Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

teş.ederim canım evli değil çok güzel yorumlamışsın dua ediyor kardeşim falındakiler doğru

[/QUOTE]

canımm genel baktın sanırım aşkla ilgili bakarmısın hayatımda ciddi birşeyler olucakmı yakın zman da merk edyorum

yeni falım kızlarr falıma bakarmısınız falıma bakanın falına bakmaya devammmmm

Canım fincanın kapalı değil ama sen karamsarsın sanki bugün falına baktığım kişilerin hisleri ruh halimi etkiliyor sanki.
E harfli birine arkanı dönmüşsün canım bu kişi sana karşı bir çok hata yapmış görmezden gelmişsin ama en son artık yeter diyip kendini çekmişsin bu kişiden. Ama yine canı yanan sensin. Önün aydınlık aslında ama emin olamıyorsun.
Gelecekte bu e harfli kişiyle tekrar bir görüşmen olacak çok pişman oluyor o kişi. Tesellisini gene sen veriyorsun. Yalnız yine bir kalp kırıklığı yaşatıyor sana.
Ne diyolardı onun adına yahu hani yaşadığın bi olayı sanki eskiden de aynısını yaşamış gibi hissedersin ya adını hatırlayamadım o olayın, onun gibi oluyor hayatın. Bu anı ben daha önce yaşamıştım sanki dediğin çok oluyor. Ve dönüp dolaşıp şanssızlıklar seni buluyor.
Canım planladığın şeyler var geleceğine dair şu an hiçbirinin önünü göremiyorsun sadece biri olabilecek konumda şu an. Diğerleri için beklemen gerekecek. Bir de kravat gördüm anlamı nedir bilmiyorum ama ben şöyle yorumlamak istedim. Memur bi eşin olacak :) ya da kravat kullanan biri işte :)
Aniden şehir dışına bir yere gideceksin canım, planladığın br şey değil.
Hane ortasında bir erkek çıkmış sıkıntılı bir drumla karşıkarşıya herkes yardım etmeye çalışıyor ama kendi halinde kalmayı tercih ediyor bu adam. Çözümü yanlış yerde arıyor aslında kolaylıkla halledilebilir bir sorun.
Bu kadar görebildim canım

teşekküredeerimm canım benimm

bakarım canım sende kahve falıma bkarmısın

canımm genel baktın sanırım aşkla ilgili bakarmısın hayatımda ciddi birşeyler olucakmı yakın zman da merk edyorum[/QUOTE]

bakarım canım sende kahve falıma bakarmısın

canımm genel baktın sanırım aşkla ilgili bakarmısın hayatımda ciddi birşeyler olucakmı yakın zman da merk edyorum[/QUOTE]

canım bu arada baktığım falda tutan bişeyler varmı yazarsan sevinirim merak ediyorum :)

pişmanlığın ve hayal kırıklığın var küsmüşsün.kendini yalnız hissediyorsun herşeyi yitirdiğini zannediyorsun ama dönüp arkana bakmamalısın.kendini biran önce toparsan yeni başlangıçlar yapabileceğini göreceksin.kırık kalp çıkmış bunu şöyle düşündüm geçmişte yaşadığın bir kalp kırıklığın var belki zamanında çok üzülmüşsün ama artık eskisi kadar üzülmüyorsun fakat bunu artık iyice kafandan çıkarmalısın.yakında karşılıklı aşk yaşayacağın biri çıkacak karşına bu kişi su grubundan biri olabilir. çalışıyorsan belki iş ortamından tanıyacağın biri.ama sonucu olumsuz olacak bir karar vereceksin yani sanırım bu kişi seni mutsuz edecek biri.

bakarım canımm tabi birazdan yazarım yorumumu[/QUOTE]

canım sen cok göze gelen bir insansın nazar var sende birisinnde gözü var birisi sürekli seni izliyor izlemeye almış seni kalabalıgın icindesn sürekli aklın cok karışık su aralar kafanda netleştremedgn çözüm bulamadgn seyler var arapca cıkmış mevlide mi gidiceksn yoksa dua mı ediceksn blmyorum ama dua okunan biryere gidiyorsun ve sende okuyorsun bir koyun adagın var senn birşey olursa yapıcam demşsn olucak bu dileğin kurbann hazırda bekliyor cnkü yeni güzel bir gelişme ooluşumlar olucak hayatında canım gördklerm bunlr canım

[/QUOTE]

var canım bldklern tutan şeyler var gecmşi blyorsun sen daha cok

adağım mı var ya bu fallarda çıkan adaklar çok canımı sıkıyor çünkü ben hatırlamıyorum içimde bir şüphe acaba varmıydı diye canım sıkılıyor teş.ederim sağol yorumladığın için

bakarım canımm tabi birazdan yazarım yorumumu

canım sen cok göze gelen bir insansın nazar var sende birisinnde gözü var birisi sürekli seni izliyor izlemeye almış seni kalabalıgın icindesn sürekli aklın cok karışık su aralar kafanda netleştremedgn çözüm bulamadgn seyler var arapca cıkmış mevlide mi gidiceksn yoksa dua mı ediceksn blmyorum ama dua okunan biryere gidiyorsun ve sende okuyorsun bir koyun adagın var senn birşey olursa yapıcam demşsn olucak bu dileğin kurbann hazırda bekliyor cnkü yeni güzel bir gelişme ooluşumlar olucak hayatında canım gördklerm bunlr canım[/QUOTE]

[/QUOTE]

sıkma caım sen canını fal bu fala inanma falsız da kalma

canım aslında çevren açık ama sen karamsarsın sıkıntılısın gibi.çok hızlı ve büyük bi haberin var senin ama sanki bu haber biraz kötü bi haber beklediğin tarzda değil yani.biri var sinsice yaklaşıyo gittikçe sana kısa boylu biri bu dikkat et canım.sen bişeyi çok istiyosun zamanında çabalamışsında sanki biraz daha uğraşırsan olucak o iş.birinin gözü var sende arkadaşlarından biri bu.uzun boylu irice bi bayan var senin kuyunu kazmaya çalışan cinsten ama biri ona hep engel oluyo seni koruyip kolluyo.biri var sana yaklaşmaya çalışıyo aileden canım ama sen istemiyosun bunu aslında kötü biri gibi glemedi bana ama.çok bunaltmışsın kendini sanki herşeyle ilgili aile içinde de huzursuzsun.takma herşey geçer

teşekkürederim canımmm ağzına sağlıkk

Öncelıkle iyi geceler hanımlar.Kadınlar kulübüne ilk yazımı kahve falı için yazıyorum =) Rica etsem benımkıne de bakabılır mısınız ?

Eklentiler

• $DSCN3551.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSCN3552.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSCN3553.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSCN3554.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSCN3555.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSCN3556.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSCN3557.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 62
mrhaba arkadaşlar falıma bakanın bende falına baka bilirim.. kısa olmazsa sevinirim çünkü ben kısa bakmıyorumm... şimdiden teşekkür ederim:)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…