• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana hiçbirşey yakışmıyor lütfen bakın hanımlar...

Sakinkaplumbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
59
27
3
30
Hanımlar merhaba

Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bana hiçbir saç modeli yakışmıyor. Çünkü kafamın arkası düz yani saçım önden güzel duruyor ama yandan kafamın arkası küçük ve basık olduğu için basık ve yapışık duruyor ne yapsam yakışmıyor Psikolojim bozuldu. İsteyene özelden resmi göndereyim bana fikir verin :KK43: :KK43:

Hanımlar merhaba

Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bana hiçbir saç modeli yakışmıyor. Çünkü kafamın arkası düz yani saçım önden güzel duruyor ama yandan kafamın arkası küçük ve basık olduğu için basık ve yapışık duruyor ne yapsam yakışmıyor Psikolojim bozuldu. İsteyene özelden resmi göndereyim bana fikir verin :KK43: :KK43:
Kaliteli bi kuaföre gidin saç_yüz_ kafa şeklinize göre uygulama yapan yerler var en sağlıklı bu şekilde oluyor ben çözümü böyle buldum her kuaföre teslim olmamak lazım

Bob kesim gerçekten çok iyi. Bende cok severim ve saçı hacimli gösteriyor. Tabi iyi bir el lazım ona. Bir de keratinli saç lazim..eger dalgaliysa sekil vermesi zor olur. Bir bakın modellere. Herkese yakışan bir saç illaki vardır

BEn bunu youtube da görmüştüm profesyonel kuaförler kafasının arkası düz olanlar için özel kesim yapıyorlardı. Volumu saçta kafanın arka üst kısmından başlayarak aşağıya doğru azaltıyorlardı ve yuvarlak duruyordu. VAyy be demiştim.

Adam geometri sorusu gibi hesaplayarak kesiyordu saçı profesyonel bi kuaföre gidin.

Biraz kısa katlı kesim saça perma düzlüğü kamufle eder

Hanımlar merhaba

Guzel bı kuafore gıdıp sana yakısan sac modelını yaptırabılırsın tatlım.

kesim fikri mantıklı olmakla birlikte kaynak fikrini de düşünebilirsiniz. Üst kısmı biraz yoğun tutup, aşağı doğru ara makasla saçı inceltirler.

kesim fikri mantıklı olmakla birlikte kaynak fikrini de düşünebilirsiniz. Üst kısmı biraz yoğun tutup, aşağı doğru ara makasla saçı inceltirler.
Kaynak hiçbir şekilde normal saçın yerini tutmuyor bence, çıkarırken asıl saçı yıpratması da cabası. Ben hiç yaptırmadm ama biliyorum yapanlardan, dışardan da belli oluyor bide. Şimdiye kadar hiç başarılı yapılmış bir kaynak görmedim, en azından ülkemizde böyle ya da belki yurtdışında farklıdır.

Hanımlar merhaba

Resim gönderebilirmisin aynı durumdayız sanirim

Beni anlatmissiniz berbat saclarim var allahtan tesetturluyum yoksa bu saclarimla asla cikmazdim.arkasi basik kafamin kisa kestim uzun kestim kat attirdim yok olmuyor.saclarim cansiz duruyor cok ozeniyorum saclari canli duranlara

Beni anlatmissiniz berbat saclarim var allahtan tesetturluyum yoksa bu saclarimla asla cikmazdim.arkasi basik kafamin kisa kestim uzun kestim kat attirdim yok olmuyor.saclarim cansiz duruyor cok ozeniyorum saclari canli duranlara
Bakım yapmayı denediniz mi? veya çinko, biotin iyi geliyor canlandırır yeni saç çıkartır. Ya da şampuana çam terebentin- sarımsak vs?

Back
X