Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

kızlaar bu yeni falımmm yorum istyorumm falımda aşk üzerine gördüklerinizi söyleyin bende sizee bakarım uzun yorumlar istiyorummmm kızlarrr falımaa bakın ((

bana fal bakanın bende falına bakarım
şimdiden bakanların ağzına sağlık..
bakamayıp baktırmak steyen varsada özelden msj atabilirler sorun değil onlarınkinede baka bilirim:):)

canım ben yeni falımı koydum falıma bakarmısın bende sen yeni falını koyunca sana bakarım canım olurmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr falımaaaaaaaaaa yorummmmmmm istyorummmmmmmm birilerii falımaaa bksınnnnn ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben sana tarot bakayım sende benim kahve falıma bakarsın olur mu tarot için merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr falımaaaaaaaaaa yorummmmmmm istyorummmmmmmm birilerii falımaaa bksınnnnn ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba canım..ben seni çok darlanmış sıkılmış gördüm.sıkıntıların biticek üzülme.birinin nazarı değmiş sen üzülmüşsün baya.bi erkekten gelicek haberin var ama bunu direk o getirmiyo.senin duyacağın bir haber bu üzülme ama iyi bir haber:) bak canım bu çocukla senin yakınlaştığını görüyorum ben barışacaksınız bence ayrıysanız hoşlanıyosan birleşiceksiniz.resmen söylemesi ayıp öpüşüyosunuz:))hatta sen hafif topuklu bi ayakkabı giyip gidiceksin yanına.bir yere gidiceksin orda 2 haber duyucaksın bunlar çok büyük haberler çocukla ilgili mibilmiyorum ama bu haberin biri kötü ve seni sıkıntıya sokucak.bu çocuk seni koruyup kollayacak hiç sıkma canını sen.içine oturmuş herşey ama oturmasın geçicek biraz sabret zaman.biliyorum bu çok zor ama bende bunu yapamıyorum en azından sen yap canım işle ilgili yada okuyosan okulla ilgili iyi bişeyler olucak.senin eline biraz para geçicek ama hemen gidicek artık alışveriş mi yapıcan hemen bilemedim:) böyle kalbin kafan git gel olmuş.durup durup kendini sıkıntıya sokuyosun kendime çok benzettim şu an seni:) bak canım bu annen yada kuzenin bilmiyorum zayıf orta boylu bi bayan.oturmuş bu sen ona dertlerini anlatıyosun sana yardım ediyo bu.sözünü önemsediğin biri.biraz bu rahatlatıcak seni.ama sen çok çabuk nazzara gelen birisin ondanda bu sıkıntıların aslında.sen bu çocukla barıştıktan sonrada birz karışık bi dönem yaşıcaksın ama sonrası güzel olucak sıkma o canını bebeğim

İstediğin gibi aşk manasında bir şey göremedim maalesef ama gördükmlerimi söyleyeyim. Bir adam var karnında çok laf biriktirmiş haykırarak püskürecek hiç beklemediğin bir anda. Bu kişiyle kavga söz konusu olabilir. Açık tenli kıvırcık ya da dalgalı saçlı bir kadın sana bir sorun çıkaracak ve sende bununla uğraşacaksın bir müddet. Birile yüz yüzebir konuşman olacak ama umduğun gibi gitmeyecek o kişi sana sırt dönüyor nihayetinde. Bu seninle kavga eden erkekten sonra sen epey bir sıkıntı cekeceksin canım. O laflar falan hep içine kalacak bir şey diyemeyeceksin. Ama çünkü karşıdaki kişi haklı o yüzden diyemiyorsun söyleyecek sözün yok. Çok uzun bir yolun var cANIM. öyle gördüm en azından ben. iki vasita değiştirip gideceksin biri tren biri uçak. Epey uzun bir yolculuk olacak. bu kadar

canım ben sana tarot bakayım sende benim kahve falıma bakarsın olur mu tarot için merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin

canım sen bana tarot bak bende senin kahve bakarım koy falını bekliyorum bugn burdayım kahvltımı ettikden sonra bakıcam sırayla

canım yorumunu telefonumdan girdiğimde okumuştum şmdi birkez daha okudum yorumunu canım kahvaltımı ettikden sonra yorumlicam fallarınızı bugün bir süre burda olucam bu kahveleri yorumlamak icin bir sorum olucak
canımm yakınlaştıgım cocuk nasıl bir cocuk ve ne zaman görşme var ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…