Bana iftira atarak terk etti…

Iftara atarak ayrilan birinin vicdanini sorgulayarak hic vaktini harcama degmez.. herkes kumaşını belli eder oda etmiş. Ne olacak yani bunu yaptıktan sonra guzel geçirdiğin zamanlar yuzune bakmamasi felan hepsini geriye ay ve hayatina devam et senin onemsedigin kadar o da onem verse iftira atmak yerine en azindan dürüstce ayrilmak icin konusurdu kolaya kacmis resmen

Acı çekmekten ziyade sinirden delirmeniz lazım aslında.. Hem iftira atmış, hem kanıtı yok, açıklaması bile yok. Yaptığı çok ayıp asla iletişim kurmayın bence.
sinirden annesinin yanina gidip attigi iftirayi anlatacaktim ne yapacagimi bilemedim.. sonra degmez diyerek vazgectim

sinirden annesinin yanina gidip attigi iftirayi anlatacaktim ne yapacagimi bilemedim.. sonra degmez diyerek vazgectim
Hicc geregi yok zaman kaybi ve kendini kucuk dusurmek olur kim ki o onu gidip annesine anlatacaksin anneside aaa oglum hatali diyip seni bagrinami basicak formaliteden bunu yapsada sonucta anasi ogluna bsy yapamaz

Hicc geregi yok zaman kaybi ve kendini kucuk dusurmek olur kim ki o onu gidip annesine anlatacaksin anneside aaa oglum hatali diyip seni bagrinami basicak formaliteden bunu yapsada sonucta anasi ogluna bsy yapamaz
vazgectim zaten o an insanin beynine kan gitmiyor mantiksiz hareketler yapiyor insan. Allaha havale ettim.

aileleriniz tanışıyorsa ve ailesiyle yakınsanız anlatabilirsiniz, sizi onlara da kötü gösterecek çünkü, bu sizin için önemliyse elinde kanıt ve açıklama olmadan size iftira atıp terkettiğini söyleyebilirsiniz.

Aldatiyorsun deyip hemen anlamadan dinlemeden terk etmişse zaten sizi hic sevmiyor önemsemiyor demektir. Muhtemelen başka biri var bahane uydurmuş gibime geldi iftira atarak o yüzden önünüze bakın

Bu yaşadığınıza duygusal manipülasyon deniliyor. Karşı taraf kendi yediği bir haltı örtbas etmek, kendi vicdanını rahatlatmak için sizi bir şeylerle suçluyor ve kötü hissetmenizi sağlamaya çalışıyor. Sakın kendinizi savunmaya bile kalkmayın. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Geri dönerse sakın yüz vermeyin sakın.

Adam kesin başkasını buldu sizden ayrılmak için de böyle aptalca yola başvurdu. Gay arkadaş da işin bahanesi olmuş. Böyle bir durum hiç başıma gelmedi ama onu kendi haline bırakırdım, geri dönmesi çok muhtemel bir tür ama asla kabul etmeyin hatta cevap bile vermeyin. Çünkü o bunu asla haketmiyor.

O kadar anlaşılıyor mu beee, tüh derdim
Derdim gerçekten
Onunla mi uğraşcam

Aynen öyle yapicam tesekkürler

Annemde ben konusucam bunu onun yanina birakmicam dedi ama ben istemiyorum artik. Degmezmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…