Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

canım şuan fala bakmak için hiç kafamı toplayamıyorum çok kötü bi dönemdeyim de gördüğüm yakınlaştığın çocukla biraz daha zaman var max 1 ay ama bence.yüzü çıkmamış çocuğun.senden uzunca zayıf sayılmaz orta yapılı biri esmer olabilir

bak canım haneye bir ay doğuyor sıkıntılar var ama okdarda cok sıkıntı kalmamş sanki artık kalanların üzerine de bir ay doğuyor sen calışıyormuydun canım calışıyorsan şöyle söylim haytında iş hayatında cok güzel bir gelişme oluşumu olucak başarılı olucaksın ne konumdasın iş olarak bilmiyorum ama bir makam sahibi konumu var yükseliceksin işinde
falın nekdar güzel cımış birde balık gördüm falında balık paradır kısmettir az bir süresi kalmış geliyor bu balık eline ş harfi birisi varmı tanıdıgınız 2 vakte kadar onunla ilgili haber alıcaksın canım etrafnda olan bir insan bu insan bir adam genc bir adam kucagında bir bebek var canım onu gördm birde annen iriden birisimi uzun boylu o kadın dua edyor acmış ellerini
yaa sen evlmydin ? nişan bohcası gördüm ama bu sanamı bir başkasına siz mi götryorsunuz orasını bilemedim işte gördklerm bunlar canım

teşekkür ederim canım çok sağol

teşekkür ederim canım çok sağol

rica ederim canım sende bana tarot bakarmısın aşk üzerine koç burcu sevdiğim bu cocuk napmaya calışıyor bunu merak edyorum :)))

sevdiğin çocuk dikkafalı ve sabırsız başladığı işte başarısız biri.hayatındaki işle ilgili değişime ayak uydurmaya çalışıyor yeni işe mi başladı acaba diye düşündüm.yanlış arkadaşları onu yanlış işler yapmaya yönlendiriyorlar, bozulma yönünde bir değişim oluyor.sevdiğin çocuğun hayatında su grubundan biri olabilir senin burcun su grubuysa bu belki sana olan ilgisi de olabilir bilemiyorum.bazı kötü alışkanlıkları olabilir, savurganlık gibi sağlığını önemsememe gibi.maddi olanakları sınırsızmış gibi bir tavır sergiliyor.

bunlar çıktı canım

rica ederim canım sende bana tarot bakarmısın aşk üzerine koç burcu sevdiğim bu cocuk napmaya calışıyor bunu merak edyorum :)))

kızlar falıma bakarmisiniz ne olur o kadar daraldim ki ne olur yorumlarınızı bekliyorum bende bakicam kimse bakmayinca artık bende bakmıyorum ama bakan olur diye bekliycem ((

Eklentiler

• $image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 60
canım tarot falı bakıyorum sana sende kahve falıma bakarsan sevinirim

su grubundan bir erkek çıkmış falında sevgilin yada eşin olabilir diye düşündüm bu küsmüş heralde sana bana öyle geldi.duygusal biri sanırsam birazda tembel.(su grupları böyle oluyor bende biraz tembelimdir ordan biliyorum )erkek arkadaşın varsa pişmanlık yaşıyor.değer bilememe gibi bir durum var heralde hata ettiğini anlamış üzülmüş.yaşça büyük bir erkek çıkmış nedense sevgilinin babası olabilir diye düşündüm (belkide sevgilin yoktur) bu kişi taraf tutuyor.belki bu kişi yüzünden ilişkinde sorun yaşayabilirsin.ilişkin varsa canım boşanma yada ayrılık yaşayabilirsiniz.aranızda aşk yok sanırım.

sana 1 tane de iskambil kartı çektim
bir arkadaşının başarısını yada güzelliğini çekemiyorsun.bu yüzden durduk yere kendine sıkıntı veriyorsun.kalbinden hasedi attığın takdirde kısmetinin açıldığını ve talihinin döndüğünü göreceksin.para ve mal konusunda şansın açık.bir akrabandan miras yolu ile mala kavuşuğ zaten düzgün olan maddi durumun daha da iyi olacaktır.

Canim evliyim ayrılık ALLah korusun yok esim Aslan burcu sanırım su gurubu değil su gurubu kardeşim ve biraz alimgan ve herseye darılır neyse yükle Canim bende bakarım falına ama tarot bakamıyorum

Canim kismetlisin ama buaralar cainin sıkkın ama yavaş yavaş aticaksin cok çabuk biranda olmayacak ve eline bi para gecicek Buda eline kucuk meblalarla gelicek ama seni cokrahatlaticak 2 yolu var ama nerdeyse 3 ay yada 4 ay sonra diğer yola çıkacaksın inanılmaz buyuk bi kısmet bu yolculukta bulacak seni mutlu olucaksin evlenen birimi var yuva kuruluyor cok güzel bi haneye güneş doğuyor sen aldatildinmi yani bi yürek acın var maddi ve manevi rahatliycaksin ama hersey yola girecek ama hemen değil biraz sabır cok merhametli biri bi erkek bu insan sana cok deger veriyo sizin böyle birbirine çok yakın bi arkadaş ortamın var ve sana hep destekler seviliyorsun bunu bil annen mı bilmiyorum bi kadın duaediyor senin icin ve dileklerinin icinde sen varsın hayırlısı bu insan cok yıldızı kısmeti yüksek biri senide dilinden düşürmüyor ama sevgisini gösteremeyen biri neyse Canim onu iyi tanı yüreğine güven buaralar galiba biraz güven sorununda var herkese cok temkinli ve onyargilisin öfkende hakim ol hic kırmak istemediğin bi kalbi kirabilirsin seni cekeneyenler var ama dostların cevreni oyle sarmiski zararları dokunmuyo
Benden bu kadar

bir istediğin şey var ama daha zamanı var ki olmamış zamanla tamamlanıcak ve istediğin neyse olucak gbi ama sabırlı olman lazım sabır göstermen gerek orta yaşlı kapalı bir bayan var bu bayan annenin mi kim bilmiyorum ama cok sıkıntıda birde gözyaşın var canımm ((senin etrafında bir düşmanın var sarmış etrafını senden acık birşeyler bekliyor canım bir acıgını buldugunda zarar vericek aman dikkat et cok üzüldüğün bir anda birinle sarılman var uzun zamandr görmediğin briisinle görşceksn canım bu seni mutlu edicek z ve e harfinde bir tanıdgın var mı ?
gördklerm bunlar canım

evet canım çok sıkıntılıyım.bu aralar giremedim kusura bakma.teşekkür ederim.inşallah istediğim şey olur olsada sıkıntılı gibi durum karışık işler işte

tarot açtım canım sana
canım sen emek verdiğin bir konuda emeğinin karşılığını alamamışsın ben bunu sınavına yordum.canım senin çevrende sana kötülük yapan birini farketmişsin.üzüntünü kolayca atlatacaksın belki şimdi içinde olduğun durumdan sana çok uzak geliyor ama atlatacaksın.maddi sorunların mı var bir miktar para kaybın olmuş sanırım.uzun zamandır olmasını beklediğin isteklerin olacak canım burada babanda etkili olacak bence sana yardımcı olacak.kartlarının çoğunda parayla ilgili şeyler çıkıyor ama olumsuz yani parayla ilgili sorunların var bence.yakın geçmişte yine bu konuda hayal kırıklığı yaşamışsın.yakın zamanda yine parayla ilgili kaygıların devam edecek.canım sen bu sıkıntılarını bir anda atacaksın bunu kendin karar verip bir anda silkelenip yapacaksın.etrafındakiler senin gergin kaygılı endişeli olduğunu düşünüyorlar.pek sanki önünü göremiyorsun ne yapacağını bilmez bir halde olduğunu düşünüyorlar.ilerde kalp kırıklığın devam edecek fakat şimdiki gibi öyle üzülmeyeceksin.erkek arkadaşının burcu neydi bilmiyorum ama ateş grubundan biri girebilir hayatına

maddi sorunum yok canım.sadece gidersem eve falan çıkıcağım için olabilir o kadar.koçtu ateş gurubu o evet.bakalım maddi sorunlar olsun da gittiğim için olsun:) ama çok şükür hiç sorunum yok bilemedim

bilemiyorum belki geleceğinle ilgili maddi kaygın olabilir kpss için düşünüyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…