Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

koydum canım yeni falımı[/QUOTE]

ve anca geldm canımmm lkahvltmı ettm :)) ben kahve falı bakıcagm zamanlar cok nazlanıyorum su aralar eni konu rahat rahat bakıyoruım neyse falına gecim artık :)))) bir yolun var canım temiz uzun bir yol bu yolu ebeydir beklyorsun bir türlü gidememişsin ama gidiyorsun sonunda canım sen sevdiğinden ayrımısın ? sevenler var burda 2 kişi brbrni cok sevyor bu kiişiler kavusuyorlar birbrlerne sarılır şekilde cıkmışlar canım ufak bir miktarda alıcagn paran var canım gelicek o para sana önmzdeki gnlerde karşılıklı konuşma icersindesn aynı zamanda iri uzun boylu birisinle bir konu hakknda konuşuyorsunuz buaralar canın sıkkn gördm içten içe sıkıntılısın biraz ama hane ferah canım bir adam var bu büyük birisi sanırım yasca oturmuş cok düşünce icersinde düşünli gördüm bu kişiyi

koydum canım yeni falımı

ve anca geldm canımmm lkahvltmı ettm :)) ben kahve falı bakıcagm zamanlar cok nazlanıyorum su aralar eni konu rahat rahat bakıyoruım neyse falına gecim artık :)))) bir yolun var canım temiz uzun bir yol bu yolu ebeydir beklyorsun bir türlü gidememişsin ama gidiyorsun sonunda canım sen sevdiğinden ayrımısın ? sevenler var burda 2 kişi brbrni cok sevyor bu kiişiler kavusuyorlar birbrlerne sarılır şekilde cıkmışlar canım ufak bir miktarda alıcagn paran var canım gelicek o para sana önmzdeki gnlerde karşılıklı konuşma icersindesn aynı zamanda iri uzun boylu birisinle bir konu hakknda konuşuyorsunuz buaralar canın sıkkn gördm içten içe sıkıntılısın biraz ama hane ferah canım bir adam var bu büyük birisi sanırım yasca oturmuş cok düşünce icersinde düşünli gördüm bu kişiyi[/QUOTE]

eveet ayrıyım sevgilimden canım.pazar günü ingilizce sınavına giricem geçersem o yola gidicem evet evet:)) ki geçerim gibi geliyo ama belli olmaz bu işler geçen seferkinde geçemedim çünkü.o iri kişide babam.gitmemi hiç istemiyo ama artık bıktı benden kabullendi gibi ondan düşüncelidir.bu eski sevgilimle konuşmamız olcak mı ki yakın zamanda cnaım görüyo musun? bide sınavım hakkında ne hissediyosun.çok soru sordum özür dilerim:26:

eveet ayrıyım sevgilimden canım.pazar günü ingilizce sınavına giricem geçersem o yola gidicem evet evet:)) ki geçerim gibi geliyo ama belli olmaz bu işler geçen seferkinde geçemedim çünkü.o iri kişide babam.gitmemi hiç istemiyo ama artık bıktı benden kabullendi gibi ondan düşüncelidir.bu eski sevgilimle konuşmamız olcak mı ki yakın zamanda cnaım görüyo musun? bide sınavım hakkında ne hissediyosun.çok soru sordum özür dilerim:26:[/QUOTE]

inşllah gecersin canımm benimm birisinden haber alıcaksın bu eski sevgln olablr canım sınavnla ilgili de geciceksn gbi doguyor icime ama hayrlısı olur umarım :))))

inşllah gecersin canımm benimm birisinden haber alıcaksın bu eski sevgln olablr canım sınavnla ilgili de geciceksn gbi doguyor icime ama hayrlısı olur umarım :))))[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım inşallah 2side olur:))

şu an kahvemi yudumluyorum ...resimleri atsam bakan olur mu?

ben fal bakmayı bilmiyorum ama elimde melek kartları var kart açabilirim..

melek kartları sorduğunuz sorunun durumu ve çözmek amaçlı bilgi verir

Son düzenleme:
kızlar hepinizi tebrik ediyorum..konuyu görünce pek bi keyiflendim..harikasınız..kahve fincanı fotoğraflarını görünce dedim ki,biz kadınlar birlik olduk mu üstesinden gelemeyeceğimiz çözemeyeceğimiz iş yok..hele ki kadınlar kulubü sitesi var oldukça yalnızlık diye bir şey yok bizim için..ayrı ayrı yerlerde olsak da kahvemizi içer,falımıza bakarız :)

bekliyorum canım bakarım tabi

büyük bir haberin var canım sana gelen güzel bir haber geldi gelmek üzere
uzun boylu zayıf bir bayanmısın? Dua eden secdede oturan ellerini kaldrmış bir bayan var bir dileği var onun allahdan hep istyor ama olmamış henüz zamanı gelmemiş dua ettmelisin dua etmeye devam etmelisin vazgecme
sıkıntılarından dolayı 2 sebebden dolayı ağlicaksın
ayakkabımı alıcaksın küçük topuklu biraz
sen bekarmıydın bir kısmetin var yüzük cıkmış sana canım yakın bir zamanda gelicek bu kısmet sana
gitmek istediğin 2 yol var cok uzun yollar değil yollarından birisinin önü acılmış gidiceksin
5 vakte kadar karar vericeksin kararsız kaldıgın bir konu hakkında
güzel büyük bir kalpin cıkmış canım sen kendinden cok eminsin sevgin konusunda ama karşındaki icin aynı şeyi söyleyemicem
gördüklerim bunlar canım dilerim herşey istediğin gibi olur ))

canım 1 buçuk ay sonra düğünüm var:) sağol

[/QUOTE]

Banada bakarmısınız bende sana bakarım

bir yolun var canım uzun bir yolun giidyorsun
sıkılmışsın içten içe sıkıntılrın var cok gözyaşların var biraz aglicaksın canım ama annenle sanki bir tartşma yaşadın yada yaşicaksın onun sonucunda ağlicaksın sanki gelen gülün var canım cicek gelyor sana eski sevglinn sanırım getiriyor bunu :))))
sen eski erkek arkdşnla karşı karşıya geliceksin oda diz cökmş sende diz cökmşsnz ikinizde brbnze karsı mahcupsunuz
bir bayan var zayıf uzun boylu sırtında yükü var canım yüklü cıkmış sıkıntısı var belliki tek basına oyükü taşıcam diye ugrasıyor
gördklerim bunlar canım bende yeni fincanımı koycam şmdi banada baksana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…