- Konu Sahibi emirlove90
-
özelde sorun var sanırım ama bu kişiyi düşünüyorsunuz olcak yada olmuş zamana bırakmışsınız siz bunu ben olumlu gördüm ama bu kişi sizin dediğiniz kişi değil
özelde sorun var sanırım ama bu kişiyi düşünüyorsunuz olcak yada olmuş zamana bırakmışsınız siz bunu ben olumlu gördüm ama bu kişi sizin dediğiniz kişi değil
Nasıl değil yani başkası yok
uzun bir aradan sonraaa iyi gecelerrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr falıımı koydummmm falıma bakanın falına bakıcammmm falıma bakarmısınızzz bende bakıcammm Eki Görüntüle 829644 Eki Görüntüle 829652 Eki Görüntüle 829651 Eki Görüntüle 829650 Eki Görüntüle 829649 Eki Görüntüle 829648 Eki Görüntüle 829647 Eki Görüntüle 829646 Eki Görüntüle 829645 Eki Görüntüle 829653
emirloveee nerelerdesiiin yaşıyomuşsun çok şükür:))
anaam hemen falına bakayım..oy oy oy sıkıntıların gene maşallah ama azalıyolar gibi azalma hızları çok yavaş fakat:26:
canım biri aileden mi uzaklaşıyo? birinin gidişi var aileden değilse de bi arkadaşın önemli biri yani senin için.üzülerek gidiyo bu kimse.
senin arkanı döndüğün bir erkek var bu seni bekliyo.
toplu bir ortamda konuşma var.
dedikodular çok yayılmış bu aralar için sıkılıyo.
sırtına bir yük binicek.bu aslında çok sevdiğin bir arkadaşının yükü ama sen üstleniceksni resmen çok sorumlu hissediceksin kendini.
senin yolların hep kapanmış her konuda.biraz sabretmelisin sınanıyosun resmen bu dönemde.
canım aile içini karanlık görüyorum ben inşallah kötü bişey olmaz ama bilemedim..
bir erkek önünde sürünecek resmen bu eski sevgililerden biri.
coook morallerim bozukkk babysterrr coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((((((
baska birşey görmedin mi yok mu güzell şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımm falına bakıcamm suan aglıyorum kendime gelim toparlanim hemen bakıcam bu akşam mutlaka bakıcaaam
canımm falına bakıcamm suan aglıyorum kendime gelim toparlanim hemen bakıcam bu akşam mutlaka bakıcaaam
yaaa neden bozuk moralin falında kötü iç sıkıntısından ölüyosun özelden yaz bakayım bana..güzel şeylerin zamanı var çok kötü bi süreçtesin canım
yazdımm özeldennnn
gel cnm ben sana bakayım fal sende bana bakarsan tabiki genelde bana senin falların gibisi yok diyorlar detaylı bakıyorum ben
uzun bir aradan sonraaa iyi gecelerrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr falıımı koydummmm falıma bakanın falına bakıcammmm falıma bakarmısınızzz bende bakıcammm Eki Görüntüle 829644 Eki Görüntüle 829652 Eki Görüntüle 829651 Eki Görüntüle 829650 Eki Görüntüle 829649 Eki Görüntüle 829648 Eki Görüntüle 829647 Eki Görüntüle 829646 Eki Görüntüle 829645 Eki Görüntüle 829653
bekliyorummm bakkk bendee sana bakarımm moralim bozuk suan aglıyorumm şimdi babsytern falına bakıcamm ondan sonrada senn falına bakarımm
bekliyorummm bakkk bendee sana bakarımm moralim bozuk suan aglıyorumm şimdi babsytern falına bakıcamm ondan sonrada senn falına bakarımm
ucakla bir yolculugun mu varr yada ucakla birisnim, bekliyorsun gelen haber geliyor sana canımm haberin varr sana gelen bir cicek buketi var sana gelen ama bu eve giricek bir bukett bu aralar bir cenaze oldu sizde yada şöyle diyim yatan hastanız var mı agır bir hasta iri den birisi bu bir tane uzun yolun var acık youn herşeyi geride bırakıp o yola gitmek istyorsun artıkk 3 tane de gidiceğin kısa yolun var canım sana bir yerden para gelicek canım kücük bir miktar değil bu ama 2 kız 2 erkek bir ortamda bulundun mu bulunmadysan bulunucaksın karsındaki kişinn isminde e harfi var bir konu hakknda konuşuyorsunuz konuşmalarınız ouyor ama sen sanki o kişiye kırılıyorsun o konuşmanın sonunda uzun boylu zayıf bir kız var tuvalet giymiş nişan mı var bu kim bilemedim sen yada baskası canımm sen okadar kısmetlisinki bir atın var o at geliyorrr murat demek at okadar güzel oluyorki herşey sadece sabret canım 4 vakti var bunun icin ben bunu aşk haytın icin yoruyorum canımm namaza duran birisi var ayrca ellerni acmış dua ediyor gördklerim bunlar canımmmbeklettim ama kusura bakma şmdi iyiyiym ayrıcaa braz daha anlatınca rahatladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?