Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

canım aşktan yana dertin mi var herkezde sanırım aşktn dertli bu aralar ama atmışsın sıkıntılarını bir kenara evlmsn bekarmısın blmyorum ama bir bebek var falında bebek haberin var 2 şeyin arasında kalmışsın aklında su aralar 2 tane kararsz kaldgın konu var 2 kişi var sarmş dolaş canım iki sevgli bunlar aralarındaki sevgi cok güzel cıkmış 1 insan var sana el uzatan ama sen bu kişiyi kötü blyorsun canım o eli tut geri cevirme gördklerm bunlar canım

Nasıl geçti sınavın

of canım bilmiyorum.çıktım kötü değildim o kadar geçerim diyodum.sonra internette bi gurup gördüm hatırladığımız kadar cevaplar diye.orda dumur oldum yarısı yanlış çok kötü oldum uyucaktım uyuyamadım salak gibi kaldım.kahve içtim şimdi yüklicem.geçemicek gibi hissetmeye başladım o cevapları görünce.iyi kötü bişeyler söyler bakar mısın? cidden ihtiyacım var

kötüyüm kızlar sınav hiç tahmin ettiğim gibi olmadı bilmiyorum bide negatif bi insanım ben ondan belkide..bi bakın iyi şeyler demenize çok ihtiyacım var

Canım senin bir dileğin var ve gerçekleşecek yakında giriştiğin her işte şansın sana yardım edecek senden yaşça büyük birinin desteğini görüyorsun boş yere sıkma canını senin geleceğin çok parlak seni düşünen uzaktan takip eden biri var genç bir erkek bu dediğim gibi sınavın bence kötü değil ama olmasada başka kapı açılacak önünde çünkü çok güzel mutluluklar seni bekliyor

canım sınavın iyi gelmesi dileğim de ya ben sınavımın iyi geçip ankaraya gitmek istiyorum.orda yüksek lisansa başlamak..kafayı yedim ben negatifim zaten o soruları görünce salak oldum iyice.yemek bile yiyemedim mideme vurur hemen benim

kızlar hem söz veriyosunuz hem bakmıyosunuz aşk olsun size ( kahve sevmiyorum sırf bakacaksınız diye içtim

canım ben söz vermedim ama bana bakarsan bende sana bakarım

yok tatlım ben sunayberk arkadaşımızdan bahsetmiştim..keşke bakabilsem bende size seve seve bakardım..şu ara çok ihtiyacım var sunayberk arkadaşımıza gönderdim resimleri ..

yok tatlım ben sunayberk arkadaşımızdan bahsetmiştim..keşke bakabilsem bende size seve seve bakardım..şu ara çok ihtiyacım var sunayberk arkadaşımıza gönderdim resimleri ..

tamam cnaım.bende kötüyüm zaten kötü olmasak falla ne işimiz var:))

canım ben çok olumsuzum bugün ama bakayım.sıkıntılarını atıyosun artık sen.çok dedikodun var.bir yola gidiceksin biriyle konuşmak için.sıkıntını da ikili bi görüşmeden sonra atıcaksın.üzülceğin ağlıcağın bişey duyucaksın.aile içi temiz ama birinin bebek haberi var sankiç.bide senin hakkında çok konuşuluyo canım.aileden biriyle ağız dalaşı yaşıcaksın

Bir erkek var asker mi desem polismi desem çekik gözlü bu erkek sırtından bıçaklanıcak ummadığı birinden çok büyük haksızlığa uğrayacak ve senin kapına gelecek senden af diliyor bu daha önce bitirdiğin bir ilişki de olabilir. Aranızda sevgi ok ancak hellalesmeye gelecek.
Devlet dairesinde bir işe girmen olası canım bilmiyorum öylebir adım attın mı ama atarsan gerçekleşecek. Bunun üzerine çok sevineceksin. Bu yer deniz kenarı bir yer olabilir.
Kocaman bir kısmeti tepiyorsun canım pişman olacaksın. Arkasından elini uzatmışsın belki bu teptiğin kısmetle ilgili haber alabilirsin. Evlilik, nişan gibi bir durumun yarım kalacak tamamlanmadan çözülecek belki söz belki nişan ama evliliğe varmıyor maalesef cnm. Ondan sonra üçgen yüzlü koyu ve kıvırcığa yakın dalgalı saçlı biri doğacak kısmetine. Onunls yola devam ediyor görünüyorsun.
Maskulen bir kadınla sırt sırta vermişsiniz. Sizin bu anlaşmazlığınız bambaşka birine yarayacak. Bir çuval mal götürüyor bu maskulen kadın akrabalarından biri olabilifr. Mümkünse akrabalarınla aranı bozmamaya çalış.
İsminde M ve U harfiolan biriyle çok karmaşık bir ilişkinin içine düşebilirsin canım. O kadar kafan karışacakki dertlerini bile unutacaksın bu kişiyle uğraşmaktan. Bu kadar.

Canım benimkinde bakarmısınız bende sana bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…