Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

uzun bir aradan sonraaa iyi gecelerrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr falıımı koydummmm falıma bakanın falına bakıcammmm falıma bakarmısınızzz bende bakıcammm

emirloveee nerelerdesiiin yaşıyomuşsun çok şükür:))
anaam hemen falına bakayım..oy oy oy sıkıntıların gene maşallah ama azalıyolar gibi azalma hızları çok yavaş fakat:26:
canım biri aileden mi uzaklaşıyo? birinin gidişi var aileden değilse de bi arkadaşın önemli biri yani senin için.üzülerek gidiyo bu kimse.
senin arkanı döndüğün bir erkek var bu seni bekliyo.
toplu bir ortamda konuşma var.
dedikodular çok yayılmış bu aralar için sıkılıyo.
sırtına bir yük binicek.bu aslında çok sevdiğin bir arkadaşının yükü ama sen üstleniceksni resmen çok sorumlu hissediceksin kendini.
senin yolların hep kapanmış her konuda.biraz sabretmelisin sınanıyosun resmen bu dönemde.
canım aile içini karanlık görüyorum ben inşallah kötü bişey olmaz ama bilemedim..
bir erkek önünde sürünecek resmen bu eski sevgililerden biri.

coook morallerim bozukkk babysterrr coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk (((((((((((((((
baska birşey görmedin mi yok mu güzell şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

coook morallerim bozukkk babysterrr coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk (((((((((((((((
baska birşey görmedin mi yok mu güzell şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaa neden bozuk moralin falında kötü iç sıkıntısından ölüyosun özelden yaz bakayım bana..güzel şeylerin zamanı var çok kötü bi süreçtesin canım

canımm falına bakıcamm suan aglıyorum kendime gelim toparlanim hemen bakıcam bu akşam mutlaka bakıcaaam

ağlama nolur ya.bende cuma günü çok kötüydüm 5dk geçsin de özelden anlatıcam sana bende..bu mesajda 5dk olayına sinir oluyorum zaten.
ben sağlığımdan olucam artık bari sen yapma canım

gel cnm ben sana bakayım fal sende bana bakarsan tabiki genelde bana senin falların gibisi yok diyorlar detaylı bakıyorum ben

bekliyorummm bakkk bendee sana bakarımm moralim bozuk suan aglıyorumm şimdi babsytern falına bakıcamm ondan sonrada senn falına bakarımm

Tüm tersliklerden nihayet kurtulacaksınız, kendinizi negatif düşüncelere hapsetmişsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızı açmaya çalışanlar var ama . Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır Sorumluluk almaktan zaman zaman çok yoruluyorsun, bu belki bir ilişki yaşamana engel teşkil ediyor. Siz çok temiz kalpli bir insansınız insanları kırmak istemiyorsunuz ama bu durum sizin birçok insan tarafından nankörlük görmenize neden olmuş insanlara çok fazla güvenmeyin sanki hanenizin tam ortasında bir aslanınız var kısa zamanda eline gececek bir para olacak bu parayı bir bayanın elinden alacaksınız sasıracaksınız ama sevıneceksinizde . çok iyi bir dostunun yakın zamanda yardımına ihtiyacı olacak. güzel haberiniz yada beklediğiniz bir kâğıdınız gelecek. zamanla güzel haberler alacaksın. Bir çok sorumluluğun var, zorlu bir dönem seni bekliyor. Eskisinden çok daha fazla uğraşman gerekecek şeyler ortaya çıkacak. Yakında isteklerinizi gerçekleştirecek yeni atılımlar yapacaksınız. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü?2 sayısını görüyor 2 hafta ya da 2 aya kadar beklediğin haber iyi niyetlisiniz ve herkese fazlaca inanip guveniyorsunuz.bu iyi niyetiniz yüzünden cevrenizdeki deger verdiginiz bir insan tarafindan kandırılmak üzeresiniz yada kandırılıyorsunuz,bu nedenle üzülme ihtimaliniz var.lütfen üzülmemek icin bastan temkinli davranın. yolculuk düşünceniz var. size iyi gelecek .güzel zaman geçireceksiniz ailenizle alakalı daha farklı olmasını istediğiniz durumlar var.bazı konularda arada kalmışsınız. Çevrenizdeki gizli düşmanını bulmaya çalışmalısınız yılan gibi size zarar vermeye çalışıyor. üç dileğin var bunlar arka arkaya ve çok temiz bir şekilde gerçekleşecek. kendine iki parça birşey alacaksın bunlar sana sanki uğur getiriyor . buarada çok göze geliyorsun…beklediğiniz haberin neyle ilgili olduğunu bilmiyorum ama sadece 2 vakit bu kadar cnm sende bana atacağım falın yorumlarını özelden at

ucakla bir yolculugun mu varr yada ucakla birisnim, bekliyorsun gelen haber geliyor sana canımm haberin varr sana gelen bir cicek buketi var sana gelen ama bu eve giricek bir bukett bu aralar bir cenaze oldu sizde yada şöyle diyim yatan hastanız var mı agır bir hasta iri den birisi bu bir tane uzun yolun var acık youn herşeyi geride bırakıp o yola gitmek istyorsun artıkk 3 tane de gidiceğin kısa yolun var canım sana bir yerden para gelicek canım kücük bir miktar değil bu ama 2 kız 2 erkek bir ortamda bulundun mu bulunmadysan bulunucaksın karsındaki kişinn isminde e harfi var bir konu hakknda konuşuyorsunuz konuşmalarınız ouyor ama sen sanki o kişiye kırılıyorsun o konuşmanın sonunda uzun boylu zayıf bir kız var tuvalet giymiş nişan mı var bu kim bilemedim sen yada baskası canımm sen okadar kısmetlisinki bir atın var o at geliyorrr murat demek at okadar güzel oluyorki herşey sadece sabret canım 4 vakti var bunun icin ben bunu aşk haytın icin yoruyorum canımm namaza duran birisi var ayrca ellerni acmış dua ediyor gördklerim bunlar canımmm beklettim ama kusura bakma şmdi iyiyiym ayrıcaa braz daha anlatınca rahatladımm

aay dönecek mi öküzüm acaba
canım anlat istediğin zaman.ağla rahatlarsın ama abartma ağlamayı sonra hasta olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…