Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

kahve falı en fazla 1 bucuk seneyi gösterirr daha fazlası olamaz genelde o şeklde derler bu sene olamicagna göre 5 gün 5 hafta 5 ay canım ama yakın birzamndaydı cok ta uzak değildi :)))

tarot icin sorum nezaman evlilik bana nezaman gözkyor ne zaman hayatımda birisi olucak ne zaman evleniyorum

:) 5 gündür inşallah acaba milli piyango bileti mi alsam bakarsın çıkar

dengeli birisin :) uyumlu ve nazik kişiliğin bu insanlarla ilişkinde sana çok yardımcı oluyor.huzurlu bir dönemdesin :) madem huzurlusun boşver canım napıcan evlenip neyse :) barışçıl hassas birisin.şanslısın.önünde güzel bir gelecek var pozitif düşünmelisin .çok çaba sarfettin ama sonuçlarını görmeye başlayacaksın.bu sanırım çalışıyormusun bilmiyorum işle ilgili birşey.karşılıklı güven hissettiğin bir ilişki yaşayacaksın dünyevi işlerden çok manevi anlamda seni iyi hissettiren ve yaşça senden büyük biri olacak.belki dini konularda bilgili biridir.zaman olarak bilmiyorum ama sanki ne çok yakın ne çok uzak artık bundan da ne anlaşılır sen anla canım

için kabarık cıkmıs bıraz ama zamanla sıkıntılarından kurtulcaksın yarım ay cıkmıs.t harfli birinle bir sorun yasamıssın yada yasıcaksın.sonunda senden özür dilicek gibi boynu buyukk duruyor.13 lü bir rakam cıkmıs böyle bır tarıhte guzel bır olay yasıycaksın .cok ıstedıgın bısey var bununla ılgılı adak adamıssın 5 sayısı var yanında 5 hafta gıbı hıssettım olucak gibi görünüyor.dalga dalga ufak sorunlar cıkmıs sıkıntılarından yavas yavas kurtulcaksın sonu aydınlık cıkmıs.hedıye paketı cıkmıs cok sevdıgn bırı gıbı görunuyor ona bakıyosun bır kız arkadasın esmer uzun sıyah duz saclı sana bı suprız yapıp hedıyeyle gelıcek.içinde a harfı var.bırde yılan cıkmış sanırım senı kıskanan bır erkek var ve ıkıyuzlu davranıyo sana yuzunun bır tarafı mutlu gıbı bır yanı sert gıbı.planlar yapıyo dikkatli ol derim.fazla bı sekıl cıkmamıs zaten bu yuzden kısa oldu bıraz.bnde senden ask hayatımla ılgılı genel ıstıyorum .ne zaman evlılık olucak sevdıgımlemı olucak :)

iyi geceler xyc321 senin falına yarın bakayım canım olur mu çok yoruldum

dostlarınız sizi yalnız bırakmış belki sizin iyi niyetinizi suistiml etmişler.yakın zamanda bir ayrılık mı yaşadınız.bir dönem sıkıntılar yaşamışsınız eliniz kolunuz bağlanmış sanki kısıtlanmışsınız ama artık geçmişte kalmış ama siz yine de bunları düşünüp canınızı sıkıyorsunuz.dostunuzla aranızda bir yanlış anlaşılma olmuş.aslında siz cesur çevik birisiniz zorluklar karşısında mücadele etmeyi seviyorsunuz.çok mücadele etmişsiniz bu yüzden zorlanıyorsunuz.hayatında değişiklik yapman gerekiyor yoksa içinde bulunduğunuz durum böyle gidecek.

canım yeni gördüm depresyondayım da az girdim:))
aileyle ilgili çok mutlu bir haberin var bu haber bi kadını kızdırıyo arkanızdan bakıyo sevincinize resmen.sen birinin boynuna atlıyosun o kadar seviniyosun ki anlatamam.çok uzun zamandır beklediğin bişey mi var? çok beklemişsin olumsuz gibi düşünmüşsün olmaz diye bırakmışsın ama o oluack her neyse.hiç ummadığın bişey oluyo çok gariptir ki böyle gökten düşer gibi:)bi yükselişin var iş okul bilmiyorum hani.için temiz aslında sıknıtın yok öyle of dedirten.yalnız çevrendeki insanlara dikkat et derim herşeyiini anlatma.böyle kuyunu kazmak için bekleyen insanlar var.olan sıkıntılarınıda okadar güzel atıcaksın ki hiç merak etme

canım kusura bkma yeniden anca bakabldm y harfi olan isminde yada soyadında bu kişiyle bir konuşma yapıcaksın sanırım yada yaptın ferahsın seni iyi gördm ama ufak b,r sıkıntın var canım gecicek oda etrafında olan birisi var canım uzun boylu birisi bu cok iri yapılıda değil o kişiye dikkat et olur mu onu pek iyi niyetli görmedim cnkü belediğin birşey var birde bu sanki iş yada okul ile alakalı bir haber bekliyorsun canım o habern gelmesine az kalmış temiz bir haber olucak yüreğini ferah tut canım gördklerm bunlar canm benmm

bugünkü falımı eklemiştim canım tüüh( sınavım var haftaya inşalalh iyi geçer.ona bağlı herşeyim

canım kız kardeşnn sıkıntısı var sanırım kendi icinde sorunları olan bir kızmı cok sıkıntılar cekmiş sanırım gözyaşı var ya aglamış ya aglicak kötü cıkmış fal (( kız kardeşnn bir nasibi var at cıkmış at muraddır ama bu nasbi ceken engelleyen birisi var atın gelmesni engellyor ve kız kardesn bu yzden sanırım sıkıntılar cekyor ama ona güneş doğucak ferahlicak az bir zmanı kalmış bir erkek hastanız var mı bir yatan gördüm kız kardeşn evlmi bekar mı blmyorum ama bekarsa eger yakın zmanda evlenicek canım gördklerm bunlar fal baktrcagnız zamn beyaz fncanda icin mmkn oldugunca canım bunlarda cok anlaşmıyor ayrca kız kardesn dua etsn dualarnı hc eksk etmesn allahdan

ikilemde kalmışsın canım sen çalışıyormuydun çalışıyorsan yada ne ile meşgulsen gücünü kanıtlamak zorunda kalacağın bir olayla karşılaşmışsın.belki bir sınava tabi tutulmuşsun bu yüzden ikilem yaşıyorsun.bu konuda kendine güveniyorsun istikrarlısın.isteklerine kolaylıkla ulaşabileceğin bir dönemdesin bunu iyi değerlendirmelisin.yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun çalıştığını düşündüm çok yorulmuşsun.kendini yalnız hissediyorsun belki çevrende sevdiklerinle berabersin ama öyle bişey değil başını omzuna yaslayacağın biri olsun istiyorsun.geçmiş 3-5 gün içinde eline bir fırsat geçmiş sanırım işle ilgili birşey bu yada parayla ilgili.yakında sana yaşça büyük bilgili bir erkek yardım edecek bir yol gösterici gibi düşün baban olabilir yada başka bir büyüğün seni iyi yönde yönlendirecek kendini iyi hissetmeni sağlayacak huzurlu olacaksın bu sayede.yakında bir hastalık geçirebilirsin.çalışıyorsan iş hayatında inatçı ve etrafındakileri sözlerinle kıran birimisin öyle çıkmış.bu giriştiğin işten dolayı bazı maddi kayıpların olabilir buna dikkat et.

yeni falım kızlarr falıma bakarmısınız falıma bakanın falına bakmaya devammmmm[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…