Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Benim fall:))))))))))))))

3kişinin arasında şanslı bir olay ve anahtar var canım çok temiz ve aydınlık bir gelecek var önünde canım evlilikle ilgili bir olay var sen evlenecekmisin kısmetlerin açık sevineceğin olaylar var hep güzel haberler ard Arda geliyor sıkıntı yapmışsınız ama geçecek yapılı bir bayan çıkmış karşısında zayıf uzun boylu bir erkek bayanın arkasında bir yüzük çıkmış mutlu olacaksın sen ama ben senin falını çözemedim bir bebek çıkmış senin yanında bir çocuk var evlimisin ama ilişkilerde ilgili bir olayın var kalp meselesi bu olay bu kadar canım

çok olumlusun canım sen ya ne güzel fal bakıyosun:)) pozitifsin yani

Çok karışık çıkmış canım falın kazanmı karışık bu kadar rahat ol biraz baban herhalde onun etrafında insanlar çıkmış yani yaşça büyük biri senin genç bir erkekle yüzyüze görüşmen çıkmış yeni biriyelim tanışsan yoksa eski erkek arkadaşımı bilemedim ama şunu söyleyebilirimki daha önceden paylaşımın olan bir erkek bu yani tanıdığın biri evin içinde bir karışıklıkmı yaşandı kazanmı bu kadar karışık ama çözülecek bu durum geçici bir şey canım aydınlanıyor o hanenin içi senin geleceğin parlak öğreniminle ilgili istediğin her şey gerçekleşecek ama karışıklık hat safhada yorma kafanı senin hayatında her şey düzelecek senin geleceğin çok ama çok aydınlık yanında seni çok seven bir erkek olacak yakın zamanda bu kadar canım :

o salak dönse ya keşke çok mutlu olurum:)
eskiden tanıdığın biriyle karşıllıklı görüşmen var.bu bi bayan hafif kilolu pek sevmediğin biri.güzel bi görüşme olmicak zaten.hanede kara bulutlar yaklaşıyo şu an rahatsınız ama yakında canım.bi yerden gelcek misafirin olucak ince uzun bi erkek bu.birinin önünde mahçup olman var senden yaşca büyük saygıdeğer biri çıkmış burda.çok sıkıyosun kendini ama sıkıcak bişey yok inan bana

canım hiçmi güzel bir şey yok bu falda bana gene aydınlık gelmişti

hayatında depresyona gircek bir şey yok bak benim hislerim kuvvetlidir

biraz daha düzeldim.okul muafiyet sıanvı koymuş bu perşembe onu geçersem dersleri alabilicem.ama bu mal eski erkek arkadaşım da orda benim.2 aydır ayrıyız hiç konuşmadık görmedim de onu çok özledim

biraz daha düzeldim.okul muafiyet sıanvı koymuş bu perşembe onu geçersem dersleri alabilicem.ama bu mal eski erkek arkadaşım da orda benim.2 aydır ayrıyız hiç konuşmadık görmedim de onu çok özledim

hayat süprizlerle dolu inan bana bak ben de kötüydüm biliyorsun şimdi iyiyim

Hersey dogru ama evli degilim dul olan annem canim .. yeni dogan bi bebek var oda yigenim. Canim nisanlanmayi cok istiyorum hayatimda biri yok ama :))) cok tskr ederim .

Eklentiler

• $Snapshot_20130924.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $Snapshot_20130924_1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $Snapshot_20130924_2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $Snapshot_20130924_3.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $Snapshot_20130924_4.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $Snapshot_20130924_5.webp
    12 KB · Görüntüleme: 65
  • $Snapshot_20130924_6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…