Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

kız bende yeni içicektim daha:) koy bakarım canım.oof yarın sınav var.ingilizce.geçmem lazım stresten sıkıntıdan ölüyorum emirlove ya

Banada bakarmısınız bende sana bakarım[/QUOTE]

bakarız canım koy falını sennknede bakalım sende bizimkine bak

kızlar bu yeni falımm falıma bakınn lütfen su aralar birşeyler duymaya ihtyacım varr falıma yorum istyorum ama kısa kısa yazmayın uzun yorumlayın bende bana bakanın falına bakarım şimdi işim var gelicem 3-4 saat sonra gelince bakanlara bakıcam

yeni kahve içmeyim mi canım? ne kadar burdasın 20dk ya içerim eklerim max:)))

canım hergn hergn baktrma fala ozaman insanın aklı karşıyor cok bu benm dşncem görüşüm tabi sık sık olunca iyi olmuyor ben 4-5 gnde bir kahve resmi yüklemeye calışıyorum o arada kahve iciyorum hergn ama sadece resmni 4-5 gnde bir yklyorum bazen 10 gn hc baktrmyorum cnkü cok sık sık baktrnca bakanda şaşırıyor baktranda tabi istersen yükle sen bilirsin canım benim şmdi cıkmam gerek gelicem gene 3-4 saat sonra

canımcım çok sıkmışsın kendini dert üstüne dert eklemişsin resmen.seni biri üzmüş sen üzülerek giderkende biri fırsatı kollayıp destek olmaya yanında olmaya başlıcak.bu erkek arkadaş manasında olabilir.bu destek olmaya çalışan geçmişten bildiğin biri yeni biri değil ama sevmedim ben bunu kötü biri aslında bu.sana gelicek çok büyük ve güzel 2 haber var.biri başta kötü gibi gelicek ama kötü değil.ilk öncede bu kötü gibi olaln haber geliyo.kendini sıkma bu kadar bence.2li konuşmaların var her yerde.özellikle biraz kabarık saçlı bi bayanla hep konuşman var.bir süre daha sıkıntılı gidiceksin böyle çünkü çıkar yol bulamıyosun.sen kendini aileyede kapatıyosun.herşeyi olumsuz düşünüyosun.arkanı döndüğün biri var.bu biraz irice biri kafası çıkmış tek göremedim vücudunu.sen sevgilinden ayrı mısın küs müsünüz cnaım çok kırmış gibi seni duruyo yada hoşalndığın biri varsa o.adında h var gibi.ama anlicak sonradan salaklığını ama birz sabretmelisin bunun için

bakanda karıştırıyo eveet haklısın benimde aklım karışıyo bazen doğru söylüyosun ama belli şeyler falda pek şaşmıyo gibi geliyo.ya çok sıkıntılıyım o yüzden fala çok sardım canım bu akdar değildim ben görüşürüüz üzme kendini

Çok sıkıntılı çıkmış falın sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun yada kuruntusu bir yapın var bir haber seni çok mutlu edecek büyük bir kısmet çıkmış bu kısmet para mutluluk başarı olabilir. Ani beklenmedik bir kısmet bu şükür edeceğin olaylar yaşayacaksın sıkıntılar bitecek şimdiye kadar hiç olmayan bolluk bereket haneye gelecek bu bolluk bereket 2 kişiyi çok ilgilendiriyor onlarla ilgili sanki hanenin içinde aydınlık bir olay varkesin karar verilecek sanki kalabalık ortama giricen bir kişi birinin üzerine okadar eğiliyorki bu iki kişininde sıkıntısını dağıtıyor

bakarız canım koy falını sennknede bakalım sende bizimkine bak

Eki Görüntüle 790777 Eki Görüntüle 790782 Eki Görüntüle 790781 Eki Görüntüle 790780 Eki Görüntüle 790779 Eki Görüntüle 790778 Eki Görüntüle 790774 [/QUOTE]

canım sıkıntılısın hala.ama aileyle olan sıkıntılar artık toparlıyor gibi.c harfli biri var haberini alcaksın bu eskilerden biri sanki ama mutlu etmicek bi haber.karşılıklı konuşcaksınız bununda.2 yolun var temiz seni rahatlatıcak.bu konuşmadan sonra senin sıknıtıların hafifliyo.içine oturmuş bişeyler var konuşup atıcaksın.bu kadar canım.banada bakar mısın sınavım yarın

kızlar iki iyi bişey söyleyin banada çıkayım.yarın sınavım ben stresten ölüyorum.sanki ezberlediğim kelimeleri hatırlamıyorum şu anda çok kötüyüm

ağzına saglık canım benimm

canım kendine dert yapmışsın resmen sıkıntılısın yine birazcık olumlu düşün olur mu canım hep negatfsn bu negatfliğin fala bile yansımış inan ağlicaksın sıkıntıdan gözyaşın var sen bu sınavı vericeksin inan bana cnkü gidyorsun o yol hep acık sana hatta 2-3 tane kısmetin olucak senin bu okul - iş-mutluluk-yada aşk blmyorum ama hangisini seciceğini karıştırcaksın mutluluktan şaşırcaksın şmdi artık fal baktrma canım inan hadi git yüzünü yıka rahatla abdest al ve dua et canım ictenlikle dua et rabbime sığın inan bana dua ettikden sonra rahatlicaksın başarılar dilerim canımm benmm sınvından sonra yaz buraya bana olur mu

canım sıkıntılısın hala.ama aileyle olan sıkıntılar artık toparlıyor gibi.c harfli biri var haberini alcaksın bu eskilerden biri sanki ama mutlu etmicek bi haber.karşılıklı konuşcaksınız bununda.2 yolun var temiz seni rahatlatıcak.bu konuşmadan sonra senin sıknıtıların hafifliyo.içine oturmuş bişeyler var konuşup atıcaksın.bu kadar canım.banada bakar mısın sınavım yarın[/QUOTE]

Bakayım at fotoları

Bakayım at fotoları[/QUOTE]

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...235-kahve-fali-bakanin-falina-bakarim-49.html burda canım

çok teşekkür ederim canım benim tamam bi dua ediyim yatıp uyuyayım inşallah olucak.yarın haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…