- Konu Sahibi emirlove90
-
Hemen canım bakarım bende yükleyeyim o zaman
bu benim falım cnm
Seni düşünen biri var canım oturmuş seni düşünüyor eskilerden bir haberin var yada bir yenilenme gözün Aydınlı bir haberin çıkmış bir kişiden geliyor bu haber bir kadın ve erkek karşılıklı bir görüşme çıkmış birbirini seven iki kişi bunlar karışık çıkmış canım senin falın kafan karışık herhalde gelin ve damat var falında nişan yada evlilik hazırlığı var canım kendini sıkıntıda hissediyorsun 4 kişi birlikte bir şey planlıyor yada başarıyor
cnm peki onun falında ne çıkmış
Üst üste bakamıyorum azıcık dinleneyim hem kahve hem tarot bakıcanmı bu gece hiç uykum yok
Seni düşünen biri var canım oturmuş seni düşünüyor eskilerden bir haberin var yada bir yenilenme gözün Aydınlı bir haberin çıkmış bir kişiden geliyor bu haber bir kadın ve erkek karşılıklı bir görüşme çıkmış birbirini seven iki kişi bunlar karışık çıkmış canım senin falın kafan karışık herhalde gelin ve damat var falında nişan yada evlilik hazırlığı var canım kendini sıkıntıda hissediyorsun 4 kişi birlikte bir şey planlıyor yada başarıyor
beni düşünen kişi nasıl birisi harf falan yok mu
Sadece oturuyor canım bir ara yeni kapat at bunlar hiç olmamış çok karışık ikinizin falıda tekrar bakayım sana yarın akşam
buda sevgilimin falı
Niye sizin fallarınız böyle karışık çıkmış onunda kafası karışık beklediği bir para var sanki bir iş karşılığı bir para bekliyor karşısında bir bayan var yüzük bekliyor bu bayan yada söz nişan haberi onada 4 kişi çıkmış 2 çift sanki bunlar yan yana dürüyor ben hep pozitif fallar bakarım ama bu fal çok karanlık hiç bir şey diyemiyorum tabağında aydınlandı biraz karanlığı kenara çekecek niye iki çift ve 2 hane çıkıyor bir anlam veremedim onların hanesinde ayrı 2 kişi var
tabiki olur tarot biliyomusunuz
hayatında biri varmı onun
hayatında biri varmı onun
iki kahve falı derken ikimizin niyetine mi içeyim
tmm bakıyorum ne konuda bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?