• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana hiçbirşey yakışmıyor lütfen bakın hanımlar...

Hanımlar merhaba

Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bana hiçbir saç modeli yakışmıyor. Çünkü kafamın arkası düz yani saçım önden güzel duruyor ama yandan kafamın arkası küçük ve basık olduğu için basık ve yapışık duruyor ne yapsam yakışmıyor Psikolojim bozuldu. İsteyene özelden resmi göndereyim bana fikir verin :KK43: :KK43:
Boşver be yavrum arkayı görmüyorsun nasılsa önden güzel duruyomusya daha ne

Çok çok iyi bi kuaföre gidin. Durumunuz müsaitse stilistte olabilir. Bi kere tarzınızı bulunca geri kalanını halledersiniz

Benim kafamin arkasi da düz ya hic sevmiyorum hic. Sacimi kat kat kestiriyorum falan ama yine de istediğim kadar iyi durmuyor. Yusyuvarlak kafasi olan saclarini sımsıkı topladiginda bile güzel duran insanlara cok imreniyorum :D
Benim aklima sac ektirmek geliyo ama o da baya pahali olur heralde. Arkada düzlüğün oldugu yerlerde cok daha fazla sac olsa belki daha iyi olur.
Ya da herkesin yazdığı gibi iyi bi kuafor ama onu da bulmak zor.
Ah annelerimiz. Hep onlarin suçu bu. Insan yan yatırır hep mi sırtüstü yatırdın be kadin :110:

Benim de dümdüz Takıyordum da kafama Üstüne seyrek de Dedim ben saçımı değil saçım beni yönetiyor sanki bu nedir veee vurdum 3 numaraya Saç olmayınca kafamın düzlüğüyle de saçın seyrekliğiyle de barışmak zorunda kaldım :D
Tabii siz sakın böyle fevrilik yapmayın hehe
Saçın arkasına çok hafif kat vererek bombeli bir görünüm elde edebiliyorlar Ben şu an öyle kullanıyorum Kuaförünüze anlatırsanız yardımcı olur

Back
X