Boşver...Merak etme muhtemelen şimdi aklı başka yere kaydı azıcık gezip (aradığını bulamadiysa)aa ben yanlış anladimla barışmak isteyecektir.Merhaba Kizlar,
1 ay önce terk edildim… Hersey cok güzelken bir anda beni terk etti. Terk etme sebebide onu aldatiğimi düsünüyor.. cok kötü seyler söyledi. Beni bidaha asla görmek istemedini baska biri onun yerinde olsaydi asla bunu yanina birakmazdi falan dedi.. Ayrilik ayri aci veriyor ama üstüne bide iftira ugrayip yari yolda birakmak beni mahvetti.. Bir insan nasil böyle vicdansiz olabiliyor ? ne yapacagimi bilmiyorum bana inanmiyor. Ayrilik günü yüzüme bile bakmadi.
Cevabin icin tesekkürler.. gururama yediremiyorum gercekten aldatsaydim bu kadar zoruma gitmezdiBoşver...Merak etme muhtemelen şimdi aklı başka yere kaydı azıcık gezip (aradığını bulamadiysa)aa ben yanlış anladimla barışmak isteyecektir.
Bence ayrılmaya bahane aradı, ve bu iğrenç fikir aklına geldi. Yani siz ne derseniz diyin sizden ayrılacaktı zaten.Merhaba Kizlar,
1 ay önce terk edildim… Hersey cok güzelken bir anda beni terk etti. Terk etme sebebide onu aldatiğimi düsünüyor.. cok kötü seyler söyledi. Beni bidaha asla görmek istemedini baska biri onun yerinde olsaydi asla bunu yanina birakmazdi falan dedi.. Ayrilik ayri aci veriyor ama üstüne bide iftira ugrayip yari yolda birakmak beni mahvetti.. Bir insan nasil böyle vicdansiz olabiliyor ? ne yapacagimi bilmiyorum bana inanmiyor. Ayrilik günü yüzüme bile bakmadi.
Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadiNeden onu aldattığınızı düşünüyor ? Bi erkekle arkadaşlığınızı mı çok samimi buldu ? Sosyal medyanızda rahatsız olacağı bir şey mi gördü ? Ne oldu da yani aldatıyorsun dedi?
Yani tamam da size beni aldatıyorsun derken kiminle dedi ? Açıklaması ne oldu ? Sormadınız mı adama kiminle aldatıyorum diye ?Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadi
Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadi arakdakNeden onu aldattığınızı düşünüyor ? Bi erkekle arkadaşlığınızı mı çok samimi buldu ? Sosyal medyanızda rahatsız olacağı bir şey mi gördü ? Ne oldu da yani aldatıyorsun dedi?
Onun cevabini alamiyorum söylemiyor.. 1 hafta önce son defa konusalim dedi ama carsmba günü yine beni rahat birak diye mesaj yazdi.Aldattığınız kanısına nerden varmış peki?
Sordum okadar israr etim hic degilse adam gibi anlat seni kimle aldatmisim diye. Sözde anlatacakti ama ses yokYani tamam da size beni aldatıyorsun derken kiminle dedi ? Açıklaması ne oldu ? Sormadınız mı adama kiminle aldatıyorum diye ?
Ya ne saçma sapan bir ilişki bu. Adam beni aldattın ayrılıyorum dedi ama siz kim diye sorduğunuzda cevap mı vermedi ?Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadi arakdak
Onun cevabini alamiyorum söylemiyor.. 1 hafta önce son defa konusalim dedi ama carsmba günü yine beni rahat birak diye mesaj yazdi.
Neden ısrar ediyorsunuz ki ?Sordum okadar israr etim hic degilse adam gibi anlat seni kimle aldatmisim diye. Sözde anlatacakti ama ses yok
Beni aldatıyorsun dedi ve nasılını söylemediyse üstüne gidipte barışmaya çalışmazdım. Kimle olduğunu ne yaptığımı ve onun bu kanıya nasıl vardığını sorar söylemiyorsa da daha fazla ısrar etmezdim. Madem söylemiyorsun sen bilirsin. Ben kendimden eminim ve seni kendi doğrularınla başbaşa bırakıyorum derdim.Onun cevabini alamiyorum söylemiyor.. 1 hafta önce son defa konusalim dedi ama carsmba günü yine beni rahat birak diye mesaj yazdi
Beni aldatıyorsum desi ve nasılını söylemediyse üstüne gidipte barışmaya çalışmazdım. Kimle olduğunu ne yaptığımı ve onun bu kanıya nasıl vardığını sorar söylemiyorsa da daha fazla ısrar etmezdim. Madem söylemiyorsun sen bilirsin. Ben kendimden eminim ve seni kendi doğrularınla başbaşa bırakıyorum derdim.
haklisin cevabin icin tesekkürler.Beni aldatıyorsum dedi ve nasılını söylemediyse üstüne gidipte barışmaya çalışmazdım. Kimle olduğunu ne yaptığımı ve onun bu kanıya nasıl vardığını sorar söylemiyorsa da daha fazla ısrar etmezdim. Madem söylemiyorsun sen bilirsin. Ben kendimden eminim ve seni kendi doğrularınla başbaşa bırakıyorum derdim.
Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadi arakdak
Onun cevabini alamiyorum söylemiyor.. 1 hafta önce son defa konusalim dedi ama carsmba günü yine beni rahat birak diye mesaj yazdi.
Tamam işte dediğim gibi, ayrılmak isteyip bahane üretmiş. Ne çiğ hareket. Ne iğrenç bi hareket. Üzerinize düşeni yapmışsınız, lütfen daha fazla iletişime geçmeyin.Sordum okadar israr etim hic degilse adam gibi anlat seni kimle aldatmisim diye. Sözde anlatacakti ama ses yok
Elbet yasatigini yasayacak..Tamam işte dediğim gibi, ayrılmak isteyip bahane üretmiş. Ne çiğ hareket. Ne iğrenç bi hareket. Üzerinize düşeni yapmışsınız, lütfen daha fazla iletişime geçmeyin.
Sizi üzmek istemem ama, daha önce de dediğim gibi, başkasını buldu ve böyle iğrenç bir bahaneyle ayrıldı. Tüm çözüm yollarını tıkayıp kendini haklı çıkaracak bir bahaneyle.
Pis iftiracı, umarım hak ettiğini yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?