- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Genel anlamda yorumlarınızı düşüncelerinizi beğeniyorum ama bu olmamış sanki.Boyle kendini saga sola vuracaksaydin niye ayrildin ki? Kendin ayrilmissin iste.
Belki o kizin insanlari gorunusune gore etiketlemeyen guzel bir kalbi vardir?
Duba falan derken ? Bence biraz kendinizde eksiklik arasaniz. Baştan hata yapmışsın herşeyimle onun oldum diyorsun. Belki de seni elde edene kadardı. Yanlışlar silsilesibenim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Kızın üslubundan daha kötü bir üslup.Kız duba muba ama kapmış sizi peçete gibi kullanıp atan adamı naber ? Önce üslubunuzu ve bakış açınızı değiştirin sonra aşk meşk işlerine girin.
+1Ben konuya inanamadım ya bir kadın kendisi için altına yattım demez konuyu bir erkek açmış olmalı
Altına yatmak ne demek ya
İyi de kızın kendisi peçete filan demiş zaten okuduysanız görürsünüz. Üyenin kendine saygısı yok ki yok altına yattım yok üstüne çıktım.... Bu densiz üslubunu ayrılık acısına bağlamamızı istedi ama hiçbir kadın böyle yazamaz hele kendi için hiç!Kızın üslubundan daha kötü bir üslup.
Karşınızdaki insan farkında olmayabilir ama pecete gibi kullanmak nasıl bir tabir.
Çok yazık.
Bdv'yi daha aktif okumanızı öneririm.İyi de kızın kendisi peçete filan demiş zaten okuduysanız görürsünüz. Üyenin kendine saygısı yok ki yok altına yattım yok üstüne çıktım.... Bu densiz üslubunu ayrılık acısına bağlamamızı istedi ama hiçbir kadın böyle yazamaz hele kendi için hiç!
Üslubu çok yanlış farkındayım ama yadırgamıyorum da,acısı diline vurmuş diyelim
Kızın üslubundan daha kötü bir üslup.
Karşınızdaki insan farkında olmayabilir ama pecete gibi kullanmak nasıl bir tabir.
Çok yazık.
Burada son bir yıldır aktifim de psikolojik sorunları olanlardan başka böyle şeyler diyene rastlamadım açıkçası onlar da altına yattım filan yazmadı yani....Bdv'yi daha aktif okumanızı öneririm.
Kendi için neleri okuyanları gördü bu gözler.
Hem bi insan kendisine hakaret edebilir,bu karşısındaki insanında ona bu şekilde yaklaşmasını gerektirmiyor.
Ben okuduğumu pektabi anlıyorum.Bana mı yazık ? Konunun tümünü okumayan size mi ? Bu tabiri ben kullanmadım bu konu sahibinin kendisine yakıştırdığı bir tabir ve ben de düşünce yapını değiştir diyerek zaten bunun yanlış olduğunu kast ettim. Okuduğunu anlamak zor mesele cidden.
Üslubu eleştirin bende bu şekilde yazan kişileri bayağı eleştirdim bdv'deBurada son bir yıldır aktifim de psikolojik sorunları olanlardan başka böyle şeyler diyene rastlamadım açıkçası onlar da altına yattım filan yazmadı yani....
Her şeye duyarlılık kasıyorsunuz da üslubu eleştirmeyelim mi şimdi herkesin derdi herkesin acısı var kaç aldatılan kadın gördük eşleri tarafından. Düzenli olarak altına yattığım eşim beni aldattı diyorlar mı mesela?
Ben okuduğumu pektabi anlıyorum.
Lakin sizin izlediğiniz yol yanlış,karşınızdaki insana üslubunun yanlış olduğunu "peçete" olduğunu vurgulayarak değil de daha farklı şekilde aktarabilirsiniz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?