Iftara atarak ayrilan birinin vicdanini sorgulayarak hic vaktini harcama degmez.. herkes kumaşını belli eder oda etmiş. Ne olacak yani bunu yaptıktan sonra guzel geçirdiğin zamanlar yuzune bakmamasi felan hepsini geriye ay ve hayatina devam et senin onemsedigin kadar o da onem verse iftira atmak yerine en azindan dürüstce ayrilmak icin konusurdu kolaya kacmis resmenMerhaba Kizlar,
1 ay önce terk edildim… Hersey cok güzelken bir anda beni terk etti. Terk etme sebebide onu aldatiğimi düsünüyor.. cok kötü seyler söyledi. Beni bidaha asla görmek istemedini baska biri onun yerinde olsaydi asla bunu yanina birakmazdi falan dedi.. Ayrilik ayri aci veriyor ama üstüne bide iftira ugrayip yari yolda birakmak beni mahvetti.. Bir insan nasil böyle vicdansiz olabiliyor ? ne yapacagimi bilmiyorum bana inanmiyor. Ayrilik günü yüzüme bile bakmadi.
sinirden annesinin yanina gidip attigi iftirayi anlatacaktim ne yapacagimi bilemedim.. sonra degmez diyerek vazgectimAcı çekmekten ziyade sinirden delirmeniz lazım aslında.. Hem iftira atmış, hem kanıtı yok, açıklaması bile yok. Yaptığı çok ayıp asla iletişim kurmayın bence.
Hicc geregi yok zaman kaybi ve kendini kucuk dusurmek olur kim ki o onu gidip annesine anlatacaksin anneside aaa oglum hatali diyip seni bagrinami basicak formaliteden bunu yapsada sonucta anasi ogluna bsy yapamazsinirden annesinin yanina gidip attigi iftirayi anlatacaktim ne yapacagimi bilemedim.. sonra degmez diyerek vazgectim
vazgectim zaten o an insanin beynine kan gitmiyor mantiksiz hareketler yapiyor insan. Allaha havale ettim.Hicc geregi yok zaman kaybi ve kendini kucuk dusurmek olur kim ki o onu gidip annesine anlatacaksin anneside aaa oglum hatali diyip seni bagrinami basicak formaliteden bunu yapsada sonucta anasi ogluna bsy yapamaz
En güzeli allahin adaleti asla şaşmazvazgectim zaten o an insanin beynine kan gitmiyor mantiksiz hareketler yapiyor insan. Allaha havale ettim.
aileleriniz tanışıyorsa ve ailesiyle yakınsanız anlatabilirsiniz, sizi onlara da kötü gösterecek çünkü, bu sizin için önemliyse elinde kanıt ve açıklama olmadan size iftira atıp terkettiğini söyleyebilirsiniz.sinirden annesinin yanina gidip attigi iftirayi anlatacaktim ne yapacagimi bilemedim.. sonra degmez diyerek vazgectim
Sevmemis evet ben körmüsüm…Aldatiyorsun deyip hemen anlamadan dinlemeden terk etmişse zaten sizi hic sevmiyor önemsemiyor demektir. Muhtemelen başka biri var bahane uydurmuş gibime geldi iftira atarak o yüzden önünüze bakın
O kadar doğru kiMerak etme bu tipler geri döner sonra terkeder gider sonra geri döner ....
Dönnecegini sanmiyorum ama eger dönerse tekmeyide atarimMerak etme bu tipler geri döner sonra terkeder gider sonra geri döner ....
Aynen öyle yapicam tesekkürlerBu yaşadığınıza duygusal manipülasyon deniliyor. Karşı taraf kendi yediği bir haltı örtbas etmek, kendi vicdanını rahatlatmak için sizi bir şeylerle suçluyor ve kötü hissetmenizi sağlamaya çalışıyor. Sakın kendinizi savunmaya bile kalkmayın. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Geri dönerse sakın yüz vermeyin sakın.
Annemde ben konusucam bunu onun yanina birakmicam dedi ama ben istemiyorum artik. Degmezmis.aileleriniz tanışıyorsa ve ailesiyle yakınsanız anlatabilirsiniz, sizi onlara da kötü gösterecek çünkü, bu sizin için önemliyse elinde kanıt ve açıklama olmadan size iftira atıp terkettiğini söyleyebilirsiniz.
Dönnecegini sanmiyorum ama eger dönerse tekmeyide atarim
Demek ki bahane aramış daha üzülmeye gerek yokSordum okadar israr etim hic degilse adam gibi anlat seni kimle aldatmisim diye. Sözde anlatacakti ama ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?