sarılmalar falan derken fiziksel çekim hissettim baya. 18 gün öyle görüştük benş bu arada da evine çağırıyordu gitmemiştim 18. Günde ben dedim bir yerde oturduk sabaha kadar sonra ben ona sana gidelim kahvaltı yapalım demiştim gittik kahvaltı yaptık sonra olan oldu... Aslında sadece öpüşürüz diye düşünmüştüm bu kadar ileri gidebileceğimizi düşünmemiştim..
Sonradan sanki araya mesafe girdi ama güzel hitaplar kullanıyordu bana karşı sadece eskisi kadar kahve içelim görüşelim demiyordu. Biz birlikte olduktan 4 5 gün sonra görüştük sordum kendisine yok sana öyle gelmiştir bak ben sıcak davranıyorum falan demişti hatta o gün el el dolaştık. Güzeldi yani. Neyse toplam bir buçuk ay görüştük belki biraz daha fazla. Bu dönemde uzaklaştığını hissettim konuşurkende öyleydi gerçi geç yazardı bende geç cevap verirdim eskisi gibi çok görüşmüyorduk bu sefer ben diyordum görüşelim diye arkadaşıma söz verdim diyordu. Ctesi günleri görüşmeye başladık dışarda oturur evine gider kalırdık ertesi gün kahvaltı ederdik akşama doğru eve gelirdim. Öyle geçti zaman nasıl nerden başlayacağım bilmiyorum bugün tamamen bitti.
Ben kendimi bazen çektim bazen kendimle ilgili çok detay verdim. Eski ilişkilerim vs vs bazen boş konuştum. Muhafazakar bir aileden geldiği için ki kendi alkol falan alır neyse benim onunla birlikte olmam farklı hissettirmiş olabilir diye düşünüyorum. Beni bakire sanmış şaşırdım falan diyordu.
Bende beni yanlış anlamasın diye çok detay verdim kendimden hani öyle biri değilim vs vs... Onun uzun ilişkisi olmuş bunu daha önce anlatmıştı biz cinsellik yaşamadan önce 4 sene çıkmışlar bunu yaşamamışlar kız istememiş o da saygı duymuş falan. Yani şöyle çok çapkın duruyor baya yakışıklı bir bakan bir daha bakıyor. Ama bazı söylemleri beni sinir ediyordu. Çok güler çok şaka yapardı bana seni sinir etmek eğlenceli diyordu en son görüştüğümüzde kıskandırmaya çalışarak gördüğü bir kız hakkında körpe bak vs dedi yok erkeklerin 4 karısı olabilirmiş ama bunları söylerken gülüyor falan. Bende trip attım yürürken elimide tutmamıştı hem sinir oldum hemde gittim koluna girdim. Dengem şaştı. O gün ona yşne durakta beklerken. Ben seni özlüyorum niye az görüşüyoruz gibi laflar ettim biraz soğuk durdu halbuki o gün evine gitmiştim yine o şey oldu falan ama iyiydi aramız dışarı çıktık böyle şakalar yaptı daha sonra. Neyse durakta onu dedim o da her gün görüşmek zorunda mıyız senin işin olur benim işim olur arkadaşlarımızla görüşürüz vs vs dedi soğuk durdu bana karşı. Ondan öncede kafede otururken bakirelikten konu açılmıştı bana karşı değilde başka bşr şey anlattı bende üzerime alındım yüzüm düştü gözlerim doldu falan.. neden gözün doldu ben sana bir şey demiyorum bir şey anlatıyorum dedi. Sonra arkadaşlarınla tanışmak isterim demiştim bana ne gerek var dedi ben bazılarına güvenmiyorum insan görünce değişiyorlar falan bir sürü şey anlattı onada bozuldum tabi. Neyse böyle konuşmalar geçti aramızda duraktada işte üzerine gittim sinemaya gidelim bir ara vs dedim saçma konuşmalar geçti aramızda duygusal olarak çöküntüdeydim aynı zamanda bu arada da sürekli param yok vs lafları ediyordu. Ailesinin ona laf söylediğini sıkışıklığını falan anlatıyordu.
Eve geldim bugün dediklerim için kusura bakma sende kötü bir durumdan geçiyorsun va güzel bir mesaj atmıştım. O da benden git gide soğudunu bencil olduğumu derin düşünmediğimi her konuda ofsayt olduğumu cinselliği koz olarak kullandığımı bir şeyler yaşıyoruz şöyle olmalı böyle olmalı dediğimi bundan sonrada istediğimi pek sanmıyorum dedi ki ben uzak olmayalım anlamında deniştim kötü hissediyordum kendimi bir sıcak bir soğuk gibiydi kafam karışıyordu. neyse onları söyledi bende koz olarak kullanmadığını benden giderek sanki uzaklaştığını hissettiğimi o yüzden öyle davrandığımı söyledim. Mesajıma 15 saat bakmadı. Görüldü yaptı bıraktı. Dğnde bir şey yazmadı. Bende bugün çok uzun bir mesaj yazdım yaptığı şakaların bana saygısızlık olduğunu ofsayt lafını aynen iade ettiğimi saçma sapan şakalar yapıp ğzülüyor muyum diye düşünmediğini ona bu zamana kadar hep açık olduğumu ama kendisinin empatiden yoksun manipülatör olduğunu kendisinin bencil olduğunu ona verdiğim Değer yüzünden utandığımı böyle kendi kafasında düşündüğü şeylere inanırsa kimseyle bağ kuramayacağını falan söyledim mesajta o da bana kinini dökmüşsün rahatladın mı ben sorumluluk almam gerektiğinde aldım zamanında dedi başkasını kastederek neyse sonra demek ki sende hayal kırıklığına uğramışsın aynı ben gibi bende seni farklı biri sanmıştım ben seni çok iyi tanıdım sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dedi hak etseydin yapardım dedi ben neyi hak etmiyor muşum diye ısrarla sordum hatta cinsellik yaşadık diye mi yoksa sinemaya gidelim oraya buraya gidelim dedipimde paranı yiyeceğimimi düşündün benim kimsenin bir şeyine ihtiyacım yok dedim. Sinema mesajını alıntılayarak tahrik etme beni söylemek istemediklerimi söyletme hakkım helal olsun falan dedi sonra beni sildi heryerden. En son ben hakaret etmedim aana insan gibi soruyorum ne yapmışım ben ne yapmışımda hiçbir şeyi haketmiyorum dedim. Ama cevap vermedi. Para mevzusunu söylememim nedeni sürekli kadınların erkeklerin paralarını yemeye çalıştıklarını söylemesiydi herkes aynı değil sende onlar gibi değilsin ama yiyici bir tayfa var vs derdi o yüzden aklıma geldi bu veya cinsellik yaşayınca beni basit mi gördü ondan mı bir şeyi haketmiyorum diye kafamda dönüp durdu..
Çok uzun yazdığımın farkındayım hayatımda ilk defa birisi bana sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun seni iyi tanıdım falan dedi. Halbuki ben işsiz oluşuna bakmadım arabası var mı yok mu bakmadım gerçekten değer de veriyordum. Ama ben neden bir şey haketmiyormuşum anlamıyorum kafam o kadar uyuştu ki umarım anlatabilmişimdir o kadar üzgünüm ki şuan ilk defa bunları duydum birinden diye niye bir cevap bulamıyorum..
Kusura bakma aşırı uzundu tamamını okuyamadım. Keşke tek paragraf ile özetleseydin.

Sen hatayı taa en başta yapmışsın. 35 yaşında koca adam " insan sömürüyorlar, o yüzden çalışmıyorum" diyemez. "Aşırı tembelim, yan gelip yatmak harika" diyememiş, öyle demiş, sen de inanmışsın.

Bu ilişki evliliğe gitse taş mı yiyeceksiniz yoksa birbirinizin kafasının etini mi? Yok yani adam zaten işsiz, sen çalışıyor musun bilmem. Çalışmıyorsan fena, çalışıyorsan daha fena. Çünkü sen akşam eve gelince en azından adamdan bir yemek beklersin, adamın en fazla yapacağı yemek siparişi vermek olur.

Daha kendi hayatını düzene sokup sorumluluğun s sini almayan birinden ilşki sorumluluğu beklemen ikinci hata. Adamın kendi hayatı umrunda değil ki seninkini düşünsün.

Bu arada çalışmayan erkeğe de ayrıca sinir oluyorum.

Okusanız belki daha iyi anlarsınız. Ne dğşüneceğimi bilmiyorum. İlk defa birisi bana hiçbir şeyi haketmediğimi söyledi. O da hayal kırıklığına uğramış ben ne yapmışım bu kadar ya sorumluluk alması gereken yerde almış zamanında. Ama ben hiç bir şeyi hak etmemişim. Ki biz o gün buluştuğumuzda gayet iyiydik yani. Akşam ben üzerine duygusal olarak gittim falan gözlerim doldu saçmaladım biraz. Sonra ofsaytsın bencil derin düşünmeyen biri oldum. Söyle beyi hak etmiyor muşum diyorum söylemedi sildi beni
Kusura bakma da 30 u geçmiş koca kadınsın,kendine layık gördüğün muamele bu mu? İşsiz güçsüz, kadınları m.l gibi gören, k.çı kırık , suratına tükürsen " çok güzel, bir daha tükür" diyecek bir insanımsı sana " hiçbir şeyi hak etmiyorsun" demiş de ona kırılmışsın. Böylesi adam tam olarak neyi hak ediyor da sana bunu diyebiliyor ve üstüne sen bu cümleye kırılıyorsun?

Burada yorum yapan çoğu kadının sümüklü peçetesini bile atmayacakları ne idüğü belirsiz bir adama bu kadar kafa yorup konu açıyorsan ve hala gercekleri göremiyorsan sen tam olarak böyle bir adamı hak ediyorsundur. O insanımsı " hiçbir şeyi hak etmiyorsun" derken kendini kastetmiş. Çünkü o kişi, benim gözümde koca bir hiç.

Seni boşluk doldurmak için kullanmış, sadece cinsellik için birlikte olmuş. Yani ilişki yaşamasan da gidecekti, yaşadığın için biraz daha bekleyip gitmiş. İlk zamanlar göklere çıkarmış seni, sonra uzak durup ara ara görüşmüş ki sen muhtemelen ilk zamanlardaki duruma dönmek için o dönem yaptığı saçmalıkları ve terbiyesizlikleri görmezden gelmişsin. Sen duygusal bağ kurmuşsun o kurmamış. Şimdi bundan sonrası için kendi onurunu ve kişiliğini zedelememek adına bir daha mesaj atma ve iletişim kurma. Muhtemelen diğer birlikte olduğu kadınlar azalınca, seni bir yoklar yine seni hatalı göstererek. Bu bir toksik döngü halini alır ki senin zamanına ve psikolojik sağlığına yazık olur. Böyle bir tiple muhatap olma artık. Senin neyi hak edip etmeyeceğine kimse karar veremez ama bu kadar takarsan başkalarının ne söylediğini ve bir ilişki için kendinden bu kadar ödün verirsen daha çok gelir böyle şeyler başına.
yok bir daha mesaj atmam iletişimde kurmam. Bir kere sormuştum ona b enimle cinsellik için mi birliktesin yoksa bana karşı gerçekten hislerin var mı diye çok saçma şeyler soruyorsun dışarda bir sürü kız var gel beni s... diyen gözümün içine bakan gibi laflar söylemişti. Ben sana böyle şeyler soruyor muyum? hadi bende sana soruyorum aynı soruyu demişti bende senden hoşlanıyorum hoşuma gidiyorsun demiştim salak gibi... Sonrada cinselliği koz olarak kullandığımı düşündü. Halbuki bak b unları yaşıyoruz bu kadar yakınız seninle işte bir gün kötü bir gün geçiririm gelirim sana çay kahve yap sana geliyorum müsaitsen derim kendiliğimden ya da seni özlüyorum özlediğim için senin de işin yoksa görmek isterim derim hani böyle şeylerde olabilir falan demiştim. O da kendince farklı algıladı galiba. Hani ailesi haber vermeden de gelebiliyormuş bir kere babası yine habedr vermeden gelmiş o zamanda bir kızı kahvaltıya çağırmış bu neyse kahvaltı yaparken ansızın gelmiş babası kapıyı çalmış falan. Bu da içeri sokmamış babasını misafirim var sen bi karşıdaki parkta otur falan demiş sonra kızı yollamış babası da eve tekrar gelince kızı gördüğünü pekte küçükmüş falan gibilerinden bir şey demiş dedim nasıl küçük yaş mı dedim yok ya kısa vs diye dedi dedi. Böyle bir muhabbet geçmişti aramızda.
Belki de ailem sıkıntı zaten iş güç yok ansızında geliyorlar. Bu kızda bana sana gelebilirim bazen işte kendiliğimden diyor bu kadar sorunum varken vs böyle saçma şeyler mi düşündü acaba. Bencil derin düşünmeyen ofsayt onun için hayal kırıklığı ve hiçbir şeyi hak etmeyen bir insan oldum.
İnan o kadar dolu ki içim tabiki kimse benim neyi hak edip etmediğime karar veremez ben gerçekten sevgiyi hak ediyorum sevdiğim kişi tarafından sevilmeyi hakediyorum. Ama bu kadar derin düşünüp böyle sözleri hak etmedim içime oturdu. Ben kalkıp sanki işin gücün yok paran yok araban yok bi yakışıklılığın var dilin var o kadar diyip küçümsemedim ki. bu lafları demedim kendince ne düşündü de bu şekilde bana bunları söyledi?
Yani çok mu kötüydüm hani insanda bir vicdan olur yazdığım mesaj mı ağrına gitti arkadaşlarımaz attım ona atmadan önce çok fena yazmışsın dediler ama tek bir hakaret yok sen şerefsizsin şu bu yok. Onu tanıdığıma pişman olduğumu dediği o ofsayt kelimesini iade ettiğimi kendisini hareketlerinin ofsayt olduğunu şakalarının beni kırıp üzdüğünü kendince kafasında kurup düşüncelerini kendisini inandırarak bir insanla bağ kurmasının zor olabileceğini. Manipülatör olduğunu Bana dediği lafları unutmayacağımı bir dahada kimseye kendimi bu denli açmayacağımı ve değersizleştirmeyeceğimi falan yazmıştım .

Erken sevismenizle falan alakasi yok dogru biri degilmis sizin icin. Dogru kisi olsaydi zaten sizi ilk baslarda supheye sokmazdi ve olaylar bu noktaya gelmezdi. Yanlis kisiymis bir suru sinyal vermis alamamissiniz sinyalleri.

P.S. Tanistiktan 1 hafta sonra evinde kalip, 1 ay sonra beraber yasamaya basladigim sevgilimle 6 ay sonra evlendik. 6 seneyi gecti evliligimiz bir kizimiz var. Oyle genel gecer erken sevisirseniz kiymet bilmez o yuzden kacmistir diye genel gecer soylemlerde bulunanlara inanmayin, herkes icin gecerli olmuyor.
Zaten hiç ilgisi yok, yok ilk gördüğünde öptün yok seviştin e ben tek başımamı yaptim bunları yoksa uygulamalardan tanışıp evlenen bu kadar insan olmazdı saçma bir genelleme

3 tane konu acmissiniz üçü de birbirinden mide bulandırıcı. Lise mezunu dombili kelin de, işsiz pis ağızlı kekonun da poposunu kaldırmışsınız. İğrenç gerçekten. Neden tedavi görmüyorsunuz?
Aslinda konu sahibinin actigi konulari ve vizyonunu dusunecek olursak kendisinin dengi o lise mezunu esnaf sevgilisiymis, ilk kez birinden deger gormus, bu kizcagiz deger gorecegim diye cok harcayacak kendini belli.

Aslinda konu sahibinin actigi konulari ve vizyonunu dusunecek olursak kendisinin dengi o lise mezunu esnaf sevgilisiymis, ilk kez birinden deger gormus, bu kizcagiz deger gorecegim diye cok harcayacak kendini belli.
O esnaf eski sevgilimde her yerde biz ara verdik evleneceğiz falan diyormuş duydumda bir yerden... Değer vs değil bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Uzun zaman sonra birinden etkilendim güzel bir şey olsun dedim hiçbir şeyi takmadım. Ve güzel manipüle oldum.

yok bir daha mesaj atmam iletişimde kurmam. Bir kere sormuştum ona b enimle cinsellik için mi birliktesin yoksa bana karşı gerçekten hislerin var mı diye çok saçma şeyler soruyorsun dışarda bir sürü kız var gel beni s... diyen gözümün içine bakan gibi laflar söylemişti. Ben sana böyle şeyler soruyor muyum? hadi bende sana soruyorum aynı soruyu demişti bende senden hoşlanıyorum hoşuma gidiyorsun demiştim salak gibi... Sonrada cinselliği koz olarak kullandığımı düşündü. Halbuki bak b unları yaşıyoruz bu kadar yakınız seninle işte bir gün kötü bir gün geçiririm gelirim sana çay kahve yap sana geliyorum müsaitsen derim kendiliğimden ya da seni özlüyorum özlediğim için senin de işin yoksa görmek isterim derim hani böyle şeylerde olabilir falan demiştim. O da kendince farklı algıladı galiba. Hani ailesi haber vermeden de gelebiliyormuş bir kere babası yine habedr vermeden gelmiş o zamanda bir kızı kahvaltıya çağırmış bu neyse kahvaltı yaparken ansızın gelmiş babası kapıyı çalmış falan. Bu da içeri sokmamış babasını misafirim var sen bi karşıdaki parkta otur falan demiş sonra kızı yollamış babası da eve tekrar gelince kızı gördüğünü pekte küçükmüş falan gibilerinden bir şey demiş dedim nasıl küçük yaş mı dedim yok ya kısa vs diye dedi dedi. Böyle bir muhabbet geçmişti aramızda.
Belki de ailem sıkıntı zaten iş güç yok ansızında geliyorlar. Bu kızda bana sana gelebilirim bazen işte kendiliğimden diyor bu kadar sorunum varken vs böyle saçma şeyler mi düşündü acaba. Bencil derin düşünmeyen ofsayt onun için hayal kırıklığı ve hiçbir şeyi hak etmeyen bir insan oldum.
İnan o kadar dolu ki içim tabiki kimse benim neyi hak edip etmediğime karar veremez ben gerçekten sevgiyi hak ediyorum sevdiğim kişi tarafından sevilmeyi hakediyorum. Ama bu kadar derin düşünüp böyle sözleri hak etmedim içime oturdu. Ben kalkıp sanki işin gücün yok paran yok araban yok bi yakışıklılığın var dilin var o kadar diyip küçümsemedim ki. bu lafları demedim kendince ne düşündü de bu şekilde bana bunları söyledi?
Yani çok mu kötüydüm hani insanda bir vicdan olur yazdığım mesaj mı ağrına gitti arkadaşlarımaz attım ona atmadan önce çok fena yazmışsın dediler ama tek bir hakaret yok sen şerefsizsin şu bu yok. Onu tanıdığıma pişman olduğumu dediği o ofsayt kelimesini iade ettiğimi kendisini hareketlerinin ofsayt olduğunu şakalarının beni kırıp üzdüğünü kendince kafasında kurup düşüncelerini kendisini inandırarak bir insanla bağ kurmasının zor olabileceğini. Manipülatör olduğunu Bana dediği lafları unutmayacağımı bir dahada kimseye kendimi bu denli açmayacağımı ve değersizleştirmeyeceğimi falan yazmıştım .
Tatlım hala kendinde hatalar buluyorsun fark etmeden.
1. 35 yaşındaki adamın babası gelse kız arkadaşını görse hiç bir şey yaşamaz. Muhtemelen farklı hayatları olan ikili üçlü ilişkiler yaşıyordu ve birbirinizle çakışmıyordunuz.
2. Senin söylediğin hiç bir şeye alınmazdı merak etme çünkü bir bireye insan olarak değer verebilecek bir kapasitede değilmiş. yazdıklarından anladım. Muhtemelen eglouydu, sadece egosu zedelenirdi.
3. Yazdığın mesaj ağırına gitmemiştir, en fazla egosu zedelenmişitr. Bırak zedelensin. Sana düpedüz şerefsizlik yapmış iki yüzlü davranmış. Bu kadar senin iyi niyetine karşılık insan olsa, azıcık vicdanı olsa dürüst olup bahanelere sığınmaz adam gibi ayrılırdı ama adam değilmiş.
4. O sana hakaret etmiş. Hem böyle çakallıklar yaparak zekana, hem de ofsayt diyerek karakterine. Sen az bile söylemişsin. Hiç muhatap olmayıp kalemim değilsin düşük profillisin desen o ego ile sinirden küfür bile ederdi bu tip.
5. Evet manipülatörmüş. Bu nedenle istediğin kadar uzun açıklamalar yap, kendini açıkla, sorgula hepsi onun egosunu besler. Ciddiye almaz hatasını görmez. Çünkü bilerek yapmış zaten

O esnaf eski sevgilimde her yerde biz ara verdik evleneceğiz falan diyormuş duydumda bir yerden... Değer vs değil bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Uzun zaman sonra birinden etkilendim güzel bir şey olsun dedim hiçbir şeyi takmadım. Ve güzel manipüle oldum.
Boyle devam edemezsiniz umarim farkedersiniz, cok saf misiniz cin olup adam mi carpmaya calisiyorsunuz hic bilemiyorum ama dusunce kalibiniz cok cok yanlis ve siz surukleniyorsunuz "evlenme arzunuzun" pesinde.

Evlilik cok matah birsey degil, değer gordugunuz ve mutlu oldugunuz bir iliskinin pesinde kosun, size deger vermeyenin yanında Sultan Suleyman olsa kalmayin.

Zaten hiç ilgisi yok, yok ilk gördüğünde öptün yok seviştin e ben tek başımamı yaptim bunları yoksa uygulamalardan tanışıp evlenen bu kadar insan olmazdı saçma bir genelleme
İşte bazı erkekler niyetini söylemiyor öyle değil diyor sorduğunda. Ama sanki sen başka şeyler hissediyorsun falan. Bazı insanlar kendi bencilliklerini de görmüyor karşıyı suçluyor. artık her detaya takılır oldum mesela en son görüştüğümüz de kolumda bileklik vardı koluna girdiğimde bir iki kere çizdi kolun u söyledi ama çıkarmadım yukarı çektim. yine aynı oldu kızdı falan. sonraları çıkarıp çantaya koydum. Aslında bana detaylara takılma diyen insan bunun için bile beni bencillikle suçluyor. Ben seni iyi tanıdım hiçbir şey fikrimi değiştiremez açıklama yapma boşuna sen hiçbir şeye değmezsin diyebiliyor. Senin şakalarını ne yapacağız peki? Beni kıskandırmaya çalışmalarını. Kadın erkek eşittir diyorsun beni almaya gel madem yemeğe götürürsün bir de çiçek alırsın falan diye şakalar yapıyor gülüyor şaka yapıyorum yavrum demeler falan. İşte bunlara ayar oldum kendi benim ne düşüneceğimi sorgulamıyor şakasını yapıyor. ama ben en ufak ona ters gelen bir şey desem kafasında kuruyor.

Kusura bakma aşırı uzundu tamamını okuyamadım. Keşke tek paragraf ile özetleseydin.

Sen hatayı taa en başta yapmışsın. 35 yaşında koca adam " insan sömürüyorlar, o yüzden çalışmıyorum" diyemez. "Aşırı tembelim, yan gelip yatmak harika" diyememiş, öyle demiş, sen de inanmışsın.

Bu ilişki evliliğe gitse taş mı yiyeceksiniz yoksa birbirinizin kafasının etini mi? Yok yani adam zaten işsiz, sen çalışıyor musun bilmem. Çalışmıyorsan fena, çalışıyorsan daha fena. Çünkü sen akşam eve gelince en azından adamdan bir yemek beklersin, adamın en fazla yapacağı yemek siparişi vermek olur.

Daha kendi hayatını düzene sokup sorumluluğun s sini almayan birinden ilşki sorumluluğu beklemen ikinci hata. Adamın kendi hayatı umrunda değil ki seninkini düşünsün.

Bu arada çalışmayan erkeğe de ayrıca sinir oluyorum.
Ben çalışsam herşey istiyorlar günde kaç saat çalıştırıyor verdikleri şu kadar para o yüzden iş hayatından sıkıldım borsaya yöneldim diyordu. Ondayken bana uzun uzun borsayı anlatıyordu. Saatlerce gösteriyordu sen yokken bunlarla ilgileniyorum çıkarsam da arkadaşlarla çay kahve içmeye çıkıyorum bu kadar hayatım falan diyordu. Ben sen geldiğinde bakmıyorum bunlara o kadar kızı çağırmışım ayıp olur seninle ilgileniyorum falan diyordu. Borsada istediği miktarları kazanırsa ailesine ve kendisine ev alacağını söylüyordu ama kaç tane evleri varmış memleketinde öyle söylemişti. Bir de güzel bir para gelirse bu şehirde değil başka sıcak bir yerlerden yazlık alıp orda yaşamak istediğini söyledi. Bende beni bırakıp gidecek misin demiştim. Görüşürüz yine sen gelirsin ben gelirim ne olacak falan dedi bende aynı şehirde olmamıza rağmen haftada bir görüşüyoruz şu aralar ayrı şehirde olsak nasıl olacak demiştim.. İlk zamanlar iş aradığını falan söylemişti bazılarını beğenmediğini vs vs diye anlatmıştı. Sanki kendisi ceo gibi de benim işsiz olduğum u yüzüme vurdu bir gün laf arasında sende arada bir ders çalışıyorsun galiba başka bir şeyde yapmıyorsun herhalde demişti. Bende iş arıyorum farkındaysan falan demiştim.

Tatlım hala kendinde hatalar buluyorsun fark etmeden.
1. 35 yaşındaki adamın babası gelse kız arkadaşını görse hiç bir şey yaşamaz. Muhtemelen farklı hayatları olan ikili üçlü ilişkiler yaşıyordu ve birbirinizle çakışmıyordunuz.
2. Senin söylediğin hiç bir şeye alınmazdı merak etme çünkü bir bireye insan olarak değer verebilecek bir kapasitede değilmiş. yazdıklarından anladım. Muhtemelen eglouydu, sadece egosu zedelenirdi.
3. Yazdığın mesaj ağırına gitmemiştir, en fazla egosu zedelenmişitr. Bırak zedelensin. Sana düpedüz şerefsizlik yapmış iki yüzlü davranmış. Bu kadar senin iyi niyetine karşılık insan olsa, azıcık vicdanı olsa dürüst olup bahanelere sığınmaz adam gibi ayrılırdı ama adam değilmiş.
4. O sana hakaret etmiş. Hem böyle çakallıklar yaparak zekana, hem de ofsayt diyerek karakterine. Sen az bile söylemişsin. Hiç muhatap olmayıp kalemim değilsin düşük profillisin desen o ego ile sinirden küfür bile ederdi bu tip.
5. Evet manipülatörmüş. Bu nedenle istediğin kadar uzun açıklamalar yap, kendini açıkla, sorgula hepsi onun egosunu besler. Ciddiye almaz hatasını görmez. Çünkü bilerek yapmış zaten
Babası çalışmıyorsun işin gücün yok bir de keyif mi yapıyorsun diye üstüne geliyormuş herşeye karışıp laf söylüyormuş. O yüzden şehir dışına bile gittiğinde abi dediği adamla bir işinin olduğunu söylemiş gezmeye gittiğini söylememiş...
Egosu vardı canım çok yakışıklıydı bir bakan bir daha bakardı o da bunun farkındaydı. Zaten şu cümlesinden belli değil mi cinsellik için mi dediğimde Bir sürü kız var gözümün içine bakıp beni s.... diyen diye. Ben orda farklı bir şey demesini isterdim ben seninle o anlamda görüşmüyorum o anlamda görüşecek olsam başka kızlara yönelirim vs demesini isterdim.
Doğru hakaret etti her türlü ofsaytsın lafı bak bunu arkadaşlarıma dedim ne kadar iğrenç bir söz o dediler ya hayatların da hiç duymamışlar böyle bir şey. Ulan af edersin sanki aldattık adamlığına laf söyledik. Bir insana her konuda ofsaytsın denilince insan bir ister istemez bütün herşey aklına takılıyor güzel olduğumu hep söylerdi fiziğimin iyi olduğunu bel boy anlamında çekicisin falan derdi. ne bileyim düzgün kızsın belli hareketlerinden falan derdi. Diğer bazı kızlar gibi değilsin yavrum falanlar. Sonra bir anda her konuda ofsaytsın demek karaktersizsin çirkinsin cinsellikte kötüsün ne bileyim salaksın vs vs her şey geliyor insanın aklına ya. Bir gün boyunca sorguladım neyim vardı acaba he bazen saçmaladığım oldu kaybetmemek için insan salakça durumlara sokar ya kendini öyle diyeyim dengem şaştı gerçekten dengem aşırı şaştı. Ama bu ona olan hislerimden dolayıydı bunu anlaması lazımdı. Yine uzaklaşacaksa gitsin tamam cepte görsün gitsin. Ama sen haketmiyorsun hiçbir şeyi Bende hayal kırıklığına uğradım seninle ilgili tanıdığım gibi çıkmadın başlarda farklı düşünüyordum. sorumluluk alacağım zaman alırım aldım da ama sen bunu haketmiyorsun.. çok ağır laflar bunlar ve altında eziliyorum. Bana deseydi keşke yaz o kadar sordum niye neden dedim ilk başta ne düşünürsen düşün öyledir haketmiyorumdur falan dedim sonra dayanamadım neden dedim sinem aya şuraya buraya gidelim deyip paranı yemeye çalışacağımım düşündün yoksa kısa sürede hemen yakınlaştık diye mi neden dedim o da sadece sinema mesajımı alıntıladı diğer yakınlaşma mesajıma bir şey demedi beni tahrik etme söylemek istemeyeceğim şeyler söyletme hakkım helal olsun dedi sildi. tekrar sordum sana hakaret etmiyorum insan gibi soruyorum niye neden hiç bir şeyi hak etmiyormuşum dedim gördü yazmadı bende bir daha yazmadım.

Back
X