Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

kızlar sürekli mesaj atıp durmayın.Burda herkes karşılıklı fal bakıyo birbrine ve her yerde de yazıyo bakana bakarım tarzı.istiyosan bakın istediğiniz falına oda size bakar yani bu kadar basit bu olay.bakmayı biliyosanız da mesaj atmayın.isteyen bakar.bende karşılıksız çok bakıyorum isteyince ama biri diyince bakasımda gelmiyo ki fal bakan diğer arkadaşlarımda aynı fikirdedir muhtemelen

bilemiyorum belki geleceğinle ilgili maddi kaygın olabilir kpss için düşünüyorsun ya

yok canım kpss falan düşünmüyorum.maddi kaygım da olmaz çok şükür durumumuz gayet iyi.senin tarotun hiç tutmuyo bana demek istemedim ama tarot bildiğim kadarıyla bilgilerle bakılır düz kart çekerek değil canım.bence gerçek tarot bakmayı dene.denedikçe gelişir zaten.sonuçta enerjimi veremiyorum ben senin kartlarına ama bilgilerle bi şekilde verilebilir ben öyle inanıyorum

Evet canimda bizimde merak ettiklerimiz var gercekden zor durumdayim :)) bende sana dua ederim

Evet canimda bizimde merak ettiklerimiz var gercekden zor durumdayim :)) bende sana dua ederim

bende çok zor durumdayım canım ki falda iddiamda yok hiç benim.atıyorum yani.çok baktıkçada başım ağrıyo ateşim çıkıyo gibi oluyo bakmak istemiyorum.sürekli fallaştığım arkadaşlarla bakışıyoruz sadece.bakan başkası çıkar elbet o bakar merak etme.falcıya git merak ettiğin çok şey varsa bende sık sık giderim.

doğrudur canım seninkiler tutmuyor olabilir zaten herkesinki tutacak diyede birşey yok gerçek tarot bakmayı dene derken sahtesi mi oluyor bilemiyorum bende tabi kendimi geliştirmeye çalışıyorum bazı baktıklarım tutuyor bazıları tutmuyor %50 olabilir tahminen.kelt hacı yöntemiyle bakıyorum düz kart çekerek bakmıyorum. senle ilgili bazı konuları biliyorum ama demekki dediğin gibi enerjimiz tutmuyor belki

Gidebilme ihtimalim olsa giderim .. biz burda herkes birbirimize yardimci olmak acilan bir sayfa :)) yinede canin sagolsun byeee

Bir baskasina baktirsam kabul edermisiin??

yok canım öyle demedim ben.bu tarotu isimle falan açıyolar hani doğum tarihine göre falan ben tarot bakmadım onu dedim.tabiki enerji meselesi yanlış anlama sende gerginsin bende yanlışlıkla kırdıysam kusuruma bakma

sorun değil canım

canım boşuna sıkıyosun kendini rahatlıcaksın kısa sürede.sen bu çocuktan ayrılcaksın kesin olarak.olması gerekende bu gibi hissediyorum niye ayrıldınız bilmiyorum ama mantığını kullanman gerektiğini öğretecek bu ayrılık sana.bi kaç haberin var küçük küçük bunlada ilgili başka konularla da ilgili bu haberler.sen uzaktan bakıyosun bu çocuğa üzülüyosun ama geçiyo sonra.çok dedikodun var.sen ailenede yansıtıyosun bu halini ve çok üzülüyolar.hastanız mı var bilemedim ama gözün çok fazla.nazar çabuk alıyosun

sağol canım ewt hastamız var

sağol canım .şu gönül sıkıntısını bir an önce atlatsam keşke çok bunaldım hayata adapte olamıyorum
canım bence kendini çok sıkıyosun sen.bak sürekli ayrıl barış yıpranıyosun barışsan bile geri böyle gidicek bu iş.bence bi nokta koy ve hayatına yeniden çeki düzen ver

haklısın bu sefer son ayrılığımız heralde bilmiyorum bakalım seviyorumda

canım bence kendini çok sıkıyosun sen.bak sürekli ayrıl barış yıpranıyosun barışsan bile geri böyle gidicek bu iş.bence bi nokta koy ve hayatına yeniden çeki düzen ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…