- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
Eki Görüntüle 788973 Eki Görüntüle 788974 Eki Görüntüle 788975 Eki Görüntüle 788976 Eki Görüntüle 788977 Eki Görüntüle 788978 Eki Görüntüle 788979 Eki Görüntüle 788980 Eki Görüntüle 788981 Eki Görüntüle 788982 Eki Görüntüle 788983 Eki Görüntüle 788984 Eki Görüntüle 788985 Eki Görüntüle 788986
var canım bldklern tutan şeyler var gecmşi blyorsun sen daha cok
koydum canım yeni falımı
ve anca geldm canımmm lkahvltmı ettm :)) ben kahve falı bakıcagm zamanlar cok nazlanıyorum su aralar eni konu rahat rahat bakıyoruım neyse falına gecim artık :)))) bir yolun var canım temiz uzun bir yol bu yolu ebeydir beklyorsun bir türlü gidememişsin ama gidiyorsun sonunda canım sen sevdiğinden ayrımısın ? sevenler var burda 2 kişi brbrni cok sevyor bu kiişiler kavusuyorlar birbrlerne sarılır şekilde cıkmışlar canım ufak bir miktarda alıcagn paran var canım gelicek o para sana önmzdeki gnlerde karşılıklı konuşma icersindesn aynı zamanda iri uzun boylu birisinle bir konu hakknda konuşuyorsunuz buaralar canın sıkkn gördm içten içe sıkıntılısın biraz ama hane ferah canım bir adam var bu büyük birisi sanırım yasca oturmuş cok düşünce icersinde düşünli gördüm bu kişiyi
eveet ayrıyım sevgilimden canım.pazar günü ingilizce sınavına giricem geçersem o yola gidicem evet evet:)) ki geçerim gibi geliyo ama belli olmaz bu işler geçen seferkinde geçemedim çünkü.o iri kişide babam.gitmemi hiç istemiyo ama artık bıktı benden kabullendi gibi ondan düşüncelidir.bu eski sevgilimle konuşmamız olcak mı ki yakın zamanda cnaım görüyo musun? bide sınavım hakkında ne hissediyosun.çok soru sordum özür dilerim:26:
mrhaba arkadaşlar falıma bakanın bende falına baka bilirim.. kısa olmazsa sevinirim çünkü ben kısa bakmıyorumm... şimdiden teşekkür ederim:)::)
canım falına bakıyorum sende benm falıma bakarmsın
bekliyorum canım bakarım tabi
büyük bir haberin var canım sana gelen güzel bir haber geldi gelmek üzere
uzun boylu zayıf bir bayanmısın? Dua eden secdede oturan ellerini kaldrmış bir bayan var bir dileği var onun allahdan hep istyor ama olmamış henüz zamanı gelmemiş dua ettmelisin dua etmeye devam etmelisin vazgecme
sıkıntılarından dolayı 2 sebebden dolayı ağlicaksın
ayakkabımı alıcaksın küçük topuklu biraz
sen bekarmıydın bir kısmetin var yüzük cıkmış sana canım yakın bir zamanda gelicek bu kısmet sana
gitmek istediğin 2 yol var cok uzun yollar değil yollarından birisinin önü acılmış gidiceksin
5 vakte kadar karar vericeksin kararsız kaldıgın bir konu hakkında
güzel büyük bir kalpin cıkmış canım sen kendinden cok eminsin sevgin konusunda ama karşındaki icin aynı şeyi söyleyemicem
gördüklerim bunlar canım dilerim herşey istediğin gibi olur))
ozaman mutluluklar dilerim canımmm mutluluklar sizinle olsun
sende bana bakarmısın canımm
amin canım sağol:) alıntı ile cevaplamadığın için yeni farkettm iç kahveni yükle resimleri bakayım canım..
ozaman mutluluklar dilerim canımmm mutluluklar sizinle olsun
sende bana bakarmısın canımm
[/QUOTE]ikilemde kalmışsın canım sen çalışıyormuydun çalışıyorsan yada ne ile meşgulsen gücünü kanıtlamak zorunda kalacağın bir olayla karşılaşmışsın.belki bir sınava tabi tutulmuşsun bu yüzden ikilem yaşıyorsun.bu konuda kendine güveniyorsun istikrarlısın.isteklerine kolaylıkla ulaşabileceğin bir dönemdesin bunu iyi değerlendirmelisin.yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun çalıştığını düşündüm çok yorulmuşsun.kendini yalnız hissediyorsun belki çevrende sevdiklerinle berabersin ama öyle bişey değil başını omzuna yaslayacağın biri olsun istiyorsun.geçmiş 3-5 gün içinde eline bir fırsat geçmiş sanırım işle ilgili birşey bu yada parayla ilgili.yakında sana yaşça büyük bilgili bir erkek yardım edecek bir yol gösterici gibi düşün baban olabilir yada başka bir büyüğün seni iyi yönde yönlendirecek kendini iyi hissetmeni sağlayacak huzurlu olacaksın bu sayede.yakında bir hastalık geçirebilirsin.çalışıyorsan iş hayatında inatçı ve etrafındakileri sözlerinle kıran birimisin öyle çıkmış.bu giriştiğin işten dolayı bazı maddi kayıpların olabilir buna dikkat et.
yeni falım kızlarr falıma bakarmısınız falıma bakanın falına bakmaya devammmmm
kızlar yarın bakcam yarın fallaşalım bu akşam iyi değilim( 5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?